![]() |
#2071 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Dziewczyny uwierzcie ze wolałabym ruchy raz dziennie i się schizować niż raz na 3 tyg dowiadywac się czy serduszko bije
![]() Także cieszcie sie że chociaz leniwce macie, bo moje niby długie nogi a za pierona nic nie czuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i rozkminiam czy isc do gina dzis czy w srode ![]() jade zaraz do mamy a jak wroce to wam powiem czy sie skusiłam.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
a który tydzień u ciebie teraz ?
#2073 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mialam 9 kg nadwagi zachodzac w ciaze. Lekarz zabronil podczas staran diet (tylko Kleparz i Kleparz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
BAN stały
|
Hmm, mieszakam w Wawie, pracuję w administracji (nie znoszę swojej pracy i planuję niedługo się przebranżowić
![]() ![]() aaa zaczynam piąty miesiąć i przytyłam 3 kg - ważę teraz 63 prz wzroście 172 cm. Czuję się już super poranne mdłości dawno minęły choć dziś z rana zaliczyłam małego pawia.. ![]() Edytowane przez Niuniaczek Czas edycji: 2012-10-08 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Luna - co do x-landera to jest cięży niż tutek i ma gondolę krótszą, no i cenowo wyjdzie gdzies koło 500-600zł więcej z opcją z fotelikiem.
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... ![]() Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-10-08 o 12:42 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zadomowienie
|
Ojjj dziewczyny! Wpadajcie do mnie na pyszne ciacho. Zrobiłam sobie ciasto piaskowe ze śliwkami
![]() Wrzucam Wam przepis: Składniki: 4 jajka 1 szklanka mąki pszennej 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej 3/4 szklanki cukru ok. 9 łyżek oleju ok. 9 łyżek wody 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 cukier waniliowy Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy z nich pianę. Żółtka ucieramy z cukrem, a potem z resztą składników. Delikatnie do masy dodajemy pianę i mieszamy, aż będzie pięknie puszyste. Do formy wyłożonej papierem śniadaniowym wlewamy ciacho, kładziemy pokrojone śliwki (albo jabłka, albo co kto woli ![]() Mmmm....na koniec posypać cukrem pudrem ![]()
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
16 i dlatego chyba za wcześnie by coś zobaczyć
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() sunsine88czy jak sie tam twoj nick pisze. qrde tez mam nadzieje ze w brzuszek pojdzie, po malu cos tam zaczyna widac na dole - no ale w sumie widze sie co dziennie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Wtajemniczenie
|
Kolorowe literki cudne
![]() głowa mnie coś boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | ||
Raczkowanie
|
Taki expresowy poród to chyba marzenie każdej z nas...hehe
![]() Cytat:
Widziałam własnie te literki kilka dni temu i też mi się bardzo podobają, pewnie też się skuszę, tylko imie jeszcze nie wybrane... Cytat:
Ja cały czas jestem za tutkiem, dowiedziałam się o nim z tego forum, zgadałam się z przyjaciółką która rodzi końcem listopada i ona też poluję na akurat ten model, ba mało tego, okazało się że podobają nam się te same wersje kolorystyczne, także może okazać się że będziemy śmigać z takimi samymi wózkami hehe ![]() Wczoraj jeszcze zgdałam się z inną koleżanką której siostra ma właśnie tutka i bardzo go polecała, co dla mnie jest kolejnym plusem, bo użytkuje go prawie rok i większych zastrzeżeń pod jego adresem nie ma. Jedynie co to podobno w spacerówce trzeba zamontować jakąś wkładkę bo dziecko zjeżdża... I fotelki zamówiła sobie nie od grandera tylko od innego modelu tutka, ten z grandera się nie spodobał. A ja muszę się Wam pochwalić, że od piątku czuję wyraźne ruchy didola ![]() ![]() Nawet tż delikatnie czuł jak przykładał dłoń ![]() Super uczucie ![]() ![]() ![]() Dzidziuś zrobił mi prezent na urodziny które miałam w sobote i dał znać o sobie, swoją drogą - dobrze sobie to wykombinował ![]() Dziś przyszły mi próbki z johnson'a i jeszcze z jakiegoś feminum. Fajne. Johnson przyda się napewno dzidziusiowi, także teraz w ramach walki z nudą zamówię na mame, teściową i babcie tż...
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() spokojnie jest szansa ze juz bedzie widac ![]()
![]() |
#2085 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() choć może za dużo słodkości zjadłam bo, pałeczki z nutellą, taki słodycz, u nas w Polsce nie widziałam, a teściowa mi z Malty przywiozła. Potem zjadłam kawałek babki ![]() Gruszkę i brzoskwinię także może to od tego, no ale w sumie o 6:00 nic nie jadłam, a już szalał hahaha Cytat:
![]() ja w 1 ciąży poczułam dopiero koło 22tygodnia. oj wspomnisz moje słowa jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz to już poleci... nim się obejrzymy a to już porody będą Cytat:
ale lanie Ci się należy ![]() byłaś kierowcą autobusu ![]() ![]() pamiętam, że stała na przystanku z Julką w wózku i miałam pełno bagaży i weszłam do autobusu by wnieść bagaże, a tu drzwi się zamknęły i jedziemy, a Julka została na zewnątrz, pamiętam leciałam do Ciebie i nie mogłam nic powiedzieć, bo normalnie głos mi ugrzązł w gardle, ale Ty popatrzyłaś na mnie i nagle taki skręt tym autobusem na środku skrzyżowania i wracamy i się obudziłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie jak dobrze pójdzie to dostane w ramiona dzidziusia na urodziny bo tak mam termin ![]()
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
ja nie narzekam, 1 poród miałam 3,5 godziny
![]() Najlepszego na urodzinki ![]() i ![]()
![]() |
#2088 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
witaj ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A odnośnie snów, to mi jakiś miesiąc temu śniła się córcia, a tu okazuje się że będzie synek.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() osz kurka wodna no to faktycznie niezly sen ci sie snil ![]() a tak z zycia ci powiem ze ja mialam raz taka przygode, jak mialam 3 latka oparzylam sobie noge kolo kolana od rury wydechowej od motoru, no do sasiada kumepl przyjechal taka nowym wypasionym motorem (lata 89) i kazde dziecko chcialo zobaczyc, no i oczywiscie ktos potracil i spadlo na mnie ![]() ale tak do max 8 roku zycia balam sie wsiadac 1 lub ost do busow tramwajow o pociagach nie wspomne ![]() ok lece sie na bustwo szykowac, bo kolega dzis zaprasza !!! jupiiiii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oby, chyba że dzidzi się wypnie pupą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do snów to ciekawe jak będzie u mnie bo podobno sny tłumaczy się na odwrót więc u Ciebie by się potwierdziło ![]() Idę robić pierogi kochane, zajrzę potem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też nie.. 5,5 godziny.. i było baaaaardzo znośnie.. ![]() idę się zabrać za jedzenie bo na razie leżę i puszczam muzykę bobasowi.. ![]()
![]() |
#2093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() z jednej strony wspolczuje, a z drugiej mysle ze ja za malo pije, bo nie sikam... i moze stad musze posiew sikutow zrobic?!
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2095 |
Wtajemniczenie
|
no ja też mało piję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś w tym jest, ja ze starszą córą, robiłam licencjat z rachunkowości, akurat sesja przypadła na 7 miesiąc, córa kończy już podstawówkę i poza matmą świata nie widzi ![]() A tak wogóle to witam od poniedziałku, zaczynamy 19 tydzień Dzisiaj jeszcze wizyta u dentysty z ósemką (plomba została wczoraj połknięta razem z orzeszkiem z czekolady) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a jaki kupujesz???? dzis kupilam jakies ziolka - herbatka Zurawinowa... matka dala mi wiaderko prawdziwej zurawiny ale czeka w lodowce na wene... ![]() ![]()
![]() |
#2098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje dziecko ma jakieś humorki. Nie chce sie ruszać mimo, że go zaczepiam. Chyba, że już go tak nie czuję... trochę mnie to martwi. Brzuszek też pobolewa, ale podejrzewam, że mały się rozpycha po prostu. Czekam na USG w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje, ze będzie wszystko w porządku. Może za miesiąc pójde na 3D
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaki kolor Ci się podoba tutka? mi fioletowo - srebrny ![]() ![]() Brawo za ruchy!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.