|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
kompletny brak poszanowania norm wychowawczych innych niż norweskie, nie mówiąc o różnicach kulturowych. No i mamy "polowanie na czarownice" w XXI wieku Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-10-09 o 11:03 |
||
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - i człowiek nie spodziewałby się, że takie "państwo" w państwie istnieje w XXI wieku z cywilizowanym kraju....
Szczesliwa - witaj! i z niecierpliwością czekamy na więcej zdjęć, a przede wszystkim całej sukni
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jeszcze dochodzę do siebie po sobotnim weselu Było bardzo fajnie, ale czuję mały niedosyt, bo repertuar był w moim odczuciu (i w odczuciu reszty znajomych) zbyt spokojny, za mało było żywych kawałków "pod nogę" a za dużo takich do bujania... ale mimo to dobrze się bawiliśmy ![]() Cytat:
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych żoneczek czekam na relacje!
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie znów starsi narzekali, że orkiestra gra w większości kawałki szybkie... nie dogodzi nigdy wszystkimSuper, ze się dobrze bawiłaś- grunt to towarzystwo, a Ty mówiłaś że było całe grono znajomych
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki Kochane
wkońcu wróciłam w niedziele... opłaciliśmy juz sale. Kurs euro nas załamał ale jak mus to mus. Dzisiaj byłam na przymiarce sukni. Załączam pare fotek i zaczynam Was nadrabiać
Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-10-14 o 22:23 |
|
|
|
#3936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyglądasz Cudnie
|
|
#3937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż przez całą podroż poślubną patrzył się na mnie i kręcił głową twierdząc że jeszcze nie dowierza je jestem tak cała jego ![]() Cytat:
Cytat:
Prosimy o więcej zdjęć i relację romantycznie było najpierw potem już tylko gorąco ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dół ie w moim stylu ale góra mi się podoba. A poza tym bardzo ładnie wyglądasz i jaka Ty jesteś szczuplutka!! super
|
|
|
#3939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podoba mi sie welon- pięknie współgra z gorsetem sukni
|
|
#3940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko właśnie repertuaru odpowiedniego nam zabrakło, żebyśmy mogli razem poszaleć na parkiecie ciotki z reguły mało się bawią więc jak w secie będą dwie wolniejsze piosenki to im wystarczy reszta powinna być wg mnie "pod nogę" przynajmniej przed północąCytat:
|
||
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie- piosenki powinny być takie aby przy nich tańczyć a nie bujać się. W końcu to wesele i trzeba się cieszyć i bawić a niejedna babcia czy ciotka też wywija przy skocznych kawałkach. Jak ktoś mało się bawi to się nie będzie bawił ani przy wolnych ani przy kankanie
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
A dokładnie, ja sobie wesela z samymi spokojnymi piosenkami nie wyobrażam, u mnie dużo gości zamawiało polki i jedna ciocia taka dobrze po 50-tce tak szalała z moją sąsiadką (bo wujek po wylewie, a sąsiadka sama była) że na drugi dzień musieli ją na pogotowie zabrać bo strasznie coś w nodze naciągnęła
![]() Mw - cudnie wyglądasz, aż czekam na efekt końcowy. A wy gdzieś na co dzień za granicą mieszkacie, że wspominasz o kursie euro? aż tak źle? to ile stoi? |
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dal świeżo upieczonych żoneczek
! Czekam na zdjęcia bo uwielbiam je oglądać ![]() mw - bardzo ładnie wyglądasz, zazdroszczę Ci że to wszystko dopiero przed Wami ![]() szczesliwa - czekam na zdjęcia Bardzo ładnie wyglądałaś ! No i mąż też niczego sobie JJJustynAAA - zazdroszczę wyjazdu, a Ja muszę do pracy chodzić bleeWesele to zabawa ,a nie stypa, albo wieczorek zapoznawczy i moim zdaniem muzyka powinna być żywa, żeby się wybawić i wyszaleć , ale każdy ma inny gust i typ i My jako goście nie mamy na to wpływu.
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Justiii - dobrze mówisz, tylko czasem mam wrażenie, że młodzi niepotrzebnie za bardzo ograniczają repertuar, ja np Golców ścierpieć nie mogę, ale na weselu nie broniłam grać i sama szalałam... dobra orkiestra widzi przy czym goście się bawią i gra na taką nutę i tak powinno być, bo przecież jak to mówią ślub jest dla młodych a wesele dla gości - nie ma się co oszukiwać
|
|
|
|
#3945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za miłe komentarze
Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-10-09 o 22:43 |
|
|
|
|
#3946 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
udanego wyjazdu Cytat:
Cytat:
Zaczynam się stresować - śniło mi się w nocy, że miałam opryszczkę na środku ust zaczynam doszukiwać się problemów tam, gzie ich nie ma to znak, że dopada mnie stres .Przewieźliśmy w końcu moje toboły do naszego mieszkania, jutro wyjeżdżam do domu przypilnować ostatnich przedślubnych spraw. Boję się, że o czymś zapomniałam albo co gorsza zapomnę
|
|
#3947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Mw - tak, tak pamiętam... a sukienka leży ślicznie! też chcę być taka szczuplutka!
a co do euro to póki jest koło 4zł jest to całkiem nieźle....
|
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Nie było mnie chwile a Wy sie tak rozpisałyscie ![]() Wrzucam zdjecia z panieńskiego Narazi tylko z domu bo z klubu jeszcze nie dostałam ![]() Kurcze, nie mogę uwierzyć ze już tylko 3 dni zostały! Zaczynam sie denerwować powoli.
Always and forever! <3 13.10.2012 ![]() 11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3 Edytowane przez blair_90 Czas edycji: 2012-10-10 o 00:09 |
|
|
|
#3950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Super makijaż wieczorowy- uwielbiam takie mocno podkreślone oko ![]() Stres przedślubny dopadł? Matko jak ja miałam 3 dni do ślubu to zarazem się stresowałam strasznie i już chciałam żeby było po Ja to jestem dziwnaMy z mężem tez idziemy w ten weekend na wesele Tak że będziemy się bawić w jednym czasie
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Na tym "moim" weselu były też szybkie kawałki, ale po prostu było ich za mało... Ja odwróciłabym proporcje... Cytat:
![]() Nawet mi nie mówcie o opryszczce, też cierpię na to cholerstwo i też stresuję się, że wyskoczy mi w dniu ślubu... Wiem, że jest antybiotyk który chroni przed opryszczką przez kilka(naście) miesięcy, skonsultuję się z lekarzem i prawdopodobnie wezmę go, jak mi wyskoczy (a zawsze wyskakuje minimum raz późną jesienią lub zimą). W sierpniu co prawda jeszcze nigdy nie miałam, ale ... Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-10-10 o 08:09 |
||
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
katie99kasia Dziekuje za komplement
Ja tez bardzo lubię ciemne okoO taaak stresik jest. Stresuje sie czy zdarzymy ze wszystkim. Wczoraj to az rozstroju żołądka dostałam. Dzis jedziemy kupic wódke, i opłacic kościół. Zamawiam dziś winietki i podwiazke bo całkowicie o niej zapomniałam. Z mniej przyjemnych rzeczy na sali okazało sie, że za orkiestre musimy płacic jak za normalnych gosci. Wcześniej myślałam, że połowe ale tak by było gdybym brała ich orkiestrę.
|
#3953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie stresuj się bo naprawde nie trzeba wszystko będzie super wystrzałowo i to będzie najpiękniejszy dzień Twojego życia- zobaczysz ![]() jak o czymś zapomnisz to trudno ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
wow ale laski super wystrzałowo wyglądałaś- świetna kiecka i makijaż bomba- ja też uwielbiam takie mocne drapieżne oko---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
my też płaciliśmy za orkiestrę jak za hości- w końcu byli do rana i wszystkie posiłki tez dostali. Nie słyszałam aby orkiestrę liczyli po połowie no ale może zależy od sali
|
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
3 dni!! O kurcze, ja się wtedy bardzo bardzo zestresowałam, dostałam takich bóli brzucha, że nie mogłam wytrzymać, w pracy mdlałam... Ale nic się nie bój, to nie jest takie straszne ;p
|
#3955 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też płaciłam za orkiestrę normalnie A to sala weselna ma swoja orkiestrę? Cytat:
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im więcej ich na Was widzę, tym bardziej zaczynają mi się podobać ![]() Cytat:
![]() dokładnie tak samo pomyślałam
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#3957 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcia słabej jakości, ale pokażę bo obiecałam, że po remoncie coś wrzuce
) Remont jak widzicie u nas w trakcie - stopnie schodów jeszcze oklejone folią bo czekają na malowanie, założyliśmy je tymczasowo ) Łazienka i sypialnia jeszcze w fazie lekko wykończeniowej więc na razie nie pokazuję )
|
|
|
|
#3958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A zaspokoisz naszą ciekawość i wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcie ślubne? ![]()
|
|
#3959 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No białe meble Jak kiedyś będzie mi dane urządzać swoje gniazdko "od zera" to na pewno będzie w nim duuuużo bieli plus żywe, przykuwające wzrok akcenty (np. fuksjowe, fioletowe, zielone)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

kompletny brak poszanowania norm wychowawczych innych niż norweskie, nie mówiąc o różnicach kulturowych. No i mamy "polowanie na czarownice" w XXI wieku
Już po
) wiem, że pewnie wszystkie to mówią ale na lepszym weselu nie byłam 
klik!

16.06.2012 

zaczynam doszukiwać się problemów tam, gzie ich nie ma