Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 21:13   #4261
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
jestem wykończona
szybciutko wam tylko napiszę jak wstawić fotkę, tak więc ja wrzucam ją na imageshack.us i jak ją załaduję to pod przesłanym zdjęciem są podane różne linki.Ja wybieram kod HTML i wklejam link w wybraną ikonkę z okna wizażu-globusik czy cokolwiek to jest i gotowe.
Próbujcie.

Klaudek ale masz bosssskie piersiaki
Pozwolisz, że przekleję Twój post do Klubu żeby wszystkie nowe osoby miały ten sposób pod ręką w klubie?

katarzynko wielkie dzięki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-10-08 o 21:22
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 21:44   #4262
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Pozwolisz, że przekleję Twój post do Klubu żeby wszystkie nowe osoby miały ten sposób pod ręką w klubie?

katarzynko wielkie dzięki

jasna sprawa

Kieruję się do łóżeczka, nawet nie mam mocy czekać za mężem.Jutro go dopytam o szczegóły.Zapisałam go na kurs prawa jazdy,bo już życie utrudniał wszystkim dookoła i tyłek zawracał.Zaczął kurs 3 lata temu i przerwał a praca jego wymaga wyjazdów.W sezonie zwykle weekendowo, do późnych godzin nocnych.Pewnie się domyślacie po fotkach w albumie czym się mąż zajmuje nie będę reklamy robić bo bana zarobię

dobranoc
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 21:53   #4263
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
mati ja mam takie wlasnie duze b ,male c wkladki 325 wysciowka przed-zadna

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

mati przyjelamczemu nie masz fotek nagoo
Zaraz się za to wezmę... ale ostrzegam, będzie to widok straszny...
rozumiem, że jak wrzucę do albumu prywatnego, to tylko dziewczyny, które mam zaprzyjaźnione będą widziały?

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 21:55   #4264
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Zaraz się za to wezmę... ale ostrzegam, będzie to widok straszny...
rozumiem, że jak wrzucę do albumu prywatnego, to tylko dziewczyny, które mam zaprzyjaźnione będą widziały?
dokladnie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 22:00   #4265
Matti
Zadomowienie

No kurna akurat teraz musiała mi paść bateria w aparacie! Jak człowiek ma dobre chęci to zawsze pod góre
zaraz podładuję i wrzucę ten obraz nędzy i rozpaczy

Dobra udało się.. uffff ale ostrzegam, oczy mogą zaboleć :/
Kilka z Was zaprosiłam więc zapraszam do albumu, te Dziewczyny, które chcą mi pomóc w doborze implantu również zapraszam, jestem nowa, więc nie chcę sie za mocno wychylać

przypomnę tylko że Dr polecił Allergan 410 mx 290

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-10-08 o 22:55
Stary 2012-10-08, 22:31   #4266
Saba08
Zadomowienie

Mya nawet sobie nie zdawałam sprawy, że aż tyle kalorii organizm może potrzebować, ale faktycznie, jest to logiczne
Nie mogę się już doczekać, kiedy będę mogła Wam się pochwalić "nowym nabytkiem"
Klaudeczka, nie widziałam nowych zdjęć, ale na pewno widok jest przepiękny

Słodkich snów cycolinki i przedcycolinki
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 23:14   #4267
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No kurna akurat teraz musiała mi paść bateria w aparacie! Jak człowiek ma dobre chęci to zawsze pod góre
zaraz podładuję i wrzucę ten obraz nędzy i rozpaczy

Dobra udało się.. uffff ale ostrzegam, oczy mogą zaboleć :/
Kilka z Was zaprosiłam więc zapraszam do albumu, te Dziewczyny, które chcą mi pomóc w doborze implantu również zapraszam, jestem nowa, więc nie chcę sie za mocno wychylać

przypomnę tylko że Dr polecił Allergan 410 mx 290
Matti - prześlij zdjęcia do Klubu, tam z pewnością dostaniesz konkretną odpowiedz od dziewczynek Zapoznaj się w Klubie ze wszystkim- tam jest taki spokój i miejsce jest tak zaciszne, że spokojnie możesz tam swoje zdjęcie powiesić na jakiś czas

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mya nawet sobie nie zdawałam sprawy, że aż tyle kalorii organizm może potrzebować, ale faktycznie, jest to logiczne
Nie mogę się już doczekać, kiedy będę mogła Wam się pochwalić "nowym nabytkiem"
Klaudeczka, nie widziałam nowych zdjęć, ale na pewno widok jest przepiękny

Słodkich snów cycolinki i przedcycolinki
Zdjęcia Klaudeczki są stronę wcześniej - aż sprawdziłam czy ich przypadkiem nie zabrała Ale są i można je podziwiać
A Ty też się doczekasz

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 00:27   #4268
celina777
Rozeznanie

Wrzuce wyliczanke niech juz sobie tu bedzie na rano

cyk cyk i dzień znikł

celina777 12.11- 33
Alexo912 12.11- 33
Matti 14.12- 66
Paularetka 03.01- 86 [/QUOTE]
Stary 2012-10-09, 08:24   #4269
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny czy basen rzeczywiscie rozluznia piersi i sprawia ze miekna??bo takie mam wrazeniee???
Stary 2012-10-09, 09:01   #4270
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Matti - prześlij zdjęcia do Klubu, tam z pewnością dostaniesz konkretną odpowiedz od dziewczynek Zapoznaj się w Klubie ze wszystkim- tam jest taki spokój i miejsce jest tak zaciszne, że spokojnie możesz tam swoje zdjęcie powiesić na jakiś czas

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Zdjęcia Klaudeczki są stronę wcześniej - aż sprawdziłam czy ich przypadkiem nie zabrała Ale są i można je podziwiać
A Ty też się doczekasz
nie nie zabrałama kochane może to dobry pomysł ,jak wam się chce żeby też tak wkleić w klubie np przed i po ...nie trzeba albumów przekopywać a dziewczyny przed będą wdzięczne pewnieto tylko taka sugestia z rana
MAYU normalnie miałam wczoraj myślówę o tych kaloriach...niesamowite to jest,a ja o tym nie wiedziałam po operacji..że aż tyleeeee kalorgii nam potrzebne
i mam pytanko zmieniając temat...kochanie ja jestem 4miesiąc po,jak wiadomo,ale ostatnio tak mnie piersi bolały jakby mi miały odpaść i blizny mega czerwone i obolałe,przestraszyłam się zdjęłam stanik i po jakimś czasie mi ulżyło i blizny zbledły,a był to ból-wysokich lotów...to ten stanik nowy co wyjęłam fiszbiny ...już nie wiem czy to przez niego czy tak bywa po prostu ...ale widzę że nie tylko mnie bolą czasem piersi...ANICZKO a ty jak,bo też Cię bolą???kurde mnie to przeraża...rozmumiem pobolewać ale tak boleć...

aaa BALSENO serio tak jest że podczas używania plastrów są czerwone blizny???to mnie uspokoiłaś jeżeli to prawdaja miałam wręcz bordowe blizny jak odklejałam te plastry więc się przerzuciłam na krem silikonowy znów...jeju..myślałam że po 4 miesiacach już wszystko będę miała za sobą ...

ale powiem wam jeszcze ze widzę ewidentnie że moje piersi są w połowie drogi chyba..mam wrażenie że jeszcze mięśnie trzymają,szczególnie moją prawą pierś,nie są jeszcze bardzo ruchome...i mimo że już w miarę miękkie to jak je przesuwam,jak dr kazał,to to uczucie przesuwania SIĘ PO ZEBRACHjest do du...y
a podczas ćwiczeń na fitnesie,tzn podczas dużych podskoków muszę je trzymać bo mam wrażenie że mi odpadną!!!ale to akurat wiem że normalne,co???mam nadzieję!!!!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
dziewczyny czy basen rzeczywiscie rozluznia piersi i sprawia ze miekna??bo takie mam wrazeniee???
ponoć tak tak...ja na majorce 2 tyg codziennie pływałam i piersi miałam fajniejsze2 tyg to nie dużo ale jakieś takie fajniejsze były...kurde żeby znaleźć czas i iść na basen...nie wiem kiedya nie zastąpię moich ukochanych ćwiczeń basenem!!!
Stary 2012-10-09, 09:38   #4271
Matti
Zadomowienie

Mnie przeraża to, że nie będę mogła się ruszać... zwariuje chyba bez roweru i biegania a mam zamiar zachować wstrzemięźliwość dłuższy czas,tak na wszelki wypadek poczekam 3 m-ce. Będzie ok?

Stary 2012-10-09, 09:51   #4272
Olivkaa200
Zakorzenienie

Klaudeczko brr te przesuniecie sie po zebrach jest okropne pierwszy raz jak to poczulam to az slabo mi sie zrobilo, ale to chyba minie?

Moja lewa piers zrobila sie troche wieksza i teraz pytanie czy ten cholerny guzek cos ma z tym wspolnego czy prawa tez do niej dorowna?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 11:31   #4273
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Mnie przeraża to, że nie będę mogła się ruszać... zwariuje chyba bez roweru i biegania a mam zamiar zachować wstrzemięźliwość dłuższy czas,tak na wszelki wypadek poczekam 3 m-ce. Będzie ok?
ja na rower dostalam pozwolenie po 6 tyg tyle ze z umiarem a nie do utraty tchu)co do biegania to nie wiem ale raczej nie za szybkomnie najbardziej interesuje skakanka a jesli o nia chodzi to musze dluggggggggggggooo czekac szkoda
tez mnie ciekawi jak jest u dr z ruszaniem rekami to znaczy jakies cw z nimi zwiazane kiedy mozna????
klaudek Ty uzywasz hantli fajnie sie modeluja ramiona dzieki nim??oczywiscie cwiczyc teraz z nimi nie moge ale planuje zakup i mysle czy warto ???

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

falena Ty jestes od dr masz okragle wkladki dobrze pamietam??jak to jest u dr z cwiczeniami??

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

dziewczyny jakie sa ogolnie zalecenia po 3 miesiacach co do dzwigania sportu i w ogole??tak ogolnie bo wiadomo ze kazdy lekarz ma inne zalecenia no i tez rozsadek sie przydaje
Stary 2012-10-09, 15:01   #4274
falena26
Raczkowanie

Hej!kasik:mi dr.nie pozwoliła tak szybko isc na rower,mogłam tak po 5 miesiacach i to jeszcze musiałam miec ten stanik t.traction zeby mi nie skakały w czzasie jazdy.Dr.mowiła zebym jeszcze 6 miesiecy uwazała(chodzi o dzwiganie max 20 kg)Ja chodze jeszcze 2 razy w tygodniu na basenPolecam Ci kasik hula-hop z masazem zzamiast skakanki.
Stary 2012-10-09, 15:55   #4275
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Klaudeczko brr te przesuniecie sie po zebrach jest okropne pierwszy raz jak to poczulam to az slabo mi sie zrobilo, ale to chyba minie?
Nie sądziłam, że może być takie uczucie No ale faktycznie, to ciało obce. Klaudeczko, zdjęcia tak jak pisałam, cudowne Teraz już je zobaczyłam
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 16:24   #4276
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
ja na rower dostalam pozwolenie po 6 tyg tyle ze z umiarem a nie do utraty tchu)co do biegania to nie wiem ale raczej nie za szybkomnie najbardziej interesuje skakanka a jesli o nia chodzi to musze dluggggggggggggooo czekac szkoda
tez mnie ciekawi jak jest u dr z ruszaniem rekami to znaczy jakies cw z nimi zwiazane kiedy mozna????
klaudek Ty uzywasz hantli fajnie sie modeluja ramiona dzieki nim??oczywiscie cwiczyc teraz z nimi nie moge ale planuje zakup i mysle czy warto ???

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

falena Ty jestes od dr masz okragle wkladki dobrze pamietam??jak to jest u dr z cwiczeniami??

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

dziewczyny jakie sa ogolnie zalecenia po 3 miesiacach co do dzwigania sportu i w ogole??tak ogolnie bo wiadomo ze kazdy lekarz ma inne zalecenia no i tez rozsadek sie przydaje
tak tak kasiczku....używam i ręce są super...teraz jeszcze troszkę sobie odpuszczam,bardziej tak stacjonarnie dźwigam na zajęciach...a przy podskokach i takich tam nie dźwigam ich jeszcze mimo że już mi brakuje ich...a na takich zajęciach ..to się przy układzie używa tych rąk i boję się żebym sobie naciągneła coś

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Nie sądziłam, że może być takie uczucie No ale faktycznie, to ciało obce. Klaudeczko, zdjęcia tak jak pisałam, cudowne Teraz już je zobaczyłam
ale nie martw się,to uczucie do przeżycia...i ponoć mija po jakimś czasie,skoro to normalne to się tym nie przejmujęi dzięki
Stary 2012-10-09, 16:41   #4277
falena26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
tak tak kasiczku....używam i ręce są super...teraz jeszcze troszkę sobie odpuszczam,bardziej tak stacjonarnie dźwigam na zajęciach...a przy podskokach i takich tam nie dźwigam ich jeszcze mimo że już mi brakuje ich...a na takich zajęciach ..to się przy układzie używa tych rąk i boję się żebym sobie naciągneła coś

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

ale nie martw się,to uczucie do przeżycia...i ponoć mija po jakimś czasie,skoro to normalne to się tym nie przejmujęi dzięki
Tez odczuwałam takie chropotanie implantu o zebraBardzo sie wtedy bałam ,ze cos jest nie tak ale dr.powiedziała ,ze to jest normalne.Miałam tak w lewej piersi jak jeszcze mięsień nie puścił.Na szczęscie juz tego nie odczuwam.
Stary 2012-10-09, 17:06   #4278
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Tez odczuwałam takie chropotanie implantu o zebraBardzo sie wtedy bałam ,ze cos jest nie tak ale dr.powiedziała ,ze to jest normalne.Miałam tak w lewej piersi jak jeszcze mięsień nie puścił.Na szczęscie juz tego nie odczuwam.
dla mnie to takie odczucie jakbym tam pełno waty miała i jakby mi się przesuwała plus to jeżdżenie po żebrach
i jak się schylam to też czuję je jeszcze...także dziewczyn i OLIVKO to normalne skoro my to wszystkie mamy!!!!a JOASI mówiła że to mija!!
Stary 2012-10-09, 18:09   #4279
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Cytat:
Kasik, mi rozluźnia . Po basenie jeszcze przez kilka godzin są bardziej miękkie, chociaż do prawdziwej miękkości nadal bardzo dużo im brakuje .

Cytat:
i mam pytanko zmieniając temat...kochanie ja jestem 4miesiąc po,jak wiadomo,ale ostatnio tak mnie piersi bolały jakby mi miały odpaść i blizny mega czerwone i obolałe,przestraszyłam się zdjęłam stanik i po jakimś czasie mi ulżyło i blizny zbledły,a był to ból-wysokich lotów...to ten stanik nowy co wyjęłam fiszbiny ...już nie wiem czy to przez niego czy tak bywa po prostu ...ale widzę że nie tylko mnie bolą czasem piersi...ANICZKO a ty jak,bo też Cię bolą???kurde mnie to przeraża...rozmumiem pobolewać ale tak boleć...

ale powiem wam jeszcze ze widzę ewidentnie że moje piersi są w połowie drogi chyba..mam wrażenie że jeszcze mięśnie trzymają,szczególnie moją prawą pierś,nie są jeszcze bardzo ruchome...i mimo że już w miarę miękkie to jak je przesuwam,jak dr kazał,to to uczucie przesuwania SIĘ PO ZEBRACHjest do du...y
a podczas ćwiczeń na fitnesie,tzn podczas dużych podskoków muszę je trzymać bo mam wrażenie że mi odpadną!!!ale to akurat wiem że normalne,co???mam nadzieję!!!!

ponoć tak tak...ja na majorce 2 tyg codziennie pływałam i piersi miałam fajniejsze2 tyg to nie dużo ale jakieś takie fajniejsze były...kurde żeby znaleźć czas i iść na basen...nie wiem kiedya nie zastąpię moich ukochanych ćwiczeń basenem!!!
Klaudeczko, śliczne cycunie, ale Ty to już wiesz .
Co do bólu - tak, mi też te cycki bolą, ponoć mięśnie tak się luzują i nerwy wracają do swoich funkcji. Ruchome też nie są, ani miękkie, prawy jest twardszy od lewego, mniejszy i bardziej boli . Chyba pozostaje nam czekać cierpliwie. Klaudek, może jednak pomyśl o zastąpieniu swoich ćwiczeń basenem, skoro nie masz czasu na jedno i na drugie, co? Chociaż na dwa, trzy miesiące, jak poczujesz, że cycunie są luźniejsze to wrócisz do ćwiczeń. Zastanów się Albo np. z dziećmi pochodź - przyjemne z pożytecznym i dzieci będą zadowolone, i rodzinka w komplecie, i cycuszki na tym zyskają . Dwa razy w tygodniu to niedużo, może uda Ci się wygospodarować trochę czasu, te baseny długo przecież są czynne

Dziewczyny, ja takiego jeżdżenia po żebrach nie odczuwam...

A stosujecie naprzemienne prysznice? Od kiedy można to robić? I co one właściwie dają prócz ujędrnienia skóry?

Myu, czy prócz basenu można wykonywać jakieś ćwiczenia oczywiście bez obciążenia, aby troszkę szybciej te mięśnie się poluzowały i zrost puścił? Jakieś wymachy rąk, czy cuś . Dr mówiła, że jeszcze nie mogę ćwiczyć, ale Ona chyba miała na myśli ćwiczenia siłowe, a mi chodzi o takie zwykłe machanie łapami, np. coś takiego: http://www.pfm.pl/u235/navi/199420
Stary 2012-10-09, 18:17   #4280
kasikkk87
Zadomowienie

hej anik! ciekawe kiedy te miesnie puszczaja..mnie tam nic nie boli ostatnio tylko zauwazylam ze blizny mnie czasem swedza ale to chyba dobrzee niby sie goja -chyba w sumie coraz mniej czuje te implanty fajnieee
ja kiedys pytalam ale nikt mi nie odp moze Ty Anik bedziesz wiedziala bo ja z wkladkami okraglymi mialam wykonywac cw na poczatku Ty chyba tez co?dalej moge i mam je robic??wpływa to jakos na poluzowanie mieśni??
Stary 2012-10-09, 18:27   #4281
anika75
Zadomowienie

Cytat:
hej anik! ciekawe kiedy te miesnie puszczaja..mnie tam nic nie boli ostatnio tylko zauwazylam ze blizny mnie czasem swedza ale to chyba dobrzee niby sie goja -chyba w sumie coraz mniej czuje te implanty fajnieee
ja kiedys pytalam ale nikt mi nie odp moze Ty Anik bedziesz wiedziala bo ja z wkladkami okraglymi mialam wykonywac cw na poczatku Ty chyba tez co?dalej moge i mam je robic??wpływa to jakos na poluzowanie mieśni??
Mnie blizny nie swędzą . Ale są cieniutkie i jeszcze czerwone, nic się z nimi nie dzieje .
Kasik, ja takich ćwiczeń nie mogłam wykonywać, mam anatomki, a dr mówiła, że te ćwiczenia są tylko dla okrągłych, moje mogłyby się przy nich przekręcić. Przykro mi, ale nie umiem Ci pomóc . Wydaje mi się, że raczej mają wpływ na luzowanie mięśni, sama chętnie bym je teraz wykonywała, bo mam wrażenie, że ten basen dwa razy w tygodniu to ciut za mało, a częściej nie mam czasu jeździć. Może Mya nam doradzi
Stary 2012-10-09, 18:52   #4282
belseno
Zadomowienie

Cytat:
aaa BALSENO serio tak jest że podczas używania plastrów są czerwone blizny???to mnie uspokoiłaś jeżeli to prawdaja miałam wręcz bordowe blizny jak odklejałam te plastry więc się przerzuciłam na krem silikonowy znów...jeju..myślałam że po 4 miesiacach już wszystko będę miała za sobą
klaudeczko nie wiem jak jest z plastrami, ja używam żelu silikonowego i lekarz mi tak powiedział, że dopóki używam to blizny będą czerwone i to jest ok a potem to ma zejść
Stary 2012-10-09, 19:05   #4283
katarzynka00
Zakorzenienie

Klaudek moje starsze dziecię to suseł jakich mało.Założyłam jej folder z fotkami z jej przedziwnymi miejscami drzemek.Po prostu jak chce jej się spać to tu i teraz i nie ma siły Teraz ma 3lata i odrobinkę z tego wyrosła, ale i tak jest naszym rodzinnym śpiochem.

Stary 2012-10-09, 19:13   #4284
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Mój lekarz powiedział, że po 3 miesiąch moge już robić wszystko ale tak szczerze mówiąc to jest teoria w praktyce jakoś nie wyobrażam sobie żebym mogła teraz biegać, kilka dni temu podbiegłam kawałek i musiałam trzymać cycki bo hmmm...no dziwnie było baaardzo je czułam. Może jak się ma jakiś superowski sportowy stanik to da się biegać ale ja sprawdzać nie zamierzam. Chodzę na joge ale ćwiczeń w których trzeba się opierać na rękach tez nie daje rady wykonywać a już ćwiczenia z leżeniem na brzuchu to porażka Także po 3 miesiącach teoretycznie można wszystko a w praktyce nie.
AAA na rowerze mogłam wcześniej tylko na stacjonarnym ale nie posiadam takiego wiec nie testowałam i nie wiem jak jest. Na zwykłym lekarz nie pozwolił ze względu na możliwość np. upadku no i opieranie się rękami na kierownicy i jazda na podskokach, jakiś dołek, krawężnik...nieee to zdecydowanie odpada

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-09 o 19:45
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 20:28   #4285
katarzynka00
Zakorzenienie

balseno a na zwykłym kiedy można?po jakim czasie?ja dużo na rowerze jeżdżę w sezonie.

Stary 2012-10-09, 20:50   #4286
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
balseno a na zwykłym kiedy można?po jakim czasie?ja dużo na rowerze jeżdżę w sezonie.
teoretycznie po 3 miesiącach już można, będziesz czuła, czy dasz rade, myślę, że w tej chwili bez większych problemów dałabym rade. Wiadomo bez skoków i jazdy na jednym kole i bez przewracania się najlepiej, ale w sumie to i bez cycków krzywdę można sobie zrobić jak się wywalisz no trzeba uważać. Hmmm a ja sie szykuje na początku grudnia na narty i też mi teraz przyszło do głowy, że może to za wcześnie? Bo ja się lubię przewrócić na nartach, nie to że chce, poprostu czasami mi się zdarza i co wtedy???? OMG DZIEWCZYNKI można po 5,5 miesiącach od op na narty jechać?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-09 o 20:54
Stary 2012-10-09, 20:59   #4287
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI można po 5,5 miesiącach od op na narty jechać?
zależy czy się często przewracasz
głównie chodzi o to, żeby się w pierś nie uderzyć a wiadomo, że na nartach to nigdy nic nie wiadomo i to bez różnicy czy jesteś pół roku, rok czy 10 lat po operacji
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 21:02   #4288
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
zależy czy się często przewracasz
głównie chodzi o to, żeby się w pierś nie uderzyć a wiadomo, że na nartach to nigdy nic nie wiadomo i to bez różnicy czy jesteś pół roku, rok czy 10 lat po operacji
Hihihi, też chciałam to napisać . Belseno, chyba tylko ośla łączka Ci pozostaje
Stary 2012-10-09, 21:25   #4289
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hihihi, też chciałam to napisać . Belseno, chyba tylko ośla łączka Ci pozostaje
nieeeee... nieeee, chłopaki załatwiają wyjazd do Francji za całe 1200zł z karnetem a tam troszke lepiej te stoki przygotowane niż u nas. Ale zaraz...czy ja dobrze kumam...tzn. że zawsze jest ryzyko? Ale właściwie jakie? No bo niby na implant jest dożywotnia gwarancja więc zapewne robili solidne badania i prędzej siebie uszkodzę niż implant. Czyli chodzi o to, że generalnie narciarstwo jest kontuzyjne czy jeszcze coś innego grozi?

I pytam teraz bardzo poważnie są jakieś ochraniacze na piersi?

Jakoś nie mogę sobie tego w głowie poukładać... tzn. że na zawsze trzeba zrezygnować z takich sportów? Eeee...jak to?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-09 o 21:30
Stary 2012-10-09, 21:39   #4290
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam sie slicznie w ten zimny wieczorek

Jaka ladna wyliczanka, taka dluzsza niz jak bylam ostatnio
Musze sie Wam pokazac i zapytac, czy mi starej babie wypada isc potanczyc w takiej obkrojonej bluzeczce??? Na trzecim zdjeciu widac jak przeswituje No jak za duzo wypije i poszaleje, to musze byc przygotowana na takie upsssssssss
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050638.jpg (27,7 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050642.jpg (23,5 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050653.jpg (30,7 KB, 62 załadowań)

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości