|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-10-08 o 21:22 |
|||||
|
|
|
#4262 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Kieruję się do łóżeczka, nawet nie mam mocy czekać za mężem.Jutro go dopytam o szczegóły.Zapisałam go na kurs prawa jazdy,bo już życie utrudniał wszystkim dookoła i tyłek zawracał.Zaczął kurs 3 lata temu i przerwał a praca jego wymaga wyjazdów.W sezonie zwykle weekendowo, do późnych godzin nocnych.Pewnie się domyślacie po fotkach w albumie czym się mąż zajmuje nie będę reklamy robić bo bana zarobiędobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#4263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, że jak wrzucę do albumu prywatnego, to tylko dziewczyny, które mam zaprzyjaźnione będą widziały?
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
No kurna akurat teraz musiała mi paść bateria w aparacie! Jak człowiek ma dobre chęci to zawsze pod góre
zaraz podładuję i wrzucę ten obraz nędzy i rozpaczy Dobra udało się.. uffff ale ostrzegam, oczy mogą zaboleć :/ Kilka z Was zaprosiłam więc zapraszam do albumu, te Dziewczyny, które chcą mi pomóc w doborze implantu również zapraszam, jestem nowa, więc nie chcę sie za mocno wychylać ![]() przypomnę tylko że Dr polecił Allergan 410 mx 290
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-10-08 o 22:55 |
|
|
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
Mya nawet sobie nie zdawałam sprawy, że aż tyle kalorii organizm może potrzebować, ale faktycznie, jest to logiczne
Nie mogę się już doczekać, kiedy będę mogła Wam się pochwalić "nowym nabytkiem" ![]() Klaudeczka, nie widziałam nowych zdjęć, ale na pewno widok jest przepiękny ![]() Słodkich snów cycolinki i przedcycolinki
|
|
|
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Ale są i można je podziwiać A Ty też się doczekasz
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#4268 |
|
Rozeznanie
|
Wrzuce wyliczanke
niech juz sobie tu bedzie na rano![]() cyk cyk i dzień znikł celina777 12.11- 33 ![]() Alexo912 12.11- 33 ![]() Matti 14.12- 66 ![]() Paularetka 03.01- 86 [/QUOTE]
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy basen rzeczywiscie rozluznia piersi i sprawia ze miekna??bo takie mam wrazeniee
???
|
|
|
|
#4270 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie trzeba albumów przekopywać a dziewczyny przed będą wdzięczne pewnie to tylko taka sugestia z rana![]() MAYU normalnie miałam wczoraj myślówę o tych kaloriach...niesamowite to jest,a ja o tym nie wiedziałam po operacji..że aż tyleeeee kalorgii nam potrzebne ![]() i mam pytanko zmieniając temat...kochanie ja jestem 4miesiąc po,jak wiadomo ,ale ostatnio tak mnie piersi bolały jakby mi miały odpaść i blizny mega czerwone i obolałe,przestraszyłam się zdjęłam stanik i po jakimś czasie mi ulżyło i blizny zbledły,a był to ból-wysokich lotów...to ten stanik nowy co wyjęłam fiszbiny ...już nie wiem czy to przez niego czy tak bywa po prostu ...ale widzę że nie tylko mnie bolą czasem piersi...ANICZKO a ty jak,bo też Cię bolą???kurde mnie to przeraża...rozmumiem pobolewać ale tak boleć...aaa BALSENO serio tak jest że podczas używania plastrów są czerwone blizny???to mnie uspokoiłaś jeżeli to prawda ja miałam wręcz bordowe blizny jak odklejałam te plastry więc się przerzuciłam na krem silikonowy znów...jeju..myślałam że po 4 miesiacach już wszystko będę miała za sobą ...ale powiem wam jeszcze ze widzę ewidentnie że moje piersi są w połowie drogi chyba..mam wrażenie że jeszcze mięśnie trzymają,szczególnie moją prawą pierś,nie są jeszcze bardzo ruchome...i mimo że już w miarę miękkie to jak je przesuwam,jak dr kazał,to to uczucie przesuwania SIĘ PO ZEBRACH jest do du...y![]() a podczas ćwiczeń na fitnesie,tzn podczas dużych podskoków muszę je trzymać bo mam wrażenie że mi odpadną!!!ale to akurat wiem że normalne,co???mam nadzieję!!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
kurde żeby znaleźć czas i iść na basen...nie wiem kiedy
|
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
Mnie przeraża to, że nie będę mogła się ruszać... zwariuje chyba bez roweru i biegania
a mam zamiar zachować wstrzemięźliwość dłuższy czas,tak na wszelki wypadek poczekam 3 m-ce. Będzie ok?
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko brr te przesuniecie sie po zebrach jest okropne
![]() pierwszy raz jak to poczulam to az slabo mi sie zrobilo, ale to chyba minie?Moja lewa piers zrobila sie troche wieksza i teraz pytanie czy ten cholerny guzek cos ma z tym wspolnego czy prawa tez do niej dorowna?
|
#4273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)co do biegania to nie wiem ale raczej nie za szybko mnie najbardziej interesuje skakanka a jesli o nia chodzi to musze dluggggggggggggooo czekac szkoda![]() tez mnie ciekawi jak jest u dr z ruszaniem rekami to znaczy jakies cw z nimi zwiazane kiedy mozna???? klaudek Ty uzywasz hantli fajnie sie modeluja ramiona dzieki nim??oczywiscie cwiczyc teraz z nimi nie moge ale planuje zakup i mysle czy warto ??? ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- falena Ty jestes od dr masz okragle wkladki dobrze pamietam??jak to jest u dr z cwiczeniami?? ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- dziewczyny jakie sa ogolnie zalecenia po 3 miesiacach co do dzwigania sportu i w ogole??tak ogolnie bo wiadomo ze kazdy lekarz ma inne zalecenia no i tez rozsadek sie przydaje
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Raczkowanie
|
Hej!kasik:mi dr.nie pozwoliła tak szybko isc na rower,mogłam tak po 5 miesiacach i to jeszcze musiałam miec ten stanik t.traction zeby mi nie skakały w czzasie jazdy.Dr.mowiła zebym jeszcze 6 miesiecy uwazała(chodzi o dzwiganie max 20 kg)Ja chodze jeszcze 2 razy w tygodniu na basen
Polecam Ci kasik hula-hop z masazem zzamiast skakanki.
|
#4275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale faktycznie, to ciało obce. Klaudeczko, zdjęcia tak jak pisałam, cudowne Teraz już je zobaczyłam
|
|
|
|
|
#4276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na takich zajęciach ..to się przy układzie używa tych rąk i boję się żebym sobie naciągneła coś![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
i dzięki
|
|
#4277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo sie wtedy bałam ,ze cos jest nie tak ale dr.powiedziała ,ze to jest normalne.Miałam tak w lewej piersi jak jeszcze mięsień nie puścił.Na szczęscie juz tego nie odczuwam.
|
|
#4278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak się schylam to też czuję je jeszcze...także dziewczyn i OLIVKO to normalne skoro my to wszystkie mamy!!!!
|
|
#4279 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
.Cytat:
Co do bólu - tak, mi też te cycki bolą, ponoć mięśnie tak się luzują i nerwy wracają do swoich funkcji. Ruchome też nie są, ani miękkie, prawy jest twardszy od lewego, mniejszy i bardziej boli . Chyba pozostaje nam czekać cierpliwie. Klaudek, może jednak pomyśl o zastąpieniu swoich ćwiczeń basenem, skoro nie masz czasu na jedno i na drugie, co? Chociaż na dwa, trzy miesiące, jak poczujesz, że cycunie są luźniejsze to wrócisz do ćwiczeń. Zastanów się Dziewczyny, ja takiego jeżdżenia po żebrach nie odczuwam... A stosujecie naprzemienne prysznice? Od kiedy można to robić? I co one właściwie dają prócz ujędrnienia skóry? ![]() Myu, czy prócz basenu można wykonywać jakieś ćwiczenia oczywiście bez obciążenia, aby troszkę szybciej te mięśnie się poluzowały i zrost puścił? Jakieś wymachy rąk, czy cuś . Dr mówiła, że jeszcze nie mogę ćwiczyć, ale Ona chyba miała na myśli ćwiczenia siłowe, a mi chodzi o takie zwykłe machanie łapami, np. coś takiego: http://www.pfm.pl/u235/navi/199420
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
hej anik! ciekawe kiedy te miesnie puszczaja..mnie tam nic nie boli ostatnio tylko zauwazylam ze blizny mnie czasem swedza ale to chyba dobrzee niby sie goja -chyba
w sumie coraz mniej czuje te implanty fajnieee![]() ja kiedys pytalam ale nikt mi nie odp moze Ty Anik bedziesz wiedziala bo ja z wkladkami okraglymi mialam wykonywac cw na poczatku Ty chyba tez co?dalej moge i mam je robic??wpływa to jakos na poluzowanie mieśni?? |
|
|
|
#4281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale są cieniutkie i jeszcze czerwone, nic się z nimi nie dzieje . Kasik, ja takich ćwiczeń nie mogłam wykonywać, mam anatomki, a dr mówiła, że te ćwiczenia są tylko dla okrągłych, moje mogłyby się przy nich przekręcić. Przykro mi, ale nie umiem Ci pomóc
|
|
#4282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudek moje starsze dziecię to suseł jakich mało.Założyłam jej folder z fotkami z jej przedziwnymi miejscami drzemek.Po prostu jak chce jej się spać to tu i teraz i nie ma siły
Teraz ma 3lata i odrobinkę z tego wyrosła, ale i tak jest naszym rodzinnym śpiochem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
AAA na rowerze mogłam wcześniej tylko na stacjonarnym ale nie posiadam takiego wiec nie testowałam i nie wiem jak jest. Na zwykłym lekarz nie pozwolił ze względu na możliwość np. upadku no i opieranie się rękami na kierownicy i jazda na podskokach, jakiś dołek, krawężnik...nieee to zdecydowanie odpada
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-09 o 19:45 |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
balseno a na zwykłym kiedy można?po jakim czasie?ja dużo na rowerze jeżdżę w sezonie.
|
|
|
#4286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-09 o 20:54 |
|
|
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Belseno, chyba tylko ośla łączka Ci pozostaje
|
|
#4289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I pytam teraz bardzo poważnie są jakieś ochraniacze na piersi?Jakoś nie mogę sobie tego w głowie poukładać... tzn. że na zawsze trzeba zrezygnować z takich sportów? Eeee...jak to?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-09 o 21:30 |
|
|
|
|
#4290 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie slicznie w ten zimny wieczorek
Jaka ladna wyliczanka, taka dluzsza niz jak bylam ostatnio Musze sie Wam pokazac i zapytac, czy mi starej babie wypada isc potanczyc w takiej obkrojonej bluzeczce??? Na trzecim zdjeciu widac jak przeswituje No jak za duzo wypije i poszaleje, to musze byc przygotowana na takie upsssssssss
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

nie będę reklamy robić bo bana zarobię![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

celina777 12.11- 33
nie trzeba albumów przekopywać a dziewczyny przed będą wdzięczne pewnie
zdjęłam stanik i po jakimś czasie mi ulżyło i blizny zbledły,a był to ból-wysokich lotów...to ten stanik nowy co wyjęłam fiszbiny ...już nie wiem czy to przez niego czy tak bywa po prostu ...ale widzę że nie tylko mnie bolą czasem piersi...ANICZKO a ty jak,bo też Cię bolą???kurde mnie to przeraża...rozmumiem pobolewać ale tak boleć...
jest do du...y