|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Pyzy OCZYWIŚCIE z mięsem
![]() Czarna masz magiczną moc! już pędzę
|
|
|
|
#4022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No oglądaliśmy ostatnio z tż film o nim (tzn chyba o nim) i to było obleśne fuj.Miał 35 cm ale nie pamiętam czy w zwisie czy we wzwodzie ale z tego co tam widziałam to chyba w zwisie .Jakbym takiego zobaczyła na żywo to napewno bym uciekła gdzie pieprz rośnie..... |
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za mały niedobrze, za duzy tez ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- no ja tez.okropienstwo. |
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham pyzy z miesem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!1
A mnie sie dzisiaj śnił Marian paździoch że byliśmy razem na jakims kempingu potem skakaliśmy na skoczniach tak jak Małysz a na sam koniec że w moim domku leżały 2 wibratory... ogromne ale były żywe.... takie odcięte od ciała
|
#4025 |
|
Rozeznanie
|
Kocham Prokopa
ciekawe jak u niego z gabarytami... przy takim wzroście?
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Rozeznanie
|
Jasiu, a moze to byl wibrator paździocha
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi umiliłyscie sniadanie...
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to Welman i Prokop to moja ulubiona para w ddtvn Nienawidze tej pieńkowskiej, boże jaka ta baba jest denerwująca!!!!!!---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- do usług
|
|
#4030 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() bałam się nocy jak nigdy w związku z tym odstawieniem no-spy - codziennie w nocy miałam skurcze...coraz boleśniejsze. I co? Dziś nie miałam Teraz to ja się zastanawiam czy ja ze stresu ich nie dostawałam. Bo jak od wczoraj już tyle mamy rzeczy (tylko i aż pranie i prasowanie przedemną) to jakaś spokojniejsza jestem ![]() Hania - piękne łóżeczko ![]() Madziak1985 - witamy ![]() Peperonik - zobaczymy, mam bardzo długą szyjkę więc podejrzewam że to potrwa...choć ja się na tym nie znam Cytat:
Muminku - trzymam kciuki za małą, obyście znaleźli tego specjalistę i gratuluję odpadnięcia kikuta ![]() Cytat:
![]() czyli rozpoczęcia 38 tygodnia ![]() Co do pieluszek moja koleżanka w pracy bardzo mi polecała. Mnie troszkę jednak cena przygniotła. Podobno są super - i dziecko łatwiej odzwyczaić od pieluch później. Widziałam też ostatnio na fb że koleżanka ze studiów używa ![]() rozpoczęcia 37 tygodnia ciąży
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-10-10 o 10:22 |
||
|
|
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
No ja też Pieńskowskiej nie lubię. Mołek i Rusin tez
A Sołtysika to już w ogólę. W sumie jak prowadzi ddtvn inna para niż welman i prokop to w ogóle nie chce mi się oglądać.---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- To co... jak już mnie tak Anielka zaczarowała to idę zmywać. Mam nadzieję, że nie wrócę później niż za minutę
|
|
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
skończyłam 36 tydzień a zaczęłam dziś 37 (36+1), to Halwaya rozpoczęła 38 ![]() ![]() a ja dla odmiany zerkam na 'Pytanie na śniadanie", właśnie lecą ćwiczenia z Ewą Chodakowską ![]() anett234 bez obaw kochana, z dnia na dzień stałam się tak leniwa, że nie grozi mi przpracowanie
|
|
|
|
#4033 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 37 tydzień Kiedyś słyszałam o tych pieluchach Trochę poczytałam, ciekawy temat ale nie wiem czy będzie mi się chciało ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
I jeszcze pretensje ma ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4034 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolezance wstrzymali wyplate jak byla w ciazy na L4 bo stwierdzili, ze to ze dostarczono kolejne zwolnienie nie znaczy jest nadal zatrudniona oczywiscie pisemko wyslali dzien przed koncem zwolnienia ![]() pracodawca mial jakies oswiadczenie pisac Cytat:
bo diagnoza o MPD teraz jest taka na wyrost bo byc moze dzieki rehabilitacji uda sie Laure od tego uchronic powodzenia w szukaniu specjalistow Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() ![]() klask i:co do wielorazowyh tez o nich myslalam przed Tomkiem fakt raz wydaje sie duzo pieniazkow, ale potem juz nie ale pranie kupek to nie dla mnie ![]() co do ukladaniamalucha blizej tej dolnej krawedzi w lozeczku tez slyszalam zeby sie nie zakopal pod kocykiem ja mialam wlozony ten kojec z motherhood na poczatek do lozeczka i nie musialam sie do tego stosowac tym barziej ze przewijak milam na lozeczku wiec bez sensu by bylo Madziak witaj dzien doberek dzis jestem troche pijana ale lepiej sie czuje w nocy na siusiu to po scianie szlam, duzo krwi mi lecialo z nosa znow. śniło sie mi ze wszystkie pojechalysmy na jakas dziwna wycieczke objazdowa ![]() oczywiscie Weronika byla z Gabrysia i byla nasza przewodniczaca, spalysmy nad jakims jeziorem w starym szpitalu, a wode pilysmy z baniakow, w ktorych byly pieluszki tetrowe ![]() wiecej nie pamietam aaaa jeszcze byli tam faceci, ale to nie byli nasi TŻtowie tylko mlode ciacha |
|||||
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4036 | |
|
Zadomowienie
|
W KOŃCU Was nadrobiłam!
I jeszcze burdel w domu, jak sto diabłów...nie potrafię się ogarnąć, żeby robić coś innego niż sen i jedzenie ![]() Muminku, w dalszym ciągu trzymam kciuki za Twoją córcię i za to, żeby udało Wam się trafić na specjalistów. za pępuszek! ![]() Cytat:
Wiecie, co Wam powiem? Wyszło ok. 300 zdjęć, dziewczyna się nalatała wokół mnie, a to ja mam zakwasy, jakbym miesiąc konno na oklep jeździła ![]()
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4038 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() jestem dziś nie w humorze....nie mogłam spać w nocy....zasnęłam koło 1 w nocy i wstałam o 5.30....chyba zaraz się położę znów bo jestem rozdrażniona gratuluję nowych tygodni ![]() my wczoraj zamówiliśmy wózek w końcu, będzie w poniedziałek. teraz musimy się zdecydować na łóżeczko. zastanawiamy sie między dwoma. Problem polega na tym, że to zupełnie inne style....doradcie proszę, bo nie dam rady sama wybrać ![]() 1 opcja - http://www.agito.pl/lozeczko-klups-r...25-386420.html 2 opcja - http://allegro.pl/klups-lozeczko-z-s...671603249.html (wersja orzech z misiem)
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że przemyślisz swoje postępowanie
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boziu... teraz to bedę się bała do kibelka wyjść
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Żabki Moje Kochane
Dzisiaj mój mąż wparował po 8 aby zrobic sobie kanapki i poleciał do pracy.. oczywiście zerwał mnie na równe nogi..a ja ostatnio przyzwyczajona do długiego spania.. Pewnie dzisiaj padnę o 20.. Madzia- piękne zdjęcia na fb Karolka- fajnie, ze już w domku jesteście, cali i zdrowi i w dwupaku Karolla- trzymam kciuki za kontrole z ZUSu ![]() Ela- ja oglądałam wczoraj komedię z moim ulubionym aktorem ![]() Gratuluje wszystkim nowych tygodni i trzymam kciuki za wizytki
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Mamuśki
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się...
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Prokopa lubię - nawet bardzo - widać, że ma jaja - a co do penisa to nie wiem
![]() Cytat:
-- Dzięki za oklaski z okazji nowego tygodnia.. eh jak to leci.. no i dzięki za feedback a propos pieluszek - no właśnie babka mówiła, że łatwiej dzieci oduczyć pieluszek gdy używa się tych wielorazowych.. tam kwestie ekologiczne to oczywiście ciężko podważyć.
|
|
#4045 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak pieńkowska ostatnio doje*bała do pieca to myślałam, że padne.......... jak było 30 lecie lady pank to ona powiedziala taka zadowolona ze to bardzo duzo czasu i "niektórzy ludzie nie żyją 30 lat" :O ja ☠☠☠☠☠☠☠e.... jak ja to usłyszałam, myslalam, ze walne :O ona taka zadowolona z siebie była................ boże ... pozniej jak przyszło lady pank to znow to samo powtórzyła ;| ja ☠☠☠☠☠☠☠e................. .............. nie trawie jej strasznie ![]() ![]() Cytat:
Jasiowa co do tej położnej.. to jakaś masakra!! co jest kur... z tymi babami ???? :| dlaczego oni maja decydowac za nas?? :/ boze jak mnie to denerwuje ![]() Marti i Magda zdjecia cudowne
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju jeszcze od rana o penisach gadają w DDTVN...
A ja mam takie braki
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Prokop jest fajny tzn z wygladu srednio, chociaz wysoki i faujnei zbudowany, ale uwielbiam jego poczucie humoru
![]() pieńkowska to sztywniara jeszcze mi sie pdooba bardzo ten aktor Szymon Bobrowski mmm moj typ ten z Lekarzyfajny jasiowa co za sen ![]() |
|
|
|
#4048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście opcja 2.My mamy te dwa dokładnie w tych samych kolorach co w aukcji na zdjęciu.Stoją już rozłożone od jakiegoś (sporego) czasu.I powiem Ci,że wcale nie wyglądaja masywnie a do tego te słodkie misie |
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

- codziennie w nocy miałam skurcze...coraz boleśniejsze. I co? Dziś nie miałam 
21 dni!

I jeszcze pretensje ma 
klask i:

I jeszcze burdel w domu, jak sto diabłów...nie potrafię się ogarnąć, żeby robić coś innego niż sen i jedzenie