|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
A zapomniałam napisać że ja nie miałam od początku kolczyka tylko nitkę, którą nosiłam przez kilkanaście dni i musiałam ją codziennie przeciągać i dezynfekować.Pewnie już nikt tego nie pamięta że tak się wtedy to robiło ![]() Cytat:
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
To po coś się Staruszko tak wcześnie urodziła
Cytat:
Ciekawe ile taki zabieg kosztuje, może lepiej je przetopić na kupkę złota po prostu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3783 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. sztabkę
|
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że ja gdzieś napisałam kuć (albo wszędzie) ![]() Cytat:
Niedobrze ![]() I do skarbca
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Znad pozakupowego piwa z imbirem
nie lubie Was - kupilam wetlooki ![]() mam problem egzystencjalny: jak wyladuje w Kraku po 22. w poniedziałek, to jakie mam opcje przetrwania do rana, poza hotelami z gwiazdkami? we wszelkich kwaterach, hostelach, apartamentach chyba trzeba sie zalogowac czy odebrac klucze o ludzkiej porze
|
#3788 | |
|
BAN stały
|
No jacha!
Chyba, że sam se przekłuję, jak onegdaj wargę ![]() To zapach alternatywny dla tzw. czarnego Adidasa (o czym w sumie dowiedziałem się po latach dopiero); strasznie mi się kiedyś podobał ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
skad to dziwne przypuszczenie? nie wiem dokładnie ale jestem skłonna mniemac ze raczej całodobowo mozna sie zabukowac ![]() tzn hostel mialam na mysli
|
|
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i słusznie Cytat:
dialog panów za mną w centrum handlowym: ( podniesionym tonem) - co sądzisz o tej nowej modzie - skóry na nogach? - niech trwa, niech nigdy nie mija
|
||
|
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niepotrzebnie
kiedys byłam muoda![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Musisz nas lubić ale jakby co to nie ja je polecałam
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3793 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() To się dopiero prosi o zakażenie ![]() Cytat:
![]() Ryli I jeszcze H. akurat rano w poniedziałek wyjeżdża. Cytat:
Cytat:
Jaka tam nowa ![]() Ja bym kciała wąskie skórzane spodnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3794 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Lepszy sutek niż coś innego
|
|
#3796 |
|
|
A mi koszatniczki
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
no aj wiem ze nie nowa ale ostatnio wysyp jest i chuopom widać nowa
skórzane też bym kciałą - złindołszopowałam se je - w Stradi - i pojszłąm ze łzami w oczach na tako duphę jak moja mogiem ino legi bo do przedkolan zasłaniam luźno tuniko a pokazuję ino fajne łydki - w spodnie nikt by mnie nie wpudzianował a takie śliczne ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- heh czyli jutro Gryx ma juz zapropgramowany sen - z fjutkiem na brodzie |
|
|
|
#3798 | ||
|
BAN stały
|
A to o prawdziwą nitkę chodziło?
Byłem przekonany, że o coś w stylu nitkowatego kolczyka, no wiecie, takiego dyndającego ![]() Cytat:
![]() To już w ogóle koszmar ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Ropiało ale tylko na poczatku, najgorzej było po nocy jak jej nie ruszalam i trzeba ją było rozruszać
![]() Słit Cytat:
Oj, daję jakoś radę
|
|
#3800 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
exactly
wczesniej, to głównie rockowo-metalowe towarzystwo się w skórach nosiło, a teraz co druga na ulicy lata
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-10 o 14:30 |
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A nie chciałeś mi dokuczyć? ![]() Dopra wiem że nie ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię szufladkowania subkultur, tzn. twierdzę, że należąc do danej subkultury mogę, ale nie muszę się nosić jak typowy rock/metal fan, ale nie lubię, jak elementy typowe dla danej grupy wypływają dalej. Wcześniej, to było wiadomo, że jak ktoś nosi ćwieki, czachy i skórę, to swój chłop albo baba. A teraz nawet faszyn-wiktimy i disco-lalunie tak się ubierają, blee ![]() p.s. miałam fajne, obcisłe portki ze sztucznej skóry po siostrze, ale teraz toto modne i mi zabrała, pff
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-10 o 14:48 |
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe życie byłam i tak mi dopomóż ...tylko na skóry mię nie stać poza tym naszałam i się spociłam zanim sie dopięłam legi my pykły jak mało co - ale nie zapominajmy że pchnęła mię ku nim Matka Red ale to prawda co Szatą pisze - kiedyś jaskrawiej było widać who is who - teraz jest to moda popkulturowa, masówka taki old school koszulki z gunsami, punkowe ciuchy itepe |
|
|
|
|
#3806 | |||
|
BAN stały
|
No wiem, wiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sądząc po ubiorze, mnie zaszufladkowano by jako joł joł ziomala
|
|||
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ubieram się jak prowincjonalna amerykańska gospodyni domowa z lat 80.
To chyba moja subkultura
|
|
|
|
#3808 |
|
Przyczajenie
|
A ja nawet nie umiem w słowa ubrać stylu mojego ubioru, he he
|
#3809 | ||||
|
|
Cytat:
A mi się marzą z prawdziwej skóry, nie do zdarcia, na miarę szyte jak ramoneska H., oJak będę duża i bogata to sobie sprawię ![]() Cytat:
To niech Szatą opowiadaCo do rozrywania przez pistolet - może troszkę spowalniać gojenie, ale czy usposabiać do ropienia? Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chociaż jednego zwierza chciała...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-10-10 o 15:04 |
||||
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja gdzieś jeszcze mam. I nie nosze by nie wyglądać jak kserówka. Zazwyczaj nosiłam je do motocyklowych butów a te też akurat modne Cytat:
Ostatnio wrzucam na grzbiet co wpadnie w ręce i sunę do pracy. ------------- Fitam!
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Możliwe, że ja gdzieś napisałam kuć (albo wszędzie)