![]() |
#2581 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Cytat:
![]() 3 raz będziemy potwierdzać za 1,5 tygodnia ![]() oj przeżywam Dziewczyny, dziś na głównej wyprawka dla malucha https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Ciaza/...-dla-noworodka
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
![]() o ktorej masz wizyte? Cytat:
![]() a co jesteś z 1 stycznia ? ![]() dobra koniec tego dobre, ide. pa ![]()
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dragusia wszystkiego NAJ ![]()
![]() |
#2585 |
Zadomowienie
|
a dwa tyg póżniej
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Wtajemniczenie
|
o 13
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2588 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wyobrazam sobie wstrzasu wylewajacego wode z akwarium ![]() Cytat:
![]() Dragusia - spelnienia marzen!!!!!!!!!!!!!!:roza : ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strippi- ciesze się, że wszystko dobrze ![]() Dragusia- dużo zdrówka ![]() Co do sutków i staników, to jaj mam mały biust i zawsze nosiłam push-up'y. ale od kąd jestem w ciązy to w końcu to cycki wystają ze stanika, a nie stanik odstaje od cycków ![]() ![]() ![]() Mój maluszek coś ostatnio mało sie rusza....Zaczynam się martwic, bo wczesniej to ciągiem 2-3 minuty czułam pełzanie w srodku brzcha tak 2-3 razy dziennie, a teraz od czasu do czasu tylko coś puknie i nie wiem, czy to On;/ Możliwe, ze tak szalał, a potem cały dzien cisza? W sobote mam na szczęscie lekarza, bo zaczynam schizować...Mówie Mu/Jej, żeby dało znać mamusi, że wszystko ok, ale nieposłuszne to moje dziecko....A jeszcze jak przeczytałam o tej kolezance strippi ![]() A i dziewczyny, tak się zaniedbałam ostatnio...;/ Nogi golę od wizyty do wiyty u lekarza, włosy to najchętniej w kucyk, paznokcie niepomalowane....ehh muszę się za siebie wziąc, bo niedługo mnie na ulicy nie poznają znajomi... -------------- Co do ksiązki jak mówic, żeby dzieci słuchały, jak słuchac żeby dzieci mmówiły- polecam serdecznie. Jako pedagog przeczytałam i staram się stosować...Byłam anwet na "szkole dla rodziców i wychowawców" na podstawie tej ksiażki i polecam serdecznie ją i całą serię autorów min. o rywalizacji w rodzeństwie itp. Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-10-11 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bepanthen ![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() a mnie cos chyba zgaga łapie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
Witam
Jestem na mamusiach majowo czerwcowych (termin z OM mam na 3 maja z USG na 28 kwietnia). No ale z racji że jestem jedną z pierwszych to nie mam czasami kogo o coś podpytać ![]() Mogę liczyć na przyjęcie do waszego grona i wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Raczkowanie
|
witam wróciłam...
Moderna chyba podziałało bo słońce u nas wychodzi... ![]() Strippi ciesze się że po stresie i wszystko w porządku, my też mieszkamy na terenach na których jeszcze nie liczne kopalnie działają więc czasem słychać topnięcia... Dragusia najlepsze życzenia samych radosnych dni ![]() umarł House niech żyje House, tylko co ja teraz będę oglądać...stare odcinki ale muszę przyznać ma gość talent muzyczny ciągle mi chodzi po głowie ten kawałek który śpiewał z Cuddy ![]() Liwka powodzenia na wizycie ![]() Czarny Flamaster odpoczywaj brzuszkiem do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |||
Rozeznanie
|
będzie dobrze..
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na pewno wszystko jest dobrze.. mój też czasem czuję czasem nie.. i też delikatnie pukanie.. ale to nie uspokaja, puka, czyli jest dobrze wszystko.. ![]() także nie martw się.. a do soboty nie daleko.. ja w poniedziałek.. ![]() hej wam.. dziś mam dentystę znów.. jak mi się już tam nie chce chodzić.. ale jeszcze muszę.. ![]() a później odbieram wyniki z lab.. oby były ok.. ![]() aha Dragusia najlepszego.. ![]() ![]()
![]() |
#2596 |
Zakorzenienie
|
Dragusia -
![]() ![]() ![]() Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu wydarzeń. ![]() wstalam z oknem niemozliwe - swieci slonko, wiec oby do 15 taka ladna pogoda byla, bo musze mieszkanie ogarnac a potem ide na centrum, i tak moze jak nie bd padac i bd ladnie - to sie przejde a co tam tylko 35 min w jedna strone, wiekszosc drogi z gorki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wychodze, ide na zakupy ![]() obym tylko nie za bardzo wczula sie w role ![]()
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ubraniowe czy spozywcze ![]() ![]()
![]() |
#2600 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- [QUOTE=strippi;37015993]wstrząsy są różne, czasami występują jak detonują coś w kopalni, ale najczęściej jak się coś sypie (zawalają się chodniki) Dziękuję kochane!! Mąż wrócił cały i zdrowy uf uf Do wstrząsów doszło na jego kopalni, w porę wycofali górników. Były 3 wstrząsy Pierwszy wstrząs nastąpił o godz. 21.55 i miał siłę 3,2 w skali Richtera. Równo pół godziny później pojawił się kolejny i wyniósł 2,9 w tej samej skali. Trzeci, o godz. 22.29, był słabszy, o sile 2,5. Pierwszy trwał ok 30 sekund i wyglądało to na trzęsienie ziemi, czuło się jak się coś wali w dół i nagle buja. Nikt nie ucierpiał na szczęście. UFFFFF dobrze, że z Twoim mężem i innymi wszystko OK ![]() mój Tż ma złożone papiery o przyjęcie na kopalnie ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
tak jest i to całkiem fajna właśnie przeglądałam dzisiaj stronę internetową C&A ![]()
jesteśmy razem od 11.03.2007r. ![]() zaręczyny 24.09.2011r. ![]() LEONEK 2.03.13. ![]() Edytowane przez Leonikowa Czas edycji: 2012-10-11 o 09:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie się podobają pierwsze mebelki ![]()
![]() |
#2603 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ojj to też będziesz żyła w niepewności, ale z czegoś niestety trzeba żyć, a kopalnia to jedna z lepszych prac w naszym regionie, choć na warunki tam panujące to wcale nie są kokosy
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super ![]() ![]()
![]() |
#2605 |
Raczkowanie
|
teraz śląsk, wcześniej Zagĸłębie..u nas kopalnie w większości pozamykane... ( na moim byłym osiedlu działa jeszcze kopalnia na której mój pradziadek pracował więc u nas z tradycjami tylko mój mąż to na szczęście nie górnik..) a tu gdzie mieszkam teraz w Tychach słychać z Bierunia wystrzały...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Rozeznanie
|
Dragusia wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]()
#2607 |
Zakorzenienie
|
U nas też tradycja, nasi ojcowie pracowali, mój wujek pracuje, teraz mąż i brat męża zaczęli 4 lata temu i tak idzie.
My w Lubinie, mąż pracuje w KGHM w kopalni miedzi.
![]() |
#2608 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin!!! Dużo miłości, radości i uśmiechu na co dzień!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo na prawdę wyglądało to strasznie... Cytat:
![]() No dobra to już wam piszę; Ale na początku po narzekam bo nie dostałam nawet zdjęcia dzidzi tylko takie opisowe zdjęcie ile waży i resztę innych rzeczy co nie wiem co oznaczają ![]() ![]() ![]() Także nie byłam zbyt zadowolona z wizyty, ale gin mówi że wszystko rozwija się prawidłowo, pomierzył całego dzieciaczka i rączki nóżki itd.... Maleństwo waży 176g. Widziałam jak się rusza i fika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To by było na tyle.... ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje za udaną wizytę jesteście kochane ![]() Ja niestety mam do nadrobienia z 8 stron ![]() ![]() Strippi widziałam, że pisałaś że walczysz o kołyskę ja na pewno kupię jak mi nikt nie odda coś takiego http://www.calineczka.pl/sklep/graco...e-p-13960.html bo co prawda kupiłam w prezencie bratankowi i był wniebowzięty i długo korzystał bratowa mówiła, że to najlepszy prezent bo mały i korzystał i w ogóle lubił w nim siedzieć , tż siostry malec też tylko że drogi interes więc mam nadzieję że któraś zaproponuje użyczenie jak nie to ewentualnie kupię za kaskę od dziadków ![]() No nic pora wracać do pracy później odpiszę jak mi wzrok pozwoli i mdłości nie będą męczyć buziaki kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mieszkalam na paprach, a pracowalam w strefie wiec czasami az sie trzeslo - dalo sie przezyc, ale wiadomo. gornik zawod niedoceniany a niebezpieczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.