![]() |
#2611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie wygrałam kołyski i w sumie nie licytowałam już jej, przemyślałam i zrezygnowałam z niej to ona http://allegro.pl/kolyska-kolcraft-c...673022005.html z wysyłką koszt 500zł.. dla mnie to dużo.
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uff, całe szczęście LiwkaO, Malpka - ![]() joanna200 - ![]() Agateczka* - fajnie że wszystko z dzidzią ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Ufff nogi i pachy ogolone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
hehe.. ubraniowe
![]() niestety wrocilam tylko z dwoma mini spodniczkami z bawelny z h&m, nawet nieciazowe... niestety ciazowa byla na mnie za duza. a w C&A bieda... byl tylko jeden wieszak, same resztki... nie wiem co to mialo byc ![]() a po drodze jeszcze wzielam sobie u Turka na wynos zupe z soczewicy i do tego turecka pita ![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluje ![]()
![]() |
#2617 |
Raczkowanie
|
odebrałam wyniki biochemii i prawidłowe są moje trisomie...umówiłam usg na 20 tydzień na 6 grudnia ale będę mieć prezent od świętego...
![]() Klementynka zdrowia ![]() Kasia ale się mijamy w życiu ja mieszkałam w sosnowcu całe życie od 6 lat dopiero na starych tychach ![]() ![]() co do kołyski u nas zamiast kołyski mieliśmy leżaczek z fp z wibracjami mega się sprawdzał teraz też sobie a raczej nam sprawię.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Raczkowanie
|
Witam kobietki!Czy mogę do was dołączyć?Jestem w 12 tc termin mam na 22 kwietnia i chciałam przyłączyć się do wątku coby pogadać z kimś kto jest na podobnym etapie ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Raczkowanie
|
Moderna ale mi smaka narobiłaś
![]() ![]() ps. spróbuj tu www.c-and-a.pl mają większy wybór ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- witaj Mooonis masz termin 4 dni po mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a zupka nadal smakuje, wlasnie sie nia zajadam przed komputerem ![]() anna maria 79 czy ty czasem kiedys nie pisalas, ze masz atopie? bo ja sie dzisiaj znowu podlamalam ![]() ![]() i nawet dostalam masc sterydowa od lekarza, ale co z tego jak to tylko trzyma w ryzach, a nie leczy ![]() jak ty sobie radzisz teraz z AZS?
![]() |
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Raczkowanie
|
AnnaMaria to super!Mam pytanie do ciebie!Czy miewasz może takie delikatne bóle,ukłucia?Ja ostatnio miałam nerwowy czas i trochę bolało mnie przy nerkach trochę pod stanikiem i trochę na dole.Możliwe że schizuje ale to moje upragnione i wyczekane dzieciątko i martwię się.Wizytę mam dopiero 23 i bardzo bym chciała żeby było dobrze.Oby dotrwać do II trymestru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mialam niedosyt po wizycie ![]() hehe normalnie dziem w dzien myje glowe. teraz co dwa dni. jak juz myje glowe, to i nogi zrobie. takze w miare na biezaco. ale pazury nie pomalowane (ale ich 'jakosc' poprawila sie w ciazy), u fryzjera nie pamietam kiedy bylam (zarośla na glowie a nie fryzura), wlosy farbowalam na poczatku lipca (siwizna)... a wszyscy mowia ze ciaza mi sluzy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
my chyba we trzy w podobnym terminie, ja mam 17 kwietnia
![]()
#2625 |
Raczkowanie
|
Moderna to będziemy obstawiać która pierwsza na porodówce wyląduje....hi hi mój syn 2 tygodnie zwlekał więc chyba przegram
![]() ![]() Moonis przerabiałam to zaczynają się kłucia wysoko a kończą w dole brzucha nie jestem lekarzem, ale tyle co poczytałam to normalne od 12 tygodnia ale lepiej się oszczędzać i dmuchać na zimnę więc odpoczywaj dużo i bez stresu ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Moderna mój łobuz miał atopie i przerabialiśmy wszystko od krochmalu po oilatum...może ty spróbuj z tymi kosmetykami? |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam nową Mamę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ja juz chyba wszystkiego probowalam ![]() ![]() U mnie najlepiej sprawdzaly sie masci z dziegciem, bardzo ladnie zmniejszalo sie zapalenie, ale teraz nie wolno.
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
ja mam termin na 24 kwietnia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-10-11 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Raczkowanie
|
Anna Maria-dziękuję to mnie uspokoiłaś
![]() Ja muszę się przyznać że ostatnio jak spojrzałam na siebie to sobie pomyślałam że strasznie się zapuściłam ![]() ![]() Agateczka* w którym jesteś tc? I według czego liczycie który to tydzień?Bo ja już się pogubiłam:P same,czy wg kalkulatorów na necie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Raczkowanie
|
według kalkulatorów podają tygodnie od miesiączki...albo kalkulator haczewskiej czyi od zapłodnienia...albo według usg i tu mi wychodzi 13 tygodni i 3 dni
![]() ![]() moja farba stoi i się śmieje boje się farbować czekam na 2 semestr czyli do 13 ![]() Moderna ściskam bądź dzielna ![]() co do włosów ja myje 2 razy w tygodniu i przed i teraz, taki mam rodzaj włosa że ułożone wytrzymują...nawet troszkę teraz zgęstniały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pani22ka no i cztery dni różnicy w terminie tylko ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() mooonis17 ja mam dziś 16tc5d według kalkulatora albo suwaczka, ustawiasz przewidywaną datę porodu i wtedy będziesz miała konkretnie odliczone tygodnie i dni i się nie pogubisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o, to nie wiedziałam że dział mamusiowy tez tam jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/retro-tutek-turran...691978100.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A z tym goleniem to u mnie podobnie jak u Ciebie... od wizyty do wizyty ![]() ![]() ![]() Włosy wlaśnie dziś pofarbowałam po ponad 3 miesiacach... też juz nie mogłam na te srebrzące się w świtle patrzeć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Wtajemniczenie
|
o, to idziemy prawie łeb w łeb, bo ja dziś w 16t6d
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Dragusia 100 LAT!!!
#2639 |
Zadomowienie
|
to ja prawie z wami ok 16 tygodnia jest choć termin mam od 21.03 do 01.04 heh za kazdym razem inny
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś równo 19t czyli od jutra leci na 20
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.