Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 15:59   #2581
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
O MATKO.... Ty to wszystko czytasz? Szalona...
To samo pomyślałam...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:10   #2582
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Jutro postaram sie Wam wrzucic album z wszystkimi fotkami. Musze je wczesniej powybierac Narazie wrzucam Wam foteczke Domino w tym waznym dla Niego dniu.
Słodzizna

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Wróciłam, wszystko obejrzane, zdjęcia nie wyszły za bardzo bo mała nie chciała pokazać buźki
Ale trochę się zmartwiłam bo jak mierzył to mu wyszło, że kość udowa jest "młodsza" o 2 tygodnie w stosunku do reszty narządów. 4 razy go pytałam czy to coś złego, mówił że nie i że mam się nie przejmować bo taka rozbieżność jest w normie. Ale powiedział, że mam mu na to zwrócić uwagę na następnej wizycie żeby sprawdził i to zasiało we mnie ziarenko niepokoju

No i powiedział, że trochę dużo przytyłam jak na 25 tydzień - 10 kg

I tak jakoś mi smutno
Kochana nic się nie martw ! Wiem, że łatwo mówić, ale lekarzowi musisz ufać

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
wrzuciłam zdj z chrztu do profilu. Tylko muszę poszukać jeszcze Kamilka w ubranku.
Świetne zdjęcia Pasujecie mi na rodziców

Cytat:
No i mam L4
Wypoczywaj i dbajcie o Was

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Chyba wróciłam bo zasnąć nie mogłam wczorajWróciłam do żywych PO 3 MIESIĄCACH
Suuperrr

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
A co ty robisz na diecie???
Niestety po odstawieniu hormonów tyłam wręcz z powietrza. W rezultacie nie potrafiłam się wcisnąć w swoje spodnie Niestety zrzuciłam 2 kilogramy i dalej nie chce iść. Ale zaraz okres się kończy więc wracam do ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
No to jak znasz przyczyne wypadania to juz połowa sukcesu Sa w drogeriach różne wcierki do skóry głowy, ja sie przerzuciłam na szampon z czarnej rzepy, za przeproszeniem wa.li okropnie, ale ponoc dobry. I ja jeszcze używam olej kokosowy, nakładam na włosy na co najmniej godzine, czasem jak mam wolny weekend to i na wiekszosc dnia a potem zmywam. Oczywiscie na skóre głowy tez
Jeśli mogę polecić jakieś oleje, to te indyjskie, typowe na wypadanie. Są genialne, a jakie włosiska są po tym Ja jutro idę włosy podciąć, bo na końcach mam strasznie przerzedzone. Mi strasznie szybko rosną, więc nie robi mi to różnicy. Ale już chyba przestałam wierzyć, że będę miała włosy jak kiedyś. Niestety, ale teraz moje włosy to mój ogromny kompleks

Blonde trzymam kciuki za odpieluchowanie. Chyba nic mądrzejszego nie powiem niż dziewczyny

Emilia śliczna Twoja Lenka Piękne oczyska

Cześć dziewczyny,

Dziś miałam seminarium i mam już temat Teraz trzeba do jakiś bibliotek się wybrać i szukać materiałów. Mam maluśko czasu na napisanie całej pracy, także trzeba spinać tyłek i to konkretnie !

Zaraz muszę lecieć na pocztę, choć już tak zimno, że chyba mi się nie chce
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:19   #2583
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie plany na czwartek to szczepienie, wycieczka do miasteczka oddać naczynia z cateringu i przeładowanie lodówki, bo kupiliśmy nową, już wczoraj miała być ale pan dostawca miał opóźnienie i żeby nadgonić, darował sobie nasz domek. Kamilek sobie leży koło mnie i kopie mnie po ręce. Powiem szczerze, że mam wrażenie że mi to na złość robi bo im mocniej kopnie to tym bardziej się cieszy ale to cwaniak i wiem to już 3 miesiące
ciekawe po kim Kamilek jest cwaniakiem

Cytat:
Hej
hej

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zostawiłam małą na macie, poszłam zrobić śnaidania. Wracam a ta leży pod TV i ogląda TVN style Przeturlała się skubana.
Pozwalasz malej ogladac tv?

Cytat:
A wiesz, że ta dziewczyna akurat jest w gimnazjum. W ostatniej klasie.
W ogóle jej się wydaje, że ja jestem potwornie stara...spytałam ją ile się ma lat w ostatniej klasie gimnazjum, bo jak ja chodziłam do szkoły, to nie było gimnazjum, to mi powiedziała 'Jezu, to kiedy pani chodziła do szkoły???' eheheh...

?
O jezuuu to ladnie Ci powiedziala

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

slicznosci

Cytat:

Na 12.20 idziemy na szczepienie. Całe szczęście, że Maja jest dzielna, to idę tam z przyjemnością.
Naprawde? Ja kazde szczepienie przezywam bo wiem ze to bol dla dziecka a ja nie moge pomoc

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Żabcia Dominik słodziak!

coś marnie mi ostatnio wbicie się w rozmowę, ale podczytuję Was Dzisiaj mamy gości, moja sis z facetem do nas przychodza. Fajnie

dziekuje milego wieczorku z sis

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mnie nadal kłuje...w nocy nawet przy przekręcaniu...chociaż mniej...nie wiem już co robić...zadzwoniłabym do gina...ale jakoś nigdy tego nie robiłam...
jestes w szczegolnym stanie wiec jesli masz jakies watpliwosci to dzwon do gina napewno nie bedzie mial Ci za zle ze mu"zawracasz glowe" bo od tego jest aby dbac o Ciebie i dzieci

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

zaaaabcia piekny Domino

bylismy z szymciem na profilaktycznych badaniach i wyszlo ze ma powiekszony prawy plat tarczycy, kurcze sie czlowiek nadenerwuje, probuje dodzwonic sie do endokrynologa ale na razie nie odbiera
dziekuje

trzymam kciuki za wyniki synka

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczynki

ja tylko melduję, żebyście się tu za mocno nie namyślały ... test wyszedł negatywny ... nawet po godzinie () nic nie było... uffff...

Cytat:

Chyba wróciłam bo zasnąć nie mogłam wczorajWróciłam do żywych PO 3 MIESIĄCACH

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!
Jestem, byłam na morfologii, przy okazji zrobiłam zakupy i dopiero teraz mam chwilkę na wizaż.

Lecę nadrabiać, napiszę tylko że ......chyba odszedł mi w nocy czop! Taka krew ze śluzem, ale sporo tego było, aż się wystraszyłam że może to coś innego ale z małym chyba ok bo sie rusza. Skurczy brak.
Bika może być że urodzimy w ten sam dzień i nikt nie wygra tostera

jak jest krew to chyba porod sie zbliza

Czyzby Dawidek nie chcial ustapic miejsca Emilce?

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
A tak się suszą nasze grzybki z wczoraj;-)
ale czad!! wysli mi na wigilie co????

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
=) Skończyłam czytać poprzednią część. Zaraz wychodzę z pracy i w domu zacznę czytać 14. Masakra jak wy gonicie.
jestes mega

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Słodzizna

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:24   #2584
Amani
Zakorzenienie

Dziewczyny musze sie wygadac bo mnie zaraz rozsadzi jestem sama przez 3 dni w domu, wczoraj fajnie utrzymywalam cieplo w domu, przez noc mi wygaslo w piecu i dzis nie umiem rozpalic! Godzine siedzialam w kotlowni, wszystko sie pali oprocz wegla i bede miala zimno dzis wieczorem! Boze, czuje sie jak w sredniowieczu!!! plakac mi sie chce po prostu, ja nie chce tu byc ;(

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:25   #2585
Debrah
Zakorzenienie

(t)asia podziwiam - ja bym nie dała rady czytać wątków poprzednich.. z tym mam problem, żeby być na bieżąco:P

Ad grzybów : nie znam się kompletnie na nich i nie jadam też za wiele (poza typową pieczarką) więc podziwiam wszystkich, którzy zbierają i nie boją się ich potem jeść)

Jak tak czytam o tym, że tu za chwilę dzieciaczki na wątku się pojawią to czuję się coraz bardziej podekscytowana - trzymam za Was dziewczynki kciuki!

Madzia : nie pamiętasz może jak długo Maja nosiła rozmiar 62? Czy na początku (po urodzeniu) się w nim topiła? Bo ja mam większość rzeczy na 62.

Ad nocnikowania: Blonde - nie przejmuj się gadaniem, bo to napędza stres..chociaż wiem, że pewnie jest ciężko. Czasem warto na chwilkę odpuścić, chociaż na tydzień - dla dobra Twojego i synka, bo on wyczuwa napięcie. A może się okazać, że za ten tydzień, dwa pójdzie inaczej - tak to już jest z dziećmi, że nie są i nie są gotowe, a nagle idzie jak z płatka. Trzymam kciuki za Was.
A głupie gadanie zbywaj - najlepiej tekstem w rodzaju, że nie znasz żadnego dorosłego człowieka, który dotąd siusia w pampersy - więc Twój synek też przestanie, w swoim czasie
Tym bardziej, że 2 latka to nie jest żadna granica po której dziecko MUSI przestać siusiać w pampers. Chciałoby się, ale nie zawsze jest łatwo, trzeba czasu. I nie obwiniaj się czasem!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:30   #2586
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja chyba ostatnią rzecz kupiłam wczoraj - krem na każdą pogodę a tż "już się nie mogę doczekać jak te małe, sładkie pyzy będę smarował tym kremikiem"

No ciekawe jaki będzie u nas rozwój wydarzeń ja mam skurcze, Tobie czop poszedł.......
ja ten krem kupiłam ostatnio w rossmanie, ale był tez podobny z babydream i dużo tańszy,a recenzje na kwc ma super,teraz trochę załuję że tyle wydałam za taką małą tubkę .

Cytat:
Napisałam ginowi, że no-spa tak średnio pomogła...narazie cisza...

Tak mi się wydaję, że to nic takiego...ale wiecie jak to jest...

Ciekawa jestem, która będzie pierwsza Mona czy Bika...
ja do mojej gin też kilka razy dzwoniłam jak mnie cos niepokoiło, lepiej jak lekarz uspokoi niż się zamartwiać.

Cytat:

Mona, trzymam mocno

i przyszłam się pochwalić...
mamy drugiego ząbka
i gratuluję ząbka czasem to myślę jak te nasze wizażowe dzieciaczki szybko rosną,a niedawno się urodziły.

malamaluczka mnie po tym rozjaśnianiu też trochę włosy wypadają, kupiłam serum z czarnej rzepy i odżywkę Naturvital, zobaczę co zdziałają.
A te witaminy mają sporo kwasu foliowego, nie musisz brać go dodatkowo.

(t)asia podziwiam że to czytasz strona po stronie, mnie by sie nie chciało

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:33   #2587
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny musze sie wygadac bo mnie zaraz rozsadzi jestem sama przez 3 dni w domu, wczoraj fajnie utrzymywalam cieplo w domu, przez noc mi wygaslo w piecu i dzis nie umiem rozpalic! Godzine siedzialam w kotlowni, wszystko sie pali oprocz wegla i bede miala zimno dzis wieczorem! Boze, czuje sie jak w sredniowieczu!!! plakac mi sie chce po prostu, ja nie chce tu byc ;(
Biedna niestety nie wiem jak pomoc. juz niedlugo i bedzie 12.12 nie denerwuj sie

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 16:43   #2588
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna niestety nie wiem jak pomoc. juz niedlugo i bedzie 12.12 nie denerwuj sie
kurde, jednak bez faceta to tak trudno, czasem by sie przydal...

-26kg

Stary 2012-10-11, 17:15   #2589
mona_ja
Wtajemniczenie

Amani może jakaś podpałka, np taka do grilla by pomogła? Albo duża ilość makulatury, na to cienkie drewno i trochę węgla? Ja też mam czasem z tym problem, stare gazety z reguły pomagają, jak się ogień rozhula to dopiero daję węgiel.

Żabcia gdzie te fotki ze chrztu? Bo szukam po k. i nie widzę.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-10-11, 17:28   #2590
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani może jakaś podpałka, np taka do grilla by pomogła? Albo duża ilość makulatury, na to cienkie drewno i trochę węgla? Ja też mam czasem z tym problem, stare gazety z reguły pomagają, jak się ogień rozhula to dopiero daję węgiel.
ja mam taki sposob, ze najpierw daje wegiel, potem ustawiam drewienka/galezie, potem karton i na koncu kartki/gazety... no i niby sie palilo tak, ze plomienie buchaly z pieca, a jak dorzucalam wegla na wierzch to nie chcial sie zajac. Co sie mialo wypalic szybko to sie wypalilo a wegiel zero. Kurde, prawie bym tam sie zaczadzila w koncu zostawilam takie zgliszcza po godzinie, dotykam teraz kaloryferow i chyba sie cos rozpalilo bo cieple

-26kg

Stary 2012-10-11, 17:30   #2591
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:

stokrotko co z testem?

bylismy z szymciem na profilaktycznych badaniach i wyszlo ze ma powiekszony prawy plat tarczycy, kurcze sie czlowiek nadenerwuje, probuje dodzwonic sie do endokrynologa ale na razie nie odbiera
mam nadzieję, że uda się wam załatwić szybko wizytę bo u mnie z tego co wiem to ogromne kolejki są.
Co do testu to rano był negatywny ale jak przyszłam z pracy to pojawiła się bardzo blada kreseczka. wiem, że test jest nieważny i do tego leżał na oknie na słońcu więc nadziei nie mam. Teraz lekko zaczął mnie brzuch pobolewać i zobaczyłam jedną małą plamkę na bieliźnie więc pewnie @ na zakręcie

Cytat:
Cześć!
Jestem, byłam na morfologii, przy okazji zrobiłam zakupy i dopiero teraz mam chwilkę na wizaż.

Lecę nadrabiać, napiszę tylko że ......chyba odszedł mi w nocy czop! Taka krew ze śluzem, ale sporo tego było, aż się wystraszyłam że może to coś innego ale z małym chyba ok bo sie rusza. Skurczy brak.
Bika może być że urodzimy w ten sam dzień i nikt nie wygra tostera
o kurcze to już blisko, trzymam kciuki za łatwy poród

Cytat:
Jutro postaram sie Wam wrzucic album z wszystkimi fotkami. Musze je wczesniej powybierac Narazie wrzucam Wam foteczke Domino w tym waznym dla Niego dniu.
czekamy na fotki z niecierpliwością, Domino jak zawsze słodki

Cytat:
No i mam L4
super dbajcie teraz o siebie, a kg nie martw się, zrzucisz później, co do wieku ciąży to pewnie lekarz się zna i jak powiedział, że nie ma powodów do zmartwień to pewnie tak jest i tego się trzymaj

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37011525]Szczerze? Coraz mniej mam tej siły. Zaczynam od następnego miesiąca tę stymulację - i wiem, że to właściwie ostatnie, co mój lekarz może jeszcze tu na miejscu mi zaproponować. Gdybym chciała się dalej badać czy leczyć, to musiałabym pewnie pojechać do specjalistycznej kliniki. A ja nie wiem, czy mi się w ogóle jeszcze chce [/QUOTE]
miejmy nadzieję, że nie będziesz musiała nigdzie dalej jechać

Cytat:
No to może Stokrotka by chciała?

ja myślę, żebyś ty albo Tomalinka wzięły listę, bo ja mam teraz koniec roku, egzaminy i pisanie pracy i nie wiem czy dam radę być zawsze aby aktualizować listę, ale dziękuję za propozycję

Cytat:

Stokrotko, mąż wrócił? Praktyki zakończone? Starania wznowione?
tak wrócił, praktyki zakończone a starania będą jak dostanę @, fajnie, że jesteś znowu z nami

przeleciałam was z prędkością wiatru więc wybaczcie, że nie odniosłam się do wszystkich

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:42   #2592
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
No to może Stokrotka by chciała?
A Ty nie? I tak tu jesteś codziennie, a Stokrotka taka zabiegana ostatnio.

Cytat:
Mrowinko, widziałam że dalej pod Twoim serduszkiem nikt nie zamieszkał... ja dalej trzymam kciuki bądź silna...
Dziękuję za kciuki.
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Mrowinko nie dziwię się, że jesteś sfrustrowana. Mimo wszystko trzymam jeszcze mocno kciuki za ten cykl.
Dzięki. A frustracja faktycznie się pojawia... ale to nic, w weekend zamierzam odpoczywać w spa i zapomnieć o staraniach

Cytat:
Kochane, a powiedzcie mi, jak wygląda sprawa przyjmowania witamin? Bo cały czas jem kwas foliowy, a też właśnie chciałam włączyć do tego merz special (mam też w domu tomalinko;-), daj znać czy pomaga), a boję się przedawkowania. Nie jest to wcale takie trudne wbrew pozorom
Ja biorę tylko kwas foliowy i magnez z wit. B6.

Cytat:
I powiedzcie mi, czy przy staraniach mogę bez obaw stosować probiotyki? Bo coś mnie delikatnie tam smyra;P chyba po moim przeziębieniu
Można, moja lekarka nawet mi przepisywała

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
miejmy nadzieję, że nie będziesz musiała nigdzie dalej jechać
ja myślę, żebyś ty albo Tomalinka wzięły listę, bo ja mam teraz koniec roku, egzaminy i pisanie pracy i nie wiem czy dam radę być zawsze aby aktualizować listę, ale dziękuję za propozycję
Też mam taką nadzieję.
O, miałam rację, jak napisałam wyżej, że jesteś zabiegana
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:42   #2593
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, jednak bez faceta to tak trudno, czasem by sie przydal...

Cytat:

Żabcia gdzie te fotki ze chrztu? Bo szukam po k. i nie widzę.
Zaraz dodam. Narazie wybralam setke zdjec i musze je jeszcze obkroic troche

Cytat:

czekamy na fotki z niecierpliwością, Domino jak zawsze słodki
dziekuje

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-10-11, 18:36   #2594
mona_ja
Wtajemniczenie

Amani pomyślałam jeszcze że może masz komin zamknięty i nie ma ciągu, przy rozpalaniu trzeba go otworzyć na maksa a jak już się pali na dobre to przymknąć, to taka wajcha gdzieś z tyłu pieca.Ale jak się rozpaliło to git

Stokrotka (nie)dziękuje.

Żabcia to czekamy

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-10-11, 19:24   #2595
tomalinka
Wtajemniczenie

Hej

W pracy dalej sajgon więc jestem wymordowana maksymalnie.
Także wpadłam tylko na chwilkę.

Malamaluczka ja biorę 2 tabletki merz special (tak jak pisze na ulotce) i tam jest bodajże kwasu foliowego 400 µg także jest to chyba wystarczające.
Cieszę się, bo mnie przynajmniej trądzik ustępuje... Cholerne skutki pcos

No to wydaje mi się, że chyba najlepiej będzie jak Butter poprowadzi kolejny wątek

Mona.. no no no to już blisko...

(t)asia jesteś krejzol w życiu bym tyle nie dała rady przeczytać
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 19:52   #2596
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Dziś miałam seminarium i mam już temat Teraz trzeba do jakiś bibliotek się wybrać i szukać materiałów. Mam maluśko czasu na napisanie całej pracy, także trzeba spinać tyłek i to konkretnie !

Zaraz muszę lecieć na pocztę, choć już tak zimno, że chyba mi się nie chce
to powodzenie w pisaniu, ja mam jeszcze tydzień do napisania i jakoś marnie mi idzie

Cytat:
współczuję kochana, faktycznie faceci czasami są potrzebni oby się udało rozpalić

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37024428]

Też mam taką nadzieję.
O, miałam rację, jak napisałam wyżej, że jesteś zabiegana [/QUOTE]
tak dobrze zauważyłaś miała bym wyrzuty sumienia, że was zaniedbuję

Cytat:
A tak się suszą nasze grzybki z wczoraj;-)
ładna kolekcja

Cytat:

i przyszłam się pochwalić...
mamy drugiego ząbka

gratuluje ząbka powiedz mi jak wyszła ci ta druga kreska ostatnio na teście po kilku godzinach to była normalna różowa?

Cytat:
Czytałam kochana, czytałam. Miałam też anemię, wiem co przeszłaś. Mnie dopadło po moich trzydziestodniowych krwawieniach kiedyś. A teraz mam typowo z powodu mojego PCOS- androgeny tak na mnie działają, więc nim udam się do dermatologa to próbuję sama ratować się doraźnie czym mogę. I powiedzcie mi, czy przy staraniach mogę bez obaw stosować probiotyki? Bo coś mnie delikatnie tam smyra;P chyba po moim przeziębieniu

A tak wogóle to co ze STokrotką? Testowała?;D Mam nadzieję, że znów nie przegapiłam i nie wyjdę na g.łupa;D
testowała testowała jak już pisałam Metce test negatywny a po powrocie z pracy pokazał się jasna kreska. Ale test nieważny po takim czasie jest

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
=) Skończyłam czytać poprzednią część. Zaraz wychodzę z pracy i w domu zacznę czytać 14. Masakra jak wy gonicie.
szacun, dobra jesteś, tyle stron przeczytać

poproszę i\o lanie bo nie mogę zabrać się za pisanie pracy

Łukaszek
Stary 2012-10-11, 20:04   #2597
malamaluczka87
Zadomowienie

Stokrotko, nigdy nic nie wiadomo;-)
Tomalinko- chyba faktycznie będę sobie jadła po prostu sam merz special, a i mnie się coś poprawi;-)

87 strona wątku...jak mój rocznik...wygląda cudownie;D

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 20:07   #2598
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Stokrotko, nigdy nic nie wiadomo;-)
Tomalinko- chyba faktycznie będę sobie jadła po prostu sam merz special, a i mnie się coś poprawi;-)

87 strona wątku...jak mój rocznik...wygląda cudownie;D
no niby nie, ale jeszcze wczoraj na "trzeźwy" umysł dała bym sobie rękę uciąć, że ciąży nie będzie na 99 % a dzisiaj już nachodzą mnie wątpliwości bo umysł już nie "trzeźwy" tylko zaprzątnięty głupimi myślami

Łukaszek
Stary 2012-10-11, 20:18   #2599
malamaluczka87
Zadomowienie

czy ja wiem czy takie głupie te myśli....;D;-* mykam kochane coś posprzątać, bo tak dziś robiłam, że w pracy odrobiona, a taki syf na około mnie. jak wy dziewczyny radzicie sobie z organizacją?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 20:23   #2600
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
no niby nie, ale jeszcze wczoraj na "trzeźwy" umysł dała bym sobie rękę uciąć, że ciąży nie będzie na 99 % a dzisiaj już nachodzą mnie wątpliwości bo umysł już nie "trzeźwy" tylko zaprzątnięty głupimi myślami
Wiesz co, Stokrotko? Żeby nie mieć takich głupich myśli, zawsze sprawdzam wynik testu po paru minutach i potem wyrzucam test, żeby nie kusiło mnie oglądanie go
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 20:25   #2601
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
czy ja wiem czy takie głupie te myśli....;D;-* mykam kochane coś posprzątać, bo tak dziś robiłam, że w pracy odrobiona, a taki syf na około mnie. jak wy dziewczyny radzicie sobie z organizacją?
ja sobie nie radzę

Łukaszek
Stary 2012-10-11, 20:26   #2602
kaska87
Zakorzenienie

cześć

laski nie mam czasu znowu dzisiaj po pracy zjadłam i pognałam na fita, a poza tym to szukam nowej pracy to obecna mi tak daje popalić, że
mam nadzieję, że się coś znajdzie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 20:27   #2603
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37027505]Wiesz co, Stokrotko? Żeby nie mieć takich głupich myśli, zawsze sprawdzam wynik testu po paru minutach i potem wyrzucam test, żeby nie kusiło mnie oglądanie go [/QUOTE]
i tak będę teraz robiła, bo wiadomo, że w nim zachodzą reakcje chemiczne a potem człowiek chodzi i myśli niepotrzebnie

Łukaszek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 20:35   #2604
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Serio?? ja całkiem krzykliwa jestem...ale na uczniów nie krzyczę...źle to ujęłam...dobitnie jej wyjaśniłam, że liczę na to, że będzie skupiona na zajęciach i że jesteśmy na lekcji angielskiego, a mówienie cały czas 'nie wiem', 'nie wiem', 'nie wiem' nie jest po angielsku
serio serio wiem co mowie bo widzialam na zywo

Cytat:
A wiesz, że ta dziewczyna akurat jest w gimnazjum. W ostatniej klasie.
W ogóle jej się wydaje, że ja jestem potwornie stara...spytałam ją ile się ma lat w ostatniej klasie gimnazjum, bo jak ja chodziłam do szkoły, to nie było gimnazjum, to mi powiedziała 'Jezu, to kiedy pani chodziła do szkoły???' eheheh...
hahahahaha
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kotek mam nadzieje, że termin będzie w miarę szybko!
A co do kanapki, to z ciemnego chleba z kiełkami, camembertem i pomidorem
tez mam taka nadzieje

ale bym zjadla taka kanapeczke
Cytat:
dzień dobry dziewczynki

ja tylko melduję, żebyście się tu za mocno nie namyślały ... test wyszedł negatywny ... nawet po godzinie () nic nie było... uffff...
je je je je jeeeee!!!!!!!!!

Cytat:

Chyba wróciłam bo zasnąć nie mogłam wczoraj Wróciłam do żywych PO 3 MIESIĄCACH
hahaha
Cytat:
Blonde, jedyne co mogę Ci poradzić, to żebyś odpuściła wysadzanie Seby na jakiś czas...
w przedszkolu jest inaczej, bo... raz, że to pani (nie mama), dwa, inne dzieci też tak robią, a i wielkość toalety też pewnie gra w tym rolę
(u nas jest sprawa ze spaniem... Sandra w żłobku pięknie i bez problemów zasypia w południe, a w domu w weekendy już daliśmy sobie spokój z drzemkami )

a tym co mówią inni to sie nie przejmuj... są dzieci, które i do 4 roku biegają w pampersach i co?... w końcu przestają...
widocznie Seba nie jest gotowy na odpieluchowanie... podobnie jak nie był gotowy na mówienie wcześniej
także głowa do góry, wszystko przyjdzie w swoim czasie
i bez obaw... matury w pampersach zdawać nie będzie
zgadzam sie ze wszystkim

narazie mu odpusc, niech go panie wysadzaja w przedszkolu a po pewnym czasie zaczelabym w domu...moze wlasnie Tz jak bedzie mial urlop to z nim sprobuje
Cytat:
Phi, to jeszcze nic...z moim tatą jak się jechało to najlepiej już było o 5 wstać i jechać... I nie raz się tak wstawało...tego nie lubiłam najbardziej, bo łazić po lesie to już tak..

Ale nigdy nie zapomnę, jak pojechaliśmy z tatą na maślaki..i były takie młode iglaki, gęste .. i my z bratem..czołgając się pod tymi choinkami zbieraliśmy maślaki i podawaliśmy tacie, który szedł za nami, ale wyprostowany....o mamuniu...pamiętam jak na nadgarstkach pod spodem mieliśmy pełno czerwonych kropeczek od igieł...

jaaaaaaaaa!!!!!!! ja tez mam takie wspomnienia
Cytat:
tez tak robie

ja chyba nigdy nie bede na biezaco

ledwo poczytalam coscie naskrobaly a juz musze isc usypiac Maje

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 20:45   #2605
(t)asia
Zadomowienie

Nigdy nie mówiłam że jestem całkiem normalna =)
Jestem teraz sama to co mam robić? Czytam sobie wizaż =)
Dzisiaj zrobiłam porządki w domu. Została jeszcze tylko segregacja papierów =) a jest tego trochę. Przez ten ślub trochę zaniedbałam ten temat. Dzisiaj pierwszy raz od baaardzo dawna wróciłam o w miare normalnej godzinie do domu. Dziwne uczucie. Mogę się w końcu trochę pobyczyć
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 20:47   #2606
Debrah
Zakorzenienie

Kotek: a ja dzisiaj jestem na bieżąco! Wreszcie!
Aczkolwiek nie wiem czy to moja zasługa czy zwyczajnie mniej piszecie...:P

Ale od jutra znów będę w lesie, bo mam uczelnię w ten weekend, to z pewnością nie będę miała sił czytać. Będe walczyć z nadrabianiem w poniedziałek
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 20:54   #2607
malamaluczka87
Zadomowienie

wcale nie mniej- ja miałam dwa dni przerwy to od razu 15 stron walnęło jak z bicza strzelił;P Ale się zawsze wściekam w takich momentach;D Ja w ten weekend znów kurs wizażowy, a niedziela z moim kochanym tż-tem;D ehhh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 20:55   #2608
zaaaabcia
Zakorzenienie

Zostawilam Wam album ze zdjeciami z chrztu Domino w K

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-10-11, 21:09   #2609
malamaluczka87
Zadomowienie

w K to ja nie zobaczę;-( wrr

Stary 2012-10-11, 21:17   #2610
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie fart, mój tż jak położy ręke to mały sie uspokaja

Cytat:
c

Ana*** matko, zdrowka,

Cytat:

Ana zdrówka.

Byłam na pobraniu krwi. I trafiłam na praktykantkę. Masakra. Wierciła mi igłą w żyle, że myślałam, że ją strzelę. Wyjmowała , patrzyła ile pobrala i twierdząc, ze za mało, znowu mi ją wkładała i tak 5 razy
dziękuję

wrrr

Cytat:
Dzielna Lenka dziękuje ciociom za oklaski
ale cukiereczek

Cytat:

Amani - to ja po kazdym siku mialam taka sikawke i "tam" sobie psikalam zeby zmyc siku i krew . Pozniej leciutko dotykalam papierem . A podpaski pryskalam takim sprayem specjalnym. Bez tego ani rusz!
co to za psikawka i co to za spray jakie miał zadanie? bo o sprayu to pierwszy słyszę

Cytat:
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości