|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Blair - wow! jakie laski
świetnie wyglądałaś... a ja 3 dni przed to dopiero do domu przyjechałam i o stresie nawet nie myślałam teraz to już często standard że płaci się za orkiestrę normalnie, kiedyś pamiętam było inaczej... Szczęśliwa - ale wieeelka kuchnia! też bym chciała tyle szafek ale ogólnie nie mój typ urządzania, bo ja wolę proste klasyczne, nawet sali na wesele w stylu ala dworek nie chciałam, mimo to jednak fajnie tak jak wszystko nowe, świeże i dokładnie takie jak chcesz... i podoba mi się cegła na ścianach, mama mojego tż-ta wyłożyła całą jedną ścianę nimi.... bo się nudziła i wyburzyła ścianę między kuchnią a małym pokojem .... Wika - ty sobie daj spokój z tymi sukienkami, bo jeszcze gotowa będziesz urządzić ślub raz jeszcze żeby mieć inną sukienkę - twoja była piękna i nie wyobrażam sobie ciebie w takiej księżniczce, ona oddawała idealnie jaką jesteś osobą
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwa - mam taką samą cegłę na ścianie tylko w dużym pokoju. Kuchnia bardzo ładna
uwielbiam białe kuchenne mebleBlair - szał sobotniej gorącej nocy wygląda na bardzo udany Uwielbiam mocno pomalowane oczy.Malgos - masz rację, wesele jest dla gości i młodzi nie powinni wszystkiego ustawiać podłóg siebie. My powiedzieliśmy do zespołu, że Oni powinni najlepiej wiedzieć co grać i jak rozruszać gości żeby się dobrze bawili, więc tak ich rozbawili że goście odjechali o 9 rano z wesela, a zespół nie miał już siły grać
|
|
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ha no to faktycznie pocieszyłas ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
ale wielka ta Twoja kuchnia- ile ma metrów? Oj co ja bym dała za takie przestrzenie....
|
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
|
magnusia - kuchnia to też i salon i jadalnia w jednym
pomieszczenie ma 26m2. Zabudowa kuchenna to 6 metrów bieżących ) wiec jak na wszystkie swoje funkcje to wychodzi ze jest dość małaZa to sypialnia która jest w samym szczycie kamiennicy ma 35m2 i jest ogromna kiedy stoi tam tylko szafa, łóżko i jakaś komoda.. Na zdjecia ze slubu czekamy, jak juz nam fotograf podesle na pewno sie pochwale ) na razie mam takie na których i mało co widać )
Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2012-10-10 o 15:39 |
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko ale wielka- super. Moje całe mieszkanie ma 47m2- haha jeszcze raz powiem, że ślicznie wyglądałaś
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki- byłam przedwczoraj u koleżanki która skończyła kurs wizażu i maluje a teraz jeszcze czesze. Tak mnie umalowała, że normalnie byłam w szoku i to w moim ulubionym fiolecie
poniżej fotka- na zdjęciu słabo wytuszowane rzęsy i w jedym oku (prawym) mam czarną kreskę w środku oka a w lewym nie (lepiej wygląda) co myślicie o takim makijażu- ccę aby mnie tak na sobotę na wesele umalowała (no może trochę mniej mocno ale się jeszcze zastanowię )trochę kiepska jakość bo telefonem robione i kolory na telefonie są bardzej wyraziste
|
|
#3967 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a całość bardzo mi się podoba, ![]() Mam kuchnię podobnej wielkości - przy moim minimaliźmie słychać w niej echo a dzieci robią sobie plac zabaw do biegania ![]() Cytat:
No ale gdy tak patrzę na nasze wizażowe księżniczki to umieram z zachwytu Co do drugiego ślubu, to oboje z Mężem stwierdziliśmy zaraz po ślubie, że bierzemy szybciutko rozwód i powtarzamy to jeszcze raz na spokojnie tym bardziej, ze na całej uroczystości zarobiliśmy też trochę pieniędzy, nie licząc prezentów, więc jest to też jakiś sposób na życie ![]() Cytat:
chyba że to sprawa wyostrzonych kolorów przez telefon. Chociaż moją opinią się nie sugeruj, bo ja jestem zwolenniczką pastelowych ledwo widocznych makijaży
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#3968 |
|
Rozeznanie
|
magnusia, ja to się troszkę zgodzę z Wiką, ale podobnie jak ona w makijażu preferuję pastele
) I jakoś lubię kiedy mając błyszczące oko, usta są matowe, albo na odwrót ))Już 4 dzień się rozpakowuję i rozpakować się nie mogę. Przeraża mnie ilość kartonów, nic nie mogę znaleźć. )Wika, a ja bym wesela przeżywać raz jeszcze nie chciała ))
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię mocne, drapieżne oko
ale trochę to złagodzę.Pastele są piękne ale za grzeczne ![]() dzięki Dziewczynki za opinie
|
|
#3970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupilismy 90 sztuk na 71 osob w tym sa dzieci. Mysle, że wystarczy.Dzisiaj załatwiliśmy organistę. Jutro musimy isz zapłacić za ślub i doniesc zapowiedzi. W piatek mam umowiana wizyte na paznokcie jszcze tylko brwi sobie wyrównam, moze jutro. A tak to wszystko A i winietki. Pojde jutro i zamówie. Mam nadzieje, że dadzą rade zrobic. jak nie to sama zrobie
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
magnusia - dla mnie makijaż świetny! tylko delikatniej zrobiłabym dół oka, ale ogólnie lux!
|
|
|
|
#3972 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
)
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Też kocham minimalistyczne wnętrza Mam nadzieję, że wkrótce będzie mi dane stworzyć sobie taką wymarzoną, białą, nowoczesną kuchnię.Cytat:
Podziwiam Cię tylko z tymi winietkami, 2 dni do ślubu a Ty jeszcze chcesz podjąć się robienia ich? Szacun ja lubię mieć wszystko z wyprzedzeniem. Ślub za 10 miesięcy a ja już robię sobie wycieczki do Ikei i kupuję rzeczy na poczet małżeńskiego życia |
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Dziewczynki
![]() u mnie mokro i pochmurnie paskudna pogoda i wstać się do pracy nie chciało....Miłego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
a mi jakos ta biała żubrówka nie podchodzi- jakaś taka "ostra" jest no ale to kwestia wrażliwości podniebienia he he- fajnie, że już kupujesz drobiazgi na wszpólne życie Widzisz za 10 m-cy slub a jakiś czas temu mówiłaś, że tak długo jeszcze a tu popatrz- tylko 10 miechów ![]() zaraz zaczniesz pęd załatwiania i przyghotowań i zleci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
tak z ciekawości- ile za ślub płacicie? gdzie chcesz zamawiac winietki?
|
|
|
#3975 | |
|
Rozeznanie
|
Mam w sobotę wesele kuzyna i dylemat w jakiej kiecce iść... wczoraj przymierzyłam kilka i wybrałam 2- zdjęcia w klubie- i proszę o wasze opinie kobitki
![]() Cytat:
2 dni przed ślubem to jest mega ryzyko że sie z czymś nie zdąży więc ja wolałam tego uniknąć i wszystko załatwić max na tydzień przed żeby nie denerwować się że się o czymś zapomniało
|
|
#3976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nadal uważam, że jeszcze dużo czekania przede mną choć muszę przyznać, że póki co ostatnio czas ucieka mi jak szalony, co tydzień mam wrażenie że przecież dopiero wczoraj był poprzedni poniedziałek Zimą czas będzie płynął wolniej, bo wiadomo - mniej aktywności, więcej siedzenia w domu... ale na wiosnę wszystko przyspieszy zaczną się zaproszenia, organizowanie szczegółów, remont (choć to zależy od tego gdzie w rezultacie będziemy mieszkać) ... Nie mogę się doczekać. Za 3 miesiące idę na poszukiwania sukni, liczę na Wasze rady ![]() Cytat:
jest czas żeby stawić czoła sprawom nieprzewidzianym
|
||
|
|
|
#3978 |
|
Raczkowanie
|
Magnusia-Mi się makijaż bardzo podoba
tylko to nie moje kolory. Mogłabym być pomalowana tak samo tylko w moich ukochanych brązach.
|
|
|
|
#3979 |
|
Rozeznanie
|
Coś tu dzisiaj cisza zapanowała... Chyba dziewczynki pozaszywały się w ciepłych kątach i nie wystawiają nosa
Jejku ale zimno, jeszcze mi drzwi od biura zdemontowali bo będą wymieniać i siedzę prawie jak na polu bo wieje mi niemiłosiernie ![]() Powiedzcie mi dziewczynki czy jest jakiś czas określony w którym trzeba wymienić prawo jazdy po zmianie nazwiska/dowody osobistego? Bo kurcze nigdy mi nie po drodze do wydziału komunikacji a boje się żeby mi jakiś termin nie przepadł
|
#3980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Dziewczyny, już w tę sobotę mamy ostatni ślub??!!
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba 3 m-ce jest ale nie jestem pewna... ja wymieniłam od razu bo paszport musiałam wymienic to i prawko i DO załatwiłam od razu
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nikt mi uwagi nie zwrócił i bez problemu, kar itp mam dowód do odbioru ![]() Kurcze, jeszcze prawo jazdy - nie pomyślałam o tym
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
magnusia - bardzo ładny makijaż. Uwielbiam mocno pomalowane oczy
![]() mayeczka - ostatni ślub, ostatnie przygotowania nie będziemy oglądać zdjęć, nie będzie relacji eś szkoda Co My teraz będziemy planować ? Dziewczyny ma któraś w domu rolety rzymskie?? Cały czas zastanawiam się co mam zakupić na okna? Jeśli będą rolety to nie będę ich mogła zmieniać bo to jednak spory koszt, a zasłony i firany to żaden problem, ale za to rolety nie pomniejszają optyczne pomieszczenia i już sama nie wiem Ja prawo jazdy, dowód i paszport wymieniłam od razu po ślubie bo wiem, że jak bym tego zaraz nie zrobiła to później by mi się nie chciało Viollet - a Ja Ci zazdroszczę że masz przed sobą te 10 m-cy. Wspaniały okres ![]() Ja nie lubię jak nic się nie dzieje, jak nie mam jakiś zajęć i codziennie jest to samo. Monotonia doprowadza mnie do wstępnej depresji
|
|
|
|
#3984 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i juz minął czwartek. Ale ten czas leci. Chyba zrezygnujemy z winietek. Jak sobie pomyśle, ze mam teraz osadzać gości to juz mi słabo :P Własnie ruszamy do Białej podlaskiej po bimber i Sękacz. Miłego wieczoru
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet znalazłam na stronce UM w Warszawie, że ma się 14 dni na zmianę... ale ogólnie chyba jest 30 przyjęte... jednak nie ma kar więc raczej nie musisz się śpieszyć.
O wymianę paszportu powinno wystąpić się o terminie do 30 dni, po upływie 60dni jest nie ważny - ogólnie nie ma z tym problemu, ale gdyby coś się wydarzyło za granicą to lepiej mieć ważny... Prawko chyba też 30 dni (taki standardowy czas na większość dokumentów) |
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie
zdaje się, że mw1986 ma 27.10 ![]() Kochane wybaczcie ale nie mam za bardzo nawet jak nadrobic, bo stres już spory i nawet na czytaniu się skupic nie mogę ![]() Zafarbowałam dziś włoski, jutro podpisanie umowy w hotelu, trzeba zawieźc tam alkohol i przetransportowac suknię od mojego dziadka do domu. Stresuję się, bo wyglada na to, że prezent dla rodziców TŻ może nie dotrzec do jutra (wysłany został we wtorek listem poleconym jakby jutro nie przyszła przesyłka
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - a jaki to prezent? jeśli możesz zdradzić oczywiście?
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zwykłe rolety robione na wymiar, w kasetce i z listwami po bokach. Nie zauważyłam aby jakoś się pokoje zmniejszyły.... Ja też nie lubię monotonii a niestety na to się teraz zanosi ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
a jaki prezent? co ew masz awaryjnego?
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Voucher do hotelu w Zakopanym, to ma byc główny prezent który miał zaleźc się w koszu ze smakołykami, dla mojej mamy mam voucher do spa... Jak jutro nie dotrze to wypiszemy im sami takie zaproszenie a później wręczymy właściwy...
Zła jestem bo jak umawiałam się w ubiegłym tygodniu telefonicznie, żeby voucher był do wykorzystania od listopada to mówiłam panu z którym rozmawiałam, że zależy mi, żeby doszło do 13.10... a dziś jak dzwoniłam to pani mi powiedziała, że ona nic nie wiedziała i że wysłała dopiero we wtorek (to nic, że wysyłałam im w ubiegłą środę potwierdzenie przelewu, żeby sprawę przyspieszyc i w piatek potwierdzili, że mają pieniądze na koncie
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz tak to jest- jak sie o coś nie upomnsz 10 razy to ludzie nie rozumieją Niestety coraz częściej spotyka się taką niekompetencję- sama doświadczyłam tego w sobotę: zrobiłam rezrwację stolika w restauracji, wszystko podałam po czym zerwało mi połaczenie. Zadzwoniłam, powiedziałam co i jak (odebrała inna osoba) i dostałam potwierdzenie, że rezerwacja została zrobiona. I co- przychodzę w sobotę i rezerwacji nie ma no ręce mi opadły normalnie- tak to mówił jakby to było normą Na szczęście były wolne stoliki i mieliśmy gdzie usiąść ze znajomymi ale wściekłam się tak, że myślałąm że aortę przegryzę temu kelnerzynie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

świetnie wyglądałaś... a ja 3 dni przed to dopiero do domu przyjechałam i o stresie nawet nie myślałam

16.06.2012 

klik!
paskudna pogoda i wstać się do pracy nie chciało....
ale nikt mi uwagi nie zwrócił i bez problemu, kar itp mam dowód do odbioru
no ręce mi opadły normalnie- tak to mówił jakby to było normą