|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Ja też zmykam. Kupiliśmy dzisiaj 2 książeczki dla Kacpra więc idziemy do łóżka i czytamy. Dzisiaj w repertuarze "Bolek i Lolek na balu przebierańców"
![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zadomowienie
|
jak grupy nie zrobili to posiewu pewnie tez nie zrobia..... ja musialam isc do laboratorium bakteriologicznego, ktore o dziwo nie bylo tym samym co lab szpitalne
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Stresa to Ty nam robisz jak sie dlugo nie oddzywasz .. nie gadaj glupot
![]() ![]()
#4864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Rozeznanie
|
Kochana kto cię zrozumie jak nie przyszłe mamy?! Pisz ile chcesz, my właśnie czekamy na Twoje wiadomości!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
wlasnie oglądam fotki i chcialam wam wczorajsza wyslac,tak slicznie spi ale tz mi nie pozwala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze z niecierpliwością oczekuję na jakieś dobre wieści od Was ![]() Życzę Wam dużo siły! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Wypiłam meliskę, jak zaleciła mi położna i zmykam do łóżeczka.
Choć pewnie kolejna noc będzie pełna koszmarów ![]() ![]() Dobrej nocy wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() muminku myślę o Was codziennie i wierzę, że wszystko dobrze się skończy. Jak sama widzisz Laura pięknie je, lubi kąpiele, a to znaczy że zdrowieje, bo jest silna. Wy też musicie - dla siebie wzajemnie, dla niej i dla Waszych dzieciaków. A my tu jesteśmy dla Ciebie zawsze ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-10-11 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie juz klade .. ale nie spac tylko obok TŻeta .. mam ochote sie poprzytulac ( poprzytulac w sensie poprzytulac
![]() DOBRANOC ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- aAAA bo ja sie pomylilam ![]() ![]() ![]()
#4875 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Wygralam aukcje z konikiem za cale 20,50 ![]() Muminku kochana poczekamy jak sie wszytsko ustabilizuje wtedy pokazesz sie nam w calej okrasie z wielkim usmiechem na twarzy na domowej sofie z malutka na raczkach!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholercia wylicytowalas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Judka trza bylo mowic!!nigdy nie licytowalam jak dziewczyny pisaly ze kupuja
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- przepraszam 20,60 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialam ustawione na 20 zl snajpera trudno moze upoluje nastepnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
a jak sie tego znajpera ustawia??bo ja nie wiem zawsze ze stoperem w reku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
I nie nadrobię Was dzisiaj
![]() Miałam szalony dzień - te owsiki ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam dzień pod nazwą "skurcze" - wróciły więc mam nadzieję że sobie pójdą. To tyle... nadrobię Was jutro - przepraszam.... Widziałam tylko w komentarzach że Gabi pisała coś o grzebaniu w tyłku. Mnie gin wziął z zaskoczenia. Wcześniej powiedział że na następnej wizycie zrobi wymaz na tego gbs'a. Więc byłam nastawiona że z pochwy. Położyłam się i było takim patyczkiem z pochwy + z odbytu (to ostatnie akurat poczułam ![]() To na tyle. Niech te skurcze przejdą. Miłej nocy dziewczyny ![]() Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-10-11 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
Przepraszam, że sie nie odezwalam wczoraj po wizycie ale zgubiłam mojego iphona ze zdjęciami z wakacji, ciąży i wogole i płakać mi sie chciało a nie pisać na wizazu....ALE..mój kochany mąż zrobił mega śledztwo i go odnalazł i jestem taka szczesliwa ![]() Jeśli chodzi o wizytę to mała waży już 2200, także jest spora i gin twierdzi ze do końca listopada na 100% urodze ![]() No ale jaka ma być- ja mam 170 cm a mąż 192 ![]() Następna wizyta z 2 tygodnie, to już będzie 35/36 tydzień. A i przytylam od ostatniej wizyty 700 gram a właściwie nie ja tylko Kajka urosła 700 gram czyli ja 0 ![]() Cytat:
Z małą lepiej? Co to jst spódniczka tutu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Źle przystawiane do piersi dziecko - o to boli jak diabli ![]() Micia-Bravo Za łóżeczko i porządki zdolniacha z ciebie ![]() DeKajka, Bravo za Adasia- duży chłopak, a te kg to na 100% woda i trochę Adasia ![]() Dorisp, Cudnie, fajnie ze z małym wszystko ok i gratki wizyty ![]()
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super Ci z tymi kilogramami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
#4886 |
Zakorzenienie
|
dekajka super
![]() ![]() karolamankowa chyba tez mailas wizyte-brawa! i za to ze udalo sie odnależć zgube Niteczko oby skurcze poszły sobie judka w koncu ci sie uda, ja trzy razy licytowalam konika dopiero za czwartm mi sie udalo ![]() muminku trzymam kciuki zeby szlo teraz tylko w jedna strone i dawaj znac ![]() \ martuś ![]() ![]() ja sie wydarłam na tż bo znow caly dzien go nei było, wlecial tylko mi z lekami dla mnie, po czym wylecial, i tyle go widzieli i wroci w nocy bo ma narade ze wspolnikami ktorzy u nas bylo wczoraj....no i się wk..urwilam tradycyjnie i sie wydarlam.nie wiem ja mam nadzieje ze po porodzie niebede juz taka nerwowa i czepialska i rykliwa jak teraz ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- ja przytylam 9 kilo, chcialabym jak najwiecej ale jakos sie nie udaje... ausente na fb napisala: ![]() ![]() Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-10-11 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zadomowienie
|
Aniela,
Kochana naprawdę sie nie przejmuj swoimi humorami- masz teraz do nich prawo ![]() Mój mąż tez dużo pracuje i wydaje mi sie ze to dar z nieba taki pracowity facet -a nie leser jak u niektórych mioch koleżanek, które maja na głowie dom, dzieci, zarabianie kasy i jeszcze musza być ponętne na co dzień i zadbane bo pan i władca szantażuje je zdradą za takie słabości jak kilka kg nadwagi po ciazy ![]() Głowa do góry kochana aaaaa i jeszcze miałam Ci powiedzieć żebyś sie nie przejmowała matka i jej tekstami- prędzej czy poźniej zmadrzeje oraz dojrzeje do bycia babcią i przyjdzie w tzw."łachę". A wtedy Ty będziesz stawiać warunki ![]() Aaaa jeszcze zapomniałam- Aerien ![]() ![]() Marti, Te wkładki które tak polecałaś to były carefree flexiform, dobrze pamietałam? Drogie jak pies- za 58 sztuk zapłacilam w rossmanie ponad 12zł. No ale rzeczywiście wydają sie mega naturalne i miękkie i przewiewne...a ja mam ciagle skłonności do infekcji...
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do tż masz racje-ja mialam kiedys juz darmozjada przy sobie i sie później modliłam o kogos takiego jak moj mąz terz-no i mam.i tym bardziej jestem zła , ze ostatnio taka marudna na niego jestem, poza tym nikt mnie tak nie kochal jak on . zalamalas mnie z tymi humorami ![]() ![]() co do mamy-pewnie też masz rację, pewnie bedzie chciała pozniej kontaktu.zobaczymy. te wkładki keidys mialam sa faktycznie super , ale przestalam je kupowac ze względu na cene-zwłaszcza, że mi starczaly na doslownie pare dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zadomowienie
|
Byłam w szpitalu, teraz przyjechałam. Badali mi z kad ta krew leci i badali bardzo dokładnie dziecko. Z dzieckiem wszystko ok tylko ze mna coś nie tak bo mam krew i białko w moczu, krwotoku zebym miala tracic krew nie ma. Lekarz oglądał mi nerki na usg i sa ok. Powiedział ze mam jutro isc do urologa. Nie wiem co to kurcze jest, jeszcze takiego czegoś nie miałam
![]()
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co z Ausente,,, napisałabym do niej ale boje sie, że ją obudze.. Witam się ![]() urodzinowo i w 33 tygodniu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.