Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 21:17   #2611
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Myslisz ze powinnam wprowadzic jakies rozmowy kwalifikacyjne z przyszlymi synowymi
??
myślę, że to dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczynki

ja tylko melduję, żebyście się tu za mocno nie namyślały ... test wyszedł negatywny ... nawet po godzinie () nic nie było... uffff...

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
A tak się suszą nasze grzybki z wczoraj;-)
fajnie my suszymy w suszarce ale nigdy nie zapomnę jak się suszyło jak byłam malutka, grzyby w piekarniku i aromat na cały dom

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Phi, to jeszcze nic...z moim tatą jak się jechało to najlepiej już było o 5 wstać i jechać... I nie raz się tak wstawało...tego nie lubiłam najbardziej, bo łazić po lesie to już tak..

Ale nigdy nie zapomnę, jak pojechaliśmy z tatą na maślaki..i były takie młode iglaki, gęste .. i my z bratem..czołgając się pod tymi choinkami zbieraliśmy maślaki i podawaliśmy tacie, który szedł za nami, ale wyprostowany....o mamuniu...pamiętam jak na nadgarstkach pod spodem mieliśmy pełno czerwonych kropeczek od igieł...
o to my ostatnio tak z tż maślaki zbieraliśmy a było ich tyle posianych że szok a co śmieszne wszystkie pod ściółką w jednym miejscu było widać, że ktoś ściółkę zgrabił, a wręcz zrył - pewnie tak zawzięcie szukał

oo i członki są fajne, rosną pod ziemią i gdzie pękniecie trzeba wygrzebać a tam grzybek oczywiście nie zawsze jadalny mój tata to specjalista w szukaniu członek hihi członka to inaczej gąska zielona jakby ktoś nie wiedział, bo u nas się tak mówi, ale jak wpisałam w google to wiecie dopiero po dodaniu grzyby wyszło to co powinno
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:49   #2612
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam...
i ja

stokrotko powtorz jutro test, tylko moze nie czekaj pol dnia zeby go sprawdzic

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny musze sie wygadac bo mnie zaraz rozsadzi jestem sama przez 3 dni w domu, wczoraj fajnie utrzymywalam cieplo w domu, przez noc mi wygaslo w piecu i dzis nie umiem rozpalic! Godzine siedzialam w kotlowni, wszystko sie pali oprocz wegla i bede miala zimno dzis wieczorem! Boze, czuje sie jak w sredniowieczu!!! plakac mi sie chce po prostu, ja nie chce tu byc ;(
wspolczuje,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:58   #2613
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dopiero dotarłam

Blonde

Monaaa super Mi z krwią odszedł na godzinę przed pierwszymi skurczami porodowymi

Gucia6 gratulacje

Amani tak, tak wie co oglądać

dodaja jaki temat??

tasia szalona

Zabcia no jak jest TV włączony, to chcąc czy nie chcąc czasami ogląda, nie będę gasiła TV jak mała jest w pokoju, bo ona zawsze jest tam gdzie i ja

Debrah Maja nosiła spodenki na 62 od razu, a body na 50 i to dośc długo, bo ona ma długie nogi. Teraz nosi ubranka na 68 (choć są numeracje niektóre głupie, że i na większe np. ciocia mi z Usa na rok przysłała i Maja je zakładała jak miała 2 miesiące). Ale taka nasza rozmiarówka to myślę, że ze 3 miesiące nosiła.

Byliśmy dziś z Mają na szczepieniu. Byłam w szoku, bo tak jej pielęgniarka ślicznie zastrzyk zrobiła, pediatra ją zagadała, ze nawet nie zorientowała się, że jej igłę wbili. Ani jednej łezki nie uroniła, szok. Pediatra była pod wrażeniem, jaka Maja jest silna i że już pełza (bo zaczęła na stole jej pełzac do zabawki). Powiedziała, że jak już chcemy to spokojnie do spacerówki możemy ją przenieść (ale nie w pozycji siedzącej , wiadomo), ale jeszcze poczekamy bo ładnie zaczęła jeździć w gondoli, a ona lepiej chroni przed wiatrem. Za tydzień zaczynamy wprowadzać pokarmy, więc dostałam wykład co i jak

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 22:08   #2614
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
[
[FONT=Tahoma]Blonde trzymam kciuki za odpieluchowanie. Chyba nic mądrzejszego nie powiem niż dziewczyny

Cytat:
Dziewczyny musze sie wygadac bo mnie zaraz rozsadzi jestem sama przez 3 dni w domu, wczoraj fajnie utrzymywalam cieplo w domu, przez noc mi wygaslo w piecu i dzis nie umiem rozpalic! Godzine siedzialam w kotlowni, wszystko sie pali oprocz wegla i bede miala zimno dzis wieczorem! Boze, czuje sie jak w sredniowieczu!!! plakac mi sie chce po prostu, ja nie chce tu byc ;(

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Ad nocnikowania: Blonde - nie przejmuj się gadaniem, bo to napędza stres..chociaż wiem, że pewnie jest ciężko. Czasem warto na chwilkę odpuścić, chociaż na tydzień - dla dobra Twojego i synka, bo on wyczuwa napięcie. A może się okazać, że za ten tydzień, dwa pójdzie inaczej - tak to już jest z dziećmi, że nie są i nie są gotowe, a nagle idzie jak z płatka. Trzymam kciuki za Was.
A głupie gadanie zbywaj - najlepiej tekstem w rodzaju, że nie znasz żadnego dorosłego człowieka, który dotąd siusia w pampersy - więc Twój synek też przestanie, w swoim czasie
Tym bardziej, że 2 latka to nie jest żadna granica po której dziecko MUSI przestać siusiać w pampers. Chciałoby się, ale nie zawsze jest łatwo, trzeba czasu. I nie obwiniaj się czasem!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

laski nie mam czasu znowu dzisiaj po pracy zjadłam i pognałam na fita, a poza tym to szukam nowej pracy to obecna mi tak daje popalić, że
mam nadzieję, że się coś znajdzie
powodzenia

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
zgadzam sie ze wszystkim

narazie mu odpusc, niech go panie wysadzaja w przedszkolu a po pewnym czasie zaczelabym w domu...moze wlasnie Tz jak bedzie mial urlop to z nim sprobuje

j
tak wlasnie zrobie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Blonde

Byliśmy dziś z Mają na szczepieniu. Byłam w szoku, bo tak jej pielęgniarka ślicznie zastrzyk zrobiła, pediatra ją zagadała, ze nawet nie zorientowała się, że jej igłę wbili. Ani jednej łezki nie uroniła, szok. Pediatra była pod wrażeniem, jaka Maja jest silna i że już pełza (bo zaczęła na stole jej pełzac do zabawki). Powiedziała, że jak już chcemy to spokojnie do spacerówki możemy ją przenieść (ale nie w pozycji siedzącej , wiadomo), ale jeszcze poczekamy bo ładnie zaczęła jeździć w gondoli, a ona lepiej chroni przed wiatrem. Za tydzień zaczynamy wprowadzać pokarmy, więc dostałam wykład co i jak

za szczepienie

Chcesz ja na zime do spacerowki przekladac?Ja bym przetrzymala jeszcze w gondoli bo cieplej, no chyba ze juz sie bardzo nie miesci

Seba dopiero zasnal
Stary 2012-10-11, 22:10   #2615
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde powiem ci, ze to nie głupi pomysł aby ją przetrzymać, ale zobaczymy czy się da. Bo ona się w niej nudzi i krzyczy. Choć od 2 tyg przesypia całe spacery (po 3 godziny) więc jest super. No... i problem by był, bo jak zacznie siadać to już niezbyt bezpiecznie by było. Na szczęście spacerówka jest super, ma tez ciepły śpiworek, nie będzie tak źle. Zresztą jak będą duże mrozy, to i tak nie będę z nią biegać nie wiem ile. No zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.

Stary 2012-10-11, 22:23   #2616
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

ciekawe jak Twój zoladek?
Nie narzeka przyzwyczajony jest od dzieciństwa, tak samo jak do surowego ciasta eh, ja to jednak dziwna jestem, albo ciepłe, albo surowe, zawsze mama na mnie krzyczała, że brzuch mnie będzie bolał a jeszcze się to nie zdarzyło kiedyś nawet zażarłam surowego pączka

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:

I powiedzcie mi jeszcze, jak szybko od poczęcia można zrobić betę by była wiarygodna? Bo 29.10 kończę 25. lat i chętnie coś bym sobie za.piła;D A w razie czego nie chcę zaszkodzić...na teście jeszcze mi nie wyjdzie. Oczywiście to tylko takie dmuchanie na zimne. Ale że mi test owulacyjny wyszedł w tym misiącu to kto to wie...

Bikuś, nie wiedziałam, że ty taka wysoka z mężem jesteś;-) Jakoś to zrównoważenie na zdjęciach wygląda;-)

A jak już czopy odłażą, a druga skurcze ma...to zaczyna być cudownie!!!
Nawet jak jesteś w ciąży to na samym początku, kilka głębszych nie powinno zaszkodzić..... a co do bety, to ja robiłam kilka dni po spodziewanej @ i wtedy była baaaardzo wiarygodna, kiedyś zrobiłam wcześniej i mi wyszła...... ciąża biochemiczna...... więc raczej nie pomogłam

Wiesz 172cm to znów nie taka wysoka..... myślę, że to przeciętny wzrost.

Taaaa...... "cudowanie" pytanie "dla kogo"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 22:28   #2617
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika jakbym o swojej mamie czytała, ta tez jada wszystko surowe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 22:32   #2618
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Nie narzeka przyzwyczajony jest od dzieciństwa, tak samo jak do surowego ciasta eh, ja to jednak dziwna jestem, albo ciepłe, albo surowe, zawsze mama na mnie krzyczała, że brzuch mnie będzie bolał a jeszcze się to nie zdarzyło kiedyś nawet zażarłam surowego pączka [COLOR="Silver"]
niezla jestesa raczej Twoj zoladek

Madzia jasnezrobisz jak uwazasz

Ide spac. Dobranoc

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-10-11 o 22:35
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 22:35   #2619
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Amani pomyślałam jeszcze że może masz komin zamknięty i nie ma ciągu, przy rozpalaniu trzeba go otworzyć na maksa a jak już się pali na dobre to przymknąć, to taka wajcha gdzieś z tyłu pieca.Ale jak się rozpaliło to git
wjcha operowalam spoko, jakos sie rozpalilo teraz juz w ogole cieplutko bo ciasto pieke i piekarnik chodzi

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
współczuję kochana, faktycznie faceci czasami są potrzebni oby się udało rozpalić
dzieki

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
wspolczuje,

Cytat:
no to swietnie poszlo!!!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Cytat:
Nie narzeka przyzwyczajony jest od dzieciństwa, tak samo jak do surowego ciasta eh, ja to jednak dziwna jestem, albo ciepłe, albo surowe, zawsze mama na mnie krzyczała, że brzuch mnie będzie bolał a jeszcze się to nie zdarzyło kiedyś nawet zażarłam surowego pączka
co do surowego ciasta to mam tak samo nie ma nic lepszego ze slodyczy

Dziewczyny, na TLC leci "Spozniony pierwszy raz", jest para co w dniu slubu dopiero pierwszy raz sie pocaluja na reklamach to wygladalo megasmiesznie

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 22:36   #2620
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde wolałabym jak najdłużej w gondolce wozić

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Amani Masz juz ciepło??

Stary 2012-10-11, 22:37   #2621
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Bika jakbym o swojej mamie czytała, ta tez jada wszystko surowe
hehe moja mama nawet mieso surowe probuje np. piers z kurczaka albo mielone jest hardcorem

-26kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 22:38   #2622
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hehe moja mama nawet mieso surowe probuje np. piers z kurczaka albo mielone jest hardcorem
wow moja tez je jako tatara, ale kurczaka chyba surowego nie jadła

Stary 2012-10-11, 22:38   #2623
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde wolałabym jak najdłużej w gondolce wozić

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Amani Masz juz ciepło??
tak 1-0 Amani vs piec

-26kg

Stary 2012-10-11, 22:39   #2624
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
tak 1-0 Amani vs piec

Stary 2012-10-11, 22:41   #2625
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Dziewczyny, na TLC leci "Spozniony pierwszy raz", jest para co w dniu slubu dopiero pierwszy raz sie pocaluja na reklamach to wygladalo megasmiesznie

Widziałam nieźle się na siebie rzucili..... i przyssali jak dwa odkurzacze.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 22:42   #2626
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

gucia6 - to super
Stary 2012-10-11, 22:45   #2627
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
[/B]
Widziałam nieźle się na siebie rzucili..... i przyssali jak dwa odkurzacze.
hahah no jak takie dwie piranie jak on jest taki w lozku jak caluje to dziewczyna pozaluje czekania juz pierwsza noc po slubie

-26kg

Stary 2012-10-11, 22:52   #2628
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

ja myślę, żebyś ty albo Tomalinka wzięły listę, bo ja mam teraz koniec roku, egzaminy i pisanie pracy i nie wiem czy dam radę być zawsze aby aktualizować listę, ale dziękuję za propozycję
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37024428]A Ty nie? I tak tu jesteś codziennie, a Stokrotka taka zabiegana ostatnio.
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Hej

No to wydaje mi się, że chyba najlepiej będzie jak Butter poprowadzi kolejny wątek
No jeśli reszta dziewczyn nie ma nic przeciwko, to ja mogę - jako naczelna wątkowa ględa

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Kotek: a ja dzisiaj jestem na bieżąco! Wreszcie!
Aczkolwiek nie wiem czy to moja zasługa czy zwyczajnie mniej piszecie...:P

Ale od jutra znów będę w lesie, bo mam uczelnię w ten weekend, to z pewnością nie będę miała sił czytać. Będe walczyć z nadrabianiem w poniedziałek
Debrah, to Ci streścimy po weekendzie..Ja mam ten weekend wolny, to będę na bieżąco

Amani, super, że jednak sie udało okiełznać piec

Madziu, brawa dla Majki, ze taka dzielna

Żabciu, zdjęcia widziałam na FB. Ale przystojniak z Domino! A ty wyglądałaś w tej czerwonej sukience rewelacyjnie!!!!!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 22:54   #2629
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 22:56   #2630
Amani
Zakorzenienie

Butter, fajnie, ze jestes wiesz co, pieke sernik podobny do Twojego, tylko ze dietetyczny znalazlam przepis na sernik na czekoladowym spodzie tylko ze wg diety Dukana nie kawowy, ale zwykly, zamiast maki skrobia, zamiast cukru slodzik itd...

-26kg

Stary 2012-10-11, 22:57   #2631
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, fajnie, ze jestes wiesz co, pieke sernik podobny do Twojego, tylko ze dietetyczny znalazlam przepis na sernik na czekoladowym spodzie tylko ze wg diety Dukana nie kawowy, ale zwykly, zamiast maki skrobia, zamiast cukru slodzik itd...

Na pewno będzie pyszny
A jesteś teraz na Dukanie? Jak Ci idzie?

Hania

Stary 2012-10-11, 23:02   #2632
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Na pewno będzie pyszny
A jesteś teraz na Dukanie? Jak Ci idzie?
nie nastawiam sie, ze dietetyczny sernik bedzie pyszny, ale oby byl zjadliwy zrobie zdjecia, moze chociaz wygladac bedzie w porzadku tak, jestem na Dukanie, ale pare razy bedac u kuzynki pogrzeszylam... Poki co spadlo 2kg, no ale oby w dobrym kierunku

-26kg

Stary 2012-10-11, 23:08   #2633
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
w K to ja nie zobaczę;-( wrr

Moge wyslac link na priv

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

co to za psikawka i co to za spray jakie miał zadanie? bo o sprayu to pierwszy słyszę
Tak psikwka zwykla jak na smingus dyngus i tam nalewalam sobie letniej wody i psikalam sobie po miejscuintymnym A spray taki na szybsze gojenie sie. Takie ziemne wrazenie robil tam na dole

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
myślę, że to dobry pomysł

ok

Cytat:

Zabcia no jak jest TV włączony, to chcąc czy nie chcąc czasami ogląda, nie będę gasiła TV jak mała jest w pokoju, bo ona zawsze jest tam gdzie i ja

Chodzilo mi czy ogolnie np ustawiasz Maje w srone tv zeby patrzyla. Bo wiadomo ze dziecko chcac nie chcac na tv zerknie jak sie bawi

Super ze szczepieniem.

Cytat:

Żabciu, zdjęcia widziałam na FB. Ale przystojniak z Domino! A ty wyglądałaś w tej czerwonej sukience rewelacyjnie!!!!!!
Dziekuje bardzo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 23:10   #2634
(t)asia
Zadomowienie

Doczytałam do 40 strony. Reszta jutro. Usypiam już...
A wiecie, że dzisiaj w pracy chodziły za mną rurki z biedry.Nie zastanawiając się za długo o 16 wsiadłam w auto i prosto do biedry poleciałam. Ale rurek nie było!!!! Druga biedra w remoncie. a trzecia daaaaleko i już nie miałam siły jechac. Jutro kupię =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 23:21   #2635
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
I powiedzcie mi jeszcze, jak szybko od poczęcia można zrobić betę by była wiarygodna? Bo 29.10 kończę 25. lat i chętnie coś bym sobie za.piła;D A w razie czego nie chcę zaszkodzić...na teście jeszcze mi nie wyjdzie. Oczywiście to tylko takie dmuchanie na zimne. Ale że mi test owulacyjny wyszedł w tym misiącu to kto to wie...

Onyks - przepięknie wyglądasz
Dziękuję
Ja betę robiłam 11 dni od owulacji i wyszła

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Słodzizna

Kochana nic się nie martw ! Wiem, że łatwo mówić, ale lekarzowi musisz ufać

Wypoczywaj i dbajcie o Was

Niestety po odstawieniu hormonów tyłam wręcz z powietrza. W rezultacie nie potrafiłam się wcisnąć w swoje spodnie Niestety zrzuciłam 2 kilogramy i dalej nie chce iść. Ale zaraz okres się kończy więc wracam do ćwiczeń

Ja też przytyłam po odstawieniu hormonów

Cytat:
no niby nie, ale jeszcze wczoraj na "trzeźwy" umysł dała bym sobie rękę uciąć, że ciąży nie będzie na 99 % a dzisiaj już nachodzą mnie wątpliwości bo umysł już nie "trzeźwy" tylko zaprzątnięty głupimi myślami
Stokrotko, jak patrzę na Twoją temp to chyba bym powtórzyła test albo poszła na betę....

Amani cieszę się, że wygrałaś z piecem i masz cieplutko

Madzia, za szczepienie

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 23:31   #2636
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
nie nastawiam sie, ze dietetyczny sernik bedzie pyszny, ale oby byl zjadliwy zrobie zdjecia, moze chociaz wygladac bedzie w porzadku tak, jestem na Dukanie, ale pare razy bedac u kuzynki pogrzeszylam... Poki co spadlo 2kg, no ale oby w dobrym kierunku
2 kg to super A jaki jest Twój cel? Tzn. ile w dół?
Czemu dietetyczny ma byc nie dobry? Ja mam na blogu dietetyczną szarlotkę, bez cukru, z mąką kukurydzianą - była serio w pytę

Hania

Stary 2012-10-11, 23:42   #2637
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Amani cieszę się, że wygrałaś z piecem i masz cieplutko

Cytat:
2 kg to super A jaki jest Twój cel? Tzn. ile w dół?
Czemu dietetyczny ma byc nie dobry? Ja mam na blogu dietetyczną szarlotkę, bez cukru, z mąką kukurydzianą - była serio w pytę
no niedlugo stuknie mi -20kg, wiec mysle, ze polowa za mna
Sernik juz gotowy, sprobowalam i jest mega pycha a szarlotki nie zrobie, bo nie moge jablek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3773.jpg (51,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3775.jpg (84,9 KB, 16 załadowań)

-26kg

Stary 2012-10-11, 23:47   #2638
onyks
Zakorzenienie

Butter, jak widzisz zmarnowałam Twoją pracę, przepraszam

Stary 2012-10-11, 23:51   #2639
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

no niedlugo stuknie mi -20kg, wiec mysle, ze polowa za mna
Sernik juz gotowy, sprobowalam i jest mega pycha a szarlotki nie zrobie, bo nie moge jablek
No wygląda pięknie! Jak puch

Amani, -20!! Wow...i chcesz jeszcze 20??O matko, kobieto, znikniesz
Swoją drogą..jak Ty to zrobiłaś?

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Butter, jak widzisz zmarnowałam Twoją pracę, przepraszam
Co Ty znowu nawywijałaś?

Hania

Stary 2012-10-11, 23:53   #2640
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Co Ty znowu nawywijałaś?
No bo.....tak mi ładnie zrobiłaś, tylko dane mi pokazywało te z poprzedniego suwaczka które chciałam poprawić i .....no po prostu zmarnowałam Twoją pracę i zgrzebałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości