Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 21:18   #4291
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Wariateczka, Baszka gadali o młodych mamach np. 14 lat ale wiedza tych osób na temat antykoncepcji powalająca ! No i jedna była taka co nie wiedziała kto jest ojcem bo spała z jakimiś dwoma, a z trzecim to ten synek wymusił na niej no ale miał za to sprawę w sądzie i dostał wyrok. Jednak do dziś nie wie kto jest ojcem i robią badania. Ma 16 lat i pow.ze spotyka się z jakimś tam kolesiem to teraz jakby była w ciązy to by wiedziała z kim widok jej matki bezcenny, przerażona kobitka jak nie wiem.

)

OMG, chociaż z drugiej strony odważna dziewuszka, tak przy Mamie i publiczności

Ja uwielbiam makaronowom patelnię z kurczakiem i karry jak to zrobię, pochłaniamy z mężem całość we dwójkę
Stary 2012-10-11, 21:22   #4292
nettka_
Zadomowienie

Hej.

....ale miałam zakrecony dzień.

Idę wasz nadrobić

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:25   #4293
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Baszka oblukam te wózki:-D

Pokszyfka ja miałam staniki fatalne...musiałam coś porządnego kupić choć przyznam szczerze że myślałam że wyjdzie taniej :-( ale trudno. A jeśli chodzi o narzute na łóżko to to co wstawiłaś to chyba koc jest ale z tej mikrofibry są chyba fajne-macałam kiedyś w sklepie to milutkie były a takie duże narzuty to kiedyś w biedronce widziałam fajny wzór i kolosy i były chyba za 100 lub 120 złotych - tak mi się wydaje

Grzeczna dziewczynka

To i tak nie dużo, biorąc pod uwagę fakt, że masz idealnie dopasowany stanik. Bo ja nadal nie jestem zadwolona z moich staników. Pokusiłam się na jeden z Intimmsimi, no niby ok, kupiłam targówkę za 12zł i też niby ok, po prostu mam taki kompleks przez te moje niby "cycki" ze w pale się to nie mieści. Do póki nie przytyję nie kupuję nic nowego, bo tylko doła łapie jak wchodzę do przymierzalni
Stary 2012-10-11, 21:28   #4294
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
8

chwale sie,chwale sie
wiem ze u was juz dawno te etapy były,ale u nas dopiero sie zaczyna,a wiec,mala raczkuje pelna para
poszlam do kuchni,a ona sie chyba wkurzyla ze zostala sama w pokoju,i jakby nigdy nic,przyszla za mna
a slysze ze cos sapie na korytarzu,wiec sie wychylam patrze a ona uchachana na czworaka zapyla
dobra motywacja i efekt murowany

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:30   #4295
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Pokszywko, też bym tego nie kupiła, wygląda tandetnie.
Tak jak dziewczyny piszą jedź jak masz możliwość do juska lub Ikei. Ja mam tą z ikei jest gigantyczna, zapłaciłam 39,90 i wygląda jak narzuta, albo jak CI się nie śpieszy patrz po ofertach Biedronki bo tam też potrafią być fajne

Zmykam do wyrka, patrząc za okno na pogodę i zbliżającą sie @ mam doła buuuuuuuuuu
Stary 2012-10-11, 21:40   #4296
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Grzeczna dziewczynka

To i tak nie dużo, biorąc pod uwagę fakt, że masz idealnie dopasowany stanik. Bo ja nadal nie jestem zadwolona z moich staników. Pokusiłam się na jeden z Intimmsimi, no niby ok, kupiłam targówkę za 12zł i też niby ok, po prostu mam taki kompleks przez te moje niby "cycki" ze w pale się to nie mieści. Do póki nie przytyję nie kupuję nic nowego, bo tylko doła łapie jak wchodzę do przymierzalni
Oj nie dołuj się ... mogę oddać Ci trochę swojego biustu,według mnie mam trochę za duży ... a ten stanik co kupiłam to 70F więc inny rozmiar niż z tej strony co tu wstawiałyście co wylicza rozmiar. Powiem Ci że jestem zadowolona idealnie podtrzymuje biust,nic mi się nie "wylewa" nie wisi hehe

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Wariateczko brawo dla córci :-D

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-10-11 o 21:42
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:43   #4297
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie dołuj się ... mogę oddać Ci trochę swojego biustu,według mnie mam trochę za duży ... a ten stanik co kupiłam to 70F więc inny rozmiar niż z tej strony co tu wstawiałyście co wylicza rozmiar. Powiem Ci że jestem zadowolona idealnie podtrzymuje biust,nic mi się nie "wylewa" nie wisi hehe

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Wariateczko brawo dla córci :-D
ja kupiłam sobie w sierpniu 75E w H&M i niby byłam zadowolona ale miseczka mi u góry jakoś dziwnie odchyla się, tzn te cycki mam takie flapowate i tam luz jest :/ ale ogólnie rozmiar to chyba mam dobry :/

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
ja kupiłam sobie w sierpniu 75E w H&M i niby byłam zadowolona ale miseczka mi u góry jakoś dziwnie odchyla się, tzn te cycki mam takie flapowate i tam luz jest :/ ale ogólnie rozmiar to chyba mam dobry :/
Zastanawiam się właśnie czy nie lepiej było kupić 70 E lub F bo wtedy to inaczej się układa :/
Stary 2012-10-11, 21:47   #4298
nettka_
Zadomowienie

Wariateczko brawo dla małej.

U mnie też pogoda do
Heh princ u mnie też @ ale się cieszę że dostałam bo z tz nie źle zaszalelismy

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-10-11, 21:56   #4299
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Zastanawiam się właśnie czy nie lepiej było kupić 70 E lub F bo wtedy to inaczej się układa :/
Mnie też się odchyla w niektórych a w tym nie on jest taki trochę usztywninony ale zaraz nad miejscem gdzie kończą się brodawki jest koronka która idealnie przylega-nawet jak się schylam...a w tych innych to cycki wypadają

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Ja mierzyłam kilka rozmiarów 75E,75F i właśnie 70F i pani stwierdziła że najlepiej leży właśnie ten...a tak swoją drogą to ceny miała kosmiczne...wzięłam jedn z tych tańszych,ale przynajmniej dobrze dobrany i tym się pocieszam ;-)
Stary 2012-10-11, 22:12   #4300
muffinka90
Zakorzenienie

nettko w koncu nowozwncy maja swoje prawa

juz niedlugo i sie zacznie znowu, ciekawa jestem ktora z nas pierwsza sie pochwali pozytywnym testem

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 22:23   #4301
janeczka7891
Zadomowienie

ja bym chciała w przyszłym roku - jesień
Stary 2012-10-11, 22:48   #4302
Seona
Zakorzenienie

Janeczka, rób dziecko na lato jakby co zobaczysz jaka wygoda i jak łatwiej! Zebrać się z dwójką w lecie to minuta - sam bodziak, drugie tylko tshirt i spodenki i już. Nie to co w zimie Jeżu kolczasty jak mi przychodzi już teraz je obie ubierać

Oglądam "Spóźniony pierwszy raz " na tlc. Para bierze ślub i jeszcze nigdy się nie całowali tylko miziają się nosami, oczami lub nogami

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Mszpilka, jeśli chodzi o oszczędzanie, to ja np. bardzo często z jednego dania robię dwa: np. zupę gotuję na mięsie z warzywami, więc mięso wyjmuje i robię z niego drugie, z warzyw najczęściej dogotowuje ziemniaki i dodaję pora, groszek i jajka i robię sałatkę jarzynową itp.

Dzisiaj np. wyjęła część buraków z barszczu i zjadłam z kaszą gryczaną wyszła taka różowa kasza, przepyszny smak i ślicznie wyglądała

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 08:33   #4303
owieczka86
Zadomowienie

Dzień dobry:-D

Noc super,jedna pobudka na mleko i jedna na smoczka i cały czas w łóżeczku spał rano tylko jak wstał o 7.30 wzięłam do nas na przytulanie:-D
Moje dziecko chyba samo odstawia się od cyca...wieczorem po kaszce zawsze dobijał cycem i w nocy lub rano też a teraz nic...chyba nasza przygoda z cysianiem się kończy,trochę mi szkoda bo lubiłam jak Filip się przytulał i jadł ale cóż skoro sam odrzuca to chyba nie ma co go zmuszać...
Idę dac mu śniadanko

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Aaa zapomiałam dodać że zimno u nas strasznie....wstałam odsłaniam rolety a tam co widzę....szron wszędzie....masakra
Stary 2012-10-12, 08:40   #4304
janeczka7891
Zadomowienie

hejka

Owieczko to chyba dobrze, jak mały sam się odstawia nie musisz sama myśleć co i jak Ładnie Ci przesypał nockę w porównaniu z ostatnimi czasy co pisałaś
Pogoda u nas podobna do Twojej dziś znowu chyba bez spaceru, leje, pochmurno ehhhh:///
Mój brzdąc znowu obudził się o 8 wczoraj zjadł o 19:30 i spał do rana bez żadnych pobudek więc chyba mu przeszło aż tak dziwnie hehe
Teraz buszuje w łóżeczku, pewnie za niedługo znowu zaśnie

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Seonka no właśnie dlatego na jesień bym chciała zaciążyć hihih zobaczymy co z tego będzie
Stary 2012-10-12, 08:47   #4305
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
nettko w koncu nowozwncy maja swoje prawa

juz niedlugo i sie zacznie znowu, ciekawa jestem ktora z nas pierwsza sie pochwali pozytywnym testem
Na najbliższe 2-3 nie planuje.
A jak będę planować to na lato
Mufff mieliśmy cywilny 1,5 roku temu więc nie tacy nowozency heh.

Hej.

Nie śpimy już

Stary 2012-10-12, 09:40   #4306
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
achhh żeby to było możliwe, już do Oli miałam zamówienie

F, no to ładnie skoro mówisz, że ten kalkulator może się mylić, to może jest nadzieja, że mam choć małe, malusieńkie C

Wygooglowałam sobie gdzie we Wro jest braffiter, jest salon niedaleko mnie gdzie mieszkałam, więc jak tylko uda mi się pojechać tam w godzinach otwarcia, mam nadzieję, że mi pomogą z rozmiarem

DObry dzień

Nocka do druga z kolei. Chyba idzie kolejny ząb, bo wstawałam chyba z 5 razy

Wczoraj w Aptece kupiłam mojej pijawce, żel od pierwszego ząba z Ziajki, coś ala pasta do zębów, tylko dla maluszków, bo nie muszą jej wypluwać. Jak będzie starszy przejdziemy na zwykłą pastę, póki co rozwijamy nawyk mycia zęboli

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Mnie też się odchyla w niektórych a w tym nie on jest taki trochę usztywninony ale zaraz nad miejscem gdzie kończą się brodawki jest koronka która idealnie przylega-nawet jak się schylam...a w tych innych to cycki wypadają

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Ja mierzyłam kilka rozmiarów 75E,75F i właśnie 70F i pani stwierdziła że najlepiej leży właśnie ten...a tak swoją drogą to ceny miała kosmiczne...wzięłam jedn z tych tańszych,ale przynajmniej dobrze dobrany i tym się pocieszam ;-)

Nie masz czego żałować, na prawdę gdzie indziej byś mogła zapłacić o wiele więcej ponad 100zł, a jakiej masz firmy?

MOja znajoma, też jest z tych biuściastych po laktacji, babka jej wybrała 70H w takim byłam szoku, bo po 1. wcale tego nie widać, a po2. zapytałam się czy dobrze zrozumiała, może chodziło o Ch ale ona płaci za tzw. "balkonówki: po 250zł
Stary 2012-10-12, 10:22   #4307
sigalla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
eh sporo różnych dolegliwości... dużo by opowiadać a chce zapomnieć żeby nie zniechęcać sie do kolejnego baby...

ja mieszkam na Bronowicach Nowych/Małych zwał jak zwał... ale to znaczy mieszkamy blisko siebie, musimy kiedyś umówić na kawę albo spacer z dzieciakami. Jak miałam czas to chodziłyśmy dużo nawet na rynek na nogach o powrót tramwajem.

okolice Stalowej Woli
bardzo bardzo chętnie! brakuje mi towarzystwa młodych mam. Wiadomo, nowe miasto, mało znajomych.
Ja tez czesto na grottgera chodzę.

witam się i czytam dalej
musze sie nauczyc wielokrotnego cytowania i odpowiadania

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

[QUOTE

chwale sie,chwale sie
wiem ze u was juz dawno te etapy były,ale u nas dopiero sie zaczyna,a wiec,mala raczkuje pelna para
poszlam do kuchni,a ona sie chyba wkurzyla ze zostala sama w pokoju,i jakby nigdy nic,przyszla za mna
a slysze ze cos sapie na korytarzu,wiec sie wychylam patrze a ona uchachana na czworaka zapyla

[/QUOTE]

super!!! wiem jak to cieszy bo na mojego raczka też dosyc dłogo czekałam (9,5msca) , juz myslałam ze ten etap pominie, bo zaczął stawac przy meblach, robić nawet pierwsze kroczki a dopiero potam raczkowac.
sigalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 10:24   #4308
Seona
Zakorzenienie

U mnie też noc koszmarna, tzn. pełna smiechu ta się obudziła i zaczęła gadać i bawic się o 1:30 to poszłam spać koło 2 a mąż kiblował, bo jeszcze coś do pracy szykował. Ona się budzi taka radosna, uśmiechnięta że nie można się na nią złościć. Ale wstała o 6:30 Więc spała jakieś 3 godziny i teraz padła.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sigalla Pokaż wiadomość
musze sie nauczyc wielokrotnego cytowania i odpowiadania
żeby zacytować kilka odpowiedzi to zaznaczasz ten cudzysłów w środku pod każdym postem, który chcesz zacytować i dajesz odpowiedz. I musisz uważać, żeby nie skasować kwadratowego nawiasu po QUOTE

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-12, 10:27   #4309
sigalla
Raczkowanie

[QUOTE

juz niedlugo i sie zacznie znowu, ciekawa jestem ktora z nas pierwsza sie pochwali pozytywnym testem[/QUOTE]

kto pierwszy ten lepszy
Stary 2012-10-12, 10:29   #4310
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
[QUOTE

kto pierwszy ten lepszy [/QUOTE]znowu skasowałaś nawias Na moim poprzednim wątku, to pierwsze mamy zaszły, jak dzieci miały po 9 m-cy Być może sporo mam, które się już nie udziela jest znowu w ciąży

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-12, 10:29   #4311
sigalla
Raczkowanie

[QUOTE żeby zacytować kilka odpowiedzi to zaznaczasz ten cudzysłów w środku pod każdym postem, który chcesz zacytować i dajesz odpowiedz. I musisz uważać, żeby nie skasować kwadratowego nawiasu po QUOTE [/QUOTE]

nosz kurde, niby proste
Stary 2012-10-12, 10:30   #4312
Seona
Zakorzenienie

Widzę Żabulkę, której nie było u nas od..... nie wiem kiedy!!!!

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-12, 10:39   #4313
sigalla
Raczkowanie

Cytat:
Moje dziecko chyba samo odstawia się od cyca...wieczorem po kaszce zawsze dobijał cycem i w nocy lub rano też a teraz nic...chyba nasza przygoda z cysianiem się kończy,trochę mi szkoda bo lubiłam jak Filip się przytulał i jadł ale cóż skoro sam odrzuca to chyba nie ma co go zmuszać...
Idę dac mu śniadanko[COLOR="Silver"]
to tylko pozazdroscic. chłopak jest gotowy do separacji, a my, no własnie niekoniecznie z

wczoraj miałam taki dzien ze albo sobie strzelic w łeb albo wyskoczyc z okna- nie moglam sie zdecywowac. Cały tydzien sama, mały spał tragicznie, cos tam wczoraj pisałam o tym.
Pol dnia i nocy przeryczałam, bezsilnosc, łeb mnie bolał, a młody nieznosny.
I słuchajcie, Tz wrócił wieczorem i co,.. nocka całkiem spoko, a dziecko od rana jak nowe!

Tylko ze tz zmienił teraz prace i tych wyjazdów bedzie sporo
Gadalismy wieczorem o tym wszystkim i postanowilismy ze znajdziemy jakaz osobę do pomocy, np. studentkę, żeby mogła przyjsc posiedziec z małym, czy wyjsc z nim na spacer jak mi już będzie waliło w dekiel, a ja bym sobie wyszła sama w tym czasie czy w domu cos ogarneła.

Edytowane przez sigalla
Czas edycji: 2012-10-12 o 10:49
Stary 2012-10-12, 10:41   #4314
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
[QUOTE

kto pierwszy ten lepszy [/QUOTE]

to ja wolę być gorsza
Stary 2012-10-12, 11:09   #4315
Oliveira79
Zadomowienie

hej

usypiałam Młodą ponad godzinę zawsze dostaje butlę i od razu zasypia nie wiem co w nią dzisiaj wstąpiło... ciekawe ile pośpi

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 11:31   #4316
owieczka86
Zadomowienie

Baszka to firma "wies mann"

Sigalla właśnie pomyślałam że jak sam odrzuca cyca to trzeba kozystac bo obejdzie się bez płaczu
Stary 2012-10-12, 11:49   #4317
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Baszka to firma "wies mann"

Sigalla właśnie pomyślałam że jak sam odrzuca cyca to trzeba kozystac bo obejdzie się bez płaczu

Mężczyzna Ci dorasta
Stary 2012-10-12, 12:20   #4318
wariateczka88
Zadomowienie

owieczka witaj w klubie,moja tez powoli sama sie odstawia,czasem jeszcze pije ale gora minutke,nie ma juz czasu zeby przy cycku wisiec

baha tez kupowalam malej ostatnio szczoteczke i paste,paste chyba z elmexu od pierwszego zabka,mala aldnie bardzo myla,dala sobie umyc,pozniej jej wlapke dawalam szczoteczke i sama myla,ale teraz nie bardzo da sobie nia umyc,moze ja dziasla bola?
a jak ja patrzylam na te sklepy z brafiterkami czy jak one sie tam zwa we wro,to tez kilka znalazlam,ale ceny biustonoszy wlasnie od 150zl w gore,po 200 a anwet 300

sigalla wlasnie mialam Ci pisac jak sie wielocytuje,ale widze ze seonka mnie wyprzedzila
no moja ma tez 9,5 miesiaca,no i tez stawała wczesniej,a raczkowac zaczela teraz

W ogole witam sie,dzien dobry
Jestem z doskoku,bo moj tata przyjechal zeby pomoc tz-etowi z naszym mieszkaniem,juz w jednym pokoju pomalowali czesc scian na kolor bedzie taki lekki braz,cos ala kawa z mlekiem chyba i jedna sciana malinowa
a drugim bedzie fiolet i jakis odcien szarego,zobaczymy co to wyjdzie
jak sie uda to jutro beda panele klasc yeah,bede mogla tam z mala juz spokojnie przebywac ze tak powiem
uciekam obiad gotowac

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 12:27   #4319
pokszyfka
Zadomowienie

hej dziewczynki

od rana zalatana. niunia dorwała swoją sztoteczkę do włosów stuka gdzie popadnie i nie da sobie odebrać bo ...

dzięki za odp w sprawie narzuty chyba się z nią wstrzymam
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 13:59   #4320
kasia_aa
Zadomowienie

helloo my od rana zabiegani, zawiozłąm małego do mojego brata i pojechałąm zrobic RTG kolana;/ zobaczymy co z tego bedzie, po drodze jak wracałam zrobiłam małe zakupy, kupiłam sobie leginsy ale teraz nie wiem czy jestem z nich zadowolona, musze jeszcze raz przymierzyc no i z małym do domu i dopiero jakieś poł godz temu go uspałam!!!! niewiarygodne normalnie że tyle wytrzymał
Cytat:
Grzeczna dziewczynka

ajj Baszka..

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Wariateczko brawo dla małej.

U mnie też pogoda do
Heh princ u mnie też @ ale się cieszę że dostałam bo z tz nie źle zaszalelismy
noo ja też własnie dostałam....całe szczeście;/ chyba bym sie pochlastała!

owieczka u nas tez nastąpiło samoczynne odstawinie cyca, włąściwie nawet nie wiem kiedy najpierw zaczełam dawać butle wieczorem, potem zaczełam dawać butle rano, i siedział na cycku tylko w nocy, jednoczesnie dawałam mu wody...i jak było kilka takich nocy kiedy łądnie spał (jak jeczał dawałam smoka albo wode) to włąściwie zapomniał o cycu i...sie jakos skonczyło, moze z tydzien albo 2??? nawet nie wiem sama

Cytat:

Wczoraj w Aptece kupiłam mojej pijawce, żel od pierwszego ząba z Ziajki, coś ala pasta do zębów, tylko dla maluszków, bo nie muszą jej wypluwać. Jak będzie starszy przejdziemy na zwykłą pastę, póki co rozwijamy nawyk mycia zęboli

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Nie masz czego żałować, na prawdę gdzie indziej byś mogła zapłacić o wiele więcej ponad 100zł, a jakiej masz firmy?

MOja znajoma, też jest z tych biuściastych po laktacji, babka jej wybrała 70H w takim byłam szoku, bo po 1. wcale tego nie widać, a po2. zapytałam się czy dobrze zrozumiała, może chodziło o Ch ale ona płaci za tzw. "balkonówki: po 250zł
i co fajny ten zel ziajki???bo juz miałam kupic mu jakas paste do tych 2 zabków tylko zawsze w sklepie zapominałam

70H....fajnie musza wygldac, ja bym chciała takie porzadne C albo małe D...nie mam wcale wygórowanych wymagan....
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości