Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 16:07   #3121
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
Niestety ostatnie miesiace dopibnie mi o tym przypominaja .
Ach, dzis wlasnie ide na impreze. Bardzo sie na nia cieszylam i bum, znowu mam ogromny spadek nastroju delikatnie ujmujac. To chyba przez zmeczenie materialu, tak sie zawalilam roznymi zajeciami, zeby nie miec czasu na uzalanie sie nad sona i tesknote, ze gdy lekko zwolnilam to dopadla mnie smutna rzeczywistosc.
Jestem niereformowalna, ktos powinien mi w leb strzelic bejsbolem grrr.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Ksiazki, seriale ... przerobilam to wszystko . Niedlugo ESMERALDE zaczne chyba ogladac .

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Ja znalazłam w necie stare odcinki Nie do wiary, na dodatek co tydzień jest teraz mój ukochany Dexter, więc moje życie ma sens

Super . Dobrze, ze ktoras z nas ma troche ojelu w glowie i robi co trzeba, by siebie uszczesliwic. Malymi kroczkami .... Powodzenia
W niedzielę mam za to inną , bardziej obiecującą, bo facet jest nieco starszy ode mnie, więc liczę na podobny poziom - w tym przypadku poziom też był, ale jednak 24-latek różni się od 31-latka, przynajmniej pod względem obeznania z kobietami. I hope so
Nigdy nie umawiałam się z takimi starszakami, trochę się boję.

Co do eksa, to po tej naszej rozmowie, tym jak się z kimś umówiłam i z racji tego, że mam co robić poza wplątywaniem się w kolejne związki, to jakoś lepiej się czuję.
Ale swoje przeleżałam i przeżałowałam, w czymś na kształt depresji.
Oglądałam dziś jego zdjęcia, już nie płaczę na ich widok, więc jest lepiej.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2012-10-12 o 16:10
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:11   #3122
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Mnie zawsze w kontaktach ze starszymi facetami zapala się czerwona lampka. Czemu ma np. 30 lat i jest sam. Wiadomo, różne wypadki po ludziach chodzą, ale to może już być informacja że koleś totalnie nie nadaje się do związku.
Ja mam teraz faceta 6 lat starszego i jest OGROMNA różnica w porównaniu z chłopakami w moim wieku. Nie sądzę żebym kiedyś chciała mieć kogoś w swoim wieku albo o zgrozo, młodszego

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:19   #3123
ulicznica
Zakorzenienie

30 lat to nie koniec świata, a dopiero początek - tak uważam, a sama mam "już" 24
Ludzie się rozstają nawet w tym wieku, nigdzie nie jest powiedziane, że jak już ktoś ma 30, to znajduje kogoś do końca życia.
Chociaż na pewno ma bardziej sprecyzowane wymagania. Owszem, jestem ciekawa, czemu posypał się jego związek, ale nie zadam mu tego pytania na pierwszej randce
No nic, zobaczymy.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-10-12, 16:36   #3124
anoska
Zakorzenienie

no i weekend

dziś na ksero uśmiechnął się do mnie taaaki uroczy facet, achh takie to miłe było
coś czuję, że często będę coś kserować
Stary 2012-10-12, 16:39   #3125
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
30 lat to nie koniec świata, a dopiero początek - tak uważam, a sama mam "już" 24
Ludzie się rozstają nawet w tym wieku, nigdzie nie jest powiedziane, że jak już ktoś ma 30, to znajduje kogoś do końca życia.
Chociaż na pewno ma bardziej sprecyzowane wymagania. Owszem, jestem ciekawa, czemu posypał się jego związek, ale nie zadam mu tego pytania na pierwszej randce
No nic, zobaczymy.
Teraz to sie dopiero zalamalam. Moje szanse na szczescie w zwiazku partnerskim sa tak znikowe, ze hej . Skoro nawet wsrod kobiet panuje przekonanie, ze "jak po 30 to musi byc z nim cos nie tak" to takie przekonanie w stosunku do kobiet bedzie prawdopodobnie 100% bardziej miazdzace!!!! Ja mam na karku 3 dychy, moj eks ponad. I co? Znaczy, ze wybrakowana jestem?
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:43   #3126
ulicznica
Zakorzenienie

To na pewno pytanie do mnie?
Bo ja uważam, że niczego Ci nie brakuje

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-10-12, 16:47   #3127
Annie1441
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
po 3 miesiącach od rozstania eks pisze drugi dzień z rzędu, że tęskni i że chciałby się przytulić

ale mam satysfakcję, przez te 3 miechy odezwałam się do niego ze 3 razy.
i spotkać

nawet oglądam nasze wspólne zdjęcia żeby wzbudzić w sobie jakieś emocje, ale nie pomaga nie wierze
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:54   #3128
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
To na pewno pytanie do mnie?
Bo ja uważam, że niczego Ci nie brakuje

Nie, do Ciebie
Mialam na mysli, ogolna mysl, ktora sie pojawila na watku - mowiaca, ze starszy to wybrakowany. Osobiscie, nigdy nie podchodzilam do tematu zwiazkowego z perskektywy singielstwa-starszenstwa jako czegos hmmm wybrakowanego w osobowosci czlowieka. Szczerze mowiac, przerazilo mnie wyzej wspomniane podejscie.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
i spotkać

nawet oglądam nasze wspólne zdjęcia żeby wzbudzić w sobie jakieś emocje, ale nie pomaga nie wierze
ZAZDROSZCZE !!!

gdyby moj sie odezwal chyba bym buteleczke waleriany musiala zarzyc przez silne emocje i te dobre i te zle
Stary 2012-10-12, 17:57   #3129
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Tylko że takie sytuacje są trudne, bo można lecąc do lubego na skrzydłach miłości dać mu do zrozumienia, że może wszystko i wszystko będzie mu wybaczone po pierwszym bezczelnym uśmiechu i zdawkowym "to może spróbujmy jeszcze raz".
Nie mogą wiedzieć że nie ma kary, konsekwencji za skrzywdzenie drugiego człowieka.
Zgadzam się z tym I ja to wiem

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Dzisiaj idę na drugą - ostatnią raczej - "randkę" z facetem, który mi nie pasuje, mam nadzieję, że szybko to załatwię
Obiecałam sobie już nigdy do niczego się nie zmuszać jak mi coś nie pasuje (nie umiem nawet powiedzieć co konkretnie, ale ciężko mi było znaleźć z nim temat pod koniec i jak wracaliśmy, to czepiał się, że się nie odzywam , poza tym jest za szczupły i ma 1,80 wzrostu, więc niewiele więcej niż ja ) więc dotrzymam słowa.
dobre - powodzenia Patrzę, ze Ty tak samo wybredna jak i ja

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Aileeen Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Cały dzień nie mam czasu na bezproduktywne rozmyślania. Dopiero wieczorem się zaczyna i łzy same napływają do oczu... Staram się wtedy znów skierować myśli na jakiś inny temat - tv, książka. Polecam ten sposób

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Dokładnie, trzeba być twardym i nie lecieć na pierwsze lepsze skinienie jaśnie pana - chociaż to bardzo trudne.
Skąd to znam

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Niestety ostatnie miesiace dopibnie mi o tym przypominaja .
Ach, dzis wlasnie ide na impreze. Bardzo sie na nia cieszylam i bum, znowu mam ogromny spadek nastroju delikatnie ujmujac. To chyba przez zmeczenie materialu, tak sie zawalilam roznymi zajeciami, zeby nie miec czasu na uzalanie sie nad sona i tesknote, ze gdy lekko zwolnilam to dopadla mnie smutna rzeczywistosc.
Jestem niereformowalna, ktos powinien mi w leb strzelic bejsbolem grrr.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Ksiazki, seriale ... przerobilam to wszystko . Niedlugo ESMERALDE zaczne chyba ogladac .

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Super . Dobrze, ze ktoras z nas ma troche ojelu w glowie i robi co trzeba, by siebie uszczesliwic. Malymi kroczkami .... Powodzenia
Mam tak samo nawał pracy, obowiązków, zajęć i mega zmęczenie, nie wyspanie, ale tylko delikatnie wrzucę na luz i dopada mnie jakaś deprecha i co Płacz, rozmyślania i dół

Polcecam MODĘ NA SUKCES

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
po 3 miesiącach od rozstania eks pisze drugi dzień z rzędu, że tęskni i że chciałby się przytulić

Ostro. Mój też się zaczem odezwie już odniechcenia i chyba z ciekawości Ale jak ja się Go o coś spytam to CISZA

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
W niedzielę mam za to inną , bardziej obiecującą, bo facet jest nieco starszy ode mnie, więc liczę na podobny poziom - w tym przypadku poziom też był, ale jednak 24-latek różni się od 31-latka, przynajmniej pod względem obeznania z kobietami. I hope so
Nigdy nie umawiałam się z takimi starszakami, trochę się boję.

Co do eksa, to po tej naszej rozmowie, tym jak się z kimś umówiłam i z racji tego, że mam co robić poza wplątywaniem się w kolejne związki, to jakoś lepiej się czuję.
Ale swoje przeleżałam i przeżałowałam, w czymś na kształt depresji.
Oglądałam dziś jego zdjęcia, już nie płaczę na ich widok, więc jest lepiej.
Patrzę, że nie marnujesz czasu

Nadzieja Mój miał 30latek i co?? Między mną, a TŻtem prawie 6 lat różnicy było i chyba wolę takich starszych 3-6 lat i o rok, dwa lata młodszych

Jak ja kiedyś EKSowi napisałam, że byłam z kolegą gdzieś tam gdzieś tam, ale się oburzył Dobrze, że nie powiedziałam, że na seksie się skończyło Aż się boję pomyśleć co by wtedy było (Byliśmy już miesiąc albo dwa po rozstaniu)
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 17:57   #3130
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Jutro idę do pubu z koleżankami,i pisałam mu ze jak ma ochotę to może tam przyjść.
Jeżeli nie będzie chciał sie spotkać to powiem mu przez telefon co myśle i co czuje,najwyżej postawie wszystko na jedna kartę.Bo długo może mi sie coś takiego nie zdarzyć.Okaże sie wszystko po wekendzie
To daj znać jak poszło i powodzenia.
Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Może rzeczywiście Cie sprawdza.Pokaż mu też ze Ci zależy mimo wszystko.
Nie będę się płaszczyć.Początki związku to mi się kojarzą z jedzeniem sobie z dziubków,a nie sprawdzaniem,czy zależy.On sobie łatwo odpuścił ,ja też.Widocznie nam dwojgu nie zależy na sobie i tyle..
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 18:03   #3131
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Mnie zawsze w kontaktach ze starszymi facetami zapala się czerwona lampka. Czemu ma np. 30 lat i jest sam. Wiadomo, różne wypadki po ludziach chodzą, ale to może już być informacja że koleś totalnie nie nadaje się do związku.
Ja mam teraz faceta 6 lat starszego i jest OGROMNA różnica w porównaniu z chłopakami w moim wieku. Nie sądzę żebym kiedyś chciała mieć kogoś w swoim wieku albo o zgrozo, młodszego
Mój eksTŻ miał 30, a ja o 6 lat młodsza

Ostatnio spotykałam się z młodszym i miał więcej oleju w głowie niż mój były

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
No nic, zobaczymy.
Dokładnie

Co do wymagań polemizowałabym, jest co najwyżej ułożony i z dystansem do pewnych rzeczy I wymagania inne niż u 18sto latka

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Pamiętam jak kiedyś o X czasu związku (2lata później) EKS się zdziwił, że ja dopiero mam 23 lata WTF?

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość

no i weekend

dziś na ksero uśmiechnął się do mnie taaaki uroczy facet, achh takie to miłe było
coś czuję, że często będę coś kserować
A tanie chociaż ksero

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Teraz to sie dopiero zalamalam. Moje szanse na szczescie w zwiazku partnerskim sa tak znikowe, ze hej . Skoro nawet wsrod kobiet panuje przekonanie, ze "jak po 30 to musi byc z nim cos nie tak" to takie przekonanie w stosunku do kobiet bedzie prawdopodobnie 100% bardziej miazdzace!!!! Ja mam na karku 3 dychy, moj eks ponad. I co? Znaczy, ze wybrakowana jestem?
Nie myśl tak, wiesz ile ja znam singielek

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez annie1441 Pokaż wiadomość
i spotkać

nawet oglądam nasze wspólne zdjęcia żeby wzbudzić w sobie jakieś emocje, ale nie pomaga :d nie wierze
:d
Stary 2012-10-12, 18:03   #3132
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:

Oj, moja droga jak ja bym chciała taką satysfakcję poczuć
odpisujesz mu noramlnie, czy przetrzymujesz ?
Hopefull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 18:05   #3133
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ZAZDROSZCZE !!!

gdyby moj sie odezwal chyba bym buteleczke waleriany musiala zarzyc przez silne emocje i te dobre i te zle
Też zazdroszczę i podziwiam

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
To daj znać jak poszło i powodzenia.

Nie będę się płaszczyć.Początki związku to mi się kojarzą z jedzeniem sobie z dziubków,a nie sprawdzaniem,czy zależy.On sobie łatwo odpuścił ,ja też.Widocznie nam dwojgu nie zależy na sobie i tyle..
Dokładnie. Ja teraz zawalczyłam o pewnego chłopaka - powiedziałam Mu coś nie tak, przeprosiłam Go za to kilka razy (a naprawdę błachostka była), ale On kazał się odczepić . Skoro tak to SPADAJ koleś
Stary 2012-10-12, 18:46   #3134
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Hue hue, okazało się że nie ma kolejki wystarczająco boskich chętnych do jego wdzięków i zmienił zdanie?

Chce ale nie wie czy chce, no leżę...a Ty masz się grzecznie podporządkować jego chceniu czy niechceniu, taaaaa?

No jak nie powiedział, to wiadomo że jesteście zaproszeni jako para
Nie wiem, czy szukał innych jakoś specjalnie. Pragnę przypomnieć, że to ja go rzuciłam, po jego wybitnym "nasz związek jest tokstyczny - bierzemy ślub albo nie", ale skala obłędu jego logiki też mnie przeraża.

Nie wiem, czego on się spodziewa, szczerze mówiąc. Na pewno zna mnie z powodu stanowczego charakteru. Chyba nie uważa, że do niego wrócę? Zwłaszcza po czymś takim? Powiedziałam mu, że jestem urażona jego słowami, przeprosił. Z tej mąki chleba nie będzie, na bank.

Nie no, akurat TEMU przyjacielowi powiedział. Oczywiście nie idę, jeszcze nie oszalałam.

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Ale On zakręcony - sam nie wie czego chce

Pewnie kilka dziewczyn stąd chciałoby mieć taką sytuację (ja chyba też )

Moi rodzice dowiedzieli się po 3.5 miesiącach. Znajomi po półtora
I co idziesz, czy nie??[COLOR="Silver"]
:
No właśnie. A ja wiem, czego chcę. Chcę faceta, który będzie mnie kochał, szanował i akceptował. I wiem, czego nie chcę - jego, po tych wszystkich zachowaniach. Moim zdaniem to dowód niedojrzałości.

Serio? Ja uważam, że lepiej zacisnąć zęby niż wrócić po czymś takim, a jeżeli już koniecznie chce się wrócić, to nie tak łatwo. Związek musi być partnerski, jeżeli kobieta zgadza się na bycie mniej kochaną, akceptowaną, bycie zagwarantowaną na pierwsze skinienie, jeżeli angażuje się bardziej, to jak on może być partnerski? Ja tam nie potrzebuję faceta. Plus wiem, że mimo wszystkich uroczych uwag TŻta mimo wszystko jestem atrakcyjną, bystrą, samodzielną kobietą, która podoba się mężczyznom. Nie muszę się godzić na to, by iść do ślubu będąc "najlepszą z dostępnych opcji", a nie wymarzoną kobietą.

Oczywiście, że nie idę.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Ja tak nie uważam zupełnie. 30 lat to niedużo. Nie wiem, dlaczego facet albo kobieta mieliby być wybrakowani będąc singlami w tym wieku.
tyene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:12   #3135
asvr
Zadomowienie

hmm mój eks ma 32 lata a w głowie ciagle 17.
on chyba nigdy nie sie nie zestarzeje więc mimo ze to spoko facet nie widzę go jako np. ojca.

W ogole mi to całe bycie singlem coraz bardziej odpowiada. Mysle ze jakby się miał fajnych znajomych, przyjaciół i np. przystojnego kolege z który m można to coś wiecej to po co facet :P
(oja jakie ja mam myslenie az mi samej glupio :P)

Dziewczyny u mnie już ponad 2 mce minely jak się nie widzieliśmy i jak patrze na jego zdjęcia to juz jakbym go słabiej pamiętała hmm

"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość."

asvr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:38   #3136
Khloestic
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Wczoraj widziałam się z eksem i podjęliśmy decyzję, że spróbujemy odbudować nasz związek. Wciąż się kochamy i nie chcemy zaprzepaścić tego, co było między nami. Wracamy na etap randek i spotkań kilka razy w tygodniu. Temat wspólnego mieszkania odkładamy na czas bliżej nieokreślony. Mam nadzieję, że mimo tej decyzji mogę czasami tu do Was napisać Mam sentyment do tego wątku, bo bardzo mi pomógł w ciężkich chwilach. Buziaki
Khloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:05   #3137
ingemona
Raczkowanie

Trzymam kciuki i powodzenia
Stary 2012-10-12, 20:33   #3138
asvr
Zadomowienie

też trzymam kciuki

ps: ale mi sie chce napisać i tak po kumpelsku spytac co tam..

Stary 2012-10-12, 21:28   #3139
milka8686
Zadomowienie

można dołączyć?

dwa dni temu zerwałam z rozsądku z facetem i wciąż się zastanawiam czy dobrze zrobiłam

jeszcze się dowiedziałam, że dziś idzie na domówkę na której będą dziewczyny, którym się podoba...
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:55   #3140
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Khloestic Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Wczoraj widziałam się z eksem i podjęliśmy decyzję, że spróbujemy odbudować nasz związek. Wciąż się kochamy i nie chcemy zaprzepaścić tego, co było między nami. Wracamy na etap randek i spotkań kilka razy w tygodniu. Temat wspólnego mieszkania odkładamy na czas bliżej nieokreślony. Mam nadzieję, że mimo tej decyzji mogę czasami tu do Was napisać Mam sentyment do tego wątku, bo bardzo mi pomógł w ciężkich chwilach. Buziaki
Powodzenia ! Wasze zdrowie, oby Wam sie ulozylo

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
można dołączyć?

dwa dni temu zerwałam z rozsądku z facetem i wciąż się zastanawiam czy dobrze zrobiłam

jeszcze się dowiedziałam, że dziś idzie na domówkę na której będą dziewczyny, którym się podoba...
Witamy

Postaraj sie nie myslec o tym gdzie jest i co robi, rownie dobrze on moze sie zastanawiac gdzie Ty sie dzis podziewasz.
Hopefull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:59   #3141
wariatka345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
też trzymam kciuki

ps: ale mi sie chce napisać i tak po kumpelsku spytac co tam..
Ojj mam to samo. Powstrzymuję się, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Mam nadzieję, że nie napiszę do niego a jeśli tak, to wtedy gdy będę pewna, że moje uczucia co do niego minęły i naprawdę będzie mi zależało tylko na relacji czysto kumpelskiej.

ja spotykałam sie z 35 latkiem a mam 22 lata i zachował się jak niedojrzały dupek, spotykał sie z inną gdy był ze mną. Też cierpiałam przez niego, ale przeszło mi i mam nadzieję, że tak będzie i tym razem

Khloestic gratuluję ! i życzę wytrwałości i duuużo miłości Nie ukrywam, że nie zazdroszczę Ci bo sama chciałabym żeby mój eks chciał do mnie wrócić, chociaż wiem, że to praktycznie nie możliwe..

wariatka345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 23:22   #3142
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Powodzenia ! Wasze zdrowie, oby Wam sie ulozylo

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Witamy

Postaraj sie nie myslec o tym gdzie jest i co robi, rownie dobrze on moze sie zastanawiac gdzie Ty sie dzis podziewasz.
Dzięki Posłuchałam rady, wzięłam wino, jedzonko i książkę plus muzyka, jest trochę lepiej, ale jutro muszę wyjść gdzieś na miasto bo inaczej dostanę na głowę

Postaram się stopniowo podczytywać Wasze historie
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 23:34   #3143
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
hmm mój eks ma 32 lata a w głowie ciagle 17.
on chyba nigdy nie sie nie zestarzeje więc mimo ze to spoko facet nie widzę go jako np. ojca.

W ogole mi to całe bycie singlem coraz bardziej odpowiada. Mysle ze jakby się miał fajnych znajomych, przyjaciół i np. przystojnego kolege z który m można to coś wiecej to po co facet :P
(oja jakie ja mam myslenie az mi samej glupio :P)

Dziewczyny u mnie już ponad 2 mce minely jak się nie widzieliśmy i jak patrze na jego zdjęcia to juz jakbym go słabiej pamiętała hmm
Popieram

A u mnie jest odwrotnie

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Khloestic Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Powodzenia
Stary 2012-10-13, 00:31   #3144
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
można dołączyć?

W zerwaniu zawsze jest więcej rozsądku, nie zrywa się z miłości, ale z innych powodów, dzięki Bogu do głosu czasami dochodzi też głowa

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-10-13, 08:47   #3145
moja_imaginacja
Przyczajenie

Nie wiem czy pamiętacie moją historię ale, rozstaliśmy się w pt, z mojej inicjatywy, nie okazywał uczuć, nie umieliśmy się dogadać, aaa teraz?
Heh... nie uwierzycie co się stało

Po jednej nie udanej imprezce na którą mojego byłego nie wpuścili bo nie było miejsc (jego koledzy o tym pisali na fejsie i mi się wyświetlało, tylko dlatego wiem)- swoją drogą szybko szukał pocieszenia, po lajkowaniu różnych dupeczek z cyckami na wierzchu... on mi wysyła zaczepkę na facebooku? Yyyy....?

Co myślicie? Z nudyyy?
moja_imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 09:48   #3146
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moja_imaginacja Pokaż wiadomość
Nie wiem czy pamiętacie moją historię ale, rozstaliśmy się w pt, z mojej inicjatywy, nie okazywał uczuć, nie umieliśmy się dogadać, aaa teraz?
Heh... nie uwierzycie co się stało

Po jednej nie udanej imprezce na którą mojego byłego nie wpuścili bo nie było miejsc (jego koledzy o tym pisali na fejsie i mi się wyświetlało, tylko dlatego wiem)- swoją drogą szybko szukał pocieszenia, po lajkowaniu różnych dupeczek z cyckami na wierzchu... on mi wysyła zaczepkę na facebooku? Yyyy....?

Co myślicie? Z nudyyy?
Ja myślę że ten cały fejsbuk jest z nudy.

Stary 2012-10-13, 10:53   #3147
Annie1441
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, do Ciebie
Mialam na mysli, ogolna mysl, ktora sie pojawila na watku - mowiaca, ze starszy to wybrakowany. Osobiscie, nigdy nie podchodzilam do tematu zwiazkowego z perskektywy singielstwa-starszenstwa jako czegos hmmm wybrakowanego w osobowosci czlowieka. Szczerze mowiac, przerazilo mnie wyzej wspomniane podejscie.

ZAZDROSZCZE !!!

a mnie to tylko i wyłącznie bawi :P
Cytat:

Ostro. Mój też się zaczem odezwie już odniechcenia i chyba z ciekawości Ale jak ja się Go o coś spytam to CISZA
mój pisał raz na tydzień/dwa/trzy, jak ja napisałam do niego to też mi zawsze odpisywał ale to co sie dzieje teraz to PARANOJA

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Oj, moja droga jak ja bym chciała taką satysfakcję poczuć
odpisujesz mu noramlnie, czy przetrzymujesz ?
przetrzymuję 3-4h, ew jak mi sie nudzi to odp odrazu ;p
ja ogólnie wiedziałam że tak będzie
Cytat:
Też zazdroszczę i podziwiam
to jest dla mnie tak naturalne że szok :P
Cytat:
W zerwaniu zawsze jest więcej rozsądku, nie zrywa się z miłości, ale z innych powodów, dzięki Bogu do głosu czasami dochodzi też głowa
teraz już bym była mądrzejsza i przy 1-2-3 krzywej akcji sama bym zerwała

Ogólnie nie ogarniam tej sytuacji... nagle pisze? codziennie?! jakby to było 2 miesiace temu to bym skakała z radości a tak.. nie wiem o co chodzi mu...
Stary 2012-10-13, 12:47   #3148
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
a mnie to tylko i wyłącznie bawi :P

mój pisał raz na tydzień/dwa/trzy, jak ja napisałam do niego to też mi zawsze odpisywał ale to co sie dzieje teraz to PARANOJA

przetrzymuję 3-4h, ew jak mi sie nudzi to odp odrazu ;p
ja ogólnie wiedziałam że tak będzie

to jest dla mnie tak naturalne że szok :P

teraz już bym była mądrzejsza i przy 1-2-3 krzywej akcji sama bym zerwała

Ogólnie nie ogarniam tej sytuacji... nagle pisze? codziennie?! jakby to było 2 miesiace temu to bym skakała z radości a tak.. nie wiem o co chodzi mu...
Weź i zrozum faceta Chyba jak żadnej innej laski nie mają na oku lub żadna ich nie chce to EKS też jest dobra
Stary 2012-10-13, 13:19   #3149
Annie1441
Wtajemniczenie

ależ on ma zakochaną w nim dziewczynę
Stary 2012-10-13, 16:24   #3150
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Dziewczyny, proszę dajcie mi mega kopniaka w 4litery, bo oszaleje...
Od rozstania minęło pół roku, po 2 miesiacach milczenia odezwał się, pozniej wymiana kilku sms-ow nic wiecej.. no i po 5 miesiacach spotkanie przypadkowe, pozniej umowilismy się i... przespalismy - tydzien pozniej podobna sytuacja.. po tym kilka sms-ow a teraz cisza...
wiem ze sama jestem sobie temu winna, ale siedzę... i tęsknie chcę napisać, zadzwonić cokolwiek.. ale wiem ze to nie ma zbyt wielkiego sensu, bo nic sobie nie obiecywalismy..
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości