|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
, bardziej obiecującą, bo facet jest nieco starszy ode mnie, więc liczę na podobny poziom - w tym przypadku poziom też był, ale jednak 24-latek różni się od 31-latka, przynajmniej pod względem obeznania z kobietami. I hope so ![]() Nigdy nie umawiałam się z takimi starszakami, trochę się boję. Co do eksa, to po tej naszej rozmowie, tym jak się z kimś umówiłam i z racji tego, że mam co robić poza wplątywaniem się w kolejne związki, to jakoś lepiej się czuję. Ale swoje przeleżałam i przeżałowałam, w czymś na kształt depresji. Oglądałam dziś jego zdjęcia, już nie płaczę na ich widok, więc jest lepiej.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-10-12 o 16:10 |
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze w kontaktach ze starszymi facetami zapala się czerwona lampka. Czemu ma np. 30 lat i jest sam. Wiadomo, różne wypadki po ludziach chodzą, ale to może już być informacja że koleś totalnie nie nadaje się do związku.
Ja mam teraz faceta 6 lat starszego i jest OGROMNA różnica w porównaniu z chłopakami w moim wieku. Nie sądzę żebym kiedyś chciała mieć kogoś w swoim wieku albo o zgrozo, młodszego
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
30 lat to nie koniec świata, a dopiero początek - tak uważam, a sama mam "już" 24
Ludzie się rozstają nawet w tym wieku, nigdzie nie jest powiedziane, że jak już ktoś ma 30, to znajduje kogoś do końca życia. Chociaż na pewno ma bardziej sprecyzowane wymagania. Owszem, jestem ciekawa, czemu posypał się jego związek, ale nie zadam mu tego pytania na pierwszej randce ![]() No nic, zobaczymy.
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
no i weekend ![]() dziś na ksero uśmiechnął się do mnie taaaki uroczy facet, achh takie to miłe było ![]() coś czuję, że często będę coś kserować
|
#3125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Moje szanse na szczescie w zwiazku partnerskim sa tak znikowe, ze hej . Skoro nawet wsrod kobiet panuje przekonanie, ze "jak po 30 to musi byc z nim cos nie tak" to takie przekonanie w stosunku do kobiet bedzie prawdopodobnie 100% bardziej miazdzace!!!! Ja mam na karku 3 dychy, moj eks ponad. I co? Znaczy, ze wybrakowana jestem?
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
To na pewno pytanie do mnie?
Bo ja uważam, że niczego Ci nie brakuje
|
#3127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet oglądam nasze wspólne zdjęcia żeby wzbudzić w sobie jakieś emocje, ale nie pomaga nie wierze ![]()
|
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, do Ciebie ![]() Mialam na mysli, ogolna mysl, ktora sie pojawila na watku - mowiaca, ze starszy to wybrakowany. Osobiscie, nigdy nie podchodzilam do tematu zwiazkowego z perskektywy singielstwa-starszenstwa jako czegos hmmm wybrakowanego w osobowosci czlowieka. Szczerze mowiac, przerazilo mnie wyzej wspomniane podejscie. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
gdyby moj sie odezwal chyba bym buteleczke waleriany musiala zarzyc przez silne emocje i te dobre i te zle
|
||
|
|
|
#3129 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I ja to wiem ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
Patrzę, ze Ty tak samo wybredna jak i ja ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Polcecam MODĘ NA SUKCES ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Ale jak ja się Go o coś spytam to CISZA ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() Mój miał 30latek i co?? Między mną, a TŻtem prawie 6 lat różnicy było i chyba wolę takich starszych 3-6 lat i o rok, dwa lata młodszych ![]() Jak ja kiedyś EKSowi napisałam, że byłam z kolegą gdzieś tam gdzieś tam, ale się oburzył Dobrze, że nie powiedziałam, że na seksie się skończyło (Byliśmy już miesiąc albo dwa po rozstaniu)
|
||||||
|
|
|
#3130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powodzenia.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3131 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio spotykałam się z młodszym i miał więcej oleju w głowie niż mój były ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() Co do wymagań polemizowałabym, jest co najwyżej ułożony i z dystansem do pewnych rzeczy I wymagania inne niż u 18sto latka ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Pamiętam jak kiedyś o X czasu związku (2lata później) EKS się zdziwił, że ja dopiero mam 23 lata WTF?---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Nie myśl tak, wiesz ile ja znam singielek ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- :d |
||||
|
|
|
#3132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() odpisujesz mu noramlnie, czy przetrzymujesz ?
|
|
|
|
|
#3133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czego on się spodziewa, szczerze mówiąc. Na pewno zna mnie z powodu stanowczego charakteru. Chyba nie uważa, że do niego wrócę? Zwłaszcza po czymś takim? Powiedziałam mu, że jestem urażona jego słowami, przeprosił. Z tej mąki chleba nie będzie, na bank. Nie no, akurat TEMU przyjacielowi powiedział. Oczywiście nie idę, jeszcze nie oszalałam. ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Serio? Ja uważam, że lepiej zacisnąć zęby niż wrócić po czymś takim, a jeżeli już koniecznie chce się wrócić, to nie tak łatwo. Związek musi być partnerski, jeżeli kobieta zgadza się na bycie mniej kochaną, akceptowaną, bycie zagwarantowaną na pierwsze skinienie, jeżeli angażuje się bardziej, to jak on może być partnerski? Ja tam nie potrzebuję faceta. Plus wiem, że mimo wszystkich uroczych uwag TŻta mimo wszystko jestem atrakcyjną, bystrą, samodzielną kobietą, która podoba się mężczyznom. Nie muszę się godzić na to, by iść do ślubu będąc "najlepszą z dostępnych opcji", a nie wymarzoną kobietą. Oczywiście, że nie idę. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
hmm mój eks ma 32 lata a w głowie ciagle 17.
on chyba nigdy nie sie nie zestarzeje więc mimo ze to spoko facet nie widzę go jako np. ojca. W ogole mi to całe bycie singlem coraz bardziej odpowiada. Mysle ze jakby się miał fajnych znajomych, przyjaciół i np. przystojnego kolege z który m można to coś wiecej to po co facet :P (oja jakie ja mam myslenie az mi samej glupio :P) Dziewczyny u mnie już ponad 2 mce minely jak się nie widzieliśmy i jak patrze na jego zdjęcia to juz jakbym go słabiej pamiętała hmm
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wczoraj widziałam się z eksem i podjęliśmy decyzję, że spróbujemy odbudować nasz związek. Wciąż się kochamy i nie chcemy zaprzepaścić tego, co było między nami. Wracamy na etap randek i spotkań kilka razy w tygodniu. Temat wspólnego mieszkania odkładamy na czas bliżej nieokreślony. Mam nadzieję, że mimo tej decyzji mogę czasami tu do Was napisać Mam sentyment do tego wątku, bo bardzo mi pomógł w ciężkich chwilach. Buziaki |
|
|
|
#3137 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki
i powodzenia ![]() |
|
|
|
#3138 |
|
Zadomowienie
|
też trzymam kciuki
![]() ps: ale mi sie chce napisać i tak po kumpelsku spytac co tam..
|
|
#3139 |
|
Zadomowienie
|
można dołączyć?
dwa dni temu zerwałam z rozsądku z facetem i wciąż się zastanawiam czy dobrze zrobiłam jeszcze się dowiedziałam, że dziś idzie na domówkę na której będą dziewczyny, którym się podoba... |
|
|
|
#3140 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wasze zdrowie, oby Wam sie ulozylo---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() Postaraj sie nie myslec o tym gdzie jest i co robi, rownie dobrze on moze sie zastanawiac gdzie Ty sie dzis podziewasz. |
||
|
|
|
#3141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja spotykałam sie z 35 latkiem a mam 22 lata i zachował się jak niedojrzały dupek, spotykał sie z inną gdy był ze mną. Też cierpiałam przez niego, ale przeszło mi i mam nadzieję, że tak będzie i tym razem ![]() Khloestic gratuluję ! i życzę wytrwałości i duuużo miłości Nie ukrywam, że nie zazdroszczę Ci bo sama chciałabym żeby mój eks chciał do mnie wrócić, chociaż wiem, że to praktycznie nie możliwe..
|
|
#3142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Posłuchałam rady, wzięłam wino, jedzonko i książkę plus muzyka, jest trochę lepiej, ale jutro muszę wyjść gdzieś na miasto bo inaczej dostanę na głowęPostaram się stopniowo podczytywać Wasze historie
|
|
|
|
|
#3143 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u mnie jest odwrotnie ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3145 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy pamiętacie moją historię ale, rozstaliśmy się w pt, z mojej inicjatywy, nie okazywał uczuć, nie umieliśmy się dogadać, aaa teraz?
Heh... nie uwierzycie co się stało Po jednej nie udanej imprezce na którą mojego byłego nie wpuścili bo nie było miejsc (jego koledzy o tym pisali na fejsie i mi się wyświetlało, tylko dlatego wiem)- swoją drogą szybko szukał pocieszenia, po lajkowaniu różnych dupeczek z cyckami na wierzchu... on mi wysyła zaczepkę na facebooku? Yyyy....? Co myślicie? Z nudyyy? |
|
|
|
#3146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3147 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja ogólnie wiedziałam że tak będzie to jest dla mnie tak naturalne że szok :P Cytat:
Ogólnie nie ogarniam tej sytuacji... nagle pisze? codziennie?! |
||||
|
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
ależ on ma zakochaną w nim dziewczynę
|
|
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, proszę dajcie mi mega kopniaka w 4litery, bo oszaleje...
Od rozstania minęło pół roku, po 2 miesiacach milczenia odezwał się, pozniej wymiana kilku sms-ow nic wiecej.. no i po 5 miesiacach spotkanie przypadkowe, pozniej umowilismy się i... przespalismy - tydzien pozniej podobna sytuacja.. po tym kilka sms-ow a teraz cisza... wiem ze sama jestem sobie temu winna, ale siedzę... i tęsknie chcę napisać, zadzwonić cokolwiek.. ale wiem ze to nie ma zbyt wielkiego sensu, bo nic sobie nie obiecywalismy..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

.
.
.

, poza tym jest za szczupły i ma 1,80 wzrostu, więc niewiele więcej niż ja
Ale jak ja się Go o coś spytam to CISZA 
WTF?
Nie myśl tak, wiesz ile ja znam singielek 
Mam sentyment do tego wątku, bo bardzo mi pomógł w ciężkich chwilach. Buziaki