![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
![]() moze nie jestem goraca przeciwniczka, ale szkoda mi po prostu czasu ![]() Kacha, czytalam Toja recenzje ksiazki Rowling i zaciekawila mnie. Nie bede miala z nia zadnego problemu, bo w ogole nie czytalam Pottera ![]()
![]() |
#4712 |
Konto usunięte
|
Mi coelho daje do myślenia
![]() Haha ja czytałam i było na początku cieżko hahaha A za HP sie wezme bo mam całość po angielsku ale jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Rozeznanie
|
Co porabiacie ciekawego? Jakie macie plany na weekend? Ja spędzam w domu z TŻ
![]() ![]() Dzisiaj czeka mnie długie stanie przy kuchence, bo rodzinka zażyczyła sobie naleśniki na obiad. Jak ja nie znoszę smażyć naleśników ![]() ![]() Myślę, że też sięgnę po nową książkę Rowling. Oczywiście dopiero jak ukaże się w Polsce. To chyba w listopadzie jest premiera prawda? Harrego czytałam, ale nie pasjonuje się nim bardzo więc może uda mi się nie porównywać jej nowej książki do HP. Siostra i przyjaciółka pytały mnie, co chcę na urodziny. Zazwyczaj mówiłam, że nic, bo wystarczą życzenia, ale tym razem nieśmiało poprosiłam o książki i zgodziły się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie Zaczynam prace
Jutro ostatnie popołudnie a jutro po pracy Tż mnie odbierze i jadę do niego do niedzieli popołudnia ![]() Bo on jedzie na tydzień do PL w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
BAN stały
|
TŻ ugotował obiad, a ja czytałam oko jelenia
![]() Wieczorkiem może skoczymy do teściów na kolację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam dzisiaj zwariowany dzień ![]()
![]() |
#4717 |
Rozeznanie
|
Udało mi się znaleźć książkę "Wielki Gatsby"
![]() Ale się nastałam przy tych naleśnikach... Aż od zapachu nie chce mi się na razie ich jeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czytam Historię Wielkiej Brytanii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
Masakra co za dzień!
Wróciłam na kurs prawa jazdy po 4 latach od ostatniej próby zdania, wyrobiłam godziny, poszłam się do WORDu zapisać na egzamin. Pani na miejscu powiadomiła mnie, że moje dokumenty zostały zarchiwizowane w Wydziale Komunikacji i muszę tam jechać i poprosić by je przesłali. Do tego jeszcze raz muszę wszystkie deklaracje wypełnić i dodać zdjęcie bo zapewne przez ten czas wyrósł mi róg na czole... [tu wstawiamy dużo brzydkich słów] Żeby nie było Wydział Komunikacji wcale w pobliżu WORDu nie jest... Pani w Wydziale (kolejna oczywiście) powiedziała mi, że nie wyda mi moich własnych dokumentów, żebym je sama zawiozła (bo zapewne spiszę z nich sobie dane po drodze albo zrobię nie wiadomo co) i oni je prześlą. W ciągu tygodnia [i znowu brzydkie słowa wstawiamy]. Na dodatek była zdziwiona, że jestem niezbyt zadowolona "bo to przecież bardzo szybki termin jest" i, chyba hit dnia, pomimo że mamy XXI weik, istanieją telefony, maile to o tym, że dokumenty zostały już wysłane zostanę poinformowana pocztą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Tallan Czas edycji: 2012-10-12 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Konto usunięte
|
Cieszę sie ze mam to za sobą już z prawkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
BAN stały
|
Tallan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |||
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() A dziś byłam w antykwariacie po jakieś książki. Ale ceny z kosmosu. Niekiedy o złotówkę taniej niż w księgarni ![]() Ale kiedyś było inaczej. Jak byłam w gimnazjum/liceum to był tam tłum ludzi, za sprzedane podręczniki mogłam zaszaleć a teraz? Sprzedałam koleżance. Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie mnie będzie telepać jak Tobą, gdy z biegiem lat będę musiała coś załatwiać. Ale obkupiłam się w Buchmanhnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Rozeznanie
|
tez mam ochote na te "Kraine wódki" ciekawe czy uda mi się znależć w bibliotece?
napisz jak juz przeczytasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nadal czytam Strefe cienia; juz jestem za połową i raczej na bank siegnę po drugą część Strefę światła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
![]() Czytałam "Księżniczki..." ale jakoś mnie nie porwały, za bardzo kręciły się wokół ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Są też plusy dnia- tata naprawił mikser. Zepsuł mi się wczoraj, jak już wsypałam składniki do michy ![]() ![]() Coelho lubię opowiadania/ felietony. Reszta do mnie nie przemawia. Chociaż nie, jeszcze "Weronika..." mi się spodobała. A w ogóle jestem strasznym ortodoksem i Rowling pozostaje na razie dla mnie tylko autorką HP ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Konto usunięte
|
Pisał ktoś tu ze czyta i chyba jak będę mieć wolne wezme sie za HP
![]() Ale od kiedy całość przeczytałam już kilka lat minęło ciekawa jestm czy jako dorosła tak samo mi sie bedze czytać super jak gdy zaczęłam mając 13 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle ten łódzki WORD to jest tragedia!!! A mają go przenosić na Nowy Józefów więc podejrzewam, że będą teraz ostro dupić za przeproszeniem, i pewnie ceny egzaminu podniosą. Mam tylko nadzieję, że nie do kwoty, która ostatnio padła - 500 zł.. I słyszałam też, że ten na Maratońskiej mają likwidować - to po co w ogóle był tam otwierany? Cuda na kiju... Edytowane przez Gumisiek007 Czas edycji: 2012-10-12 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bosko. Ja ostatni egzamin zdawałam w 2008 r. Po trzech próbach stwierdziłam, że mam to w nosie, może muszę dorosnąć. Jak widać trochę czasu mi to zajęło... A WORDu nie ogarniam. Poza tym krąży tyle plot, że przestałam już ich słuchać. I znowu nie wiem co czytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Książkę czytaj ![]() Obrazek - schody do molowego nieba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten 2008 to zły rok był ![]() I zawsze mam problem z wyborem kolejnej książki- szczególnie, że piętrzą mi się dwa pokaźne stosy "na teraz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, poradźcie mi coś.
Moja mama niedługo obchodzi 50 urodziny. I generalnie kompletnie nie mam pomysłu na prezent. Jedyne co do tej pory wymyśliłam to fotoksiążka. Z fotkami z jej dzieciństwa, młodości, ślubu, moje i mojego brata, naszych zwierzaków, no i obecne mojej mamy i reszty rodziny. Tak jakby jej 50 lat w fotkowej pigułce. Gdybyście to Wy były moją mamą byłybyście zadowolone!? ![]() ![]() Kachaa przez Ciebie nie mogę się doczekać "Casual Vacancy" |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() ![]() Może kolczyki? Tak mi przyszło do głowy ![]() Dziewczyny! mam do Was prośbę! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Konto usunięte
|
Haha a co czytałas o tym?:P
Ja bym mojej dała obrus biały bo jej nigdy tego mało a lubi prezenty praktyczne Albo ładnie przybrana w kwiaciarni swieczke w szklanym wazonie Albo ubrany storczyk w szklanym wazonie |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
No własnie co roku daje jej jakieś praktyczne prezenty, a że są to 50 urodziny pomyślałam o czymś wyjątkowym. Dlatego podpytuje co o tym myślicie ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.