Mole książkowe - pogaduchy :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 11:26   #4711
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
No ja jestem gorącą przeciwniczką. Przeczytałam ,,11 minut'' i ,,Alchemika'' Moim zdaniem to pospolita treść zapakowana w ładny, pseudofilozoficzny papierek.
podpisuje sie
moze nie jestem goraca przeciwniczka, ale szkoda mi po prostu czasu

Kacha, czytalam Toja recenzje ksiazki Rowling i zaciekawila mnie. Nie bede miala z nia zadnego problemu, bo w ogole nie czytalam Pottera
Stary 2012-10-12, 11:47   #4712
2018070520180950
Konto usunięte

Mi coelho daje do myślenia i za to go lubie

Haha ja czytałam i było na początku cieżko hahaha

A za HP sie wezme bo mam całość po angielsku ale jest
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 11:57   #4713
joakoz86
Rozeznanie

Co porabiacie ciekawego? Jakie macie plany na weekend? Ja spędzam w domu z TŻ Jest jeszcze na zajęciach. Dziś ma niestety do późna, bo kończy po 19 dopiero. Pewnie wróci biedny zmęczony i bez życia

Dzisiaj czeka mnie długie stanie przy kuchence, bo rodzinka zażyczyła sobie naleśniki na obiad. Jak ja nie znoszę smażyć naleśników Wolę je jeść

Myślę, że też sięgnę po nową książkę Rowling. Oczywiście dopiero jak ukaże się w Polsce. To chyba w listopadzie jest premiera prawda? Harrego czytałam, ale nie pasjonuje się nim bardzo więc może uda mi się nie porównywać jej nowej książki do HP.

Siostra i przyjaciółka pytały mnie, co chcę na urodziny. Zazwyczaj mówiłam, że nic, bo wystarczą życzenia, ale tym razem nieśmiało poprosiłam o książki i zgodziły się Ciekawe na jakie padnie ich wybór... Przekonam się za tydzień
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 12:08   #4714
2018070520180950
Konto usunięte

Ja właśnie Zaczynam prace

Jutro ostatnie popołudnie a jutro po pracy Tż mnie odbierze i jadę do niego do niedzieli popołudnia

Bo on jedzie na tydzień do PL w poniedziałek
Stary 2012-10-12, 13:49   #4715
ekstramocna
BAN stały

TŻ ugotował obiad, a ja czytałam oko jelenia .
Wieczorkiem może skoczymy do teściów na kolację . Generalnie bez szału
ekstramocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 13:56   #4716
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Skończyłam wyzwanie październikowe Teraz muszę poszukać "Wielki Gatsby".
Pamiętam Wielkiego Gatsby'ego z podręcznika do angielskiego

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
pewnie wszystkie na wykładach/ w pracy/ załatwiają coś, a ja jedna w chacie się obijam.....
Praca nad przyrostem naturalnym to też praca

Miałam dzisiaj zwariowany dzień Mnóstwo zamieszania ze studniówką.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 14:01   #4717
joakoz86
Rozeznanie

Udało mi się znaleźć książkę "Wielki Gatsby"

Ale się nastałam przy tych naleśnikach... Aż od zapachu nie chce mi się na razie ich jeść Fajny sposób na dietę
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 14:34   #4718
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Ja lubie coelho
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
podpisuje sie
moze nie jestem goraca przeciwniczka, ale szkoda mi po prostu czasu
a ja jestem gorącą przeciwniczką - wg mnie twórczość Coelho nie ma żadnego przekazu, też tak potrafię filozofować po kilku głębszych

czytam Historię Wielkiej Brytanii ah te studia...
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 14:55   #4719
Tallan
Zadomowienie

Masakra co za dzień!

Wróciłam na kurs prawa jazdy po 4 latach od ostatniej próby zdania, wyrobiłam godziny, poszłam się do WORDu zapisać na egzamin. Pani na miejscu powiadomiła mnie, że moje dokumenty zostały zarchiwizowane w Wydziale Komunikacji i muszę tam jechać i poprosić by je przesłali. Do tego jeszcze raz muszę wszystkie deklaracje wypełnić i dodać zdjęcie bo zapewne przez ten czas wyrósł mi róg na czole...
[tu wstawiamy dużo brzydkich słów] Żeby nie było Wydział Komunikacji wcale w pobliżu WORDu nie jest...
Pani w Wydziale (kolejna oczywiście) powiedziała mi, że nie wyda mi moich własnych dokumentów, żebym je sama zawiozła (bo zapewne spiszę z nich sobie dane po drodze albo zrobię nie wiadomo co) i oni je prześlą. W ciągu tygodnia [i znowu brzydkie słowa wstawiamy]. Na dodatek była zdziwiona, że jestem niezbyt zadowolona "bo to przecież bardzo szybki termin jest" i, chyba hit dnia, pomimo że mamy XXI weik, istanieją telefony, maile to o tym, że dokumenty zostały już wysłane zostanę poinformowana pocztą no urwa mać

Edytowane przez Tallan
Czas edycji: 2012-10-12 o 14:58
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:25   #4720
2018070520180950
Konto usunięte

Cieszę sie ze mam to za sobą już z prawkiem
Stary 2012-10-12, 15:42   #4721
ekstramocna
BAN stały

Tallan
ekstramocna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 16:39   #4722
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Co porabiacie ciekawego? Jakie macie plany na weekend? Ja spędzam w domu z TŻ Jest jeszcze na zajęciach. Dziś ma niestety do późna, bo kończy po 19 dopiero. Pewnie wróci biedny zmęczony i bez życia

Dzisiaj czeka mnie długie stanie przy kuchence, bo rodzinka zażyczyła sobie naleśniki na obiad. Jak ja nie znoszę smażyć naleśników Wolę je jeść

Myślę, że też sięgnę po nową książkę Rowling. Oczywiście dopiero jak ukaże się w Polsce. To chyba w listopadzie jest premiera prawda? Harrego czytałam, ale nie pasjonuje się nim bardzo więc może uda mi się nie porównywać jej nowej książki do HP.

Siostra i przyjaciółka pytały mnie, co chcę na urodziny. Zazwyczaj mówiłam, że nic, bo wystarczą życzenia, ale tym razem nieśmiało poprosiłam o książki i zgodziły się Ciekawe na jakie padnie ich wybór... Przekonam się za tydzień
Również po przetłumaczeniu dorwę Rowling A ja Pottera uwielbiam do tej pory.

A dziś byłam w antykwariacie po jakieś książki. Ale ceny z kosmosu. Niekiedy o złotówkę taniej niż w księgarni np. cienka ,,Śniadanie u Tiffany'ego'' za 16 zł, ogólnie na All się bardziej opłaca, Weltbildzie i innych. I to ma być antykwariat? Szaleństwo. A sporo przejrzałam tam książek. Nie dość, że również za sprzedaż książki płacą tragicznie mało.
Ale kiedyś było inaczej. Jak byłam w gimnazjum/liceum to był tam tłum ludzi, za sprzedane podręczniki mogłam zaszaleć a teraz? Sprzedałam koleżance.

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
a ja jestem gorącą przeciwniczką - wg mnie twórczość Coelho nie ma żadnego przekazu, też tak potrafię filozofować po kilku głębszych

czytam Historię Wielkiej Brytanii ah te studia...
Również tak uważam. Haha, mnie za to po kilku głębszych włącza się striptizer

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
Masakra co za dzień!

Wróciłam na kurs prawa jazdy po 4 latach od ostatniej próby zdania, wyrobiłam godziny, poszłam się do WORDu zapisać na egzamin. Pani na miejscu powiadomiła mnie, że moje dokumenty zostały zarchiwizowane w Wydziale Komunikacji i muszę tam jechać i poprosić by je przesłali. Do tego jeszcze raz muszę wszystkie deklaracje wypełnić i dodać zdjęcie bo zapewne przez ten czas wyrósł mi róg na czole...
[tu wstawiamy dużo brzydkich słów] Żeby nie było Wydział Komunikacji wcale w pobliżu WORDu nie jest...
Pani w Wydziale (kolejna oczywiście) powiedziała mi, że nie wyda mi moich własnych dokumentów, żebym je sama zawiozła (bo zapewne spiszę z nich sobie dane po drodze albo zrobię nie wiadomo co) i oni je prześlą. W ciągu tygodnia [i znowu brzydkie słowa wstawiamy]. Na dodatek była zdziwiona, że jestem niezbyt zadowolona "bo to przecież bardzo szybki termin jest" i, chyba hit dnia, pomimo że mamy XXI weik, istanieją telefony, maile to o tym, że dokumenty zostały już wysłane zostanę poinformowana pocztą no urwa mać
Rozumiem Cię. Mam wrażenie że instytucje publiczne są od zatruwania ludziom życia. A ,,pożeraczki kawy i ciastek'' g%^o pomogą. Najweselej jest po południu, gdzie nie da się przejechać, bo urzędasiki wracają do domu, oczywiście KAŻDY musi mieć samochód, bo autobus to obciach.
Pewnie mnie będzie telepać jak Tobą, gdy z biegiem lat będę musiała coś załatwiać.

Ale obkupiłam się w Buchmanhnie Wydałam 20 zł na ,,Księżniczki z Park Avenue'' i ,,Krainę wódki'' naszego nowego noblisty, Mo Yana

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:43   #4723
SuperKotek
Rozeznanie

tez mam ochote na te "Kraine wódki" ciekawe czy uda mi się znależć w bibliotece?
napisz jak juz przeczytasz
SuperKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:45   #4724
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez SuperKotek Pokaż wiadomość
tez mam ochote na te "Kraine wódki" ciekawe czy uda mi się znależć w bibliotece?
napisz jak juz przeczytasz
Jak się pospieszysz, to pewnie tak Oki

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
Stary 2012-10-12, 16:47   #4725
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Masakra co za dzień!

Tallan gdybym wiedziała, że masz taki zamiar mogłabym Ci powiedzieć o tych rewelacjach, bo sama dopiero co to przeżywałam. W każdym bądź razie nie martw się, zazwyczaj przesyłają dokumenty w ciągu trzech dni roboczych. Trzymaj się
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 17:01   #4726
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wszystkim przypadnie do gustu mi sie wydaje a napewno tym co bedą do HP porównywać

Ale mi sie podoba opinie Jak wszędzie podzielone

Wkrecilam sie i nie usne tera
Tzn mam nadzieje że będzie tak dobrze napisana jak seria o HP
Cytat:
Jak 6 rano to dla ciebie noc pociesze cie ze ja do pracy na 4.30 wstaje ponad godz prędzej to jest noc:/
Jeszcze do niedawna znałam dokładnie te wczesno-poranne klimaty

A ja nadal czytam Strefe cienia; juz jestem za połową i raczej na bank siegnę po drugą część Strefę światła
Stary 2012-10-12, 17:36   #4727
Tallan
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Również po przetłumaczeniu dorwę Rowling A ja Pottera uwielbiam do tej pory.

A dziś byłam w antykwariacie po jakieś książki. Ale ceny z kosmosu. Niekiedy o złotówkę taniej niż w księgarni np. cienka ,,Śniadanie u Tiffany'ego'' za 16 zł, ogólnie na All się bardziej opłaca, Weltbildzie i innych. I to ma być antykwariat? Szaleństwo. A sporo przejrzałam tam książek. Nie dość, że również za sprzedaż książki płacą tragicznie mało.
Ale kiedyś było inaczej. Jak byłam w gimnazjum/liceum to był tam tłum ludzi, za sprzedane podręczniki mogłam zaszaleć a teraz? Sprzedałam koleżance.

Również tak uważam. Haha, mnie za to po kilku głębszych włącza się striptizer

Rozumiem Cię. Mam wrażenie że instytucje publiczne są od zatruwania ludziom życia. A ,,pożeraczki kawy i ciastek'' g%^o pomogą. Najweselej jest po południu, gdzie nie da się przejechać, bo urzędasiki wracają do domu, oczywiście KAŻDY musi mieć samochód, bo autobus to obciach.
Pewnie mnie będzie telepać jak Tobą, gdy z biegiem lat będę musiała coś załatwiać.

Ale obkupiłam się w Buchmanhnie Wydałam 20 zł na ,,Księżniczki z Park Avenue'' i ,,Krainę wódki'' naszego nowego noblisty, Mo Yana
Kojarzycie może "12 prac Asterixa i Obelixa"? I pracę, w której musieli załatwić coś w urzędzie? Jak dla mnie to tak wygląda piekło i tak wygląda łódzki WORD

Czytałam "Księżniczki..." ale jakoś mnie nie porwały, za bardzo kręciły się wokół

Cytat:
Napisane przez Gumisiek007 Pokaż wiadomość
Tallan gdybym wiedziała, że masz taki zamiar mogłabym Ci powiedzieć o tych rewelacjach, bo sama dopiero co to przeżywałam. W każdym bądź razie nie martw się, zazwyczaj przesyłają dokumenty w ciągu trzech dni roboczych. Trzymaj się
Czyżbyś też chciała skorzystać z możliwości wyboru samochodu? W trzy dni nie wierzę- pani z pięć razy powtórzyła, że "przecież tydzień to bardzo szybko" Ale uspokojono mnie później, że zapisać się mam do końca października, a nie zdawać do końca października, żeby móc wybrać to mi trochę lepiej. Ale i tak na pocieszenie zjadłam wieeeeeeeeeelką pakę chipsów

Są też plusy dnia- tata naprawił mikser. Zepsuł mi się wczoraj, jak już wsypałam składniki do michy A teraz znów działa

Coelho lubię opowiadania/ felietony. Reszta do mnie nie przemawia. Chociaż nie, jeszcze "Weronika..." mi się spodobała. A w ogóle jestem strasznym ortodoksem i Rowling pozostaje na razie dla mnie tylko autorką HP
Stary 2012-10-12, 18:05   #4728
2018070520180950
Konto usunięte

Pisał ktoś tu ze czyta i chyba jak będę mieć wolne wezme sie za HP

Ale od kiedy całość przeczytałam już kilka lat minęło ciekawa jestm czy jako dorosła tak samo mi sie bedze czytać super jak gdy zaczęłam mając 13 lat
Stary 2012-10-12, 18:06   #4729
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Czyżbyś też chciała skorzystać z możliwości wyboru samochodu? W trzy dni nie wierzę- pani z pięć razy powtórzyła, że "przecież tydzień to bardzo szybko" Ale uspokojono mnie później, że zapisać się mam do końca października, a nie zdawać do końca października, żeby móc wybrać to mi trochę lepiej. Ale i tak na pocieszenie zjadłam wieeeeeeeeeelką pakę chipsów
Ja niestety w dalszym ciągu nie dojrzałam do powrotu na prawko (myślę o tym bardzo intensywnie ale na tym się kończy mój zapał), jedyne co chcę zrobić to zdać w tym roku jeszcze teorię. Mój chłopak za to teraz (16.10) ma praktyczny, a dwa tygodnie temu miał teorię. I również musiał przesłać swoje papiery i złożył podanie we wtorek (byłam z nim) a w piątek już przyszedł polecony, że papiery dotarły do WORD-u. Mam nadzieję, że również u ciebie szybko pójdzie.
W ogóle ten łódzki WORD to jest tragedia!!! A mają go przenosić na Nowy Józefów więc podejrzewam, że będą teraz ostro dupić za przeproszeniem, i pewnie ceny egzaminu podniosą. Mam tylko nadzieję, że nie do kwoty, która ostatnio padła - 500 zł.. I słyszałam też, że ten na Maratońskiej mają likwidować - to po co w ogóle był tam otwierany? Cuda na kiju...

Edytowane przez Gumisiek007
Czas edycji: 2012-10-12 o 18:08
Stary 2012-10-12, 18:13   #4730
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Ja niestety w dalszym ciągu nie dojrzałam do powrotu na prawko (myślę o tym bardzo intensywnie ale na tym się kończy mój zapał), jedyne co chcę zrobić to zdać w tym roku jeszcze teorię. Mój chłopak za to teraz (16.10) ma praktyczny, a dwa tygodnie temu miał teorię. I również musiał przesłać swoje papiery i złożył podanie we wtorek (byłam z nim) a w piątek już przyszedł polecony, że papiery dotarły do WORD-u. Mam nadzieję, że również u ciebie szybko pójdzie.
W ogóle ten łódzki WORD to jest tragedia!!! A mają go przenosić na Nowy Józefów więc podejrzewam, że będą teraz ostro dupić za przeproszeniem, i pewnie ceny egzaminu podniosą. Mam tylko nadzieję, że nie do kwoty, która ostatnio padła - 500 zł.. I słyszałam też, że ten na Maratońskiej mają likwidować - to po co w ogóle był tam otwierany? Cuda na kiju...

bosko. Ja ostatni egzamin zdawałam w 2008 r. Po trzech próbach stwierdziłam, że mam to w nosie, może muszę dorosnąć. Jak widać trochę czasu mi to zajęło...
A WORDu nie ogarniam. Poza tym krąży tyle plot, że przestałam już ich słuchać.

I znowu nie wiem co czytać
Stary 2012-10-12, 18:18   #4731
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
bosko. Ja ostatni egzamin zdawałam w 2008 r. Po trzech próbach stwierdziłam, że mam to w nosie, może muszę dorosnąć. Jak widać trochę czasu mi to zajęło...
A WORDu nie ogarniam. Poza tym krąży tyle plot, że przestałam już ich słuchać.

I znowu nie wiem co czytać
No popatrz, ja też ostatnie podejście miałam w lipcu 2008, po 4 podejściach porzuciłam pomysł posiadania prawa jazdy.
Książkę czytaj

Obrazek - schody do molowego nieba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6688_971c_500.jpg (69,4 KB, 11 załadowań)
Stary 2012-10-12, 18:31   #4732
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
No popatrz, ja też ostatnie podejście miałam w lipcu 2008, po 4 podejściach porzuciłam pomysł posiadania prawa jazdy.
Książkę czytaj

Marzą mi się takie

Ten 2008 to zły rok był A jak zdam egzamin i wygram w totka to sobie taką zieloną żabę kupię!

I zawsze mam problem z wyborem kolejnej książki- szczególnie, że piętrzą mi się dwa pokaźne stosy "na teraz"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (185,9 KB, 4 załadowań)
Stary 2012-10-12, 18:42   #4733
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Marzą mi się takie

Ten 2008 to zły rok był A jak zdam egzamin i wygram w totka to sobie taką zieloną żabę kupię!

I zawsze mam problem z wyborem kolejnej książki- szczególnie, że piętrzą mi się dwa pokaźne stosy "na teraz"
Zatem trzymam kciuki, za prawko, za wybór książki, za totka i za żabę rzecz jasna
Stary 2012-10-12, 19:03   #4734
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Książkę czytaj

Niebo
Stary 2012-10-12, 19:34   #4735
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:

Też mam teraz ten problem

There is no cure.
Stary 2012-10-12, 19:49   #4736
Gumisiek007
Zadomowienie

Dziewczyny, poradźcie mi coś.
Moja mama niedługo obchodzi 50 urodziny. I generalnie kompletnie nie mam pomysłu na prezent. Jedyne co do tej pory wymyśliłam to fotoksiążka. Z fotkami z jej dzieciństwa, młodości, ślubu, moje i mojego brata, naszych zwierzaków, no i obecne mojej mamy i reszty rodziny. Tak jakby jej 50 lat w fotkowej pigułce. Gdybyście to Wy były moją mamą byłybyście zadowolone!? Oczywiście do tego coś jeszcze, jakiś drobiazg, może coś z biżuterii. Podpowiedzcie mi coś, błagam

Kachaa przez Ciebie nie mogę się doczekać "Casual Vacancy"
Stary 2012-10-12, 20:04   #4737
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Dziewczyny, poradźcie mi coś.
Moja mama niedługo obchodzi 50 urodziny. I generalnie kompletnie nie mam pomysłu na prezent. Jedyne co do tej pory wymyśliłam to fotoksiążka. Z fotkami z jej dzieciństwa, młodości, ślubu, moje i mojego brata, naszych zwierzaków, no i obecne mojej mamy i reszty rodziny. Tak jakby jej 50 lat w fotkowej pigułce. Gdybyście to Wy były moją mamą byłybyście zadowolone!? Oczywiście do tego coś jeszcze, jakiś drobiazg, może coś z biżuterii. Podpowiedzcie mi coś, błagam

Kachaa przez Ciebie nie mogę się doczekać "Casual Vacancy"
Ja bym się bardzo ucieszyła Na ostatnie Walentynki dostałam coś podobnego od Przyjaciółki - kupiła taką ogrooomną kartkę a w niej wywołane nasze wspólne fotki, z datami i podpisami Pamiątka na całe życie.

Może kolczyki? Tak mi przyszło do głowy

Dziewczyny! mam do Was prośbę! zwłaszcza do tych, które mają MACa koło siebie rozpaczliwie szukam różu ,,Legendary'' z kolekcji Marilyn Monroe Czy któraś mogłaby mi pomóc?

There is no cure.
Stary 2012-10-12, 20:05   #4738
2018070520180950
Konto usunięte

Haha a co czytałas o tym?:P

Ja bym mojej dała obrus biały bo jej nigdy tego mało a lubi prezenty praktyczne
Albo ładnie przybrana w kwiaciarni swieczke w szklanym wazonie

Albo ubrany storczyk w szklanym wazonie
Stary 2012-10-12, 20:06   #4739
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym się bardzo ucieszyła Na ostatnie Walentynki dostałam coś podobnego od Przyjaciółki - kupiła taką ogrooomną kartkę a w niej wywołane nasze wspólne fotki, z datami i podpisami Pamiątka na całe życie.

Dziewczyny! mam do Was prośbę! zwłaszcza do tych, które mają MACa koło siebie rozpaczliwie szukam różu ,,Legendary'' z kolekcji Marilyn Monroe Czy któraś mogłaby mi pomóc?
Pomogła bum gdybym wiedziala ze mam maca w pobliżu haha ale nie mam pojęcia :P
Stary 2012-10-12, 20:17   #4740
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Haha a co czytałas o tym?:P

Ja bym mojej dała obrus biały bo jej nigdy tego mało a lubi prezenty praktyczne
Albo ładnie przybrana w kwiaciarni swieczke w szklanym wazonie

Albo ubrany storczyk w szklanym wazonie
Twoją recenzję przeczytałam i dlatego.
No własnie co roku daje jej jakieś praktyczne prezenty, a że są to 50 urodziny pomyślałam o czymś wyjątkowym. Dlatego podpytuje co o tym myślicie

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:

Cytat:
Pomogła bum gdybym wiedziala ze mam maca w pobliżu haha ale nie mam pojęcia :P
Jestem lepsza, jedynego MAC-a jakiego znam to tego z pikantnymi kurczakburgerami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości