|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mole książkowe - pogaduchy :)
Cytat:
moze nie jestem goraca przeciwniczka, ale szkoda mi po prostu czasu ![]() Kacha, czytalam Toja recenzje ksiazki Rowling i zaciekawila mnie. Nie bede miala z nia zadnego problemu, bo w ogole nie czytalam Pottera
|
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
Mi coelho daje do myślenia
i za to go lubieHaha ja czytałam i było na początku cieżko hahaha A za HP sie wezme bo mam całość po angielsku ale jest |
|
|
|
#4713 |
|
Rozeznanie
|
Co porabiacie ciekawego? Jakie macie plany na weekend? Ja spędzam w domu z TŻ
Jest jeszcze na zajęciach. Dziś ma niestety do późna, bo kończy po 19 dopiero. Pewnie wróci biedny zmęczony i bez życia ![]() Dzisiaj czeka mnie długie stanie przy kuchence, bo rodzinka zażyczyła sobie naleśniki na obiad. Jak ja nie znoszę smażyć naleśników Wolę je jeść Myślę, że też sięgnę po nową książkę Rowling. Oczywiście dopiero jak ukaże się w Polsce. To chyba w listopadzie jest premiera prawda? Harrego czytałam, ale nie pasjonuje się nim bardzo więc może uda mi się nie porównywać jej nowej książki do HP. Siostra i przyjaciółka pytały mnie, co chcę na urodziny. Zazwyczaj mówiłam, że nic, bo wystarczą życzenia, ale tym razem nieśmiało poprosiłam o książki i zgodziły się Ciekawe na jakie padnie ich wybór... Przekonam się za tydzień
|
|
|
|
#4714 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie Zaczynam prace
Jutro ostatnie popołudnie a jutro po pracy Tż mnie odbierze i jadę do niego do niedzieli popołudnia Bo on jedzie na tydzień do PL w poniedziałek
|
|
|
|
#4715 |
|
BAN stały
|
TŻ ugotował obiad, a ja czytałam oko jelenia
. Wieczorkiem może skoczymy do teściów na kolację . Generalnie bez szału
|
|
|
|
#4716 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam dzisiaj zwariowany dzień Mnóstwo zamieszania ze studniówką.
|
|
#4717 |
|
Rozeznanie
|
Udało mi się znaleźć książkę "Wielki Gatsby"
![]() Ale się nastałam przy tych naleśnikach... Aż od zapachu nie chce mi się na razie ich jeść
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czytam Historię Wielkiej Brytanii |
|
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Masakra co za dzień!
Wróciłam na kurs prawa jazdy po 4 latach od ostatniej próby zdania, wyrobiłam godziny, poszłam się do WORDu zapisać na egzamin. Pani na miejscu powiadomiła mnie, że moje dokumenty zostały zarchiwizowane w Wydziale Komunikacji i muszę tam jechać i poprosić by je przesłali. Do tego jeszcze raz muszę wszystkie deklaracje wypełnić i dodać zdjęcie bo zapewne przez ten czas wyrósł mi róg na czole... [tu wstawiamy dużo brzydkich słów] Żeby nie było Wydział Komunikacji wcale w pobliżu WORDu nie jest... Pani w Wydziale (kolejna oczywiście) powiedziała mi, że nie wyda mi moich własnych dokumentów, żebym je sama zawiozła (bo zapewne spiszę z nich sobie dane po drodze albo zrobię nie wiadomo co) i oni je prześlą. W ciągu tygodnia [i znowu brzydkie słowa wstawiamy]. Na dodatek była zdziwiona, że jestem niezbyt zadowolona "bo to przecież bardzo szybki termin jest" i, chyba hit dnia, pomimo że mamy XXI weik, istanieją telefony, maile to o tym, że dokumenty zostały już wysłane zostanę poinformowana pocztą Edytowane przez Tallan Czas edycji: 2012-10-12 o 15:58 |
|
|
|
#4720 |
|
Konto usunięte
|
Cieszę sie ze mam to za sobą już z prawkiem
|
|
|
|
#4721 |
|
BAN stały
|
Tallan
|
|
|
|
#4722 | |||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
A ja Pottera uwielbiam do tej pory.A dziś byłam w antykwariacie po jakieś książki. Ale ceny z kosmosu. Niekiedy o złotówkę taniej niż w księgarni np. cienka ,,Śniadanie u Tiffany'ego'' za 16 zł, ogólnie na All się bardziej opłaca, Weltbildzie i innych. I to ma być antykwariat? Szaleństwo. A sporo przejrzałam tam książek. Nie dość, że również za sprzedaż książki płacą tragicznie mało.Ale kiedyś było inaczej. Jak byłam w gimnazjum/liceum to był tam tłum ludzi, za sprzedane podręczniki mogłam zaszaleć a teraz? Sprzedałam koleżance. Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie mnie będzie telepać jak Tobą, gdy z biegiem lat będę musiała coś załatwiać. Ale obkupiłam się w Buchmanhnie Wydałam 20 zł na ,,Księżniczki z Park Avenue'' i ,,Krainę wódki'' naszego nowego noblisty, Mo Yana
|
|||
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
tez mam ochote na te "Kraine wódki" ciekawe czy uda mi się znależć w bibliotece?
napisz jak juz przeczytasz
|
|
|
|
#4724 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Oki
|
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nadal czytam Strefe cienia; juz jestem za połową i raczej na bank siegnę po drugą część Strefę światła |
||
|
|
|
#4727 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
![]() Czytałam "Księżniczki..." ale jakoś mnie nie porwały, za bardzo kręciły się wokół Cytat:
W trzy dni nie wierzę- pani z pięć razy powtórzyła, że "przecież tydzień to bardzo szybko" Są też plusy dnia- tata naprawił mikser. Zepsuł mi się wczoraj, jak już wsypałam składniki do michy A teraz znów działa ![]() Coelho lubię opowiadania/ felietony. Reszta do mnie nie przemawia. Chociaż nie, jeszcze "Weronika..." mi się spodobała. A w ogóle jestem strasznym ortodoksem i Rowling pozostaje na razie dla mnie tylko autorką HP |
||
|
|
|
#4728 |
|
Konto usunięte
|
Pisał ktoś tu ze czyta i chyba jak będę mieć wolne wezme sie za HP
Ale od kiedy całość przeczytałam już kilka lat minęło ciekawa jestm czy jako dorosła tak samo mi sie bedze czytać super jak gdy zaczęłam mając 13 lat
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle ten łódzki WORD to jest tragedia!!! A mają go przenosić na Nowy Józefów więc podejrzewam, że będą teraz ostro dupić za przeproszeniem, i pewnie ceny egzaminu podniosą. Mam tylko nadzieję, że nie do kwoty, która ostatnio padła - 500 zł.. I słyszałam też, że ten na Maratońskiej mają likwidować - to po co w ogóle był tam otwierany? Cuda na kiju... Edytowane przez Gumisiek007 Czas edycji: 2012-10-12 o 19:08 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bosko. Ja ostatni egzamin zdawałam w 2008 r. Po trzech próbach stwierdziłam, że mam to w nosie, może muszę dorosnąć. Jak widać trochę czasu mi to zajęło... A WORDu nie ogarniam. Poza tym krąży tyle plot, że przestałam już ich słuchać. I znowu nie wiem co czytać
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Książkę czytaj ![]() Obrazek - schody do molowego nieba |
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten 2008 to zły rok był A jak zdam egzamin i wygram w totka to sobie taką zieloną żabę kupię!I zawsze mam problem z wyborem kolejnej książki- szczególnie, że piętrzą mi się dwa pokaźne stosy "na teraz" |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, poradźcie mi coś.
Moja mama niedługo obchodzi 50 urodziny. I generalnie kompletnie nie mam pomysłu na prezent. Jedyne co do tej pory wymyśliłam to fotoksiążka. Z fotkami z jej dzieciństwa, młodości, ślubu, moje i mojego brata, naszych zwierzaków, no i obecne mojej mamy i reszty rodziny. Tak jakby jej 50 lat w fotkowej pigułce. Gdybyście to Wy były moją mamą byłybyście zadowolone!? Oczywiście do tego coś jeszcze, jakiś drobiazg, może coś z biżuterii. Podpowiedzcie mi coś, błagam ![]() Kachaa przez Ciebie nie mogę się doczekać "Casual Vacancy" |
|
|
|
#4737 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Pamiątka na całe życie.Może kolczyki? Tak mi przyszło do głowy ![]() Dziewczyny! mam do Was prośbę! zwłaszcza do tych, które mają MACa koło siebie rozpaczliwie szukam różu ,,Legendary'' z kolekcji Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#4738 |
|
Konto usunięte
|
Haha a co czytałas o tym?:P
Ja bym mojej dała obrus biały bo jej nigdy tego mało a lubi prezenty praktyczne Albo ładnie przybrana w kwiaciarni swieczke w szklanym wazonie Albo ubrany storczyk w szklanym wazonie |
|
|
|
#4739 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4740 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No własnie co roku daje jej jakieś praktyczne prezenty, a że są to 50 urodziny pomyślałam o czymś wyjątkowym. Dlatego podpytuje co o tym myślicie ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

i za to go lubie
Wolę je jeść

np. cienka ,,Śniadanie u Tiffany'ego'' za 16 zł, ogólnie na All się bardziej opłaca, Weltbildzie i innych. I to ma być antykwariat? Szaleństwo. A sporo przejrzałam tam książek. Nie dość, że również za sprzedaż książki płacą tragicznie mało.
to jest noc:/