|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Dziewczyny, macie jakieś inspiracje typowo zimowe?
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Ponadto ja bym nie nakładała tego specyfiku na inny, miałka konsystencja może się źle połączyć z pierwszą warstwą. Ponadto w zależności od koloru różu może dać "siny efekt". Ja mma tą mgłę w najjaśniejszym kolorze i stosuję jako bronzer. |
|
|
|
|
#903 |
|
Konto usunięte
|
wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku
|
|
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie znaczy oczywiście, że nie lubię zaszaleć z ubraniami Moją największą miłością są sukienki. Wychodzę z założenia, że kobieta w sukience wygląda kobieco (masło maślane) Ostatnio mówiłam mojej przyjaciółce, że powinna częściej nosić sukienki, ale ona twierdzi, że lepiej czuje się w "młodzieżowym" stylu, czyli zwykłe jeansy i t-shirt, że źle się czuje w sukienkach itp. Aż się dziwię, że tak rzadko na ulicach można spotkać sukienki, spódnice... To tak abstrahując troszkę od tematu Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku [/QUOTE]Świetnie wyglądasz Koszula też super!
|
||
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero weszłam do domu
![]() Kupiłam granatowe, proste jeansy Lee na przecenie dziś dość niskie są ![]() Co sądzicie o butach z McArthur? Wypatrzyłam botki, o dziwo w dobrym rozmiarze
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku
[/QUOTE]Bardzo mi się podobasz. Płaszcz to h&m? Szukam takiego tylko wełnianego. W jakiej cenie była koszulka?
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
O takie
|
#908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Jak dobrze, że już dzisiaj weekend!!! Jestem tym tygodniem tak zmęczona, że szkoda gadać. A jutro jeszcze mnie chrzciny czekają Oczywiście stoję przed odwiecznym dylematem: "co ubrać?" ![]() Cytat:
Wcale się nie dziwię, przy takiej maleńkiej stópce jak się znajdzie cosik fajnego, to grzechem by było nie wziąć. Ja noszę rozmiar 37/38, jednak problem też mam, bo dużo osób ma taki rozmiar buta, przez co trudno później z dostępnością ![]() Cytat:
Ale psa masz zdolnego Tak się obsłużyć w szafie i jeszcze wybrać te najdroższe ![]() Cytat:
Również bardzo lubię zdjęcia Lady z jej stylizacjami i chętnie oglądałabym je codziennie W ogóle lubię wrzucane tu na wątek stylizacje dziewczyn U mnie rolę takiej pomocy zakupowej odgrywa moja mama, dzięki której nie kupiłam wielu rzeczy, które teraz by pewnie zalegały w szafie Zawsze, kiedy nie jestem pewna czegoś pytam ją o zdanie i zawsze mi dobrze doradzi ![]() Podziel się tą energią Ja jestem totalnie wypompowana. Marzę o słońcu, cieple, a ta pogoda mnie totalnie dołuje. A kiedy jeszcze wstaję rano i widzę, że za oknem jeszcze ciemno, to... Kozaków też szukam, ale zaczynam tracić nadzieję, że znajdę cosik fajnego. Nie wiem, czy nie poczekam do wyprzedaży ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37028537]zdecydowanie nie, to chyba najgorszy okres dla mnie, nic mi się nie chce, zmuszam się do takich oczywistych rzeczy jak wstanie do pracy, czy zwyczajne codzienne sprzątanie, jestem cały czas zmęczona i ciężko mi się pracuje a że muszę w pracy być skupiona to w ciągu dnia mam swoje "kryzysy" dzisiaj np musiałam wyjść na 10 min z firmy żeby się oderwać i przewietrzyć bo nie kontaktowałam [/QUOTE]Mnie najbardziej dołuje to, że zaprzepaściłam ćwiczenia Najgorsze jest to, że nie wiem, co zrobić, żeby było lepiej
|
|
#909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Plan w ogóle mam dziwny, bo zjazd mam ustalony na 22-23 grudnia i to jeszcze do 17:00 także ciekawie Ale co zrobić Także Browar może drżeć od przyszłego tygodnia, bo nadchodzęęę ![]() A tak szczerze, to nie przepadam się za zakupami w weekend, bo zawsze jest wtedy masa ludzi i przeogromne kolejki ![]() Kto wie, czy już czasami kiedyś na siebie nie wpadłyśmy w Browarze i nawet o tym nie wiemy ![]() Nie powiem- zazdroszczę ![]() Cytat:
Będę musiała chyba uważniej szukać ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku [/QUOTE]Świetnie wyglądasz ![]() Cytat:
Długo dojrzewałam do tego, że w sukience wyglądam dobrze Na szczęście dojrzałam i teraz sukienki są podstawą mojej garderoby Wydaje mi się, że teraz już i tak sporo kobiet zakłada sukienki/ spódnice. Choć rzeczywiście królują jednak spodnie. Pewnie dlatego, że są jednak nieco wygodniejsze ![]() Mi się nie podobają
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Lepsze te Ryłko?
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Lady i blog? Fiu fiu, chętnie bym popatrzyla
![]() Dotka rylko lepsze. Chociażby dlatego ze to Rylko, a te drugie buty, ja nic o tej marce nie wiem. A jak cenowo? Dziewczyny a ja mam stopę w rozmiarze 40 i rownież problem z butami, nie mam ani jednej pary na obcasie bez krytych palców bo przez kazde buty stopa mi przelatuje. W każdych botkach, kozakach mam luz wiec noszę gruba skarpete zeby but czuć. Dodatkowo stopy wrażliwe i nawet przy nowych kapciach robią mi sie bable Forget ja ostatnio przeżywam sukienkowa fascynacja. Może to wiek a może fakt ze córka poszła do przedszkola na pełen etat i mam wiecej możliwości by sukienkę założyć ( przy dziecku cieżko biegać w kiecce) i wiecej czasu by zadbać o siebie. Tak czy inaczej bardzo mi sie moja fascynacja podoba, czuje sie pięknie i kobieco.
Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2012-10-12 o 20:32 |
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Ryłko 199zł a te 139zł
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku
[/QUOTE]Mam nadzieje ze będziesz zadowolona z mydla, ja już je uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- O to musisz podejść teraz z punktu widzenia portfela, które Ci bardziej odpowiadają.
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej kosztowały 269zł tylko zamówiłam je przez internet i u mnie będą dopiero w poniedziałek. Jak je odbiorę to zobaczę czy w ogóle rozmiar ok i czy wygodne Poza tym to skóra naturalna Dwóch par nie mogę mieć
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak widzę wiele dziewczyn, swietnie wyglądających w takich butach, niechlujnie rozwiazanych poszukaj jakiś właśnie gładkich, bez dodatków, może je pokochasz![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- A te drugie to eko? Jeśli tak, to bym je skreslila. |
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też |
|
|
|
|
#918 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PaulinaMigotka, tak płaszczyk z H&M, kupowałam go na wiosnę, ale zrobiło się szybko ciepło i nie miałam okazji się nim nacieszyć, a teraz jak znalazł, ale to typowa przejściówka a koszula 169, chyba taki standard w zarze ![]() również mam taką nadzieję, przeraza mnie tylko ilość zamówionych rzeczy
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Stosujesz ją na całą twarz czy tylko na kości policzkowe ?
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
może i mnie kiedyś widziałyście w Browarze
nawet jutro się tam wybieram, ale tylko sobie pooglądać wieszaki
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE]świetnie wyglądasz!
|
|
#923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W moim przypadku paznokcie błyszczą cały czas, nie robią się matowe, co sprawia wrażenie, że są świeżo pomalowane[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku [/QUOTE]Bardzo ładnie . To ten sweter z Zary ?Cytat:
, bo w tych męskich militarnych parkach nie czuję się dobrzeCytat:
|
|||
|
|
|
#924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Więc jeśli chcesz używać kosmetyków rozświetlających, zwłaszcza takich dających efekt tafli, to musisz popracować nad techniką, bo łatwo możesz zrobić sobie krzywdę. Ja stosuję ten puder jako bronzer, tuż pod kościami policzkowymi.
|
|
|
|
#926 |
|
Rozeznanie
|
Strasznie lubię stylizacje tej babki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1350052458. Ona ma jakiegoś bloga?
|
|
|
|
#927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#928 |
|
Wtajemniczenie
|
wankaw - wyglądasz bosko
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37046137]
tak to ten zarowy [/QUOTE]czy możesz podać jego nr referencyjny? gdzie kupiłaś te spodnie woskowane ze zdjęcia?
|
|
#930 | |
|
Konto usunięte
|
dziękuję
Cytat:
a woskowane spodnie też z zary wiem za dużo rzeczy mam stamtąd, kupowałam je w poprzednim sezonie i są jeszcze w całkiem niezłym stanie, a teraz wszystkie mają zamki i nie do końca mi to odpowiada
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

.
Mój ubiór często wydaje mi się zbyt zwyczajny, bo pod fartuch nie ma się jak stroić
. Nie mogę nosić np rozkloszowanych spódnic, bo źle się kitel układa

Oczywiście stoję przed odwiecznym dylematem: "co ubrać?" 
Mam 5 min do Browaru, jestem stałym bywalcem
Będę musiała chyba uważniej szukać

nawet jutro się tam wybieram, ale tylko sobie pooglądać wieszaki