Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 18:43   #901
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Dziewczyny, macie jakieś inspiracje typowo zimowe?
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 18:59   #902
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupiłam wczoraj polecaną przez Was mgłę pudrową. Nałożyłam delikatną warstwę na róż ale mam wrażenie, że uwidacznia wszystkie niedoskonałości cery. Możecie powiedzieć jak jej używacie i czym nakładacie ? Może ja coś źle robię, czytałam, że można nią modelować twarz jednak chyba nie mam w tym wprawy .
Co masz na myśli pisząc niedoskonałości? Wypryski? Połysk najczęściej bardzo niekorzystnie podkreśla nierówności skóry (także skórki) i trzeba dużej wprawy żeby dobrze nałożyć kosmetyk rozświetlający na problemową skórę.
Ponadto ja bym nie nakładała tego specyfiku na inny, miałka konsystencja może się źle połączyć z pierwszą warstwą. Ponadto w zależności od koloru różu może dać "siny efekt".
Ja mma tą mgłę w najjaśniejszym kolorze i stosuję jako bronzer.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:23   #903
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:26   #904
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Dziękuję, bardzo mi milo Mój ubiór często wydaje mi się zbyt zwyczajny, bo pod fartuch nie ma się jak stroić. Nie mogę nosić np rozkloszowanych spódnic, bo źle się kitel układa, ale postaram się
Mnie się podoba prosty, nieprzekombinowany styl Co nie znaczy oczywiście, że nie lubię zaszaleć z ubraniami
Moją największą miłością są sukienki. Wychodzę z założenia, że kobieta w sukience wygląda kobieco (masło maślane) Ostatnio mówiłam mojej przyjaciółce, że powinna częściej nosić sukienki, ale ona twierdzi, że lepiej czuje się w "młodzieżowym" stylu, czyli zwykłe jeansy i t-shirt, że źle się czuje w sukienkach itp. Aż się dziwię, że tak rzadko na ulicach można spotkać sukienki, spódnice... To tak abstrahując troszkę od tematu

Cytat:
Dziewczyny a uważacie, że workery się sprawdzą w przypadku klasycznej garderoby? Bardzo mi się podobają, ale jakoś sobie nie wyobrażam siebie w butach z ćwiekami, klamrami, bez obcasa itd.
Pewnie! Co prawda do sukienki nie założyłabym workerów, ale do klasycznej garderoby ze spodniami jak najbardziej

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku [/QUOTE]

Świetnie wyglądasz Koszula też super!
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:26   #905
Dotka81
Zakorzenienie

Dopiero weszłam do domu
Kupiłam granatowe, proste jeansy Lee na przecenie dziś dość niskie są

Co sądzicie o butach z McArthur? Wypatrzyłam botki, o dziwo w dobrym rozmiarze

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:28   #906
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37041872]wrzucam dzisiejszy strój, kupiłam też koszulę w zarze i złożyłam zamówienie na mydła, czarne oczywiście również znalazło się w moim koszyku [/QUOTE]
Bardzo mi się podobasz. Płaszcz to h&m? Szukam takiego tylko wełnianego. W jakiej cenie była koszulka?

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:39   #907
Dotka81
Zakorzenienie

O takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0977.jpg (61,7 KB, 76 załadowań)

Stary 2012-10-12, 19:51   #908
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Jak dobrze, że już dzisiaj weekend!!! Jestem tym tygodniem tak zmęczona, że szkoda gadać. A jutro jeszcze mnie chrzciny czekają Oczywiście stoję przed odwiecznym dylematem: "co ubrać?"

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
No właśnie
Więc jak widzę coś w miarę ok i dobrego na mnie to biorę bez zastanowienia żeby mi nikt nie gwizdnął sprzed nosa
Heheh Wcale się nie dziwię, przy takiej maleńkiej stópce jak się znajdzie cosik fajnego, to grzechem by było nie wziąć.
Ja noszę rozmiar 37/38, jednak problem też mam, bo dużo osób ma taki rozmiar buta, przez co trudno później z dostępnością

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Trening czyni mistrza nie jedne buty zjadł, raz wylądował na stole jedna łapa na drugim świecie wiec wiesz najdroższe buty jakie mi zjadł kosztowały prawie 600 zł, wtedy to było pól mojej wyplaty wyjął je sobie tradycyjnie z szafy i jeszcze z pudełka.

W zeszłym sezonie hitem były kalosze z Decathlonu.
O kurczę, to poważnie się zatruł tymi butami
Ale psa masz zdolnego Tak się obsłużyć w szafie i jeszcze wybrać te najdroższe Psina wie, co dobre

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Wyglądasz świetnie! Bardzo lubię Twoje stylizacje - zwyczajne, a jednocześnie eleganckie i dzięki temu robią na mnie wrażenie. Powinnaś założyć bloga, ewentualnie codziennie tutaj wklejać swoje zdjęcia, bo bardzo lubię je oglądać

Dziękuję, będę musiała przejść się do Bershki Byłam dwa dni temu, ale miałam ograniczony czas, więc tylko przejrzałam wszystko z grubsza.
Cieszę się, że mnie zniechęciłyście. Nie wiem czy też Ci się zdarza, ale czasami mam tak, że wiem, że czegoś raczej nie będę nosić, ale i tak mnie kusi, żeby kupić, chyba pod wpływem chwili podejmuję złe decyzje. Dlatego odłożyłam i od razu pomyślałam, że mogę się doradzić nikogo innego jak Was

Naprawdę jesień na Was tak działa? Ja mam zupełnie odwrotnie! Co prawda ostatnio wcześnie chodzę spać, ale za dnia mam masę energii Sama jestem w szoku, bo zwykle jesienią nic mi się nie chciało. Inna kwestia, że jak widzę tę pogodę za oknem to naprawdę są chwile, że człowiekowi się odechciewa wyjść z domu...

A ja szukam kozaków, ale na szukaniu się kończy. Nie mogę znaleźć nic ciekawego w normalnej cenie. Chciałabym kupić trochę lepsze kozaki, coś ze skóry, niskie, klasyczne, czarne. Jednak nie chciałabym przy tym zbankrutować
Za to wczoraj kupiłam kurtkę zimową. Czaiłam się na tę z Zary, ale znalazłam bardzo fajną w Reserved i to za 250 zł
Podpisuję się pod tym obiema rękoma Również bardzo lubię zdjęcia Lady z jej stylizacjami i chętnie oglądałabym je codziennie W ogóle lubię wrzucane tu na wątek stylizacje dziewczyn

U mnie rolę takiej pomocy zakupowej odgrywa moja mama, dzięki której nie kupiłam wielu rzeczy, które teraz by pewnie zalegały w szafie Zawsze, kiedy nie jestem pewna czegoś pytam ją o zdanie i zawsze mi dobrze doradzi
Podziel się tą energią Ja jestem totalnie wypompowana. Marzę o słońcu, cieple, a ta pogoda mnie totalnie dołuje. A kiedy jeszcze wstaję rano i widzę, że za oknem jeszcze ciemno, to...
Kozaków też szukam, ale zaczynam tracić nadzieję, że znajdę cosik fajnego. Nie wiem, czy nie poczekam do wyprzedaży

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37028537]zdecydowanie nie, to chyba najgorszy okres dla mnie, nic mi się nie chce, zmuszam się do takich oczywistych rzeczy jak wstanie do pracy, czy zwyczajne codzienne sprzątanie, jestem cały czas zmęczona i ciężko mi się pracuje a że muszę w pracy być skupiona to w ciągu dnia mam swoje "kryzysy" dzisiaj np musiałam wyjść na 10 min z firmy żeby się oderwać i przewietrzyć bo nie kontaktowałam [/QUOTE]

Mnie najbardziej dołuje to, że zaprzepaściłam ćwiczenia Tak mi dobrze szlo, a od pewnego czasu nie mogę się zupełnie zmobilizować, żeby wieczorem podnieść dupsko z kanapy i poćwiczyć. Totalnie nic mi się nie chce. Cały dzień chodzę ospała, do pracy wstawać mi się nie chce, nic mi się nie chce Najgorsze jest to, że nie wiem, co zrobić, żeby było lepiej
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:59   #909
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość
To i ja dołączam do Waszego grona Mnie przed zakupem powstrzymuje cały czas myśl, że musiałabym wydać tyyle pieniędzy na kalosze
No właśnie ta cena...tylko przez nią jeszcze ich nie zamówiłam

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Zapisałam się na wykłady, które zaczynają się od 30 października. To kurs pozwalający później pracować jako wykładowca akademicki. Generalnie kosztuje ok. 2 tys zł, a skoro mogę to zrobić w ramach studiów postanowiłam skorzystać Także co wtorek teraz będę w Poz (i już się obawiam o swój portfel )
Później regularnie od lutego aż do czerwca mam zjazdy w każdą sobotę. I pewnie w środku tygodnia też, ale jeszcze nie znam planu.

Może wpadniemy na siebie kiedyś w Bro
Ja zaczynam od przyszłego tygodnia, zjazdy mam prawie co tydzień Plan w ogóle mam dziwny, bo zjazd mam ustalony na 22-23 grudnia i to jeszcze do 17:00 także ciekawie Ale co zrobić Także Browar może drżeć od przyszłego tygodnia, bo nadchodzęęę Jeszcze gdyby tak zechcieli mi wcześniej wypłatę przelać, to by w ogóle było super
A tak szczerze, to nie przepadam się za zakupami w weekend, bo zawsze jest wtedy masa ludzi i przeogromne kolejki

Kto wie, czy już czasami kiedyś na siebie nie wpadłyśmy w Browarze i nawet o tym nie wiemy

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
I na mnie Mam 5 min do Browaru, jestem stałym bywalcem
Nie powiem- zazdroszczę Jakbym mieszkała taki skok od Browaru, to byłabym tam codziennie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Mnie udało się kiedyś dorwać klasyczne Huntery za 180 zł z przesyłką w sklepie internetowym. Musiałam jednak oddać bo cholewki były zdecydowanie za szerokie... Ale da się je upolować okazyjnie
Jaka fajna cena Będę musiała chyba uważniej szukać

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Świetnie wyglądasz

Cytat:
Mnie się podoba prosty, nieprzekombinowany styl Co nie znaczy oczywiście, że nie lubię zaszaleć z ubraniami
Moją największą miłością są sukienki. Wychodzę z założenia, że kobieta w sukience wygląda kobieco (masło maślane) Ostatnio mówiłam mojej przyjaciółce, że powinna częściej nosić sukienki, ale ona twierdzi, że lepiej czuje się w "młodzieżowym" stylu, czyli zwykłe jeansy i t-shirt, że źle się czuje w sukienkach itp. Aż się dziwię, że tak rzadko na ulicach można spotkać sukienki, spódnice... To tak abstrahując troszkę od tematu
Ja również bardzo lubię sukienki, choć kiedyś dłuuugo było trzeba mnie przekonywać, żeby jakąś założyła Długo dojrzewałam do tego, że w sukience wyglądam dobrze Na szczęście dojrzałam i teraz sukienki są podstawą mojej garderoby
Wydaje mi się, że teraz już i tak sporo kobiet zakłada sukienki/ spódnice. Choć rzeczywiście królują jednak spodnie. Pewnie dlatego, że są jednak nieco wygodniejsze

Cytat:
O takie
Mi się nie podobają
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:07   #910
Dotka81
Zakorzenienie

Lepsze te Ryłko?

Stary 2012-10-12, 20:27   #911
julka910
Zakorzenienie

Lady i blog? Fiu fiu, chętnie bym popatrzyla

Dotka rylko lepsze. Chociażby dlatego ze to Rylko, a te drugie buty, ja nic o tej marce nie wiem. A jak cenowo?

Dziewczyny a ja mam stopę w rozmiarze 40 i rownież problem z butami, nie mam ani jednej pary na obcasie bez krytych palców bo przez kazde buty stopa mi przelatuje. W każdych botkach, kozakach mam luz wiec noszę gruba skarpete zeby but czuć. Dodatkowo stopy wrażliwe i nawet przy nowych kapciach robią mi sie bable

Forget ja ostatnio przeżywam sukienkowa fascynacja. Może to wiek a może fakt ze córka poszła do przedszkola na pełen etat i mam wiecej możliwości by sukienkę założyć ( przy dziecku cieżko biegać w kiecce) i wiecej czasu by zadbać o siebie. Tak czy inaczej bardzo mi sie moja fascynacja podoba, czuje sie pięknie i kobieco.

Edytowane przez julka910
Czas edycji: 2012-10-12 o 20:32
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:33   #912
Dotka81
Zakorzenienie

Ryłko 199zł a te 139zł

Stary 2012-10-12, 20:34   #913
julka910
Zakorzenienie

Mam nadzieje ze będziesz zadowolona z mydla, ja już je uwielbiam

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Ryłko 199zł a te 139zł
O to musisz podejść teraz z punktu widzenia portfela, które Ci bardziej odpowiadają.
Stary 2012-10-12, 20:39   #914
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

O to musisz podejść teraz z punktu widzenia portfela, które Ci bardziej odpowiadają.
199zł to i tak cena po obniżce wcześniej kosztowały 269zł tylko zamówiłam je przez internet i u mnie będą dopiero w poniedziałek. Jak je odbiorę to zobaczę czy w ogóle rozmiar ok i czy wygodne Poza tym to skóra naturalna Dwóch par nie mogę mieć

Stary 2012-10-12, 20:40   #915
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a uważacie, że workery się sprawdzą w przypadku klasycznej garderoby? Bardzo mi się podobają, ale jakoś sobie nie wyobrażam siebie w butach z ćwiekami, klamrami, bez obcasa itd.
Ja sie do workerow przymierzalam, rok temu kupiłam nawet jedne i po kilku dniach oddałam. Jakoś czułam sie w nich zbyt... Mesko jednak widzę wiele dziewczyn, swietnie wyglądających w takich butach, niechlujnie rozwiazanych poszukaj jakiś właśnie gładkich, bez dodatków, może je pokochasz

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
199zł to i tak cena po obniżce wcześniej kosztowały 269zł tylko zamówiłam je przez internet i u mnie będą dopiero w poniedziałek. Jak je odbiorę to zobaczę czy w ogóle rozmiar ok i czy wygodne Poza tym to skóra naturalna Dwóch par nie mogę mieć
A te drugie to eko? Jeśli tak, to bym je skreslila.
Stary 2012-10-12, 20:44   #916
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie do workerow przymierzalam, rok temu kupiłam nawet jedne i po kilku dniach oddałam. Jakoś czułam sie w nich zbyt... Mesko jednak widzę wiele dziewczyn, swietnie wyglądających w takich butach, niechlujnie rozwiazanych poszukaj jakiś właśnie gładkich, bez dodatków, może je pokochasz

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

A te drugie to eko? Jeśli tak, to bym je skreslila.
coś skórpodobnego

Stary 2012-10-12, 20:47   #917
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
[/IMG]

Kto wie, czy już czasami kiedyś na siebie nie wpadłyśmy w Browarze i nawet o tym nie wiemy
Jak coś, ja to ta niska blondynka z wiecznie naburmuszoną miną
Cytat:
Lady i blog? Fiu fiu, chętnie bym popatrzyla
Ja też Ale LadyI już wspominała, że chyba nie ma czasu podczas roku akademickiego.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:47   #918
Konto usunięte

Cytat:

Świetnie wyglądasz Koszula też super!
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podobasz. Płaszcz to h&m? Szukam takiego tylko wełnianego. W jakiej cenie była koszulka?
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Świetnie wyglądasz
dziękuję dziewczyny
PaulinaMigotka, tak płaszczyk z H&M, kupowałam go na wiosnę, ale zrobiło się szybko ciepło i nie miałam okazji się nim nacieszyć, a teraz jak znalazł, ale to typowa przejściówka
a koszula 169, chyba taki standard w zarze
Cytat:
również mam taką nadzieję, przeraza mnie tylko ilość zamówionych rzeczy a raczej mydeł bo wybrałam cztery
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:48   #919
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
coś skórpodobnego
Poczekaj na Rylko, przespij sie z nimi i wtedy zastanów czy chcesz je zostawic czy szukać dalej,
Stary 2012-10-12, 21:25   #920
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Co masz na myśli pisząc niedoskonałości? Wypryski? Połysk najczęściej bardzo niekorzystnie podkreśla nierówności skóry (także skórki) i trzeba dużej wprawy żeby dobrze nałożyć kosmetyk rozświetlający na problemową skórę.
Ponadto ja bym nie nakładała tego specyfiku na inny, miałka konsystencja może się źle połączyć z pierwszą warstwą. Ponadto w zależności od koloru różu może dać "siny efekt".
Ja mma tą mgłę w najjaśniejszym kolorze i stosuję jako bronzer.
Nie, akurat z wypryskami nie mam problemów. To raczej takie maleńkie krostki. Też mam ten najjaśniejszy kolor i dzisiaj nakładając go na róż wyszła mi smuga, wręcz wyglądało to jakbym była brudna . Stosujesz ją na całą twarz czy tylko na kości policzkowe ?
Stary 2012-10-12, 21:34   #921
caarolaaa
Zakorzenienie

może i mnie kiedyś widziałyście w Browarze nawet jutro się tam wybieram, ale tylko sobie pooglądać wieszaki
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 22:17   #922
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

świetnie wyglądasz!
Stary 2012-10-12, 22:23   #923
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Oglądałam dzisiaj tą mgłę pudrową (już któryś raz) i jakoś nie mogę się do niej przekonać - coś mi w nim nie gra... Kupiłam za to akrylowy utwardzacz z Paese, o którym wcześniej była mowa. Już go użyłam na lakier z L'oreal, który ma piękny kolor, ale niestety jest mega nietrwały. Zobaczymy ile dni paznokcie wytrzymają mi bez odprysków. Już teraz widzę, że paznokcie się pięknie po tym utwardzaczu błyszczą.
No to trzymam kciuki żeby tak dobrze się sprawdził jak u mnie . W moim przypadku paznokcie błyszczą cały czas, nie robią się matowe, co sprawia wrażenie, że są świeżo pomalowane

Bardzo ładnie . To ten sweter z Zary?

Cytat:
Ja sie do workerow przymierzalam, rok temu kupiłam nawet jedne i po kilku dniach oddałam. Jakoś czułam sie w nich zbyt... Mesko jednak widzę wiele dziewczyn, swietnie wyglądających w takich butach, niechlujnie rozwiazanych poszukaj jakiś właśnie gładkich, bez dodatków, może je pokochasz.
Ja od zeszłego roku na nie 'choruję' ale przyznam szczerze, że nawet kurtki bym do niej nie miała, bo w tych męskich militarnych parkach nie czuję się dobrze

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość

Ja też Ale LadyI już wspominała, że chyba nie ma czasu podczas roku akademickiego.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 23:28   #924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
świetnie wyglądasz!
dziękuję
Cytat:
Bardzo ładnie . To ten sweter z Zary?
tak to ten zarowy
Stary 2012-10-12, 23:34   #925
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Nie, akurat z wypryskami nie mam problemów. To raczej takie maleńkie krostki. Też mam ten najjaśniejszy kolor i dzisiaj nakładając go na róż wyszła mi smuga, wręcz wyglądało to jakbym była brudna . Stosujesz ją na całą twarz czy tylko na kości policzkowe ?
Więc jeśli chcesz używać kosmetyków rozświetlających, zwłaszcza takich dających efekt tafli, to musisz popracować nad techniką, bo łatwo możesz zrobić sobie krzywdę. Ja stosuję ten puder jako bronzer, tuż pod kościami policzkowymi.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 07:21   #926
zielona2
Rozeznanie

Strasznie lubię stylizacje tej babki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1350052458. Ona ma jakiegoś bloga?
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 09:49   #927
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Strasznie lubię stylizacje tej babki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1350052458. Ona ma jakiegoś bloga?
http://the-northernlight.com/
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 10:06   #928
Iwi82
Wtajemniczenie

GG do Iwi82

wankaw - wyglądasz bosko
Iwi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 10:29   #929
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37046137]

tak to ten zarowy [/QUOTE]

czy możesz podać jego nr referencyjny?
gdzie kupiłaś te spodnie woskowane ze zdjęcia?
Stary 2012-10-13, 11:53   #930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Iwi82 Pokaż wiadomość
wankaw - wyglądasz bosko
dziękuję
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
czy możesz podać jego nr referencyjny?
gdzie kupiłaś te spodnie woskowane ze zdjęcia?
nr sweterka: 1528/853/250
a woskowane spodnie też z zary wiem za dużo rzeczy mam stamtąd, kupowałam je w poprzednim sezonie i są jeszcze w całkiem niezłym stanie, a teraz wszystkie mają zamki i nie do końca mi to odpowiada
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości