Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 19:53   #1771
tylkokasia
Moderator

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Widzę że o imionach było
Ja chciałam nazwać córeczkę Laura ale kuzynka TZ ma córkę o tym imieniu więc szukaliśmy innego. Padło na Jagoda. A potem przyszła na myśl Oliwka - imię to związane jest z naszymi wakacjami w Grecji - z samego początku ciąży.
Ja chciałam bardzo dać na imię małej Łucja ale tu problem z literą Ł jest (a nie wiem czy kiedyś wrócimy do PL czy nie) więc imię musi być dobre w dwóch językach.
Na drugie ma Maja. Świadomie wybraliśmy polską pisownię. Chociaż przy rejestracji babka Maja zapisała jako Mia - bardzo mi się spodobało no ale jak byśmy wrócili do PL to by brzmiało dziwnie...
Tutaj znajoma właśnie dała dziewczynce Mia Lukrecia

Tu obok mnie widzę modę na imię Nathan - nie podoba mi się.
Dziewczynki mają różne imiona.

Z niespotykanych imion to mam przyjaciółkę Jowitę i w dzieciństwie (mamy po 30 lat) wiele osób się pytało o prawdziwe imię a nie przezwisko a nawet jeden raz nazwano ją Jogobellą (komuś się z tą nazwą skojarzyło)
Miałam też znajomą Sawę Marię A w podstawówce siedziałam z Angeliką (pisaną przez g ale wymawianą przez dż i baaardzo wiele osób wymawiało tak jak się pisze)
Synka chciałabym nazwać Staś. Ale TZ kręci nosem

I ja podaję 2 imiona i przy rejestracji córki a potem powtarzałam je przy chrzcie. Nie ma znaczenia że jedno jest urzędowe a drugie od chrztu - obydwa są tu i tu.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2012-10-12 o 19:56
tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 19:59   #1772
losek78
Zakorzenienie

u mnie dziś zmiany na blogu i dużo nowych notek napracowałam się ale czy ktoś to doceni ?
Stary 2012-10-12, 20:03   #1773
descentrada
Rozeznanie

Co do tych imion: polecam link, który dziś pokazywałam na facebooku - KLIK
To lista imion nadawanych dzieciom w Warszawie od 2004 roku.

Żyraf i Mrówka rozwalili moją wiarę w ludzki rozsądek
Stary 2012-10-12, 20:08   #1774
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez descentrada Pokaż wiadomość

A Tradycja i Guantanamera oraz Elvis, Morfeusz czy Thorgal? Rodzice chyba byli na proszkach . Obowiązkowo powinni zmienić dilera, albo brać połowę .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:09   #1775
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Widzę że o imionach było
Ja chciałam nazwać córeczkę Laura ale kuzynka TZ ma córkę o tym imieniu więc szukaliśmy innego. Padło na Jagoda. A potem przyszła na myśl Oliwka - imię to związane jest z naszymi wakacjami w Grecji - z samego początku ciąży.
Ja chciałam bardzo dać na imię małej Łucja ale tu problem z literą Ł jest (a nie wiem czy kiedyś wrócimy do PL czy nie) więc imię musi być dobre w dwóch językach.
Na drugie ma Maja. Świadomie wybraliśmy polską pisownię. Chociaż przy rejestracji babka Maja zapisała jako Mia - bardzo mi się spodobało no ale jak byśmy wrócili do PL to by brzmiało dziwnie...
Tutaj znajoma właśnie dała dziewczynce Mia Lukrecia

Tu obok mnie widzę modę na imię Nathan - nie podoba mi się.
Dziewczynki mają różne imiona.

Z niespotykanych imion to mam przyjaciółkę Jowitę i w dzieciństwie (mamy po 30 lat) wiele osób się pytało o prawdziwe imię a nie przezwisko a nawet jeden raz nazwano ją Jogobellą (komuś się z tą nazwą skojarzyło)
Miałam też znajomą Sawę Marię A w podstawówce siedziałam z Angeliką (pisaną przez g ale wymawianą przez dż i baaardzo wiele osób wymawiało tak jak się pisze)
Synka chciałabym nazwać Staś. Ale TZ kręci nosem

I ja podaję 2 imiona i przy rejestracji córki a potem powtarzałam je przy chrzcie. Nie ma znaczenia że jedno jest urzędowe a drugie od chrztu - obydwa są tu i tu.
kiedyś chciałam dać córce na imię Oliwia, podoba mi się ale, że szwagra córka ma tak na imię, to szukam jeszcze jakiegoś w razie W

Staś, lubię to imię, żuka tak kiedyś nazwałam
Stary 2012-10-12, 20:09   #1776
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Czasami tak się zdarza, że na chrzcie i w urzędzie jest inaczej Tylko najczęściej prze błąd szczęśliwego tatusia, a kiedyś przez chrzestnych U mnie w rodzinie za to często chrzestni imię wybrane przez rodziców podawali na chrzcie jako drugie, a pierwsze takie jakie im się podoba... Przez to mnóstwo starszych osób kojarzę po imionach, którymi się do nich zwracają bliscy a nie po tych urzędowych.
nigdy się nie spotkałam z czymś takim
Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Agnieszka?
Znaczy ja nie w tym sensie, że mi się imię Agnieszka nie podoba, tylko, że mój obecny nick powstał właśnie dzięki tej Joannie, jakbym była Agnieszką to nie wiem czy coś podobnego bym wymyśliła
tak, dumna posiadaczka tego imienia
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A u mnie mają wszyscy
Moja rodzina "z domu" - czyli rodzice i brat oraz rodzina własna - ja mąż, dzieciaki
czasem przydaje sie do identyfikacji. Mam np. w rodzinie dwie osoby, które nazywają sie tak samo i wtedy drugie staje się użyteczne.

W Lublinie - szczypki się sprzedaje
Dzień dobry
szczypki to też cukierki?
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że aż tak oddziałuję na twoją podświadomość . Ale tak szczerze, to przydałyby mi się takie warsztaty, bo z doborem podkładu zawsze mam problem. Jeszcze nie daj Boże, jak pójdę z mamą albo ciocią, które uważają, że powinnam wybierać ciemniejsze podkłady, żeby się lekko opalić.
no w sumie po co niszczyć skórę promieniami UV
Cytat:
1. Mnie się zdrobnienie Zosia bardzo podoba, ale imię Zofia już nie . Takie poważne bardzo, podobnie jak np. Krystyna.
mi pdobnie podobają mi się imiona: Staś, Antoś, Jaś, ale Stanisław, Antoni i Jan już nie bardzo
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja nigdy nic do tego imienia nie miałam, nawet ładne było, do póki osoba o imieniu Marta nie stała się moim wrogiem numer 1, znienawidziłam wtedy to imię, głupie to, ale tak mam
dużym stopniu od skojarzeń
w sumie tak jest, że to czy nam się dane imie podoba zależy w
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37037796]Szczególnie moje ulubione stwierdzenie "Nie wolno myć tak często włosów!" Właśnie dzisiaj to usłyszałam (po raz milionowy) jak myłam rano włosy Szkoda tylko, że moja mama i siostra mają cerę suchą i mogą sobie myć co kilka dni, a u mnie łój leje się strumieniami Poirytowałam się.[/QUOTE]
skąd ja to znam mama i siostra powiedziały mi, że mój problem z przetłuszczaniem wziął się od tego, zę 'rozpieściłam' włosy
Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Do tego mi raczej się nie spieszy :P
A imienia swojego dość długo nie lubiłam, jakoś tak niedawno się przekonałam, że jednak bardzo je lubię Teraz czasem nawet się przedstawiam jako Joanna, a nie jako Asia czy Aśka Ale za nazwanie mnie Joasią nadal jestem w stanie zabić :P
ja miałam okres, że przedstawiałam się Agniecha uważałam to za taaaakie fajne a teraz jestem po prostu Agnieszka. Ale wolałabym jakąż bardziej oficjalną wersję mojego imienia
Cytat:
Basia to bardzo ładne imię! Moje babcie miały bardziej szałowe imiona... Jedna ma na pierwsze ma Bolesława a na drugie Mieczysława... To dopiero obłęd
też mam babcię 'Miecię'
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Opalenizna jest okey .. zawsze ale jak dzisiaj zobaczyłam te zdjęcia tej dziewczyny .. to mnie załamało...

ale to jest typ typu jestem prawie jak Kim Kardashian ...
jest ciemna, ale jeszcze nie najgorsza. bywa naprawdę gorzej, zwłaszcza u tlenionych blondynek
Stary 2012-10-12, 20:15   #1777
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
A Tradycja i Guantanamera oraz Elvis, Morfeusz czy Thorgal? Rodzice chyba byli na proszkach . Obowiązkowo powinni zmienić dilera, albo brać połowę .
Thorgal mi się z Thorem kojarzy - nic tylko dać dziecku młot, a młodszego brata nazwać Loki

Wrzuciłam na bloga moje szaleństwo lakierowe i powtarzam sobie twardo, że to koniec zakupów lakierowych do końca tego roku conajmniej
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:16   #1778
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Thorgal mi się z Thorem kojarzy - nic tylko dać dziecku młot, a młodszego brata nazwać Loki

Wrzuciłam na bloga moje szaleństwo lakierowe i powtarzam sobie twardo, że to koniec zakupów lakierowych do końca tego roku conajmniej
Z tego co wiem, Thorgal to postać z komiksu

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-12, 20:22   #1779
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37042328]Co do imion, u nas w 99% przypadków w urzędzie podaje się jedno, pierwsze imię, drugie jest z chrztu, trzecie z bierzmowania.
Przykładowo ja w papierach zostałam wpisana jako Dominika. Na chrzcie zostałam Dominiką Lucyną, a przy bierzmowaniu Dominiką Lucyną Nadzieją

Wyjątkiem jest tylko mój brat, który "formalnie" ma dwa imiona, bo rodzice dojść do porozumienia nie mogli Poza nim - nie znam innych osób z dwoma imionami oficjalnie.

I u nas też Gwiazdor przynosił prezenty

BTW, kilka dni temu dałam teściowej balsam do ust mojej roboty, jako taki dodatek do prezentu urodzinowego. Dziś do mnie zadzwoniła, że chce kupić ode mnie trzy kolejne dla koleżanek [/QUOTE]
Lusi
Cytat:

jestem w szoku, pełno perełek
Stary 2012-10-12, 20:24   #1780
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Z tego co wiem, Thorgal to postać z komiksu
No jest, co nie zmienia faktu, że opcja z Thorem i Lokim jakoś automatycznie mi się skojarzyła
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:26   #1781
tova1
Zakorzenienie

tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:39   #1782
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
4 godz klejenia rzes omg

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dziewczyny do ktorej z Was pisali we wrzesniu z ☠☠☠☠☠☠☠☠'a?
Mówisz o Shiny? Do mnie pisali

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
a bo widzę, że dziewczynom albo bardzo pasuje albo wysusza włosy wręcz
Hmmm ja go używam na przykład raz w tygodniu, jak mi się przypomni i jestem zadowolona Boję się przesuszenia, o którym tyle słyszałam, ale lubię go używać, o wiele przyjemniejszy w obsłudze niż Babydream, taką fajną "miękką" pianę tworzy, Ty fajnie ją nazwałaś A Babydreamowa piana jest taka strasznie sztywna.
Świetnie zmywa oleje, świetnie myje i oczyszcza włosy, ładnie się pieni, czego chcieć więcej? Jak przetestujesz Intimelle, koniecznie daj znać, nawet pierwsze wrażenia Jeżeli będziesz polecać, chętnie kupię

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
DO mnie per Padlinka mówi mój tata Oprócz tego jak byłam mała to się przyjęło Pauszka, co kilka lat temu ewoluowało w Puszka Znajomi mówią na mnie albo po ksywce w ogóle niezwiązanej z imieniem/nazwiskiem albo per Pauka a mąż mówi na mnie głuptas, ja do niego z kolei kocie.
I mam to samo z Paulą - teraz może już mniej, ale jak byłam w podstawówce to mnie to strasznie wkurzało, bo w klasie miałam właśnie Paulę, która była tak tępa, że nie chciałam być z nią kojarzona w żaden sposób

Idę focić moje lakiery LA - muszę w końcu porobić swatche
Mój prawie ciągle mówi do mnie Misiu (żadnych innych zdrobnień czy czułych słówek nie używa, czasaaaaami powie "kochanie"), tylko że my często widzimy się z takim naszym bardzo bliskim kumplem, co ma na imię Michał, więc też jest misiu To jak mój TŻ mówi Misiu, reagujemy oboje

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
a ja bym miała wypadek, facet mi wymusił pierwszeństwo na skrzyżowaniu :/
Współczuję, mi jakiś cymbał 45 min temu na obwodnicy Trójmiasta drogę zajechał Dosłownie tuż przed moją maską zmienił pas ruchu, bez kierunkowskazu ani nic A chwilę później 2 samochody prawie miałyby stłuczkę, tylko patrzyłam kiedy będzie bum Aż się włos na głowie jeży, tak niektórzy jeżdżą.

Cytat:
O matko, ale imiona

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
skąd ja to znam mama i siostra powiedziały mi, że mój problem z przetłuszczaniem wziął się od tego, zę 'rozpieściłam' włosy
Taaaa na pewno to jest ta przyczyna
Ech

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

W ogóle jestem z siebie dumna
Dojechałam z Rumi do Gdańska (40 km w jedną stronę) na wf niemal bez problemu, bez GPS i innych pomocy A ja mam straszną orientację w terenie, więc to jest sukces
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:42   #1783
maffash
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37043066]Mówisz o Shiny? Do mnie pisali

[/QUOTE]

Tak, tak ale Ty masz z nimi juz od wczesniej wspolprace no nie?
Mi pisali we wrzesniu, zgodziłam się i dostałam pudełeczko, ale październikowego nie dostałam i żadnej wiadomości, a w pierwszym mailu było pisane, że współpraca na dłużej.
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 20:49   #1784
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
uroki zamawiania przez internet...chociaż zawsze sprawdzam ilość pozytywnych komentarzy i miała tylko 7 negatywów na dużą ilość pozytywnych, a tu proszę, takie kombinacje
Postrasz ją, że obsmarujesz ja na wizażu na blogu.
U mnie zawsze działa :P
Stary 2012-10-12, 20:49   #1785
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Basiago ok tylko muszę się wybrać do centrum a tak mi się nie chce za jednym płynem latać tyle rzeczy kusi buuu:d
Stary 2012-10-12, 20:59   #1786
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
dzizas, dzisiaj koleś przede mną w busie przez godzinę roztaczał woń... a siostra na kacu jechała, współczuję
o fuuuj

pokażę Wam jak Wiki dziś szalała po popołudniowej drzemce http://www.youtube.com/watch?v=zkO8rekNN7k&feature=plcp
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:04   #1787
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
o fuuuj

pokażę Wam jak Wiki dziś szalała po popołudniowej drzemce http://www.youtube.com/watch?v=zkO8rekNN7k&feature=plcp
Aleś matka jej bity zapuściła . Też się tak do tego gibałam, tylko już nie w łóżeczku .
Ale mina w 0:49 bezbłędna.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-10-12, 21:04   #1788
Konto usunięte

Cytat:
Mi pisali we wrzesniu, zgodziłam się i dostałam pudełeczko, ale październikowego nie dostałam i żadnej wiadomości, a w pierwszym mailu było pisane, że współpraca na dłużej.
No już mam od kilku miesięcy i nie narzekam
Może napisz do nich uprzejmie o co chodzi?

Ale moim zdaniem kontakt z nimi jest dziwny Taki hmmm zbiorczy, wysyłają jednego e-maila do wszystkich, z którymi współpracują i co miesiąc pytają czy zgadzasz się na kolejne pudełeczko, podają Ci termin recenzji (nawet tylko takiej pobieżnej, nie musi być pełna recenzja produktów tylko krótki ich opis), na ogół jest to miesiąc później, tuż przed wysyłką kolejnego pudełka. No i tak w kółko. Trochę brak mi takiego indywidualnego kontaktu, no ale trudno, i tak nie jest źle Nawet nie wiem, czy oni w ogóle sprawdzają recenzje opisanych produktów Bo wszystkiego nie opisałam, a nikt się mnie nie czepiał Dla nich chyba jest ważne opisanie samego pudełka czyli co jest w środku, a recenzje produktów to już powinny interesować konkretne firmy Przecież Shiny nie może brać odpowiedzialności za to, że produkt słynnej firmy X, znajdujący się w boxie, jest bublem

Cytat:
Basiago ok tylko muszę się wybrać do centrum a tak mi się nie chce za jednym płynem latać tyle rzeczy kusi buuu:d
Oczywiście, ja nie poganiam Tak tylko byłoby mi miło jakbyś w przyszłości powiedziała co o nim sądzisz
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:06   #1789
tylkokasia
Moderator

Cytat:
o fuuuj

Przeurocza tancerka

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:07   #1790
maffash
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37043594]No już mam od kilku miesięcy i nie narzekam
Może napisz do nich uprzejmie o co chodzi?

Ale moim zdaniem kontakt z nimi jest dziwny Taki hmmm zbiorczy, wysyłają jednego e-maila do wszystkich, z którymi współpracują i co miesiąc pytają czy zgadzasz się na kolejne pudełeczko, podają Ci termin recenzji (nawet tylko takiej pobieżnej, nie musi być pełna recenzja produktów tylko krótki ich opis), na ogół jest to miesiąc później, tuż przed wysyłką kolejnego pudełka. No i tak w kółko. Trochę brak mi takiego indywidualnego kontaktu, no ale trudno, i tak nie jest źle Nawet nie wiem, czy oni w ogóle sprawdzają recenzje opisanych produktów Bo wszystkiego nie opisałam, a nikt się mnie nie czepiał Dla nich chyba jest ważne opisanie samego pudełka czyli co jest w środku, a recenzje produktów to już powinny interesować konkretne firmy Przecież Shiny nie może brać odpowiedzialności za to, że produkt słynnej firmy X, znajdujący się w boxie, jest bublem

[/QUOTE]

a ja im wyslalam maila z linkiem do podsumowania pudelka
ale jak mowisz, ze oni co miesiac pytaja czy wysylac tzn, ze juz chyba nie chca mi wyslac albo zapomnieli

Edytowane przez maffash
Czas edycji: 2012-10-12 o 21:10
Stary 2012-10-12, 21:07   #1791
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
o fuuuj

Ale baunsy Super
W ogóle podoba do Ciebie jest
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:10   #1792
Konto usunięte

Cytat:
o fuuuj

Ale zasuwa Rozbrajająca!
Prześliczna dziewczynka I popieram zoilę, mina bezbłędna

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
a ja im wyslalam maila z linkiem do podsumowania pudelka
ale jak mowisz, ze oni co miesiac pytaja czy wysylac tzn, ze juz chyba nie chca mi wyslac albo zapomnieli
Może mają chaos w organizacji i się pomylili?
Moim zdaniem warto zapytać
Stary 2012-10-12, 21:11   #1793
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

Matko jakie kwiatki co ludzie mają w głowach
Cytat:
Do mnie pisali, a odesłałąś im linka do recenzji pudełka? A piszesz że wysłałaś może zapomnieli
Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Postrasz ją, że obsmarujesz ja na wizażu na blogu.
U mnie zawsze działa :P
dobre

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-10-12 o 21:16
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:12   #1794
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Aleś matka jej bity zapuściła . Też się tak do tego gibałam, tylko już nie w łóżeczku .
Ale mina w 0:49 bezbłędna.
te bity są u nas ostatnio hitem
Stary 2012-10-12, 21:13   #1795
tova1
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37042328]Co do imion, u nas w 99% przypadków w urzędzie podaje się jedno, pierwsze imię, drugie jest z chrztu, trzecie z bierzmowania.
Przykładowo ja w papierach zostałam wpisana jako Dominika. Na chrzcie zostałam Dominiką Lucyną, a przy bierzmowaniu Dominiką Lucyną Nadzieją

Wyjątkiem jest tylko mój brat, który "formalnie" ma dwa imiona, bo rodzice dojść do porozumienia nie mogli Poza nim - nie znam innych osób z dwoma imionami oficjalnie.

I u nas też Gwiazdor przynosił prezenty

BTW, kilka dni temu dałam teściowej balsam do ust mojej roboty, jako taki dodatek do prezentu urodzinowego. Dziś do mnie zadzwoniła, że chce kupić ode mnie trzy kolejne dla koleżanek [/QUOTE]
My z Tżem rzucaliśmy monetą, czyje imię będzie jako pierwsze
Stary 2012-10-12, 21:15   #1796
maffash
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37043694]

Może mają chaos w organizacji i się pomylili?
Moim zdaniem warto zapytać [/QUOTE]

aa naskrobie im maila zaraz

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

Do mnie pisali, a odesłałąś im linka do recenzji pudełka?
tak
Stary 2012-10-12, 21:15   #1797
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37043650]Ale baunsy Super
W ogóle podoba do Ciebie jest [/QUOTE]

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37043694]Ale zasuwa Rozbrajająca!
Prześliczna dziewczynka I popieram zoilę, mina bezbłędna
[/QUOTE]

a wszyscy mówią, że do Wojtka podobna
Stary 2012-10-12, 21:17   #1798
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
o fuuuj

ale śliczna
Stary 2012-10-12, 21:19   #1799
kasiaj85
Moderator

Cześć Laski, nie próbuję nawet nadrabiać za daleko bo wiem że dziś nie dam rady. W końcu weekend.
Byłam na szybkich zakupach bo u mnie w galerii zaczynają się urodzinowe wyprzedaże. -20% w douglasie i wielka przecena w six mnie przyciągnęły.

A jak przyjechałam to od razu porządki w szafie generalne i aż mój mąż mi się pytał czy coś brałam... padam z nóg.

Przyleciały moje cudeńka z BBW. Rzeczywiście, żel antybakteryjny jest komicznie malutki... Ale to wszystko pachnie <3

Cytat:

genialne. Moja siostra wynalazła kiedyś Mścisława i Mszczuja i stwierdziła ze chyba tak nazwie dzieci

A calkiem serio - moja córka będzie Gabrysią. Na syna nie mam za bardzo pomysłu, mąż chce Dawida (tak, fani Depeszów tak mają podobno)...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:22   #1800
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
o fuuuj

ale dupką kręci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości