|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37042317]Ale Paula, Ty nikomu niczego nie będziesz musiała tłumaczyć... Jak ktoś się dowie o tym, co Cię spotkało i będzie przy okazji widział jego zachowanie - to sobie wyrobi opinię... Jesteś tak naprawdę jeszcze w trakcie tego koszmaru, pozwól sobie na łzy i rozpacz, przecież to naturalne. Nie ukrywaj emocji, jeśli czujesz, że w Tobie są, bo odkładane emocje się kumulują i wybuchną wtedy, kiedy akurat się tego nie będziesz spodziewała ![]() [/QUOTE] Narazie pomieszkuje u rodziców żeby nie być samej i nie chce płakać przy mamie bo widze jak jej wtedy serce pęka ;( Cytat:
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
nie zawsze mam gorącą wodę w kranie więc już z przyzwyczajenia wrzucam do gara i zalewam zimną wodą i gotuję a czasem w czajniku gotuję wodę, zalewam i czekam aż "bulknie" Kasia je co 1,5-2 godziny a ja używam jednej butelki więc coraz częściej myślę o sterylizatorze i podgrzewaczu , zwłaszcza, że dwa razy miałam "akcję" że zapomniałam o tym, że nastawiłam butelkę teraz od tego przegotowania butelki na miękko schodzą mi z niej napisy i muszę zawsze pilnować jak wleję wodę na mleko aby nic tam nie pływało.... kupiłam drugą butelkę -za namową pani ze sklepu - większą tyle, że obecne porcje mojego niejadka jedynie wybrudziłyby ściany większej butelki...a na dnie nic by nie było przez ostatnie noce Kasia jadła o północy, o drugiej i o piątej (a jeszcze niedawno przesypiała od 21-5) więc chyba kupię podgrzewacz i sterylizator któraś jakiś poleca? Cytat:
jak dynie dotrą czekamy na zdjęcie ![]() będzie miał w przyszłym roku swoją własną ![]() a jak Ty się czujesz po cc? Paula- witam i przytulam mocno!
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-10-12 o 19:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Konto usunięte
|
ZAWSZE i TYLKO. Nienawidzę smrodu papierosów, jakby mi ktoś spróbował zapalić w mieszkaniu, to bym chyba wygoniła. Nauczyłam już TŻa, moi rodzice również nałogowi palacze też u mnie palą tylko na balkonie, moja siostra również. Naprawdę bym się wściekła i od razu bym chyba musiała prać firanki :/ I myć włosy :/
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą co za szpital, że nawet USG nie zrobili ci ![]()
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
miły na pewno nie
![]() ![]()
#4086 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja roniłam pierwszą ciążę w 10tc a i tak konieczny był zabieg BERBIE- ![]()
![]() |
#4088 |
Konto usunięte
|
Tzn. udało się czy nie ma szans?
![]() A ja zresztą łączę się w bólu.... niedobrze mi, spać mi się chce, ogólnie nie za dobrze się czuję, @ ani widu ani słychu, a już 30 dc ;(, niespotykane u mnie, no i I na teście, więc wszystko źle :/ Przez te stresy albo w ogóle nie miałam owu albo się mega opóźniła, ale to naprawdę musiał być niezły stres, nigdy mi się to nie zdarzyło ![]() ![]() Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-10-12 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Perse każdemu może się trafić "kopnięty" cykl
![]() a może na test za wcześnie ![]() ![]() ![]()
#4090 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37029153]A dwa razy mi się nie zdało egzaminu
![]() szkoda stracić kursu, ja zdałam za 4-rtym razem, stresowałam się bardziej niż maturą ![]() fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() masz jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja podobnie w piątek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- dziewczyny- jakaś połamana jestem od dwóch tygodni temp nie mam a grypowo się czuję i często robi mi się słabo dzisiaj na spacerze z Kasią bałam się, że zaraz pojadę wózkiem "slalomem"" albo upadnę przewracając wózek z Kasią... pobolewa mnie klatka piersiowa i drętwieją ręce- myślę, że to może być od kręgosłupa...
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-10-12 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Wtajemniczenie
|
jak tam?
ja jutro mam pierwszy zjazd na studiach, ale mi sie nie chce;/ dzis mam 12dc i wczoraj bylo bez... bardzo bym chciala zeby sie udalo, jestem po pierwszej 2 od #, ale tez naczytalam sie ze to moze byc niebezpieczne ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Wrociłam kobitki...pamietacie mnie jeszcze???
Co sie tutaj u Was dzieje?? Ja wrociłam opalona i wypoczeta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
Kocur jak tam pogoda na Dominikanie? Może jakieś fotki wstawisz?
![]()
#4096 |
Zakorzenienie
|
Gorąco i cudownie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
aaa extra !!
![]() ![]() Cytat:
![]() ja 5 i do tej pory uwazam ze matura to przy tym pikus. miedzy 4-5 razem mialam pol roczna przerwe i o dziwo pomogla |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |||
Wtajemniczenie
|
Wspaniale!
![]() Cytat:
Przykro mi... Jak się wali, to wszystko na raz... [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37043599] A ja zresztą łączę się w bólu.... niedobrze mi, spać mi się chce, ogólnie nie za dobrze się czuję, @ ani widu ani słychu, a już 30 dc ;(, niespotykane u mnie, no i I na teście, więc wszystko źle :/ Przez te stresy albo w ogóle nie miałam owu albo się mega opóźniła, ale to naprawdę musiał być niezły stres, nigdy mi się to nie zdarzyło ![]() ![]() Kobietki, ściskam Was wirtualnie ![]() Cytat:
A boli Cię kręgosłup na wysokości klatki piersiowej? Cytat:
![]() Ja również miałam być styczniową mamą... Zazdraszczam wypoczynku. Baaardzo by mi się takowy przydał. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
hej, w szoku jestem, że tak wcześnie wstałam
![]() ![]() dla ciebie to musi być teraz szok taka temperatura... ja już marzę o wczasach w ciepłych krajach.....
#4100 | ||
Konto usunięte
|
Cześć...
Cytat:
Ale dziękuję Wam za miłe słowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha i jeszcze jedno. Ja już chyba nigdy nikomu nie powiem, że go rozumiem. Bo zrozumieć można coś, jak się to przeżyje. Już nie mówię o naszych większych tragediach, ale... współczuję wszystkim dziewczynom, które mają nieregularne, długie cykle. To jakaś masakra, ciągle biegać do WC z myślą, że się nie zdążyło albo właśnie narobić sobie nadziei, a potem dostać po tyłku :| Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-10-13 o 07:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37046967]Cześć... Niestety ja się coś ostatnio w życiu rozmijam ze szczęściem i dziś zamiast buzi od TŻa obudziła mnie @ o 6.15, jakby wiedziała, że na 6.30 mam pierwszy budzik, a po co mam spać te 15 minut więcej... No i ból od rana jak śmietana, na szczęście działa na mnie nospa. Ale dziękuję Wam za miłe słowa ![]() ![]() ![]() Aha i jeszcze jedno. Ja już chyba nigdy nikomu nie powiem, że go rozumiem. Bo zrozumieć można coś, jak się to przeżyje. Już nie mówię o naszych większych tragediach, ale... współczuję wszystkim dziewczynom, które mają nieregularne, długie cykle. To jakaś masakra, ciągle biegać do WC z myślą, że się nie zdążyło albo właśnie narobić sobie nadziei, a potem dostać po tyłku :|[/QUOTE] ![]() Witam sie dziewczyny z rana z kawką i śniadaniem ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
Perse biedactwo, do ktorej dzisiaj pracujesz?
#4103 |
Konto usunięte
|
Do 14.
Miłego dnia wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
witam z rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | ||
Zakorzenienie
|
to ja nie kumam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() (ale jakim cudem w piatek I, a we wtorek beta 1225... dlatego trzymam sie tego, ze testy klamia) Cytat:
ba! jak tam drinki z parasolka i przystojni autochtoni? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37046967] współczuję wszystkim dziewczynom, które mają nieregularne, długie cykle. To jakaś masakra, ciągle biegać do WC z myślą, że się nie zdążyło albo właśnie narobić sobie nadziei, a potem dostać po tyłku :|[/QUOTE]heh... i pomysl jak malutki rozjazd mialas... Alonka, teraz Aganieszka... ma ka bra.... jak pierwsza noc Stasinka na domowych pieleszach????
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
widocznie mi się literówka wkradła, moje plany spełzły na niczym....
#4107 |
Zakorzenienie
|
fu%k. definitywnie? dziwne... wszystko bylo ino dotknac
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, chyba za bardzo byłam tego pewna. po raz kolejny życie mi dało lekcję pokory....
#4109 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Paula witaj ![]() Fioluś jak tam Stasiu po pierwszej nocce w domku? Berbie kurczę co z tą pracą :/ Zeberko daj sobie chwilę wytchnienia, może przemęczona jesteś? ![]() Perse niech dzień Ci jak najszybciej zleci ![]() A ja się wczoraj dowiedziałam, że mój dziadek ma raka ![]()
#4110 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry sobotnio
![]() jak dobrze mieć tż w domku, zostawiłam ich rzem sama poszłam sie ogarnąć do łazienki wracam, a obaj śpią razem w łóżku, aha i wcale długo mnie nie było ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.