![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stały Partner. Sex-częstotliwość?
a odżywek bierze białko, choć chyba teraz się skończyło, spalacz tłuszczu, na brzuch(choć ja efektów nei widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Witaminy syntetyczne mogą obniżać libido. Poza tym niezbyt się wchłaniają, więc suplementacja najczęściej powoduje jedynie, że ma się drogi mocz ;D. Białko w nadmiarze powoduje zakwaszenie organizmu (szczególnie jeśli mało się pije), co także obniża libido. Suple mają też wpływ na gospodarkę hormonalną (właśnie dlatego oprócz odżywek w tych samych sklepach sprzedawane są viagropohodne).
To, że coś jest legalne nie znaczy, że nie ma na nas wpływu, bo ma i to ogromny. Poczytaj o tym. Inna sprawa, że jeśli facet jest częstym bywalcem siłowni to może mieć także konkretne oczekiwania co do kobiecego ciała. Dlaczego nie zaczniesz ćwiczyć razem z nim? Nawet sobie nie wyobrażasz, jak mężczyźni uczący czegoś dziewczynę rosną w oczach ![]() jednak my sobie możemy tu gdybać, dopóki nie będziecie szczerze ze sobą rozmawiać zostaniesz w sferze rozważań ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dzięki za informacje o tych róznych specyfikiach, cóz, człowiek uczy się całe życie
![]() siłownia raz dwa razy w tygodniu, wszystko co ćwiczy co trenuje to rekraacyjnie. W pracy mają pokój udostępniony własnie n a siłownię, nie mogę tam wchodzić ![]() zostaje basen ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- spalacz tłusczu Dyma-Burn Xtreme Wartość odżywcza w 1 porcji (2 kapsułki): - Witamina B5 - 40 mg - Polinikotynian chromu - 40 mcg - Ekstrakt szałwi muszkatałowej - 200 mg - Ekstrakt guarany - 910 mg - Ekstrakt yerba mate - 130 mg - Citrimax (HCA) - 100 mg - L-Karnityna - 100 mg - L-Tyrozyna - 100 mg - Ekstrakt z kory wierzby białej - 75 mg - Korzeń imbiru - 75 mg - Morszczyn pęcherzykowaty - 50 mg - Pieprz cayenne - Żeńszeń syberyjski - 50 mg - Ekstrakt yohimbiny (3 % ) - 50 mg - Zytrix (enzymy) - 20 mg - bioperyna - 5 mg drugie tu http://www.sfd.pl/sklep/Aminostar_BC...-opis3595.html choć to opakowanie nie jest jeszcze otwarte białko http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_Pure_W...opis26138.html witaminy Składniki aktywne: Ilość w porcji (2 kap.) % Dziennego zapotrzebowania Witamina A (jako olej rybi) 6000 mcg 240% Witamina C 300 mg 376% Witamina D (jako olej rybi) 12 mcg 240% Witamina E (jako d-Alpha Tocopherol Acetate) 322 mg 2680% Tiamina (jako chlorowodorek Tiaminy) 60 mg 5456% Ryboflawina 60 mg 4286% Niacyna (jako Niacynamida) 60 mg 376% Witamina B6 (jako chlorowodorek Pirydoksyny) 30 mg 2144% Kwas Foliowy 480 mcg 240% Witamina B12 (jako koncentrat Kobalaminy) 240 mcg 9600% Kwas Pantotenowy (jako Pantotenat wapnia) 60 mg 600% Wapń (jako węglan Wapnia) 180 mg 18% Żelazo (jako fumarat Zelaza) 22 mg 120% Jod (z Kelpu) 270 mcg 180% Magnez (jako glukonat Magnezu) 120 mg 32% Cynk (jako glukonat Cynku) 12 mg 120% Miedź (jako glukonat Miedzi) 2 mg 280% Mangan (jako glukonat Manganu) 6 mg 300% Potas 12 mg Czynniki lipotropowe: Cholina (Bitrat Choliny) 60 mg Inozytol 12 mg Składniki nie lecznicze: Chlorowodorek Betainy 36 mg Para amino kwas benzoesowy 50 mg Rutyna (Eukaliptus) 30 mg Bioflawonoidy Cytrusowe 12 mg Hesperydyna 12 mg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
dużo białek. masz tu fragment wywiadu:
"Zbyt duże ilości protein także powodują negatywne skutki. Białka nie są obojętne. Jeżeli ktoś ma wrażliwą wątrobę, może ją zwyczajnie przeciążyć. Miałem w swojej praktyce i takie przypadki. Zdrowy tryb życia w połączeniu z nadmiernym używaniem suplementów, i to wcale nie hormonalnych, spowodował kłopoty seksualne, które pojawiły się na skutek przeciążenia pracy wątroby. Wątroba, można powiedzieć, zamieniała tak zwane hormony płciowe męskie w żeńskie." stąd: http://facet.interia.pl/aktywnosc/ko...bor,nId,449624 ale to może być tylko składowa kłopotu ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
OMG! umarłabym za takie nogi ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pewne jest to, że facet się już trochę do Ciebie przyzwyczaił, więc zachowuje się trochę inaczej. Ale widzisz - pomarudziłaś, a tu taka niespodzianka z tym prysznicem. Nie wszystko stracone ; ) (jeszcze jedna zapalona fanatyczka więcej!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do odźywek to już temat był poruszany i dziewczyny pisaly,ale napisz na jakims męskich forum gdzie piszą o odżywkach co oni myślą na temat tych produktów i których sie wystrzegac bo mogą obnizac libido. I ponawiam pytanie - nie sugerował Ci ze sie robisz "slodki kluseczek'' lub co kolwiek innego? Jak dla mnie dziewczyna [po zdjeciu] faktycznie nogi ma ładne ![]() Nikt mi nie powie,ze w związku nie ważny jest wyglad tylko uczucie... - partner ma być dla mnie atrakcyjny i sama mówilam mojemu by zaczął ćwiczyc. Zgadzam sie z chochol.
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A jeśli dodatkowe kilogramy wynikają z jakiś zaburzeń i mimo że się stara i nawet do lekarza z tym chodzi nadal tyje to jest do odstrzału?
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla jasności nie odnoszę sie w tym momencie do autorki zwiazku - nie wiadomo co u niej to spowodowalo i nie bedzie wiadomo dopóki jej facet tego nie wyjaśni.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EOT
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Postęp jaki jest w medycynie pozwala osobom chorym z tym walczyć. Poza tym są osoby,które wolą bardziej puszyste ciała i takie ich podniecają ![]() ![]() Poza tym nie wiem co Twoje wypowiedzi mają wspólnego z wątkiem.
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że są i tacy, co preferują puszyste to się zgodzę. Tylko gdy sytuacja jest taka, że bierzesz za żonę osobę szczupłą (t takie masz preferencje) a ona się z jakiegoś powodu roztyje to może nastąpić pewien zonk w sprawach łóżkowych. Jednak autorki to akurat wcale nie dotyczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówiąc o postepach w medycynie nie mam na myśli,że wszystko załatwi,ale chodzi mi o to,ze jest teraz wiecej możliwości by sobie z tym radzić ![]() Mam koleżanka chorą na tarczyce w związku z czym dowiedziala się dlaczego ma kilka dodatkowych kilogramów,natomiast oprócz płaczu ze chodzi po lekarzach i nie może schudnąc to pije prawie codziennie piwska i obżera się nie zależnie od pory dnia i nocy,ćwiczyc się tez jej nie chce - kiedyś biegała [jak nie wiedziala ze jest chora] i inaczej sie zywila to wyglądała naprawde ładnie.Od czasu informacji o chorobie dodatkowo przytyla bo uważa,ze to walka z wiatrakami.
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
powiedziałam, ż mi przykro, że źle się z tym czuje itp itd powiedział, że wie i przeprasza. Jakiś czas temu powiedział, że po prostu z czasem chce się rzadziej
![]() niestety, nawet jak byłam szczuplejsza to brzuch i tak zawsze jest ![]() ![]() ![]() a i czasem sugerował brzuch ![]() ![]() ![]() no i prolemy z moją płodnością, teraz leków stymulujących nie biorę, ale jak brałam to z czasem też się kiepsko zrobiło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- aaaaa i dziękuję za komplementy, bardzo to miłe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszperaj w dziale fitness, tam są nawet osobne wątki poświęcone wymodelowaniu każdej części ciała, jeśli chcesz oczywiście i jeśli to sprawi, że poczujesz się pewniej ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Mój Tż zbija się z kolan
![]() ![]() ![]() ![]() I teraz realizujemy plan by na wiosne mieć to co drugiej osobie się podoba ![]() ![]() Jak dla mnie spróbuj zadbać o brzuch nawet dla siebie -wiadomo ze nie bedzie jak u modelki ,ale bedzie ładniejszy i jędrny i zawsze możesz poprosić by Tż pokazal Ci ćwiczenia i czuwał nad treningami - też was zbliży ![]() A jaki masz plan na wspólne spędzanie czasu? planujecie już na coś chodzic?
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- od wtedy gdy nienaturalnie sie doprowadzją do "rozbudowy " ciała! pisząc o tabl. i siłowni to miałam na myśli jak nie doczytałaś! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
dla mnie to bez roznicy miesnie to miesniea niektorzy biorac tabsy wlanie doprowadzaja hormony i witaminy do naturalnych pozimow jak u innych ludzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
- sorki ale to moje zdanie, mnie takie ciało obrzydza a nie pociąga, a większość właśnie w tym kierunku "pakuje" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
to jeszcze jest delikatne zdjęcie , ale i tak mnie nie przekonuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
każda potwora znajdzie swojego amatora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do tego o seksie na zawołanie -to też mogło go trochę zniechęcić. Faceci chyba potrzebują od tego trochę odpoczynku, może jak przestaniecie się bardzo starać to się uda ![]() Życzę Ci powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Bober nie ma co robic tylko chyba prowokować :P
ale faceci tak mają - ogladaliśmy ostatnio z koleżanką i znajomym program i bylo 3 facetow z nagimi torsami.I kogo my wybrałyśmy? - umięśnionego faceta,a kolega najbardziej rozbudowanego z takimi paskudnymi udami... ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
na basen mamy zacząć zamiar chodzić
![]() ![]() chodzi na siłownię, ale niespecjalnie często no i nie jest bardzo rozbudowany, dla mnie idealny ![]() ![]() ![]() ![]() presja z mojej strony była niestety, ale doskonale zdaję sobie z tego sprawę ![]() AW6 prbówałam, myślałąm, że zejde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z doświadczenia z moim facetem wiem, że jak chodził na siłownię i treningi to seks był częściej. Pomimo, że wracał styrany z treningu to i tak miał wielką ochotę. Teraz jak wraca zmęczony po zajęciach to jest senny i nie ma mowy o seksie. Ale wyganiam go na tą siłownię znowu :P
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuj z 8 minutowymi ćwiczeniami [sa na chomiku] - na poczatku bedzie trudno ale z czasem coraz lepiej,a to tylko 8 minut dzienne ![]() Jak nie chodzi za często to nie ma takiego kopa by częsciej był sex - gdyby regularnie uprawial to faktycznie powinien miec wiekszą ochote,ale jak chodzi raz-dwa w tygodniu to raczej bardziej się tam męczy niż ćwiczy,inaczej by częsciej chodzil,bo by mu to przyjemnosc sprawialo.
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-23 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
no niestety , mnie taki chłop nie pociąga a wręcz obrzydza , może ewenementem jestem , ale - nie dziękuję ! Ajak ciebie rajcują tak naładowani tabsami czy prochami czy narkotykami czy jak to inaczej po swojemu nazywasz - prosze bardzo , każdy ma to co lubi tabsy normalna rzecz , ale nie sterydy anabole- sztucznie pedzony chłop, feee ja nie musze lubić tego co Ty - i na odwrót ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.