|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjooo
![]() Alan przy cycu a ja na fonie i właśnie kupala trzasnął że drażni to mój nos. A poza tym 15minut temu przebrałam mu pampersa zasikanego,.umyłam dupke i zaś powtórka z rozrywki ![]() A ja mam dziś urodzinyyy ![]() Stara dupa ze mnie :p Jejku ide tego pampka mu przebrać bo padne
|
|
|
|
#4772 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
I ja się witam z rana,
Wieczorem i w nocy miałam dość silne skurcze, ale to chyba dlatego że mnie nerwy wczoraj poniosły przez tą budowę. majstry coś źle zaznaczyli, koparka źle wykopała i potem po nocy musieli poprawiać i jedni na drugich zwalali. a muszę jeszcze tydzień wytrzymać do cc ![]() Dziś będę leżakować i nie mam zamiaru się denerwować... Anusia trzymam kciuki żeby coś się dziś ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Iwoncia wszystkiego najlepszego
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia dziękuje
Ty sie lepiej teraz nie stresuj (wiem, łatwo sie gada) Tydzień szybko minie i skarbek będzie z Tobą ![]() Zostałam znowu ochrzczona sikami przez me dziecko
|
|
|
|
#4774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
Cytat:
Anusia uparciuszek z Fabianka ![]() Iwoncia zdrowka, grzecznego dziecia. Niech Ci sie Alanek ladnie chowa ![]() Ktos wie jakie sa modne kolory w tym sezonie? Znalazlam na allegro kiecke. Szyja na wymiar. I kolory tez mam sama wybrac. Sukienka za grosze wiec nie bedzie mi szkoda jak sie okaze ze to jakies badziewie.... Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-10-13 o 08:53 |
|
|
|
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() przywitam się tylko i zmykam do szkoły, bo coś córka nie chce mojego brzusia opuścić A najbardziej mnie wpieniają telefony, smsy, maile i fb wiadomości CZY JUŻ URODZIŁAM Jak dostanę jeszcze jedną wiadomość albo radę żebym okna umyła to |
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas noc do 4 była spokojna... A potem znowu bidulek płakał! Trochę to moja wina, bo byłam tak zaspana, że nie byłam w stanie się podnieść na karmienie i dałam mu cyca na leżąco znowu... Odchorował to bardzo! Teraz też zbudził się, zjadł i płacze przy sranku i ulewa. Ech. Mam nadzieję, że jeszcze zaśnie! |
|
|
|
|
#4777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akurat nie moje kolory. W ogole wydaje mi sie ze wygladam jak kupa... wiec pewnie ciezko bedzie.Ale dziekuje Gda no wlasnie mnie wkurza ze na to ulewanie nie mozna dziecku pomoc. Ja sobie moge karmic i nosic w pozycji pionowej. A Kubus uleje nawet po godzinie. Czasami mam wrazenie ze ulalo sie wszystko co wypil w danym momencie. |
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Colds w nocy wypluwa i śpi do rana bez, budzi się na jedzenie, najada się i zasypia dalej. jedynie w dzień bardziej go potrzebuje. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Iwoncia wszystkiego najlepszego
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Iwoncia sto lat kochana
Laurose wiem co czujesz czuje to samo,Nasze dzieciątka uparte są
|
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
tak jest Katiem mam działalność- prowadzę szkółkę jeździecką, tyle że mimo macieżyńskiego i tak pracuje 3razy w tygodniu bo nie chce ludzi potracić
![]() Teraz mam przerwe do 14 i wpadłam do domku odpocząć
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Iwoncia wszystkiego najlepszego
Jasiu dzisiaj szalał w nocy i sprobowałam w koncu włączyć konika morskiego i uspokoił się
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
Iwoncia sto lat!!!!!!!!!!!!!!!
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Ivoncia wszystkiego najlepszego kochana
Kraven mam nadzieję ze po porodzie Jasio też będzie słuchał konika
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4787 |
|
Zadomowienie
|
Puściłam wam brzucha swego z wczoraj na maila bo akurat zdjęcia zgrywam z aparatu i tak mi się przyplatało :P
|
#4788 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Żwirek śpi więc wpadłam na chwilę między sprzątaniem a robieniem obiadu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi w zeszłym roku ( 30l. ) pani w Lidlu kazała dowód pokazać jak fajki kupowałam ![]() Zuzia cudna i rzeczywiście pulpecik Cytat:
Cytat:
Jabłka można na 100 %. Cytat:
![]() Ja też chcę na fb
|
|||||||
|
|
|
#4789 |
|
Zadomowienie
|
No i oczywiście przynajmniej raz w tygodniu muszę się chwalić moją paskudą
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego kochana
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin chciałabym na porodówke tylko to co ja chce jest mało istotne hehe
ja dzisiaj nic nie gotuje,bo wczoraj robiłam gołąbki to mam na dzisiaj jeszcze . i zrobiłam sernik na zimno,więc na deser też coś jest . kurcze to jak wszyscy to ja też chce na fb
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4794 | |
|
Zadomowienie
|
Iwoncia wszystkiego najlepszego! Zdrowego dzieciaczka, dużo miłości i żeby facet Ci się ogarnął.
QUOTE=Anusia479;37046948]Dzień dobry no to sie witamy dzisiaj w 40 tygdoniu na suwaczku Jakby ktoś pytał to chciałabym już urodzić,termin mamy na dzisiajTo faktycznie jeszcze trchę czasu, nie ma się co śpieszyć ![]() Maggie słodziutka ta Twoja kruszynka ![]() U mnie w obu piersiach jest tak dużo pokarmu i też na poczatku słysze jakby mała polykała powietrze wraz z jedzeniem Przez to co chwilke przystawiam ją do odbicia bo widzę że się denerwuje. Jak już troche wyssie to jest spokojniej. Mam dzisiaj doła... Jak dotąd znosilam, że mąż stał się gościem w domu, ale dzisiaj jest sobota i zamiast spędzić więcej czasu z rodziną to najpierw pogrzebał coś przy kompie, a następnie pojechał na szrot szukać części do samochodu... Jak go znam to następnie pojedzie do brata szperać przy aucie, a na wieczór jest umówiony na urodziny do kolegi... Chce mi się płakać. Mam go dość. Stara się, ale tak minimalnie, a ja oczywiście powinnam to docenić bo to przecież facet i nie stać go na takie oddanie jak kobietę. To bez sensu. Wiem, że ma prace i egzaminy na uczelni, ale gdyby chciał miałby dla nas dużo czasu. Od roku pisze CV, a już dawno powinien szukać lepszej pracy bo nie stać nas na kredyt, a mieszkamy w 1-pokojowym mieszkaniu. Najlepsze, że on chce dom stawiać haha. Nawet gdyby było nas stać to co, mamy kolejne 10 lat spędzić w tej klitce? Zresztą zanim się coś ruszy z tym chłopem to nasze dziecko już do szkoły będzie chodzilo. Pomarudziłam, a mogłabym dużo więcej napisać. No cóż, może mnie zaskoczy jak wróci, czymś miłym. Haha jasne... Dobrze, że jest Alicja i Wy. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Katiem,Colds,Bafi,Anusia, Kraven,Sojka,Marta,Tamlin ,Agnus dziękuje
Umyłam jedno okno z przerwami co 5 minut bo co małego włożyłam do łóżeczka to sie budził z rykiem rozdzierającym.Już chrype ma z tych wrzasków .Zaczyna mnie irytować bo kuźwa od 6 rana wiecznie wrzeszczy, a w ciągu ostatnich 30 minut zasrał mi 3 pampersy Wypróbowałam patent z okapem ![]() Działa szybko ale tylko na chwile bo jak jest maluch niedojedzony lub pampers jest zasmrodzony to nic nie działa. Oczywiście zasnął mi teraz na rękach i jak go zaniose do łóżeczka to zaraz sie obudzi... Dzisiaj musze załatwić sobie spowiedź przedchrzcielną bo nie bedzie czasu w tygodniu a chrzest juz za tydzień ![]() Do tego czasu jeszcze 1236643224 razy nagrzesze ![]() Nienawidze sie spowiadać bo to durne a księżoszki sami grzeszą
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
To swoja drogą
, ale to jakoś mnie tak nie denerwuje jak Jego.. świńskie zachowanie
|
|
|
|
#4797 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tak wygląda ten gadzet,który Pola musi nosic minimum 23 godz na dobe przez 6 tygodni.na szczescie jej to nie przeszkadza,tylko placze przy ubieraniu
|
|
#4798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to trzeba wszystko mówić i pokazywać palcem.No też się wyżaliłam, bo ostatnio jestem jakaś cała w pretensjach ![]() Powiedzcie mi Dziewczyny, czy po urodzeniu smarujecie jeszcze piersi kremami na rozstępy? Bo nie wiem czy można jak się karmi. Mi się jeszcze nie pojawiły nigdzie na szczęście, ale wiem że równie dobrze mogą wystąpić po porodzie.. Jutro jadę do Białegostoku, jedna nocka w hotelu, a w poniedziałek rano cięcie.. Chyba wytrzymam Ale stresik jest.
|
||
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Lewek ja też ostatnio o wszystko mam pretensje do TŻ. To chyba taki stres przedporodowy.
Chociaż jak sobie czasem przypomne co wymysla to mi się nóz w kieszeni otwiera
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mamy zły dzień...
Mąż przejął Henia, żebym się wyspała, ale nic z tego, bo ten cały czas ryczał... Teraz znowu na cycu. Zauważyłam, że od kiedy zmieniliśmy pozycję na bardziej pionową, to mały ssie po 5 minut i zasypia... I w ten sposób nie najada się i chce cyca co godzinę! No i jeszcze ja niewyspana, bo jak karmiłam na leżąco, to sobie spałam, a teraz muszę siedzieć i uważać, żeby nie usnąć. Tamlin - ja też myślałam, że w takiej sytuacji się odstawia dziecko od piersi, ale pediatra powiedziała, że on sobie tę tolerancję wyrobi - pewnie około 3 miesiąca, kiedy mleko matki zmienia skład i robi się bardziej słone niż słodkie. Iwoncia - stooo laaat! Oby synek był dla Ciebie łaskawszy i żebyś mogła trochę wypocząć Ja też ostatnio miewam humory straszne... Np. dziś I mąż obrywa, chociaż bardzo się stara i mi pomaga. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

Bo tego się strasznie boję..
Laurose wiem co czujesz

:ha haha: