|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37049711]Jak dla mnie też ktoś się trochę źle posłużył tym ps(bez obrazy oczywiście). Przy wygładzaniu twarzy widać, że niedokładnie jest przy ustach zrobione. I za dużo to jest przerobione. Oryginały pewnie będą lepsze ![]() [/QUOTE]Cytat:
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705003 8] Bosz... pokażę Wam moją "przygodę z migdałkami"... Karykaturę migdałków raczej. Nie pasi mi, naprawdę uważam, że spiłowałam mocno, jak wzięłam rękę bokiem to aż szpice było widać. A tu doopa, jeszcze na zdjęciu wychodzą dużo bardziej wyokrąglone niż w rzeczywistości. I jeszcze moja największa bolączka... nie umiem czubka umiejscowić równo na środku Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.[/QUOTE]Ładne są, co chcesz? Moje się połamały. Nie wiedziałam, że tak krótkie paznokcie mogą się połamać, a tu zdziwko
|
|
|
#932 |
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Ja też dołączam do grona czekających na surowe fotki
![]() Beatko, jestem pod wrażeniem Twojego pozowania i artyzmu ![]() A makijaż też Eweska Ci robiła?Nefty, nie wiem czego się czepiasz Bardzo sobie chwalę tego Wibosia I całuję Agatkę
|
#933 | ||
|
Konto usunięte
|
Bez jaj... Cooone ma racje, po kablach się to panoszy... jak któraś znajdzie lekarstwo to też niech po kablach śle ![]() ![]() Cytat:
Już nie są bo spiłowałam ![]() Ale z okragłymi się lepiej czuję ![]() Cytat:
Mi większość lakierów bąbluje. I właściwie nie ma znaczenia czy czekam długo przed nałożeniem kolejnej warstwy czy nie czekam w ogóle... Na szczęście INM lekiem na całe zło ![]() Poradźcie mi coś. Niecały miesiąc temu kupiłam szklany pilniczek. I już się nie nadaje do użytku... Myślicie, że uznają mi reklamację? Paragon oczywiście mam... no szkoda mi trzynastu złotych w błoto wyrzucić. I co ja kurcze mam pancerne paznokcie czy felerny pilnik mi się trafił? Patrzcie jak się stępił... z obu stron! Mam nadzieję że widać na fotkach. Te "gładkie" plamy to stępiona powierzchnia, śliska już właściwie...
|
||
|
|
|
#934 |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705170 5]Poradźcie mi coś. Niecały miesiąc temu kupiłam szklany pilniczek. I już się nie nadaje do użytku...
Myślicie, że uznają mi reklamację? Paragon oczywiście mam... no szkoda mi trzynastu złotych w błoto wyrzucić. I co ja kurcze mam pancerne paznokcie czy felerny pilnik mi się trafił? Patrzcie jak się stępił... z obu stron! Mam nadzieję że widać na fotkach. Te "gładkie" plamy to stępiona powierzchnia, śliska już właściwie... [/QUOTE]ja też tak miałam ![]() myjesz go po każdym użyciu?
|
#935 |
|
szef wszystkich szefów
|
Nie mam zielonego pojęcia
Sama bym sobie kupiła szklany, ale nie wiem który wybrać, by długo służył
|
#936 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#937 |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705181 2]Eee... a powinnam?
Najczęściej zdmuchuję pyłek, czasem opłukuję pod wodą...[/QUOTE] no powinno się go myć
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705170 5]
Bez jaj... Cooone ma racje, po kablach się to panoszy... jak któraś znajdzie lekarstwo to też niech po kablach śle ![]() Poradźcie mi coś. Niecały miesiąc temu kupiłam szklany pilniczek. I już się nie nadaje do użytku... Myślicie, że uznają mi reklamację? Paragon oczywiście mam... no szkoda mi trzynastu złotych w błoto wyrzucić. I co ja kurcze mam pancerne paznokcie czy felerny pilnik mi się trafił? Patrzcie jak się stępił... z obu stron! Mam nadzieję że widać na fotkach. Te "gładkie" plamy to stępiona powierzchnia, śliska już właściwie... [/QUOTE]Jak wynajdę to dam znać ![]() Miałam to samo z pilnikiem z Natury. Kupiłam go mamie miesiąc temu, a już się nie nadaje do niczego. Za to kupiłam sobie jakieś dwa lata temu chyba w Rossmannie i służy mi do dzisiaj bez zarzutu Idę na stepper... |
|
|
|
#939 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Uf... ciesze się, że znalazłam osoby, które mnie rozumieją (z tymi dziećmi :P).
Nerwy mi już przeszły. ewalucja z racji tego, że sama zajmowałam się fotografią pozwolę sobie na wypowiedź Widziałam Twoją twarz na blogu, to jak "pozowałaś" do zdjęć robionych z ręki i niestety muszę przyznać, że te które wstawiłaś kilka postów wyżej nie oddają Twojej urody w 100 % (tak jak te naturalne na blogu). Osobiście nie przepadam za mocnymi kontrastami ale ten tutaj jest przesadzony- twarz wygląda nienaturalnie i niekorzystnie. Moim zdaniem 1 zdjęcie z 2 posta który umieściłaś jest najładniejsze- buzia jest oświetlona równomiernie a delikatny uśmiech i oczy dodają uroku
|
|
|
|
#941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż przypomniała mi się reklama ,,płynę do Ciebie światłowodem...'' Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705170 5] Ja nie mam tyle cierpliwości [/quote] ja też nie, ale innego wyjścia nie widzę dla siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#942 | |
|
Konto usunięte
|
Nie no tak jak pisałam, jak widziałam potrzebę to opłukiwałam, ale nie szorowałam mocno szczotką ani nic z tych rzeczy
![]() Cytat:
![]() Mój tez z rossa, tyle że nie ich firmowy ![]() Miłego tuptania
|
|
|
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
Zapuszczam włosy 50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-64-64-66-67-68-69-70... i dłuższe Edytowane przez Laindise Czas edycji: 2012-12-24 o 13:13 |
|
|
|
#944 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz jak pisałaś, ale nie kojarzę ![]() Cytat:
![]() Co ciekawe, rozświetlacz powędrował do koszyka jako ostatni a w domu jak pomacałam wszystko to mnie chyba najbardziej cieszy ![]() wzięłam jeszcze zestaw do brwi (jasny kolor w sam raz dla mnie przy zagęszczaniu brwi) najciemniejszy lakier, pedzel no a z Catrice tylko róż. Dokładnie No własnie, patrzyłam w szafie MS za nim ale nie było ![]() Ale zrobiłam porównanie: ciapnięty tn mój nudziak MS na folii i buteleczka Essence z WC najjaśniejszego - bardzo podobne, tylko Essence ma shimmer. Z tym że przez butelkę co innego wiadome, na paznokciach przy różnym kryciu i formule mogą wyglądac inaczej zastanawiałam się, ale nie wzięłam. łoo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może załapiesz się na WC... jak nie to pisz, może ja będę jeszcze gdzieś.[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3704742 5] Kupiłam lniany... 15zł za 250 ml przeżyję na początek. Kiełki pszenicy juz 30zł kosztowały... Liczę się z tym, że w miarę postępowania olejomanii będę wydawać na to coraz więcej, ale na początku to jeszcze boli ![]() [/QUOTE] hehe zdaj relację jak poużywasz ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37047807] Mi z moimi ostatnio nie chce się nic robić. Na żywo chyba aż takiej przerwy między lakierem a skórkami nie widać. Pod spodem 3 warstwy lakieru do frencha z rimmela, malowane chyba we wtorek. W środe domalowane 3 warstwy hello holo, na małym 4 warstwy. Na razie jeszcze dobrze się to trzyma, więc zmywać się nie chce ![]() Wiem mam okropny zadzior, ale skórki nawilżam regularnie ![]() [/QUOTE] bling bling Nie dziwię Ci się... Miałam okazję oglądać czyjeś zdjęcia bliźniaków, dosłownie po porodzie zaraz, zrobione przez osobę utalentowaną fotograficznie, zdjęcia pierwsza klasa i naprawdę przepiękne no ale na facebooka to by była przesada... Też mnie to razi.
|
||||
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób foto zdobyczy
|
|
|
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztuczne, ale to nie Twoja wina oczywiście. Twoje własne fotki na blogu duzo lepsze surowe na bank będą lepsze ![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705003 8] Bosz... pokażę Wam moją "przygodę z migdałkami"... Karykaturę migdałków raczej. Nie pasi mi, naprawdę uważam, że spiłowałam mocno, jak wzięłam rękę bokiem to aż szpice było widać. A tu doopa, jeszcze na zdjęciu wychodzą dużo bardziej wyokrąglone niż w rzeczywistości. I jeszcze moja największa bolączka... nie umiem czubka umiejscowić równo na środku Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.[/QUOTE]Przesadzasz, bardzo ładne! ![]() a problemy z piłowaniem rozumiem ![]() Postaram się, aczkolwiek nie wiem co wyjdzie bo do mojego pokoju wpada teraz tylko odrobina żółtego światła jak coś to jutro zrobię lepsze
|
||
|
|
|
#949 |
|
Lwiątko z Cintry
|
wszystkiego mi się odechciało. nawet malowania paznokci.
do bani..
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
na razie
pędzelek musi być świetny... ![]() no ej, co z Wami? uszy do góry Kochana! ![]() a ja jestem w 7 niebie, po tym co spirulina zrobiła z moimi włosami... w klubie fotki wstawie *_* |
|
|
|
#951 |
|
Lwiątko z Cintry
|
do bani jest. oszczędzam i zamiast przybywać, to mi ubywa ciągle. cały czas muszę sobie czegoś odmawiać.. może Wam nakreślę sytuację dokładniej potem, w klubie.. narazie udaję, że się uczę, bo tak naprawdę to siedzę i wyglądam przez okno, bo nie mogę się skupić.
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#953 |
|
Lwiątko z Cintry
|
paletka jest cudna kocham steppera i chciałabym mieć swojego, w domu
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz później, pisz, jeśli ma Ci pomóc
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wrzuciłam smuta do klubu.. śliczne masz włoski kochana
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz myje kłaki i idę do Natury po jakiś cielisty, naturalny lakier do paznokci. Nudzę się jak mops, przeglądam kolory i zastanawiam się czy przypadkiem kiedyś bloga na nowo nie zacznę pisać..
|
|
|
|
#957 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja się zastanawiam nad założeniem bloga z paznokciami.. część dziewczyn wizażowych mnie do tego namawiała już
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama nie wiem, pewnie też paznokciowy ^^
|
|
|
|
|
#959 |
|
Lwiątko z Cintry
|
zakładaj, zakładaj
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3705170 5]
Już nie są bo spiłowałam ![]() Ale z okragłymi się lepiej czuję ![]() (...) Poradźcie mi coś. Niecały miesiąc temu kupiłam szklany pilniczek. I już się nie nadaje do użytku... Myślicie, że uznają mi reklamację? Paragon oczywiście mam... no szkoda mi trzynastu złotych w błoto wyrzucić. I co ja kurcze mam pancerne paznokcie czy felerny pilnik mi się trafił? Patrzcie jak się stępił... z obu stron! Mam nadzieję że widać na fotkach. Te "gładkie" plamy to stępiona powierzchnia, śliska już właściwie... [/QUOTE]Jak tam wolisz ![]() Dziwne. Ja miałam szklany, to mi służył, dopóki na nim nie usiadłam ![]() Kwestia przywyknięcia ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

mam nadzieje, że3 będę miała dwie wersie
Bo moim zdaniem zdecydowanie za dużo tego ps'a
Porażka... No dobra, może jeszcze nie straszyłam pazurami (chyba) ale już je spiłowałam i zaokrągliłam.[/QUOTE]

A makijaż też Eweska Ci robiła?
Bardzo sobie chwalę tego Wibosia
wszystko nagle jakoś się psuje...

Sama bym sobie kupiła szklany, ale nie wiem który wybrać, by długo służył