Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-13, 17:03   #3151
anoska
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez Klaudiad18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę dajcie mi mega kopniaka w 4litery, bo oszaleje...
Od rozstania minęło pół roku, po 2 miesiacach milczenia odezwał się, pozniej wymiana kilku sms-ow nic wiecej.. no i po 5 miesiacach spotkanie przypadkowe, pozniej umowilismy się i... przespalismy - tydzien pozniej podobna sytuacja.. po tym kilka sms-ow a teraz cisza...
wiem ze sama jestem sobie temu winna, ale siedzę... i tęsknie chcę napisać, zadzwonić cokolwiek.. ale wiem ze to nie ma zbyt wielkiego sensu, bo nic sobie nie obiecywalismy..
spooooko, przecież za chwilę znów będzie chciał poruchać to się odezwie, a Ty polecisz do niego na skrzydłach nadziei...

dlaczego dajesz się tak traktować?
ok, gdyby to zdarzyło się raz (chociaż też nie pochwalam), ale jak możesz powtarzać swój błąd biorąc pod uwagę, że na pewno rozpaczałaś po pierwszym?
zachowaj choć resztki zdrowego rozsądku, dumy i szacunku do samej siebie, bo takim zachowaniem przedstawiasz siebie jako zdesperowaną babę chcącą przez łóżko wrócić do byłego. Dla niego jesteś jedną z wielu opcji, nie jedyną, zrozum to wreszcie.
Stary 2012-10-13, 17:25   #3152
Hopefull
Raczkowanie

Klaudiad18- traktuj go z dystansem, zeby sobie nie myslal ze jak tylko kiwnie palcem to Ciebie ma- na zawolanie, a pozniej tylko przez to cierpisz, bo sie nie odzywa.
Hopefull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 18:09   #3153
asvr
Zadomowienie

Całą sobote nie mogę sie do niczego zmobilizować :/ na tęsknoty mnie wzięło..

"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość."

asvr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 18:19   #3154
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
Całą sobote nie mogę sie do niczego zmobilizować :/ na tęsknoty mnie wzięło..
a masz może jakiś sport który sprawia Ci przyjemnosc? ja jak mam zajęcie fizyczne to nie mam nastroju do tęsknoty
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 18:27   #3155
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
a masz może jakiś sport który sprawia Ci przyjemnosc? ja jak mam zajęcie fizyczne to nie mam nastroju do tęsknoty
od listopada bede miala karte na silownie więc tam będę siedzieć, ale ja to powinnam sie obrony przygotowywać bo mam w tygodniu
w ogole mam doła, że pewnie wszyscy znajomi pewnie gdzieś imprezuja a ja nie :/ ( ale ja nawet nie lubie imprez, więc to takie głupie wszystko :/ ) - mój eks nie lubił tej aspołeczności mojej. i z tego powodu nie umial byc ze mna.
chyba jakoś nie mogę sie ogarnąć po rozstaniu.
jakoś fakt ze wiedzialam ze wieczorem sie z nim spotkal dawal tyle radosci ze w dzien mialam mase energii i to albo z kumpela na kawe albo coś, a teraz robie dosłownie NIC.

Stary 2012-10-13, 18:38   #3156
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
od listopada bede miala karte na silownie więc tam będę siedzieć, ale ja to powinnam sie obrony przygotowywać bo mam w tygodniu
w ogole mam doła, że pewnie wszyscy znajomi pewnie gdzieś imprezuja a ja nie :/ ( ale ja nawet nie lubie imprez, więc to takie głupie wszystko :/ ) - mój eks nie lubił tej aspołeczności mojej. i z tego powodu nie umial byc ze mna.
chyba jakoś nie mogę sie ogarnąć po rozstaniu.
jakoś fakt ze wiedzialam ze wieczorem sie z nim spotkal dawal tyle radosci ze w dzien mialam mase energii i to albo z kumpela na kawe albo coś, a teraz robie dosłownie NIC.
wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma ja za późno zaczełam się uczyć do obrony i miałam tak mało czasu, że nawet nie miałam kiedy się zastanawiać co robią inni

jak obrona no to masz niestety co robić :/ trzymam kciuki, żebyś szybko wybiła sobie smutki z głowy i zabrała się za naukę ( pomyśl tak: jeszcze tylko tydzień i będziesz miała studia z głowy, czas na imprezy itd.)
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 18:43   #3157
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
... jeszcze tylko tydzień i będziesz miała studia z głowy, czas na imprezy itd.)
Ale ja właśnie nie odnajduje sie na imprezach :/ i przez to czuje ze jestem inna niż wszyscy.

ps: ja caly czas myślałam, że ta obrona to prezentacja pracy i raczej formalność a tu będą pytać jeszcze masakra.

Stary 2012-10-13, 19:05   #3158
leoh
Raczkowanie

Dziewczyny ratujcie od zerwania minął miesiąc. Wczoraj byłam na dyskotece z kuzynem eksa. On też tam był, oczywiście narąbany ;/ widziałam jak kleił się do jakieś panienki, nie wytrzymałam tego, podeszłam i z całej siły dałam mu z liścia.
Glupio się z tym czuje, kocham go i nie potrafię zapomnieć. Na imprezie byliśmy paczką, nasi wspólni znajomi, jego koledzy. Pocieszali mnie i wg. tukli do głowy,że jemu w ogole nie zależy na panience ;( O 2.40 dostałam smsa od niego "przegiełaś i masz przeje****ane" ;(
leoh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 20:18   #3159
asvr
Zadomowienie

sorry ale troche przegięłaś :/
przecież nie byliście razem więc mial prawo robić co mu się podobało z inną dziewczyną. Ja bym się na jego miejscu masakrycznie wkurzyła. Głupio się zachowałaś.

Stary 2012-10-13, 20:42   #3160
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leoh Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie od zerwania minął miesiąc. Wczoraj byłam na dyskotece z kuzynem eksa. On też tam był, oczywiście narąbany ;/ widziałam jak kleił się do jakieś panienki, nie wytrzymałam tego, podeszłam i z całej siły dałam mu z liścia.
Glupio się z tym czuje, kocham go i nie potrafię zapomnieć. Na imprezie byliśmy paczką, nasi wspólni znajomi, jego koledzy. Pocieszali mnie i wg. tukli do głowy,że jemu w ogole nie zależy na panience ;( O 2.40 dostałam smsa od niego "przegiełaś i masz przeje****ane" ;(
Zgadzam się z nim, przegięłaś.

Co ty sobie w ogóle wyobrażasz? Dlaczego tak zrobiłaś? Fajnie by ci było, gdybyś to ty została uderzona?

Wiesz co, jeśli nie radzisz sobie z rozstaniem i agresją, to może idź do psychologa, bo naprawdę to co zrobiłaś to była gruba przesada.

Na dodatek nie jesteście razem już miesiąc!!! On sobie mógł przelecieć każdą panienkę z tego lokalu, a tobie nic do tego.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 21:21   #3161
tyene
Zakorzenienie

A ja wysłałam smsa do eksa, że czuję się głęboko urażona jego sugestiami o tym, żebyśmy spróbowali, bo on nie wie co czuje, a chce wiedzieć, że jest to dowód jego braku szacunki i nie życzę sobie takiego traktowania. Odpisał, że przeprasza i że nie o to mi chodziło.

Ale, ale...

mam kupione bilety do USA.

Stary 2012-10-13, 21:39   #3162
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
A Ty głupia jesteś czy co??
Po pierwsze to Twój EKS robi co chce.
Po drugie był po %, więc może się nie kontrolował, a Ty powinnaś być mądrzejsza i zachować się z klasą, a nie jak jakaś furiatka!
Po trzecie i co więcej jakbyś się czuła gdyby to Twój EKS uderzył Ciebie jakbyś obściskiwała się z innym. Panuj nad emocjami. To Jego życie i Jego sprawa co robi, Tobie nic do tego!
Dziwisz się, że takiego sms-a dostałaś?? -Ja NIE!!

To co ja miałam zrobić widząc EKSa z nową panienką jak szedł z nią za rękę przez miasto? Podejść i Mu i Jej sprzedać z liścia

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
A ja wysłałam smsa do eksa, że czuję się głęboko urażona jego sugestiami o tym, żebyśmy spróbowali, bo on nie wie co czuje, a chce wiedzieć, że jest to dowód jego braku szacunki i nie życzę sobie takiego traktowania. Odpisał, że przeprasza i że nie o to mi chodziło.

Ale, ale...

mam kupione bilety do USA.

WOW Gratuluję!!
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 22:04   #3163
tyene
Zakorzenienie

Cytat:

Jakaś masakra... Nie rozumiem przemocy fizycznej. Naprawdę. Czemu to zrobiłas? Miał prawo kleić się do kogo chce, a przemoc jest niedopuszczalna, naprawdę. Jego sms też jest skandaliczny (co to znaczy "masz przeje***ane? to jakaś groźba) i nie podoba mi się jego wydźwięk, ale to...

Dziewczyny, naprawdę przemoc nie jest okej. W moim związku z eksem nigdy nie pojawiły się wyzwiska, szarpanie czy przemoc z którejkolwiek ze stron. To jest wręcz niewyobrażalne dla mnie.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
[/COLOR]
WOW Gratuluję!!
Prawda? A w tym wszystkim perspektywa poznania fajnego faceta

Boże, błagam, oby to się dobrze wszystko potoczyło.
Stary 2012-10-13, 23:04   #3164
ingemona
Raczkowanie

Super zapowiada się niezly zwrot akcji !!!

u mnie wszystko na opak ;(
im wiecej czasu mija, tym bardziej tesknie. ach ...

Edytowane przez ingemona
Czas edycji: 2012-10-13 o 23:10
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 23:14   #3165
Hopefull
Raczkowanie

A ja mam doła weekendowego wspomnienia wracaja... myslalam, ze sie trzymam jakos :/

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Nie ja jedna mam nastroj do bani- jak widac po wpisach. Ech... ciekawe, czy naszym eksom tez sie bierze na wspominanie ? -wiem glupia rozkmina.

Edytowane przez Hopefull
Czas edycji: 2012-10-13 o 23:17
Stary 2012-10-13, 23:20   #3166
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
A ja mam doła weekendowego wspomnienia wracaja... myslalam, ze sie trzymam jakos :/

rozumiem doskonale .
bije sie z myslami- napisac, nie napisac. to takie glupie bo wiem ze tego nie zrobie a strasznie ale to strasznie chce wiedziec co u niego slychac.
troche sie u mnie pozmienialo, w sensie ze cos tam zaczelam ze swoim zycie robic i wiem ze by sie tez z tego cieszyl. zawsze dzielilam sie z nim moimi malymi sukcesami, to on byl pierwsza osoba z ktora chcialam sie ddzielic przemysleniami itd.

TAK MI GO BRAK!!!

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Nie ja jedna mam nastroj do bani- jak widac po wpisach. Ech... ciekawe, czy naszym eksom tez sie bierze na wspominanie ? -wiem glupia rozkmina.[/QUOTE]

a tam glupia. nie Ty jedna masz takie rozkminy dzisiaj. choc ja wciaz tak mam, wiec ...
lobotomii chce !!!
Stary 2012-10-13, 23:27   #3167
Aileeen
Raczkowanie

Widzę, że jest nas więcej z dołem weekendowym

Ja też mam takie odczucie, że im więcej mija czasu, tym mi ciężej, bo coraz bardziej za nim tęsknię. A myślałam, że z czasem będzie lepiej...

Myślę, że oni nie wspominają aż tak często jak my... Faceci raczej wolą się czymś zająć, działać, żeby tylko nie myśleć. Już tak są "skonstruowani".

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
bije sie z myslami- napisac, nie napisac. to takie glupie bo wiem ze tego nie zrobie a strasznie ale to strasznie chce wiedziec co u niego slychac.
troche sie u mnie pozmienialo, w sensie ze cos tam zaczelam ze swoim zycie robic i wiem ze by sie tez z tego cieszyl. zawsze dzielilam sie z nim moimi malymi sukcesami, to on byl pierwsza osoba z ktora chcialam sie ddzielic przemysleniami itd.
Nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem. Też bym chciała się z nim podzielić jakimiś nowinkami itp., ale dziewczyny - nie wolno nam. Nie pisać do nich, trzeba być twardym
Aileeen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 23:32   #3168
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aileeen Pokaż wiadomość
Widzę, że jest nas więcej z dołem weekendowym

Ja też mam takie odczucie, że im więcej mija czasu, tym mi ciężej, bo coraz bardziej za nim tęsknię. A myślałam, że z czasem będzie lepiej...

Myślę, że oni nie wspominają aż tak często jak my... Faceci raczej wolą się czymś zająć, działać, żeby tylko nie myśleć. Już tak są "skonstruowani".

Coz, tak sie zawalilam roznymi rzeczami, ze padam na p... a i tak to nie pomaga. Jak oni to niby robia? przeciez wszyscy nie moga byc totalnie wyprani z uczuc.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Wiecie, mnie to nie przeszkadza bycie singielka.
Mnie przeszkadza bycie bez niego . Troche to pogmatwane, wiem.
Tyle smutkow mi przyprawil i w ogole, wciaz uwazam, ze mozna to bylo naprawic, tylko on nie chcial. I teraz ja tesknie a on laski wyrywa
Stary 2012-10-13, 23:41   #3169
Hopefull
Raczkowanie

A mnie sie wydaje, ze wbrew pozorom oni tez maja momenty (a przynajmniej niektorzy z nich), gdzie nachodza ich wspomnienia- w koncu mamy tu przyklady dziewczyn, do ktorych byli zaczynaja ostro pisac, dzwonic- wczesniej lub pozniej, a jednak, czyli przypominaja sobie.
Fajnie sobie tlumacze co, z nadzieja ze i moj eks sobie przypomni

Ja napisac nie chce, ale fakt faktem, ze ja tez z bylym mowilismy sobie o nowinkach zawsze, ech brak tego..

Edytowane przez Hopefull
Czas edycji: 2012-10-13 o 23:45
Stary 2012-10-13, 23:43   #3170
Aileeen
Raczkowanie

Cytat:
Coz, tak sie zawalilam roznymi rzeczami, ze padam na p... a i tak to nie pomaga. Jak oni to niby robia? przeciez wszyscy nie moga byc totalnie wyprani z uczuc.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Wiecie, mnie to nie przeszkadza bycie singielka.
Mnie przeszkadza bycie bez niego . Troche to pogmatwane, wiem.
Tyle smutkow mi przyprawil i w ogole, wciaz uwazam, ze mozna to bylo naprawic, tylko on nie chcial. I teraz ja tesknie a on laski wyrywa
Też właśnie w tygodniu się "zawalam" różnymi rzeczami, mi to pomaga. Gorzej w weekend, jak jest czas na rozkminy różne.

Myślę, że faceci nie są wyprani z uczuć, po nich po prostu nie widać, że coś ich dręczy, kryją to w sobie, bo muszą przecież uchodzić za twardzieli, których nic nie rusza.

Dlaczego od razu zakładasz, że wyrywa laski? Pewnie robi coś bardziej przyziemnego
Stary 2012-10-13, 23:46   #3171
Hopefull
Raczkowanie

Mi brakuje chlopaka i przyjaciela :/ ja staram sie odganiac mysli co robi, zeby sie nie nakrecic, bo juz wogole nie bede mogla zasnac. A sni mi sie czesto, to tez nie dobrze, bo potem budze sie rano i odrazu mam humor do d..
Stary 2012-10-13, 23:57   #3172
Aileeen
Raczkowanie

Na pewno czasem coś sobie o nas pomyślą (w końcu byłyśmy jakąś częścią ich życia), ale to nie oznacza, że od razu wyślą smsa albo zadzwonią W ogóle lepiej się nie nastawiać na żadne wielkie come backi, dla własnego zdrowia psychicznego Olać, olać i jeszcze raz olać. Jak będzie chciał - odezwie się [sama sobie tak wmawiam cały czas ].
Stary 2012-10-14, 00:01   #3173
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Też właśnie w tygodniu się "zawalam" różnymi rzeczami, mi to pomaga. Gorzej w weekend, jak jest czas na rozkminy różne.

Myślę, że faceci nie są wyprani z uczuć, po nich po prostu nie widać, że coś ich dręczy, kryją to w sobie, bo muszą przecież uchodzić za twardzieli, których nic nie rusza.

Dlaczego od razu zakładasz, że wyrywa laski? Pewnie robi coś bardziej przyziemnego

Bo glownym powodem naszego rozejscia byla jego chec "bycia" z wieloma laskami .

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Mi brakuje chlopaka i przyjaciela :/ ja staram sie odganiac mysli co robi, zeby sie nie nakrecic, bo juz wogole nie bede mogla zasnac. A sni mi sie czesto, to tez nie dobrze, bo potem budze sie rano i odrazu mam humor do d..
odkad nastapil rozpad cierpie na bezsennosc. spie po 4 godz
Stary 2012-10-14, 00:02   #3174
tyene
Zakorzenienie

Na pewno wspominają, tylko co z tego? Jeżeli był powód do rozstania, to nie ma znaczenia, czy tęsknimy i czy oni tęsknią... Nie wierzę, że facet, który jako powód odejścia daje "chęć bycia z innymi laskami" może się zmienić. Wierzę, że w wielu chwilach brakuje mu eks, to normalne. Ale to nie oznacza, że powrót to dobra opcja.
Stary 2012-10-14, 00:06   #3175
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Na pewno czasem coś sobie o nas pomyślą (w końcu byłyśmy jakąś częścią ich życia), ale to nie oznacza, że od razu wyślą smsa albo zadzwonią W ogóle lepiej się nie nastawiać na żadne wielkie come backi, dla własnego zdrowia psychicznego Olać, olać i jeszcze raz olać. Jak będzie chciał - odezwie się [sama sobie tak wmawiam cały czas ].
hehe marze o tym
;0

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Na pewno wspominają, tylko co z tego? Jeżeli był powód do rozstania, to nie ma znaczenia, czy tęsknimy i czy oni tęsknią... Nie wierzę, że facet, który jako powód odejścia daje "chęć bycia z innymi laskami" może się zmienić. Wierzę, że w wielu chwilach brakuje mu eks, to normalne. Ale to nie oznacza, że powrót to dobra opcja.

ale co z tego, ze wiem ze taka opcja jest katastrofalna dla mnie.
rozum i logika w uczuciach zawodza.
moim przeklenstwem jest to, ze ja nie moge sie pogodzic z tym jego podejsciem, z tym, ze nigdy sie nie dowiem jak bylo naprawde itd, co do mnie czul i w ogole.

Niektore z nas swietnie sobie radza ze strata eksa, inne gorzej, jeszcze inne potrafia zostawic to za soba i otworzyc sie nowe zwiazki a i jak sama wiesz, poznac kolesia i poleciec do niego .
ja tak nie moge, jestem zamknieta jakby na reszte swiata a i swiat sie zamknal na mnie.
nawet pies z kulawa noga nie obejrzy sie za mna na poprawe humoru.

Edytowane przez ingemona
Czas edycji: 2012-10-14 o 00:09
Stary 2012-10-14, 00:09   #3176
Hopefull
Raczkowanie

No jasne, że nie ma sie co nastawiac... Trzeba zyc dalej, co ma byc to bedzie. Ale przychodzi taki weekend jak ten (czyli kompletnie bez planow i w domu) i mam wrazenie, jakby rozstanie bylo wczoraj :/ mimo ze juz ponad 2 miesiace minely. Pojawiaja sie mysli, wspomnienia itp. To minie, mam nadzieje..
Az wszamalam pol czekolady wieczorem na poprawe humoru , ale slabo zadzialala :/
Stary 2012-10-14, 00:09   #3177
Aileeen
Raczkowanie

Cytat:
Bo glownym powodem naszego rozejscia byla jego chec "bycia" z wieloma laskami .
Śmieszny powód. Ile on ma lat? Przepraszam, nie chcę go obrażać, ale brzmi na 18 :/
Niech sobie wyrywa, na zdrowie, a zobaczy, że wcale nie tak łatwo znaleźć wartościową kobietę.
Stary 2012-10-14, 00:14   #3178
tyene
Zakorzenienie

To, czy rozum i logika zawodzą zależy od Ciebie. Naprawdę możesz wybrać. Rozstania bolą - wierz mi, rozstałam się po 4,5 roku z facetem, który włożył mi pierścionek na palec, z którym miałam wybrane imiona naszych dzieci i zaplanowaną przyszłość. Możesz wybrać, czy lecieć do eksa jak ćma w ogień czy nie.

A lecenie jak ćma w ogień się nie opłaca.

A co do tego "jak było naprawdę", to nie ma łatwych odpowiedzi i pewnie najbardziej sensownym rozwiązaniem byłabyś zawiedziona. Jego podejście to nie tylko podejście do rozstania, to w ogóle podejście do życia, to nie jest jakoś zmienne.

Idę sobie przypomnieć Twoją historię.

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

I dodam, że nie chcę oceniać niczyjego sposobu radzenia sobie z rozstaniem. Każdy z nas ma różną emocjonalność. Ale bardzo apeluję o rozsądek przy ewentualnych powrotach, walce o eksa. Naprawdę. Dlatego, że to, co sobie wypracujesz pod względem szacunku w związku, to dostajesz. To nie są przelewki.
Stary 2012-10-14, 00:25   #3179
ingemona
Raczkowanie

Nie mam zamiaru walczyc o niego. Gdyby tak sie stalo, ze by zmadrzal to musialby sie sporo napracowac, ale to bardzo nikle szanse. Mnie wciaz bardzo zalezy na nim, ale to nie ozn ze polece na pierwsze zawolanie. Odkochac sie nie jest takie latwe.
Tu sie moge wygadac i to robie.
Stary 2012-10-14, 00:29   #3180
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam zamiaru walczyc o niego. Gdyby tak sie stalo, ze by zmadrzal to musialby sie sporo napracowac, ale to bardzo nikle szanse. Mnie wciaz bardzo zalezy na nim, ale to nie ozn ze polece na pierwsze zawolanie. Odkochac sie nie jest takie latwe.
Tu sie moge wygadac i to robie.
Wiem i jak najbardziej popieram, żeby się wygadywać.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości