|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Em ja również podpisuję się pod pytaniem (chociaż ciekawośc do I stopień do piekła
)Wpadam tu dzisiaj pierwszy i ostatni raz, bo niedługo uciekam (w sumie do pracy) obsługiwać spektakl teatralny, pewnie będę wieszać rzeczy w szatni czy coś tam, ale za to mogę za darmo zostać i oglądać Później wracam i biorę się do referatu z historii, nauki na spr. z geografii, fizyki i chemii bleeee :/
|
|
|
|
#8342 | |
|
Zakorzenienie
|
Em No właśnie, to jak to jest?
![]() Cytat:
Ehh kurde ani jeszcze nie wiem co z włosami zrobić, ani jak się umalować, ani jakie buty ani nic, makabra Mojego partnera na studniówkę też rozłożyło, jutro miałam iść próbę poloneza, a tu taka lipa. Dopiero przed samą studniówką jakaś ma być, słabo to widzę ![]() Jeszcze nie czuję sie najlepiej, więc tez jutro nie pójdę do szkoły pomimo, że mam majce i babka będzie zła. A tak notabene to poza mna 2koleżanki też chore na wycieczce były, jedna od drugiej się chyba pozarażałyśmy ![]() Aa i też mam czytać Lalkę i Nad Niemnem
|
|
|
|
|
#8343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ł. dobrze tak!!Cytat:
Cytat:
Em czy to znaczy że juz jest lepiej?? ![]() Cytat:
|
|
#8344 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale sie nie zdziwiłabym gdyby Em zeszła sie ze swoim chłopem, przecież tak się kochają
Ale nie zapeszajmy! Niech Em sama powieKasiu witaj! ![]() Byłam u taty w szpitalu zaraz czeka mnie troszkę nauki. Jutro osiemnastka mojej koleżanki No i się pochwalę dostałam dziś 5 z historii ![]() A cieszę sę tak dla tego bo facet zadał pytanie z tego co było dawno. a ja wlasnie uczyłam sie tego w ferie(jako jedyna taka nienormalna ). Strasznie się ucieszyłam, ze ta nauka nie pszła na marne ![]() Alatienka- super!
|
|
#8345 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
2. że wu sere rekone 3. o lie de lemcrie kom ameliorasią de kondisią de subistąs 4. rię ke de Cytat:
Cytat:
Wczoraj bezczelnie nie poszłam do szkoły i cały dzień spędziłam w parku rozrywki.O 12 w południe leżeliśmy z TŻ na ogromnych kanapach, w półmroku, piliśmy brzoskwiniowe drinki i gadaliśmy. Było bosko. Rozmowa to najlepsze wyjście z wszystkiego. Szkoda, że na jakiś czas o tym zapomnieliśmy. No, zobaczymy. Nie zapeszam.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2007-03-26 o 13:48 |
|||
|
|
|
#8346 |
|
Zakorzenienie
|
Em jaki śliczny pierścionek
(takie małe zboczenie ) hihihi Oby wszystko było dobrze już! Życzę Ci tego z całego serca kochana
|
#8347 | |
|
|
Cytat:
No nie mogłam się im oprzeć.. I ta satysfakcja, kiedy wlazłam dziś w nich w największą kałużę i nic nie poczułam - bezcenne. ![]() Pierścionek oczywiście automatowy, ale przepiękny, co nie? Uwielbiam go!
|
|
|
#8348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tesknilam Wracaj do zdrowia szybciorem! I nie zamartwiaj sie tylko mysl pozytywnie bo bdzie swietnie! A moze wybierz sie do fryzjerki i niech Ci doradzi? Hmm..? Bdzie dobrze slonce (Ja przerabiam teraz Pana Tadka I tak pieronsko nie chce mi sie go czytac, ze.. )Cytat:
wiadomo ze to po mnie masz.. Pozdrow tate i niech wraca do zdrowia I milej zabawy kroweczko tyCytat:
Sliczne zdjecia. I jestes bardzo ladna A nam dzisiaj kobieta od pol przyniosla testy maturalne ktore pisalismy tydzien temu. Ogolnie wyszly tragicznie. Puscila nam takie kazanie, ze.. Na 20pkt byly trzy osoby ktore mialy 14pkt-dobry dwie 12pkt-troja i tak szlo w dol a ja mialam 11.. Ech nie jest to wspanialy wynik, ale powiem Wam, ze nawet mnie to troche podbudowalo bo wypadlam lepiej od wielu innych osob ktore maja wieksza srednia ode mnie.Nie jestem kiepska z polskiego i idzie mi calkiem, ale musze sie wziac bardziej do roboty.. A powiem Wam cos jeszcze.. A co! Bo byla taka sytuacja z jedna z moich dziewczyn. No i dzwonila do mnie i gadalysmy itp. Radzilam jej (jak zwykle ) itp. Chodzilo o chlopaka.No ale pozniej miala mi napisac co i jak. I dostalam sms'a od niej, ze ona tego goscia nie chce, nic do niego nie czuje i ze kocha tylko mnie i takiego innego goscia ktory jej sie podoba. I to mnie tak.. Ja wiem, ze my dalybysmy sie pokroic wszystkie za siebie, ale jak mi G. tak napisala to tak fajnie. Bo z kazda z nas jest inaczej. No ale debil jestem
|
|
|
#8349 |
|
Zakorzenienie
|
em swietnie, ze wszystko idzie ku dobremu
moj dzien byl super bedzie na sobotnia osiemnastke), na pizzy, a wczesniej zrobilam spaghetti szkoda, ze tz musi sie uczyc do matury i tak rzadko przyjezdza![]() blaque fajnie Ci z tymi przyjaciolkami, pozazdroscic ![]() ![]() wklejam troche dziwnych fotek, wygladamy jak dwa precle dlatego pozniej skasuje nie smiejcie sie
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2007-02-18 o 10:59 |
|
|
|
#8350 |
|
|
blaque zazdroszczę Ci strasznie
![]() laylaaa, super fotki, a TŻ prześliczny jak to się mówiło w gimnazjum - "ale ciacho!" ale mam dziś dobry humor ![]() ja nie mam fotek z TŻem, bo wszystkie, na których byliśmy oboje wyszły takie ciemne, że nic nie widać.
|
|
#8351 |
|
Zakorzenienie
|
tz strasznie przewrazliwiony, polowe fotek z aparatu skasowal bo 'jak nacpany wygladam!!' ale w ogole cud ze sobie dal zrobic, bo do tej pory mialam moze ze 2-3 jego zdjecia, tak sie chowal przed aparatem
ja tez mam dobry humor, a jutro zamierzam sie wreszcie cos pouczyc.. a taa
|
#8352 |
|
Wtajemniczenie
|
emememsik => cieszę się, że już jest wszystko dobrze
blaque => to było czytanie ze zrozumieniem? Jeśli tak, to miałaś super wynik, my pisaliśmy badanie wyników i wątpię, żeby którakolwiek z moich odpowiedzi była poprawna... masakra jednym słowem ![]() laylaaa => fajny Tż, fajny ![]() o tym, że Wy wszystkie świetne laski, to już nie wspominam ![]()
|
#8353 |
|
|
No jasne, z Tobą na czele.
|
|
#8354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też mam nadzieję, że jakoś się ułoży z tą studniówką ![]() blaque Właśnie jakiego typu to był test? W każdym razie na wynik nie masz co narzekać, skoro takie cienkie oceny byly ![]() Em Widzisz, sprawdza się, tak jak mówiłyśmy, że jeszcze wszystko będzie dobrze No to super, że się tak układa ![]() Laylaa Faktycznie niezłe ciacho z TŻ-a a o Tobie już nie wspominam
|
|
|
|
|
#8355 |
|
Zadomowienie
|
em -- no to super
![]() ciesze ze ci sie układa ![]() laylaa -- jak precle ? nie no co ty , mi sie zdjecia badzo podobaja . jestes b ładna .. i tz tez wygląda sympatycznie
|
#8356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to raczej normalne laylaaa-sliczne masz oczy! Pasujecie do siebie Cytat:
To dobrze, ze dobry. I tak powinno byc aa faktycznie-'ale ciacho' rzadzi! Cytat:
Ho ho nie powiedzialabym Ee zobaczysz, ze bdziesz miala conajmniej 15pkt A powiedzcie mi ile za mature jest pkt? Za jeden przedmiot? Bo za czytanie ze zrozumieniem max 20 pkt. A wypracowanie ile? 30? I jeszcze cos..?
|
|
|
#8357 |
|
|
Dziewczyny, ponawiam prośbę. Wejdźcie : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172901
Jeśli ktoś ma neostradę, to może głosować wiele razy, po każdym włączeniu neta. Ja już idę spać, dobranoc
|
|
#8358 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() blaque, babcia, hehehe. a co do matury to ja sie w tych punktach malo orientuje, i Ty tez o tym narazie nie mysl!
|
#8359 |
|
Zadomowienie
|
witam
pochlonelam dzisiaj 7 paczkow i dobrze mi z tym ![]() Em gratuluje powrotu do TŻta ![]() laylaa slicznie wygladasz z TŻtem
|
#8360 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj, ja gdzieś na szarym końcu przy Was, może MOżE może w sobotę będę miała jakąś nową komóreczkę to powklejam parę fotek ale to jeszcze wielka niewiadoma ![]() Cytat:
![]() Ja? 15? modlę się o 7/8, choć to i tak piękna ocena ndst ![]() rozwaliły mnie pytanie typu: uzasadnij, że coś tam jest neologizmem frazeologicznym ![]() albo ostatnie: określ sens całego tekstu, określ sens tytułu tekstu... fajnie, tylko, że i tekst i tytuł były całkowicie bez sensu ![]() za czytanie jest na maturze 20, + 50 za wypracowanie, razem można zdobyć 70 punktów. Za wypracowanie jest 25 za rzeczy typu: kompozycja, styl, zapis, itd, a 25 jest tzw. klucz czyli te trafienia, czy myślisz tak samo jak egzaminatorzy ![]() ![]()
|
|
#8361 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej kochane!
Ja już tu sobie wszystkie cytaty ładnie, pięknie pozaznaczałam, a tu mi się Wizaż zawiesił! A tak poza tym, to jest prawie (już po)1 w nocy, a ja zamiast dokończyć uczyć się z fizyki (optyka), postanowiłam nadrobić zaległości na wątku. Cytat:
.A tak poza tym to koooochaaaaaam "Amelię" ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnie dwa zdania-święte słowa. Cytat:
A, co-"przysłowia mądrością narodów" (kolejne...) ! Cytat:
), aż Cię ucałuję Cytat:
Ja dwa, ale najpierw pożarłam 1 i 1/4 pizzy... i zastanawiam się czy powinno być mi z tym dobrze , ale chyba jest .Gadałam dziś (poprawka-wczoraj, dziś już jest od ponad godziny) z TŻ-em -nie wiem czy to coś z komputerem, czy co?Muszę go spytać wreszcie czy kogoś ma... Bo jesli nie, to chciałabym go odwiedzić... w przyszły weekend... Wiem, że głupi pomysł lecieć do Włoch na 3 dni, do faceta, który zerwał... ale co zrobić jak się człowiek na własne nieszczęście zakocha... To by było na tyle-idę się uczyć i spać. Dobranoc-choc teraz pewnie i tak nikt tego nie przeczyta. add: Kazali mi pousuwac emotki
|
|
|
#8362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpij[cie] dobrze ![]() Nie odzywałam się cały dzień, bo jakoś nie miałam ani inwencji, ani nastroju do pisania czegokolwiek. Męczy mnie pewna damsko-męska sytuacja. Można powiedzieć, że nie bardzo wiem, na czym stoję. Wszystko zamiast coraz prostsze, to jest doraz dziwniejsze, no ale nie będę Was zamęczać moimi głupimi problemami. Agosku gratuluję takiej determinacji. Ja nie wyobrażam sobie polecieć ot tak do Włoch, musisz go bardzo kochać ![]() Laylaaa & Em, świetne zdjęcia. Zastanawia mnie tylko położenie tych bil, to tak w celach artystycznych, czy trójkąt powinien być obrócony jednym kantem do brzegu stołu? Ostatnio często mam kontakt z bilardem, a jakoś nie zwróciłam uwagi hehehe. Zazdroszczę... Co do pączków, to zjadłam 2, ale to i tak za dużo hehe, poza tym jestem przeziębiona trochę, więc cały dzień siedzę w domu, nudzę się i PODJADAM A o lekturach nic nie będę pisała, bo mam ferie Przez chwilą stwierdziłam, że chyba dopiero na emeryturze zdążę przeczytać chociaż połowę tych książek, które planuję, a które nie są lekturami
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8363 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zrobiłam sobie przerwę w nauce... tak wiem... świetna godzina na naukę, zważając na to, że za jakieś 4,5 h muszę wstać
![]() Napisałam referat z historii i od dwóch godzin przyswajam geografię ![]() Więc byłam w tym "niby-teatrze", sztuka bardzo mi się podobała, grał tam Barciś ten od Norka ![]() Em gratuluję , fotki śliczne i a pierścionek to wogóle cud, miód i orzeszki !Laylaa a gdzie te precle na tych zdjęciach? Bo ja widzę tylko very ładną parę ![]() Agosek ja też chcę do Włoch Jestem pod wrażenie, że jesteś w tanie polecieć dla niego do Włoch, naprawdę ![]() A co pączków to miałam dzisiaj jednego, dała mi go babka od naszego teatru i jadłam go w szatni, dałam TŻowi do potrzymania i już więcej go nie zobaczyłam |
|
|
|
#8364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Cóż wolałabym za 60 lat nie gdybać "Co by się stało gdybym..."A zamęczać nas możesz ile wlezie! ![]() Martusiu-cieszę się, że jeszcze ktoś się uczy o takich dziwnych porach ![]() add: a teraz to tak serio, serio idę spać... jutro muszę sprzątnąć pobojowisko jakim jest mój pokój
|
|
|
#8365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo sie cieszę, że jest już lepiej ![]() Na pewno wszysto się ułoży.Urocze zdjęcia! Cytat:
Mam tak samo! Fajnie, że nie jestem jedyna![]() No i dziękuje za gratulacje Ty też masz po mnie te wyniki z maturki![]()
|
|
|
#8366 | |
|
|
Cytat:
Grałam pierwszy raz od podstawówki, zasad praktycznie nie znam, choć całkiem nieźle mi szło. Czyli co, jak się ustawia te bile?
|
|
|
#8367 |
|
Zakorzenienie
|
ja gralam z 10 razy w bilard, ale kurcze nie pamietam ustawienia bil. chyba powinno byc odwrotnie, tzn czubek trojkata ustawiony w kierunku uderzenia biala bila..? nie jestem pewna
|
#8368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, na jakiś konkurs na Pracę z literatury ![]() Nigdy więcej ![]()
|
|
#8369 |
|
Zadomowienie
|
Siedzę właśnie na drugiej informatyce... Nuuuuuudyyyyy... jakbym na przerwie nie wypiła kawy, to zasnęłabym z głową na klawiaturze.
|
|
#8370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
], a środku powinna być czarna i jeszcze któraś ma tam w trójkącie swoje ustalone miejsce chyba, ale tego już nie pamiętam, bo zawsze ktoś inny ustawia A kiedyś chciałam mocno uderzyć, tak się zdeterminowałam, że bila podskoczyła i prawie zbiła lampę nad stołem haha ![]() Wczoraj ściągnęła mi się 'Amelia'. Poza nią mam jeszcze 3 filmy do obejrzenia, ale tego francuskiego klimatu nie odpuszczę. Nie wiem czemu, bo nawet nigdy się języka nie uczyłam, a francuskie kino uwielbiam
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

)
Później wracam i biorę się do referatu z historii, nauki na spr. z geografii, fizyki i chemii bleeee :/

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nieważne, że w języku niemieckim, którego nie znam choć uczę się już drugi rok
Ważne, że będę miała zapis fonetyczny

I tak pieronsko nie chce mi sie go czytac, ze.. 

, fotki śliczne i a pierścionek to wogóle cud, miód i orzeszki