|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Karola dobrze piszesz! Bedzie dobrze i sucho
![]() Marti myśle ze kazdy normalny sprzedawca zrozumie i tyle, zrobi sobie zwrot prowizji czy cos
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi mam nadzieje
tyle czasu na tym allegro i cos takiego jeszcze mi sie nie zdarzylo:/---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- a mokro bedzie jak nas staruszki po wygojeniu dopadna
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby to nie były wody jednak! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
@&€?!%##^ i go policja postrasze
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba czas do łóżka
Dobrej nocy! |
|
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
Landi
niech synek jeszcze posiedzikarolamankowa oby to nie wodyjeszcze dla Was za wcześnie dziewczyny więc dbać o siebie ![]() ja też zmykam
Nasz ślub 1.08.2009 Nasz skarb 2.11.2012 Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-10-13 o 22:14 |
|
|
|
#610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marti, Pamietam te perfumy To był absolutny must have! ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Marti i jeszcze zapomniałam- Nie wiem czy przeoczylam Twoja odpowiedz czy Typrasę czy ass moje pytanie ![]() Czy te super wkładki, o których wcześniej wspomnalas to były carefree flexiform?
*** Nasza Córeczka Kaja Edytowane przez karolamankowa Czas edycji: 2012-10-13 o 22:30 |
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
KArolamankowa
Kurcze ja wlasnie kojarze te wody dzis sie na nie przypadkiem nadzialam ale jeszcze jedne fajne byly te z zielony wykrzyknikiem szukalam ale nie znalazlam bo bym zamowila a te kurde nie pamietam jak pachnialy.
|
|
|
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo właśnie w moim Tesco były duże paczki pi 8,99 i kupiam A z zielonym tez nie kojarze zapachu
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze to tanio!!
wybralam w koncu nianie i musze sie czaic na jakas fajna promocje
|
|
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sie zastanawiam jeszcze bo sporo tego...
|
|
#615 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Można imprezę robić![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a swoją drogą ciekawe co to za koleś, dziwne jakieśCytat:
Cytat:
żeby to nie wody byłyLandi mocne , niech Kubuś jeszcze siedzi w brzuszkua ja się wczoraj napracowałam, bo sprzątanie, szarlotka, jeszcze pieguski i pizzę zrobiłam i wieczorem myślałam że urodzę ale posiedzieliśmy z bratem i jego dziewczyną i było fajnie. Może zzostać bratową ![]() a teraz nocują u nas ii żeby nie robić hałasu, nadrobiłam Was i pomalowałam paznokcie na miętowo
|
|
#616 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to bedziemy na spacery z maluchami wychodzic przyda mi sie towarzyszka koniecznie no i bibe bedzie z kim zrobic Gdzie rodzisz??Cytat:
jak fajnie 40km rzut beretem![]() Oby z Landi było wszystko dobrze, niech zaciska nogi i wytrzyma my mamy termin ten sam we dwie, wiec praktycznie druga połowa listopada a do tego czasu jeszcze troche jest. Dajcie znac jak sie czuje i niech sie trzyma nasza kochana jak moze
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja z rana tradycyjnym 'morning dziewczynki
' ![]() Głupie sny miałam i w ogóle jakieś takie czarne myśli mnie nachodzą jeśli chodzi o przyszłość.. trochę lęków finansowych, mieszkaniowych.. nie ma tragedii czy coś w tym stylu, ale męczy mnie fakt, że wynajmujemy mieszkanie i teoretycznie w każdej chwili możemy dostać wymówienie.. a jak kupować własny dom to zawsze stres, papierkologia, banki.. i wiszące nad głową raty. To mi nie daje spokoju. Najlepiej to wygrać w totka i się nie martwić już niczym w ogóle Eh, pozatym ja mam taką naturę, że jak nie mam powodu do zmartwień to i tak sobie jakiś znajdę ![]() Tż mnie w moim śnie wkurzył też.. śniło mi się, że mi oświadczył, że jedzie sobie niebawem na długi weekend do Polski tam zagrać z kumplami jakiś koncert (mój tż grał kiedyś w kapeli - teraz gdy jego zespół się rozpadł kilka kolegów gra w innych różnych mniej lub bardziej znanych zespołach - jedn m.in w Golden Life ) W każdym razie awanturę mu zrobiłam, że dziecko na dniach ma się rodzić a on sobie planuje jechać.. eh, jak się przebudziłam to miałam aż mu ochotę z łokcia przywalić hehehehe O.. i śniło mi się, że miałam całą rękę pokrytą jakimiś naroślami, brodawkami, bąblami czy coś w tym stylu.. brr.. Dziś będziemy skręcać łóżeczko
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-14 o 09:15 |
|
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Bry,
Uuuu Gusiaczku....to zazdraszczam pazurkow bo ja mam jak chłop pańszczyźniany ![]() Moja wkładka jest sucha ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Lonia, We trzy jeśli już ![]() No ciekawe co z Landi...ale musi być dobrze Halwaya, Głupie sny w końcówce ciąży to standard- ponoć macica ucieka na serce powodując stany lękowe
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Wczoraj przyjechal drugi brat TŻeta z dziewczyna z Zakopanego .. i dzisiaj idziemy sie z nimi spotkac u drugiego brata TŻeta .. pewnie przezyje szok bo nie widzial mnie od 25 tygodni .. a ostatnio mialam zupelnie plaski brzusio i bylam troche hmm .. mniejsza .. ![]() Anielka ![]() Trzymam mocno za Ewcię .. niech sie mlody juz tak na ten świat nie pcha . ![]() Dzisiaj 14.10 wiec zostal mi miesiac do porodu wedlug OM
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-10-14 o 09:33 |
|
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Heloł dziewczyneczki
udało nam się kupić autko halwaya śniło mi się, że masz chłopca w brzuszku ![]() Landi kurcze kciuki za Ciebie i Kubusia karolamankowa nie strasz, to nie mogą być wody ![]() marti86 jak przyjdą perfumki to napisz jaki to zapach, bo pamiętam tylko że straszny hicior z nich był i podobały mi się |
|
|
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nowe autko - pokaż zdjęcie i powodzenia z zimówkami.. my na letnich w sumie jeździmy cały rok.. bo u nas śnieg to rzadkość.. a jak spadnie to nikt nie jeździ w ogóle, bo dróg nie odśnieżają paraliż kraju i klęska żywiołowa normalnie Temperatura minus 5 i masz nagłówki gazet, że arktyczne mrozy zawsze mnie to bawi ![]() Chłopca mówisz.. no nieźle.. w razie jakby co mamy dwa imiona dla chłopaka przygotowane, ale myślę, że i tak bym się bardzo zszokowała gdyby to nie była dziewczynka ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-10-14 o 09:42 |
||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dzien
mnie tradycyjnie obudzila dzisiaj zgaga macie jakies wiesci co u Landi?? snila mi sie dzis pozdrawiam
|
|
|
|
#623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myślę, że sam numer telefonu to to w sumie w niczym im nie pomoże Cytat:
![]() i ciesze sie ze wkładka dziś juz jest sucha Cytat:
![]() napisalam do sprzedajacego o tym i opdisal ze "ok" wiec achyba anulowal transakcje ![]() jakby co to mozna pisac do allegro bo blad systemu, a jesli sprzedajacy sie uprze to ja odkupie od Ciebie perfumy ![]() coraz bliżej ![]() : brzydal:![]() klaski :![]() ![]() a ja nie spalam w nocy, bo jakos nie moglam i wlaczylam ze soba zeby lapka nie odpalic i wlaczyc wizaz , tylko sama bym siedzialaza to w nocy zezarlam 2 pączki |
|||
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
O.. wyhaczyłam, że na Onecie jest fajny dokument - ale niestety dostępny tylko na terenie Polski - muszę sobie jakieś obejście IP załatwić, bo mnie wkurza już to, że niektóre materiały są dla mnie niedostępne..
![]() dla zainteresowanych: http://vod.pl/zycie-przed-zyciem,79940,w.html#play Co dzieje się z dzieckiem od momentu poczęcia aż do jego narodzin? Co sprawia, że w ciągu zaledwie 9 miesięcy z małej komórki tworzy się człowiek? "Życie przed życiem" to zachwycająca i zadziwiająca podróż do świata, który wciąż skrywa wiele tajemnic. Dokument opowiada o ciąży z dwóch punktów widzenia: dziecka i oczekującej jego narodzin mamy. Na potrzeby filmu po raz pierwszy w historii wykonano niezwykle szczegółowe, trójwymiarowe animacje komputerowe pokazujące jak wygląda dziecko w brzuchu matki i jak zmienia się wraz z upływem kolejnych tygodni ciąży. Sekwencje animowane stanowią aż 40% całego filmu! "Życie przed życiem" to także opowieść o przyszłych mamach – ich problemach, emocjach i relacjach jakie mają z nienarodzonym jeszcze dzieckiem.
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
a mi dzisiaj śniła się wizyta u lekarza (ta co będzie we wtorek) i nie chciał mi powiedzieć ani ile waży ani nic nie wspominał o porodzie a jak się go zapytałam o dziecko to skwitował "Te młode dzisiaj to wszystko chciałby wiedzieć, będzie taki jaki się urodzi" zupełnie jak nie mój lekarz (sam zawsze wszystko mówi, a ja o nic się nie pytam). I kazał mi zrobić mnóstwo badań na za 5-6 tyg. I nikt mnie nie rozumiał a ja chodziłam zdenerwowana że 7 kg dziecko urodzę...My dzisiaj po południu jedziemy do mojego brata ![]() Cytat:
A co do totka - my też na to liczymy tylko jakoś nie chce wyjść.Karolamankowa - uff... dobrze że wszystko ok i jest sucho Ciekawe jak Landi? Gabi - współczuję sytuacji z tym telefonem do mamy. Pewno jakby nie chciała dać numeru tel to by ustawił sytuacje tak aby dla dobra córki to ona spłaciła choć część tzw. "długu". Do mnie kiedyś dzwonili z jakiejś firmy ściągającej długi. Tzn. najpierw napisali sms'a
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie dziewczynki
Landi tzrymam kciuki!!! Niech synek jeszcze posiedzi!!!! Niedziela zapowiada się ładnie, planje obejrzec sobie i kto to mówi 2 na polsacie, a potem do mojej kochanej teściowej jedziemy ![]() Ale mi sie pierdoły śniły dzisiaj
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Już tylko miesiąc
Aerien - gratuluję nowego autka ![]() Halwaya - ale się uśmiałam z tych arktycznych mrozów przy -5. Kiedyś kolega mi opowiadał że jak był z kolei w Hiszpanii to tam przy jakiejś dla nas średniej temperaturze chyba 10 na plusie - on miał cienką kurteczkę a wokół ludzie w zimowych kurtkach i czapkach - ale ile w tym było prawdy to nie wiem. |
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
a maż sie dzisiaj obudził i śpiewa od rana... być kobietą, być kobietą....
Kocham: 11.09.2009 Powiedziałam TAK: 11.09.2010 Nasz Dzień: 22.10.2011 Edytowane przez Pani_Jasiowa Czas edycji: 2012-10-14 o 10:01 |
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Wiecie ze zostały mi mniej jak 2 dni do cc ? Jakoś do mnie nie dociera - raczej boje sie ze zapomne ze mam nie pić kawy rano we wtorek - czuje sie tak nieprzygotowana .... 46h do godziny zero :P |
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki - ja w Totka czasem wygrywam, ale to groszowe sprawy.. po kilka funtów (najwięcej to chyba 15 wygrałam - a na dom to tak więcej by się przydało ) Trzymam kciuki i za Ciebie - najwyżej się jakoś podzielimy ![]() A co do przekrętów to tutaj mnóstwo jest takich.. ja co jakiś czas odbieram telefon, że dzwonią w sprawie pożyczki jaką wzięłam w przeciągu ostatnich 5 lat i co najśmieszniejsze zawsze pytają o Dana nie Danuta (Dana używam w tych wszystkich nieformalnych sprawach, jednak banki czy inne oficjalne urzędy to znają prawidłową formę imienia ) No nic - czasami dzwonią i przedstawiają się jako mój dostawca internetu i informują, że jest wirus w moim komputerze i żeby zainstalować jakiś ważny update A już szczytem jest to co miała moja znajoma - zacytuje jej wpis:Wystawilam na gumtree duza rzecz do sprzedania do odbioru wlasnego. Chwile pozniej dostalam maila od rzekomej Carly, ze jej sie podoba i chcialby kupic, ale chcialaby uzyc kuriera, gdyz mieszka w drugiej czesci Londynu. Przystalam na taka propozycje i jakiez bylo moje zdziwienie, gdy... dostalam rachunek od niej z paypala na moj mail, z wplata za owa rzecz, plus koszty przesylki razem wziete. Nastepnie przyszly kolejne maile, ze dostane owe pieniadze dopiero wtedy gdy wplace sto funciakow za przewoz przez Western Union do jakiegos goscia w RPA, do ktorego niby rzekoma firma przewozowa nalezy. Jak rowniez, kolejnych kilka maili o tym, jakim bezpiecznym miejscem jest paypal przy przelewaniu pieniedzy. No padlam ze smiechu jak to przeczytalam. Rzecz jasna, zadna taka kwota nie wplynela na moj prawdziwy paypal. Ale to nie koniec. Napisalam grzecznie, ze tak sie nie robi (o naiwnosci! ) i ze uwazam nasza transakcje za zamknieta. Przyszly kolejne maile, oskarzajace mnie o bycie oszustem, jak rowniez maile z paypala, ze juz sie na mnie szykuje grupa dochodzeniowa, ktora ochoczo mnie przeslucha i wsadzi do wiezienia Malo tego, ta grupa, to samo F.B.I!Wow!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

jak klikalam jedna na bank!!!! napisalam do sprzedajacego mam nadzieje ze mi anuluje ten jeden flakonik bo dawno tej wody nie mialam i nie wiem czy moj tz ja zaakceptuje(niektorych nie moge uzywac bo go dusza:/)
@&€?!%##^ i go policja postrasze 
klask i: i czekam na zdjecia a jak ich nie dodasz to bedzie foch!!!!!

jakies poduszki kupilismy do krzesel itd
ale posiedzieliśmy z bratem i jego dziewczyną i było fajnie. Może zzostać bratową