Ślubujące w 2012 - część II - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 21:50   #3991
Neave
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ale pachnące zakupy
A nam wczoraj mąż zrobił taką pachnąca kąpiel a potem leżeliśmy na kocach w pustym salonie przy rozpalonym kominku
Kochana a kiedy Ty wrzucisz nam swoja relację i zdjęcia?
Relację piszę jak tylko znajdę chwilkę, mam nadzieję, że nie wyjdzie mi z niej książka mam nadzieję, że dzisiaj skończę

Zdjęć niestety nie mam...wczoraj byłam u mamy, miałam wziąć jej kartę z aparatu do zgrania... i zapomniałam kompletnie... ale już w sobotę nasz przyjaciel-fotograf ma przywieźć zdjęcia

blair - widziałam fotki z panieńskiego - wyglądasz cudnie! fantastycznie podkreślone oko udaje ci ogromnego uroku!

szczęśliwa - pięknie wyglądałaś! i to słodkie futerko urocze, chociaż pewnie bardziej je brałaś ze względu na temperaturę

jojla - moim zdaniem jutro polecony powinien dotrzeć
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:50   #3992
justiii87
Zakorzenienie

magnusia - takie zwykłe normalne rolety w oknach też mamy, ale chciałam zamiast zasłonek i firan rolety rzymskie jako ozdoba okna tylko, że jak mi wyliczyli w sklepie ( na jeden pokój) to 1300 zł :/ więc chyba zrezygnuję z tej ozdoby, ale są takie piękne eś
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:59   #3993
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
magnusia - takie zwykłe normalne rolety w oknach też mamy, ale chciałam zamiast zasłonek i firan rolety rzymskie jako ozdoba okna tylko, że jak mi wyliczyli w sklepie ( na jeden pokój) to 1300 zł :/ więc chyba zrezygnuję z tej ozdoby, ale są takie piękne eś

o matko..... no cena powala
Stary 2012-10-11, 23:14   #3994
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
super prezent.
no widzisz tak to jest- jak sie o coś nie upomnsz 10 razy to ludzie nie rozumieją dla mnie to nie pojęte jak tak można wykonywać swoją pracę- bo przecież tam ludzie pracują i świadczą usługi!.
Niestety coraz częściej spotyka się taką niekompetencję- sama doświadczyłam tego w sobotę: zrobiłam rezrwację stolika w restauracji, wszystko podałam po czym zerwało mi połaczenie. Zadzwoniłam, powiedziałam co i jak (odebrała inna osoba) i dostałam potwierdzenie, że rezerwacja została zrobiona. I co- przychodzę w sobotę i rezerwacji nie ma a kelner do mnie jeszcze mówi że to się często zdarza, że może ktoś miesiące pomylił no ręce mi opadły normalnie- tak to mówił jakby to było normą Na szczęście były wolne stoliki i mieliśmy gdzie usiąść ze znajomymi ale wściekłam się tak, że myślałąm że aortę przegryzę temu kelnerzynie
ehh coraz częściej doświadczam tego braku profesjonalizmu no nieźle bym się wkurzyła za taką akcję
mam nadzieję, że jakimś cudem moja przesyłka jutro dojdzie

Co do braku profesjonalizmu to ostatnio się wkurzyłam na pośrednika nieruchomości. Przy odbiorze mieszkania spisaliśmy protokół zdawczo-odbiorczy na drukach z biura (tylko gazomierz i licznik prądu) i miał nam ten dokument wystraczyc i do administracji i do gazowni i do elektrowni. Jednak w gazowni okazało się, że oni chcą protokół tylko na swoich drukach i musieliśmy latac z tymi drukami do byłych właścicieli... no ja mogłam tego nie wiedziec, że muszą byc specjalne druki ale doświadczony pośrednik już powinien taką wiedzę posiadac Napisałam Pani grzecznego maila z informacją jak to wygląda w przypadku gazowni - i nawet nie miała na tyle klasy, żeby przeprosic...

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
jojla - moim zdaniem jutro polecony powinien dotrzeć
modlę się, żeby tak było

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 07:32   #3995
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Ksiądz powiedział " co łaska" wiec daliśmy 400zl plus 200zl płacimy organiście.

No i juz minął czwartek. Ale ten czas leci. Chyba zrezygnujemy z winietek. Jak sobie pomyśle, ze mam teraz osadzać gości to juz mi słabo :P
Własnie ruszamy do Białej podlaskiej po bimber i Sękacz.
Miłego wieczoru
Dokładnie tyle samo my płaciliśmy księdzu i organiście

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Voucher do hotelu w Zakopanym, to ma byc główny prezent który miał zaleźc się w koszu ze smakołykami, dla mojej mamy mam voucher do spa... Jak jutro nie dotrze to wypiszemy im sami takie zaproszenie a później wręczymy właściwy...
Zła jestem bo jak umawiałam się w ubiegłym tygodniu telefonicznie, żeby voucher był do wykorzystania od listopada to mówiłam panu z którym rozmawiałam, że zależy mi, żeby doszło do 13.10... a dziś jak dzwoniłam to pani mi powiedziała, że ona nic nie wiedziała i że wysłała dopiero we wtorek (to nic, że wysyłałam im w ubiegłą środę potwierdzenie przelewu, żeby sprawę przyspieszyc i w piatek potwierdzili, że mają pieniądze na koncie ) moja wina, że w mailu nie napisałam, że proszę o natychmiastowe wysłanie ale myślałam, że po rozmowie telefonicznej to jest jasne...
Prezent jest extra! Nie wpadłabym na to- ale muszę przyznać że chyba to najlepszy prezent dla rodziców U nas chyba by to nie przeszło bo moi rodzice owszem by pojechali ale teściowa jako że 'boi się świata' to nie wyściubiła by nosa spoza domu Ale chyba muszę tz o tym pomyśle powiedziec bo aż wstyd ale jeszcze im prezentu nie dalismy

Cytat:
O matko... cena wpędza w osłupienie! Co innego gdyby była to cena do kilku pokoi, ale do jednego- masakra

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 07:48   #3996
szczesliwa25
Rozeznanie

Cena rolet często zależy, a przynajmniej powinna zależeć od materiału z którego będą szyte. Może jakiś gotowiec:
http://www.dekoria.pl/offer/group/32/rolety-rzymskie

Mnie 3 rolety austriackie, ale z pełnym mechanizmem (sprawdziłam w hurtowni, jeden mechanizm to 200zł), pasmanterią do obszycia kosztowały 1300 i sama kupiłam materiał.

Bon do zakopanego, super!!! )) Sama bym chętnie pojechała..
I z pewnością dzisiaj dotrze )
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 07:57   #3997
magnusia
Zakorzenienie

o rany ale zimno...... prawie zamarzłam jadąc do pracy
Stary 2012-10-12, 08:31   #3998
szczesliwa25
Rozeznanie

ja przeziębiona już 3ci dzień ;-) psikam, kicham a nos czerwony jak u menela ) i za bardzo dla kobiet w ciąży leków nie ma, a jak są jakieś dziwne to wolę nie ryzykować, więc się leczę domowymi sposobami ))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 09:16   #3999
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Viollet - a Ja Ci zazdroszczę że masz przed sobą te 10 m-cy. Wspaniały okres
No coś w tym jest chociaż wolałabym, żeby już był maj

Cytat:
Ja dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie skrobałam szyby w samochodzie ... echhh. Kozaki noszę od wczoraj, podobnie jak rękawiczki. Echhh.

Chorującym dużo zdrowia!

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 09:29   #4000
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ksiądz powiedział " co łaska" wiec daliśmy 400zl plus 200zl płacimy organiście.

No i juz minął czwartek. Ale ten czas leci. Chyba zrezygnujemy z winietek. Jak sobie pomyśle, ze mam teraz osadzać gości to juz mi słabo :P
Własnie ruszamy do Białej podlaskiej po bimber i Sękacz.
Miłego wieczoru
Zrób winietki ;p możemy Ci pomóc ;p Chociaż nie wiele czasu CI zostało ;p

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 10:03   #4001
blair_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dzieki Siostra mnie zmotywowała, mam jej wysłac liste i ona zrobi Potem tylko do drukarni Bo ja dziś czasu nie będę miała.
Na 13 paznokcie, potem skoczyć Małej kupić buciki i sweterek biały. Potem na sale. Alkohol i dopłacić resztę.
Tylko muszę ich rozsadzić wszystkich.
Mam do Was pytanie. Jak załatwiłyście kwestie winietek? Goscie chodzili po stołach szukac swoich czy jakiś plan zrobiliście i wisiał? Czy jak ? Bo nie mam pojęcia jak to zrobić :P

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 10:04   #4002
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Prezent jest extra! Nie wpadłabym na to- ale muszę przyznać że chyba to najlepszy prezent dla rodziców U nas chyba by to nie przeszło bo moi rodzice owszem by pojechali ale teściowa jako że 'boi się świata' to nie wyściubiła by nosa spoza domu Ale chyba muszę tz o tym pomyśle powiedziec bo aż wstyd ale jeszcze im prezentu nie dalismy
Dzięki Ten voucher to ma byc dla nich taki motywator do wyjazdu bo zawsze narzeka teściowa, że nigdy nigdzie nie jeździli, żeby dzieci mogły zobaczyc trochę świata, mam nadzieję, że pojadą

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Bon do zakopanego, super!!! )) Sama bym chętnie pojechała..
I z pewnością dzisiaj dotrze )

Trzymajcie kciuki, żeby listonosz dziś był łaskawy Co do Zakopanego to dla nas szczególne miejsce - jeździmy tam co jakiś czas i oświadczyny też były na Gubałówce Namawiam TŻ, żebyśmy w przyszłym tygodniu też pojechali na dwa, trzy dni już jako małżeństwo

Cytat:
oj zimno poszłam na 7:00 do kościoła i przemarzłam kupiłam sobie szalik, żeby narzucic jutro na siebie ale nie wiem czy i tak nie zmarznę

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
ja wczoraj moje w końcu wycięłam

Stary 2012-10-12, 10:13   #4003
Neave
Raczkowanie

Cytat:
ja przeziębiona już 3ci dzień ;-) psikam, kicham a nos czerwony jak u menela ) i za bardzo dla kobiet w ciąży leków nie ma, a jak są jakieś dziwne to wolę nie ryzykować, więc się leczę domowymi sposobami ))
Niestety to chyba najgorsze w ciąży - przeziębienie
Mi dawali jakieś leki dla małych dzieci i te podobno bez problemu można brać. jeśli masz katar polecam Sterimar (sól fizjologiczna z aplikatorem) oraz maść majerankową. Na gardło - najlepiej jakiś syrop domowej roboty, np. ze skrojonej cebuli z cukrem. Jeśli dobrze pamiętam to na gorączkę mama mi dawała podgrzaną w piekarniku sól w ścierce kuchennej i to się kładzie na czoło.
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 10:33   #4004
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki Siostra mnie zmotywowała, mam jej wysłac liste i ona zrobi Potem tylko do drukarni Bo ja dziś czasu nie będę miała.
Na 13 paznokcie, potem skoczyć Małej kupić buciki i sweterek biały. Potem na sale. Alkohol i dopłacić resztę.
Tylko muszę ich rozsadzić wszystkich.
Mam do Was pytanie. Jak załatwiłyście kwestie winietek? Goscie chodzili po stołach szukac swoich czy jakiś plan zrobiliście i wisiał? Czy jak ? Bo nie mam pojęcia jak to zrobić :P
My chcieliśmy mieć plan, ale zabrakło mi motywacji i czasu by samej zrobić (winietki robiliśmy sami ), a za kawałek papieru płacić ponad 100 złotych też nie chciałam My stoły mieliśmy podzielone: Moja rodzina od str mamy, od str taty, znajomi, TŻ rodzina. Moja mama i ktoś jeszcze mówił gościom który stół, dalej już sami szukali

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 13:48   #4005
niki19
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Nie may na razie dostępu do neta więc nie mam jak was nadrobić, jestem w Krakowie u siostry bo mam dziś zajęcia więc wpadłam dać znać ,że żyje po weselu

A ślub i wesele suuuper udane , wszystko było cudownie nawet pomimo małych niedociągnięć Bardzo dużo osób gdy odchodziło gratulowało nam i mówiło , że świetne wesele i ,że genialnie się bawili wieć jestem szczęśliwa , że goście również zadowoleni, nawet pogoda dopisała bo było ciepło i słonecznie a w niedziele już lało

Po weekendzie wrzucę do klubu relacje i zdjęcia na razie takie od znajomych i mam nadzieję , że szybko dorobimy się neta i będę znowu mogła być z wami na stałe

Tymczasem przesyłam gorące buziaki dla Was wszystkich

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 14:42   #4006
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Nie may na razie dostępu do neta więc nie mam jak was nadrobić, jestem w Krakowie u siostry bo mam dziś zajęcia więc wpadłam dać znać ,że żyje po weselu

A ślub i wesele suuuper udane , wszystko było cudownie nawet pomimo małych niedociągnięć Bardzo dużo osób gdy odchodziło gratulowało nam i mówiło , że świetne wesele i ,że genialnie się bawili wieć jestem szczęśliwa , że goście również zadowoleni, nawet pogoda dopisała bo było ciepło i słonecznie a w niedziele już lało

Po weekendzie wrzucę do klubu relacje i zdjęcia na razie takie od znajomych i mam nadzieję , że szybko dorobimy się neta i będę znowu mogła być z wami na stałe

A witamy kolejną żoneczkę
Super, że wszystko się udało i czekamy na relację i zdjęcia z niecierpliwością
Skoro goście zadowoleni to znaczy że wszystko było świetne

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-12, 15:46   #4007
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

heeej mrożonko wszystkiego naj

Doszedł prezent dla rodziców TŻ kamień spadł mi z serca

Stary 2012-10-12, 17:46   #4008
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

oj no to Ty uwazaj na siebie- herbatka z malinami i pod kocyk i grzać się

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:

u mnie nie wiem dokładnie jak było bo my wyszliśmy jak już wszyscy na sali byli- samochodem na salę na górę wjechaliśmy ale z tego co potem na filmie oglądałam goście sami się zroientowali że są winietki a dodatkowo zespół mówił coś w stylu "witamy, zapraszamy szanownych gości i zapraszamy do odszukania miejsca przy stole". Ludzie szybko sobie poradzili z odnalezieniem

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Cześć dziewczynki

witaj w gronie żonek czekamy na relację i fotki
super, że wszystko się udało i jesteś szczęśliwa
Stary 2012-10-13, 10:32   #4009
katie99kasia
Rozeznanie

Ależ tu dziś głucha cisza...
To chyba przez pogodę ;(
Ja dziś idę na weselisko kuzyna i kurcze chyba pójdę w płaszczu bo tak zimnooo.

Wszystkim naszym dzisiejszy PM najlepszego na nowej drodze życia i aby ten dzień był najwspanialej wspominanym dniem życia

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-13, 11:26   #4010
magnusia
Zakorzenienie

jojla i wszystkie dzisiejsze PM-ki- życzę Wam duuuuużo szczęścia i miłości oraz samych radosnych chwil u boki małżonka )

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

cisz tu dziś jjak nigdy

ja się powoli szykuję na wesele kolegi- u mnie też zimno i na pewno płaszcz założę a i tak pewnie zmarznę - brrrr
Stary 2012-10-13, 19:08   #4011
Malgos_12
Zakorzenienie

JOJLA - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia już jesteś mężatką
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:40   #4012
magnusia
Zakorzenienie

znowu dzisiaj cisza tutaj

Ja właśnie wstałam po wczorajszym weselu. Było średnio..... najgorszy był zespół-ogólnie grali dobrze ale czułam się jakbym słuchała VH1, z polskich kawałków zagrali ze 3-4 rockowe piosenki a tak wszystko zagraniczne. Niby kawałki fajne ale nie na wesele (Seal, Lady Ga-Ga, Oceana, Simply Red itp). Jak ktoś chciał zamówić jakąś piosenkę albo prosił aby coś zagrali to mowili, że nie bo tego kawałka nie ma na liście (). Brakowało "jesteś szalona", "żono moja" itp typowych weselnych przyśpiewek. Zespoł robił częste i długie przerwy (po 30-40 minut), nie było zabawy za stołami 9a ja to tak lubię na weselach ) No i w efekcie połowa sali siedziała a goście zaczęli się zwijać już przed 24.... Świakowa w ogóle nie była widoczna, nie tańczyła, nie chodziła do gości - słabo ogólnie. Jedzenie nawet niezłe ale jak dla mnie za bardzo wymyślne (polenta kukurydziana, pure ziemniaczane w tortilii) no ale śledzie były dobre . Stoły były okrągłe i moim zdaniem to nie jest najlepszy pomysł na wesele bo goście wogóle nie mają szansy pobawić się razem (no ale to może zależy od towarzystwa).
Ogólnie pobawiłam się, potańczyłam ale do domu wróciliśmy o 2:30 (o 2:00 wyszliśmy)- żadko kiedy tak wcześnie z wesela wracam.

U nas pogoda piękna, cieplutko i słoneczko Czekam aż małż siię obudzi i może na jakiś spacerek go wyciągnę
Stary 2012-10-14, 12:34   #4013
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - u mnie zimno jak nie wiem co...
być może to był właśnie klasyczny przypadek, o czym pisałyśmy wcześniej z Justii - że państwo młodzi zrobili muzykę pod siebie i rzeczywiście szybko się ludzie zaczęli rozchodzić... a co do jedzenia to te potrawy były na obiad?? pewnie chcieli zrobić nowocześnie - ale jak widać nie zawsze to idzie w parze z dobrym weselem...
boję się, że za parę lat dobre stare weselne utwory będą zakazane
a ja durna baba siedziałam wczoraj chyba z 6 godzin zmieniając plan naszej wycieczki, bo jedna dziewczyna napisała o takich cudnych wyspach i stwierdziłam, że musimy je zobaczyć - poza tym nie mogę sobie darować, że jak w ogóle mogło to miejsce umknąć mojej uwadze ...
Stary 2012-10-14, 13:03   #4014
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
być może to był właśnie klasyczny przypadek, o czym pisałyśmy wcześniej z Justii - że państwo młodzi zrobili muzykę pod siebie i rzeczywiście szybko się ludzie zaczęli rozchodzić... a co do jedzenia to te potrawy były na obiad?? pewnie chcieli zrobić nowocześnie - ale jak widać nie zawsze to idzie w parze z dobrym weselem...
..
tak to było na obiad, nawet rosołu nie było tylko krem w dyni z jakimiś płatkami serowymi przypalonymi. Z "tradycyjnego" jedzenia to były śledzie i wędliny reszta wymyślna z asyście zagona sałaty na półmisku . Ale gulasz wolowy z grzybami był dobry Zrobili tak jak chcieli i mam nadzieję, że młodym się podobało i było tak jak chcieli aby było
Stary 2012-10-14, 14:07   #4015
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - zgodzę się, ale jak goście wcześnie rozchodzą, nie tańczą za bardzo... to chyba młodzi widzą takie rzeczy? tak jak mówiliśmy, wesele jest jednak dla gości... bo co z tego że ja byłabym zadowolona podając np tylko owoce morza (bo je uwielbiam), jak goście by się nie częstowali, jednak ich zadowolenie wpływa na moje, bo przecież jednak właśnie dla nich robi się tą imprezę i próbuje dogodzić.
Stary 2012-10-14, 14:53   #4016
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
znowu dzisiaj cisza tutaj

Ja właśnie wstałam po wczorajszym weselu. Było średnio..... najgorszy był zespół-ogólnie grali dobrze ale czułam się jakbym słuchała VH1, z polskich kawałków zagrali ze 3-4 rockowe piosenki a tak wszystko zagraniczne. Niby kawałki fajne ale nie na wesele (Seal, Lady Ga-Ga, Oceana, Simply Red itp). Jak ktoś chciał zamówić jakąś piosenkę albo prosił aby coś zagrali to mowili, że nie bo tego kawałka nie ma na liście (). Brakowało "jesteś szalona", "żono moja" itp typowych weselnych przyśpiewek. Zespoł robił częste i długie przerwy (po 30-40 minut), nie było zabawy za stołami 9a ja to tak lubię na weselach ) No i w efekcie połowa sali siedziała a goście zaczęli się zwijać już przed 24.... Świakowa w ogóle nie była widoczna, nie tańczyła, nie chodziła do gości - słabo ogólnie. Jedzenie nawet niezłe ale jak dla mnie za bardzo wymyślne (polenta kukurydziana, pure ziemniaczane w tortilii) no ale śledzie były dobre . Stoły były okrągłe i moim zdaniem to nie jest najlepszy pomysł na wesele bo goście wogóle nie mają szansy pobawić się razem (no ale to może zależy od towarzystwa).
Ogólnie pobawiłam się, potańczyłam ale do domu wróciliśmy o 2:30 (o 2:00 wyszliśmy)- żadko kiedy tak wcześnie z wesela wracam.

U nas pogoda piękna, cieplutko i słoneczko Czekam aż małż siię obudzi i może na jakiś spacerek go wyciągnę
No to wesele tragiczne jak dla mnie. Uwielbiam tradycyjne polskie weselicha i moi znajomi i rodzinka tez. Na swoje wesele prygotowałam śpiewniki i napewno bedzie zabawa przy stołach

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 17:39   #4017
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
a ja durna baba siedziałam wczoraj chyba z 6 godzin zmieniając plan naszej wycieczki, bo jedna dziewczyna napisała o takich cudnych wyspach i stwierdziłam, że musimy je zobaczyć - poza tym nie mogę sobie darować, że jak w ogóle mogło to miejsce umknąć mojej uwadze ...
Małgos a co ta za cudne wyspy?

Cytat:
tak to było na obiad, nawet rosołu nie było tylko krem w dyni z jakimiś płatkami serowymi przypalonymi. Z "tradycyjnego" jedzenia to były śledzie i wędliny reszta wymyślna z asyście zagona sałaty na półmisku . Ale gulasz wolowy z grzybami był dobry Zrobili tak jak chcieli i mam nadzieję, że młodym się podobało i było tak jak chcieli aby było
No tak - młodzi zadowoleni a goście, jak widać, nie bardzo. Ja też jestem zdania, że jednak wesele trzeba robić "dla gości" Co prawda sama wesela nie miałam, tylko zwykły obiad, bo wesela to nie moje klimaty (Mąż też nie lubi takich imprez ), ale gdybyśmy mieli robić, to tak właśnie, licząc się z gustami zaproszonych.
U nas też Pani w restauracji była zdziwiona, ze w ostatniej chwili zamienialiśmy jakąś "wykwintną" zupę-krem na tradycyjny rosół i wymyślną pieczoną kaczkę na zwykłego schabowego No i jak się okazało - schabowy znikał najszybciej spośród wszystkich podanych mięs

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2012-10-14 o 17:42
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 18:10   #4018
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - dobrze zrobiliście zamieniając na tradycyjne dania zawsze można urozmaicić przystawki czy zimną płytę...

a wyspy to Similan o takie:
http://www.google.pl/search?q=simila...w=1366&bih=624
Stary 2012-10-14, 19:39   #4019
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Wika - dobrze zrobiliście zamieniając na tradycyjne dania zawsze można urozmaicić przystawki czy zimną płytę...

a wyspy to Similan o takie:
http://www.google.pl/search?q=simila...w=1366&bih=624
Ale Ci zazdroszczę :lov e: Zwłaszcza teraz, gdy za oknem tak niefajnie się zrobiło.... Nie mogę się doczekać relacji i Twoich zdjęć Trochę inaczej się ogląda zdjęcia kogoś, kogo zna się - choćby tylko z forum internetowego - ale te w wyszukiwarce też robią wrażenie
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 19:57   #4020
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - też się nie mogę doczekać, choć wiadomo, że moje zdjęcia będą takie bardziej normalne... ale mam nadzieję, że kolor wody się nie zmieni w razie czego podrasuję w photoshopie hahahah
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości