Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-14, 10:10   #631
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wiecie ze zostały mi mniej jak 2 dni do cc ? Jakoś do mnie nie dociera - raczej boje sie ze zapomne ze mam nie pić kawy rano we wtorek - czuje sie tak nieprzygotowana .... 46h do godziny zero :P
jej... aż się nie chce wierzyc Nie stresuj się kochana

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:12   #632
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Wiecie ze zostały mi mniej jak 2 dni do cc ? Jakoś do mnie nie dociera - raczej boje sie ze zapomne ze mam nie pić kawy rano we wtorek - czuje sie tak nieprzygotowana .... 46h do godziny zero :P
kochana bede 3mac kciuki!!!!
Stary 2012-10-14, 10:16   #633
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

No pełno teraz oszustów i to grających właśnie na uczucia leku, jakimś niebezpieczeństwie itd, my to sie nie damy ale juz nasi rodzice a babcie to dopiero łatwe kaski

Jadę z mężem na shopping bo obiecalam mu kurtkę i moze Ikea szybka, jakaś polka by mi sie przydala dla Małej

Ostatnio cieżko mi sie siedzi, ten brzuch jakoś napiera na cyce, albo cyce na brzuch no cieżko mi sie oddycha

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:18   #634
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość

Halwaya - ale się uśmiałam z tych arktycznych mrozów przy -5. Ciekawe jakby wytrzymali -25 albo -30???
Kiedyś kolega mi opowiadał że jak był z kolei w Hiszpanii to tam przy jakiejś dla nas średniej temperaturze chyba 10 na plusie - on miał cienką kurteczkę a wokół ludzie w zimowych kurtkach i czapkach - ale ile w tym było prawdy to nie wiem.
No - jak ma spaść śnieg to są ostrzeżenia.. spodziewamy się 2 cali (5cm) śniegu! Normalnie szkoły sie wtedy zamykają.. nie no.. masakra.. najzimniej co tu było to własnie chyba z -15 i każdy nie wiedział co się dzieje.. w pracy dostawaliśmy darmową ciepłą zupę pomidorową, by się rozgrzać a i tak większość pracowników nie dotarła na miejsce.. W sumie na letnich oponach po nieodśnieżonych drogach kiepsko się jeździ - i faktycznie już kilka razy wolałam iść do pracy piechotą niż męczyć się samochodem - a Ci co mieszkają poza miastem, lub mają wyjazd pod górkę to nie ma bata - nie dojadą.. Najwięcej śniegu co spadło -t o było ok 10cm - więc to już prawdziwa klęska.

A co do Hiszpanów to uwierzę.. mieliśmy na studiach jednego z wymiany - jaki on zawsze opatulony chodził

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
a maż sie dzisiaj obudził i śpiewa od rana... być kobietą, być kobietą....
zazdraszcza

Cytat:
Dzień dobry

Oooo!!! no już niebawem - będę trzymać kciuki i czekać na relacje po

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:22   #635
livdragon
Raczkowanie

GG do livdragon

Jak tylko bede w stanie cos więcej napisac -napewno sie odezwę
livdragon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:23   #636
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tylko bede w stanie cos więcej napisac -napewno sie odezwę
widze, ze z Gdanska jestes.. w ktorym szpitalu masz cesarke?

Stary 2012-10-14, 10:23   #637
Dojotka1987
Zakorzenienie

od Landi:
hej no jest ok w miare, juz nic ze mnie nie leci na dole w sumie bez zmian.. pozostaje tylko czekac, dzis zaczynamy 9miesiac.. ale jestem dobrej mysli. w mojej ciazy juz nic mnie nie zdziwi nawet mojej mamie sie dzis snilo ze urodzilam, a ostatnio moje krwawienie jej sie tez wysnilo wiec juz sie z tym pogodzilam ze moge niedlugo zobaczyc syna
Stary 2012-10-14, 10:29   #638
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Kochane, nie bylo mnie chyba z 3 dni a tu nowy watek i milion stron do nadrabiania.
Przelecialam po lebkach bo nie dam rady wszytskiego nadrobic.
A ja przez ostatnie kilka dni mialam pelno spraw do zalatwienie, dokumentow, pozniej dokupywalam juz drobizgi do wyprawki (tyopu woda do szpitala, szampon, pasta itp) wyszstko juz mam tylko jeszcze dzis oliwke dla malej kupie i finito
W srode dostalam paczke z PL od mamy, z rzeczami po Filipie i wogole, jak patrze na te niektore ciuszki zaastanawiam sie jak moglam w nie dziecko ubraac, prezciez one jakos takie starodawne sie wydaja a to tylko 5 lt temu bylo

Livdragon,
z a dwa 2 dni cesarka, wiec oficjalnie rozpoczynasz rozpakowanie w watku, jezu az mnie ciarki przeszly, tyle czekalysmy na to a to juz ..

Lndi mam nadzieje ze ze z maluszkiem ok i siedzi jeszcze grzecnie w brzuszku.

A ja juz przesstalam brac magnezy i paracetamol (bo przez ostatni tydzien umieralam ze skurczami) jak bedzie sie mialo zaczac to samo sie zacznie a jak bedzie mialo przejsc to przejdzie wiec jestem w pelnej gotowosci

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:37   #639
Dojotka1987
Zakorzenienie

od Landi:
na ktg wyszly skurcze wczoraj, ale nieregularne na szczesciei delikatne nawet ich nie czulam. lekarz mi dzis powiedzial ze zrobia wszystko zebym jeszcze donosila i ze jesli dzis wyniki beda dobre to nawet moga mnie wypuscic jutro ale pod warunkiem ze bede caly czas lezec rozwarcie jest male bo na jeden palec i podobno na tym etapie tak juz moze pozostac...
Stary 2012-10-14, 10:39   #640
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Super ze u Landi lepiej, niech dziewczyna lezy i odpoczywa

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:40   #641
halwaya
Zakorzenienie

Pozdrówcie Landi - niech się trzyma dzielnie i niech się jeszcze nie spieszy z tym porodem

Stary 2012-10-14, 10:52   #642
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Landi

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:04   #643
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Już ? za dwa dni bedzie bobo na forum ?? o kurcze .

ehh .. Landi - ty to masz z tą ciążą .. trzymam delej

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:33   #644
jo_manh
Rozeznanie

Hej dziewczynki...wczoraj cały dzień w szkole, więc się nie odzywałam, ale wyczytałam właśnie, że jakieś problemy u dziewczyn, więc trzymam kciuki żeby bylo ok.

We wtorek zaczyna sie poważne rozpakowywanie :wow:

A ja tyle się naczytałam o Waszych przeziębieniach, że sama się przeziębiłam...gardło to pole bitwy...no i katar ale się wygrzewam i zażywam specyfik na gardło, a na nos woda morska.

gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które zaczynają kolejne tygodnie i miesiące

JA torbę do szpitala spakuję w pierwszym tygodniu listopada, ale mam termin z OM na 3/4 grudnia, a z ostatniego USG na 27 listopada.

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:50   #645
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej
Stary 2012-10-14, 11:52   #646
kia_mia
Zadomowienie

Hej
Zaczynam dziś 31 tydzień !

Kurde przeraziłam się...... :p
Na fb wyczytałam, że dawnej znajomej wczoraj urodził się syn a miała być córeczka nie ma co... na każdym usg będę chciała potwierdzenie

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:53   #647
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

to na oko, mam do siebie gdzieś ze 40km Można imprezę robić
Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
A ty blizej skad jestes?? to bedziemy na spacery z maluchami wychodzic przyda mi sie towarzyszka koniecznie no i bibe bedzie z kim zrobicGdzie rodzisz??

No i kolejna jak fajnie 40km rzut beretem

No tak tylko ze ja oczywiscie z automatu poweidzialam skad jestem ale oswiecilo mnie ze teraz to lubelskie :/ glupek
W swietokrzyskim mam rodzicow, stad moje wieczne przyzwyczajenie
Ale jak tylko bede z Kubusiem w porach cieplejszych to sie umowimy gdzies! w Staszowie na spacerek/kawke??
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:00   #648
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej hej

mi sie dzis snilo, ze krwawila, krew mi elciala, ale maly kopal, latalam po lekarzach i nci nei wykryli..takie glupoty ostatnio mi sie śnią

livdragon jejuuuuuuuuuuuu to zaraz

dekajka mi we wtorek wybija miesiac przed terminemblisko, coraz blizej heheh

karolamankowa hmmm nie wiem mam nadzieje ze to nei wody jeszcze bo zawalu dostane przez was

landi trzymam kciuki
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:00   #649
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość

Dziś będziemy skręcać łóżeczko Pewnie pokłócimy się o ustawienie go.. bo ja mam inną koncepcję niż mój ukochany tż. No nic - trzymajcie kciuki
Jeśli zamierzasz karmić naturalnie to masz argument nie do zbicia - to Ty będziesz wstawać co kilka godzin i to Tobie ma być wygodnie
Choć przypuszczam, że w przypadku karmienia mm obowiązek ten również (statystycznie rzecz ujmując) cześciej przypada matce...

----------------

O matko... spojrzałam własnie na mój suwaczek - 25 dni do OFICJALNEJ daty...

Edytowane przez meiadeleite
Czas edycji: 2012-10-14 o 12:08
meiadeleite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:02   #650
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
LAndi zostaje w szpitalu.ma male rozwarcie i dostaje kroplowke zeby przetrzymac jeszcze kilka dni.mowi ze dostala boli w aucie.

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Ranyyyyyy....Landi ma ten sam termin co ja
Trzymamy kciukasy Landi, będzie dobrze
A ja miałam dzisiaj straszne stresująca przygodę...rano obudzilam sie z mokra miedzy nogami na maksa- z wielka plamą na piżamie...pomyślałam ze to pewnie śluz. Wykapalam sie i za chwilke wkładka mokra...hmmm.
Zadzwoniłam do mojej poloznej z sr i ona powiedziała ze jeśli nie ma skurczy i nie leci mocno to odpocząć i czekać...teraz jest prawie sucho ale powiedziała mi ze przy małej dziurce w worku owodniowym potrafi sie czasem zasklepic naskorkiem dieciątka i innymi syfkami które pływają w wodach ale może rownież po kilku dniach peknac w tym miejscu na maksa...a to jeszczcze za wcześnie...ale ja jestem dobrej myśli..może to tyle sluzu ze mnie wypływa??
Jak będzie mokro bardziej to mam jechać na IP...ale nie będzie i sie nie boje bo mam w dup...ie naboje

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Hej

weszłam rano żeby zobaczyć moją licytację kombinezonu i co
dostałam maila że odwołano moją ofertę bo "błędny opis aukcji"
wygrywałam go za 10zł i widać komuś było za mało -to trzeba było dać kup teraz za 50zł a nie licytację
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:12   #651
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Anielko - ja zaczynam miec lekkiego stracha ale z drugiej strony doczekac sie nie moge . ciagle wypatruje jakis objawow, czekam na tego czopa jak na zbawienie .

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Ide poodkurzac bo dzisiaj brat TŻeta bedzie sobie nasze mieszkanie ogladal .. ehh .. jakby to co najmniej muzeum narodowe bylo .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:14   #652
marti86
Zakorzenienie

HEj kochane

Cytat:
Którą wybralaś?
Ja sie zastanawiam jeszcze bo sporo tego...
http://allegro.pl/niania-elektronicz...691618905.html
poczytalam opinie w rankingach stoi na pierwszych miejscach wiec decyzja zapadla.przescigaja je te z kamerami ale nie bede dawala za nianie ponad 500zl jak ta moge kupic juz 200zl taniej(tu akurat aukcja pierwsza z brzegu)

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

a ja się wczoraj napracowałam, bo sprzątanie, szarlotka, jeszcze pieguski i pizzę zrobiłam i wieczorem myślałam że urodzę ale posiedzieliśmy z bratem i jego dziewczyną i było fajnie. Może zzostać bratową
a teraz nocują u nas ii żeby nie robić hałasu, nadrobiłam Was i pomalowałam paznokcie na miętowo
zazdroszcze Wam tego ze mozecie sobie porobic.ja tylko leze a jak juz cos zrobie to jestem przerazona czy sie nie zacznie.nawet po wizycie bede sie starala w miare spokojnie zeby tz zdarzyl dojechac:/ ehhh

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
A ty blizej skad jestes?? to bedziemy na spacery z maluchami wychodzic przyda mi sie towarzyszka koniecznie no i bibe bedzie z kim zrobicGdzie rodzisz??

Ale macie fajnie!! tez bym chciala sie spotkac na zywo napewno zawitam w toruniu w wakacje i jak Judka bedzie mogla to sie zobaczymy!!

Cytat:
,

Moja wkładka jest sucha tzn. taka jak zwykle a nie zalana

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heloł dziewczyneczki

udało nam się kupić autko i zaraz na giełdę po opony zimowe ruszamy, ale wcześniej musiałam do Was zajrzeć i życzyć Wam przyjemnej niedzieli

marti86 jak przyjdą perfumki to napisz jaki to zapach, bo pamiętam tylko że straszny hicior z nich był i podobały mi się

Kochana nie zamawialam ich-zamawialam pume red bo nie pamietalam wlasnie jak pachnialy te wykrzykniki-Ty moze pamietasz??

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

nie dalas dupu, bo to allegro ostatnio szaleje,mi tez podwoilo transkacje w piatek, za przescieradla zamiast niecalych 150 zl mialabym zaplacic prawie 300
napisalam do sprzedajacego o tym i opdisal ze "ok" wiec achyba anulowal transakcje
jakby co to mozna pisac do allegro bo blad systemu, a jesli sprzedajacy sie uprze to ja odkupie od Ciebie perfumy jesli to te z wykrzyknikiem
i
trudno najwyzej bede miala dwa flakoniki i jesli tz nie bedzie ich tolerowal bede uzywac podczas jego nieobecnosci.

Cytat:
Dzień dobry

czekamy na wiesci i zdjecia malucha!!!

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
No pełno teraz oszustów i to grających właśnie na uczucia leku, jakimś niebezpieczeństwie itd, my to sie nie damy ale juz nasi rodzice a babcie to dopiero łatwe kaski
ja krzycze na swoja mame bo ona wiecznie sie w dyskusje wdaje.juz nie wiem ile razy zaplacila kare za rozwiazanie umowy bo zmieniala operatorwow telefony 5 razy w roku

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
od Landi:
hej no jest ok w miare, juz nic ze mnie nie leci na dole w sumie bez zmian.. pozostaje tylko czekac, dzis zaczynamy 9miesiac.. ale jestem dobrej mysli. w mojej ciazy juz nic mnie nie zdziwi nawet mojej mamie sie dzis snilo ze urodzilam, a ostatnio moje krwawienie jej sie tez wysnilo wiec juz sie z tym pogodzilam ze moge niedlugo zobaczyc syna
no to dobrze ze jest lepiej!!ja z rozwarciem z Laura chodzilam 2 miesiace-a kanal mialam drozny caly juz na jeden palec wiec bedzie dobrze.ja nawet nie lezalam-jakies bardziej lajtowe podejscie mialam w ierwszej ciazy-teraz wszytskiego sie boje

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki...wczoraj cały dzień w szkole, więc się nie odzywałam, ale wyczytałam właśnie, że jakieś problemy u dziewczyn, więc trzymam kciuki żeby bylo ok.

We wtorek zaczyna sie poważne rozpakowywanie :wow:

A ja tyle się naczytałam o Waszych przeziębieniach, że sama się przeziębiłam...gardło to pole bitwy...no i katar ale się wygrzewam i zażywam specyfik na gardło, a na nos woda morska.

gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które zaczynają kolejne tygodnie i miesiące

JA torbę do szpitala spakuję w pierwszym tygodniu listopada, ale mam termin z OM na 3/4 grudnia, a z ostatniego USG na 27 listopada.
zdrowka

Halawaya tez masz sny moj tz zawsze gra w totka jak przyjezdza liczac wlasnie na to ze wygra i w budowie domu obejdzie sie bez kredytu

koncze pranie....zostala mi posciel do wyprania i pieluchy tetrowe bo do mojego 8 kg bebna nie zmiescili sie tetrowki razem z rozkami kocykami etc.musze wyprasowac szlafrok i jedna koszule.kupic dzis wode i wybrac rzeczy dla maego do torby zeby je poprasowac i spakowac-bede spokojniejsza.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

DeKajka i Kia

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:17   #653
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

wygrywałam go za 10zł i widać komuś było za mało -to trzeba było dać kup teraz za 50zł a nie licytację
Tai a moga tak zrobic??

Stary 2012-10-14, 12:33   #654
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Tai a moga tak zrobic??
właśnie mnie mąż uświadomił że mogą ale i tak uważam że to chamskie, jak ktoś daje licytację to chyba liczy się z tym że może pójść za 30zł a może i za 2zł
tylko jak ja bym wygrała a chciała zrezygnować to już by był problem
Stary 2012-10-14, 12:37   #655
marti86
Zakorzenienie

no wlasnie to niesprawiedliwe-ze my nie mozemy rezygnowac a sprzedajacy moze robic co mu sie podoba!!

Stary 2012-10-14, 12:39   #656
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie to niesprawiedliwe-ze my nie mozemy rezygnowac a sprzedajacy moze robic co mu sie podoba!!
szkoda bo naprawdę mi się spodobał

jutro przejdę się po lumpeksach za waszą radą i może znajdę jakąś koszulę na poród
w razie co znalazłam też kilka na all za około 10zł z przesyłką
Stary 2012-10-14, 12:39   #657
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Kurde przeraziłam się...... :p
Na fb wyczytałam, że dawnej znajomej wczoraj urodził się syn a miała być córeczka nie ma co... na każdym usg będę chciała potwierdzenie
za kolejny tydzien

No ja tez sie zastanawiam czy oby na USG sie nie pomylili.. hehe bedzie niepewnosc do samego porodu.. chociaz na usg w Polsce moj ginekolog wpisal, ze plec zenska.. moze go pozwac jesli sie pomylil? No nie ukrywam, ze przyzwyczailam sie do mysli, ze bedzie dziewczynka, ze bardzo bym sie zdziwila jesli bylby jednak chlopak.. a co niektorym tu nawet tak sie sni

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Jeśli zamierzasz karmić naturalnie to masz argument nie do zbicia - to Ty będziesz wstawać co kilka godzin i to Tobie ma być wygodnie
Choć przypuszczam, że w przypadku karmienia mm obowiązek ten również (statystycznie rzecz ujmując) cześciej przypada matce...

----------------

O matko... spojrzałam własnie na mój suwaczek - 25 dni do OFICJALNEJ daty...
No wlasnie tz ma wizje, ze tak bedzie mi lepiej Zobaczymy. Najwyzej bede marudzic to moze bedzie po mojej mysli

Cytat:

to jest chamstwo..

Cytat:

Halawaya tez masz sny moj tz zawsze gra w totka jak przyjezdza liczac wlasnie na to ze wygra i w budowie domu obejdzie sie bez kredytu
No oby nam sie z totkiem poszczescilo.. taki jednorazowy dar od losu bylby fajny

Stary 2012-10-14, 12:48   #658
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
właśnie mnie mąż uświadomił że mogą ale i tak uważam że to chamskie, jak ktoś daje licytację to chyba liczy się z tym że może pójść za 30zł a może i za 2zł
tylko jak ja bym wygrała a chciała zrezygnować to już by był problem
Ja też się spotkałam z taka sytuacją, kilkukrotnie nawet. Dlatego od tej pory używam (i polecam) snajper.net. Bezpłatnie zakłada się konto i ma się 3 "strzały" w miesiącu darmowe (można miec więcej, ale trzeba je wykupić). Oczywiście chodzi o te strzały, dzięki którym wygrasz aukcję.
Ustawiam taki strzał na 4 sekundy przed zakończeniem aukcji, na maksymalną kwotę, którą zgadzam się dać i do tego czasu sprzedający nawet nie wie, że będę licytować
Trochę czuję się jak oszust no ale trudno. Wychodzę też z założenia, że jak zalicytuję wcześniej, to inny licytujący może się namyślić i jednak dać wyższą ofertę, niż wcześniej planował, a tak nie zdąży
Wiem, okropna jestem
Stary 2012-10-14, 13:07   #659
justa86
Zadomowienie

Cytat:
HEj kochane

http://allegro.pl/niania-elektronicz...691618905.html
poczytalam opinie w rankingach stoi na pierwszych miejscach wiec decyzja zapadla.przescigaja je te z kamerami ale nie bede dawala za nianie ponad 500zl jak ta moge kupic juz 200zl taniej(tu akurat aukcja pierwsza z brzegu)
marti dobry wybor!! to jest ta niania ktora ja mialam polecona przez kuzynke, kupilam tez bratowej i wszyscy zadowoleni
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 13:09   #660
livdragon
Raczkowanie

GG do livdragon

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
widze, ze z Gdanska jestes.. w ktorym szpitalu masz cesarke?
W Kartuzach . Mieszkam w Gdańsku ale tam miałam pierwszą cesarkę i poza tym znam tam wiele osób.
livdragon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości