Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-14, 13:49   #2641
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Fajne takie slowa od tesciowej
fajne fajne, jest zakochana w Małych po uszy, to Jej paliwko .W sumie kiedyś mi dużo krwi napsuła, ale jeśli mam wybierać to wolę taką kolejność ,że najpierw jest średnio a teraz jest dobrze niż odwrotnie , że przed ślubem całują synowe po stopach a potem im żyć nie dają

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Konia to super ze wizyta tesciow udana.

Emigra to szkoda ze Julcia tak plakala, ale tak jak Konia pisze nic sie na to nie poradzi, takie te nasze dzieciaczki teraz nieprzewidywalne.
ja sie obawialam ze tak bedzie jak moja rodzina przyjechala, ale na szczescie Hanka smiala sie do nich jak szalona, ale kto wie jak bedzie nastepnym razem. u nas tez Hania bedzie widywac raz maksymalnie 2x w roku moich rodzicow, mojej mamy jeszcze nie widziala. Dzis Hania konczy 7 miesiecy i ma taki dzien marudy ze wymiekam

Gosia 6 godzin jednym ciagiem to nie wiem czy przespalam odkad jest Hania.
Wszystkie dobrego dla Hani

Gosia pytałaś o plamy, buraczki się o dziwo sprały , nie zdążyły zaschnąć, to chyba uratowało sytuację, nie wiem czy czasem z brzoskwinie plamy nie schodzą ciężko , tak mi się wydaje,że po nich miałam u Niny takie plamy brązowe i tak już zostało...

A no tą zupkę buraczkową to robiłam tak,że ugotowałam buraczka i ziemniaków trochę, osobno gotowałam tą polędwice ( chociaż pewnie z wywarem też może byc) i to połączyłam , zmiksowałam , aaa no i dodałam masełka troszkę, dzisiaj mamy znow marchewkową, mam na działce swoje marchewki, buraki i szpinak , dynie jeszcze mama nie dostała od sąsiada ...

mamy tez własne jabłka, wyglądają te warzywka i owoce jak jakieś połamańce, małe poskręcane, ale nie sypane, sąsiedzi mają tylko trawę, więc widocznie nic ziemią nie przeszło,jabłka robaczywe ale jak jest to korzystam, mięso mam ze wsi, teraz moja Chrzestna załatwia mi królika , chcę tylko kawałeczek,żeby nie było widać co to jest, bo chyba nie dam rady tego przerobić

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2012-10-14 o 13:54
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:11   #2642
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

Gosia 6 godzin jednym ciagiem to nie wiem czy przespalam odkad jest Hania.
Mam nadzieje ze ci sie to odmieni.Ja kilka razy tylko przespalam ciagiem tyle,a tak to z dwa-trzy razy Eryk sie przebudza,a raz jedzonko musi byc w nocy.Ale wtedy to mialam ciezka prace i po 12 godz codziennie,do tego dosc niebezpieczna jesli oko by mi sie przymknelo i do tego szkole,lekko nie bylo.
Stary 2012-10-14, 14:27   #2643
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieje ze ci sie to odmieni.Ja kilka razy tylko przespalam ciagiem tyle,a tak to z dwa-trzy razy Eryk sie przebudza,a raz jedzonko musi byc w nocy.Ale wtedy to mialam ciezka prace i po 12 godz codziennie,do tego dosc niebezpieczna jesli oko by mi sie przymknelo i do tego szkole,lekko nie bylo.
no to szacun dla Ciebie Gosia ze wtedy dalas rade....no wiadomo ze rade mozna dac, ale jakie to musi wykanczajace, no i druga sprawa ze te nasze dzieciaczki to daja nam sile mimo wszystko, ale za np. 4h snu jednym ciagiem bym sie nie pogniewala
Dziekuje Konia za zyczenia dla Hani
teraz mam chwile spokoju bo siedzi naprzeciw pralki i oglada pranie...przynajmniej chwila spokoju a Tz pojechal po zakupy i ma przywiezc fish&chips to se zrobie swieto niezdrowego zarcia a co!!
za te noce nieprzespane tez mi sie cos nalezy

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:31   #2644
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
no to szacun dla Ciebie Gosia ze wtedy dalas rade....no wiadomo ze rade mozna dac, ale jakie to musi wykanczajace, no i druga sprawa ze te nasze dzieciaczki to daja nam sile mimo wszystko, ale za np. 4h snu jednym ciagiem bym sie nie pogniewala
teraz mam chwile spokoju bo siedzi naprzeciw pralki i oglada pranie...przynajmniej chwila spokoju a Tz pojechal po zakupy i ma przywiezc fish&chips to se zrobie swieto niezdrowego zarcia a co!!
ja ide na kuraka z piekarnika ale z marchewka zjem , bo przeciez zdrowo jem
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:45   #2645
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

ja dzis chyba bede na kleiku ryzowym mlodego ejchac od wczoraj wieczor mnie czysci cos strasznie
po imieninach jestesmy bogatsi w 3 pary dresow na szczescie w rozmiarze 80-92 dostal mlody tez polita z fb i piramide tej firmy i inne zabawki poszly w odstawke juz
Stary 2012-10-14, 15:20   #2646
Karinio
Zakorzenienie

Zanim nadrobie ide sobie zrobić kawe.Mały obudził się po 6,praktycznie o 6:30 dokładnie,ale jeszcze zasnął i spaliśmy do prawie 8,a obudzilam się jakaś niewyspana
Chciałam napisac,ze ładna pogoda,ale nic z tego zachmurzyło się właśnie.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2012-10-14 o 15:27
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 15:23   #2647
karolca
Zakorzenienie

zamówiłam pieluchy w Smyku

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 15:43   #2648
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
ja dzis chyba bede na kleiku ryzowym mlodego ejchac od wczoraj wieczor mnie czysci cos strasznie
po imieninach jestesmy bogatsi w 3 pary dresow na szczescie w rozmiarze 80-92 dostal mlody tez polita z fb i piramide tej firmy i inne zabawki poszly w odstawke juz
O kurcze,współczuje zatrucia I fajnie,że impreza się udała plus prezenty Yy,a co to jest polita????

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Podziwiam

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
To fakt,ja padam czasami na pysk Wczoraj nam dziecie urządzało krzyki,tzn bardziej tatusiowi,który go usypiał. Jak mu się coś nie podoba,to krzyk.
Widze,że nie tylko u mnie dziś pralka chodziła

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Dzis Hania konczy 7 miesiecy i ma taki dzien marudy ze wymiekam
Za 7 miesięcy i oby jej przeszło jak najszybciej te marudzenie

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Hej,

u nas nocka dobrze, spałyśmy z Anią do 9 godziny bo nasze chłopaki sobie poszły do duzego pokoju a my mogłyśmy sobie pospać

Trzymam kciuki Karolca za powrót do pracy.
ale Wam było dobrze.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Ja co prawda mialam jedno,ale jak Wiki byla malutka pracowalam po 12 godz od pon do pt,w weekendy chodzilam do szkoly.Ciezko bylo mega,a w domu tez trzeba bylo ogarnac,ugotowac itd,a kazda chwile gdy Wiki nie spala poswiecalam jej,a ty chwil bylo tak malo.Litrami pilam kawe,lykalam zen szenie i guarany.Marzylam,zeby pospac 6 godz ciagiem,bo nie mialam czasu na sen.
Omg Nieźle ale dałaś rade,no bo trzeba było.

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
hej moja mama juz wyjechala ... krotka wizyta ale intensywna... mloda niestety ciagle beczala na widok mojej mamy i mojego brata tez :/
Ojej bidulka.

Cytat:
czasami sie zastanawiam jak funkcjonuja mamusie ktore maja np. 2 lub troje malych dzieci, ktore nie przesypiaja nocy
Ja też i podziwiam ,bo ja czasami z jednym wymiękam i trace cierpliwość

Cytat:
Hej!
Gardlo mnie boli,taka kule w nim czuje i ogolnie jakos slabo sie czuje.Mam nadzieje,ze sie nie rozchoruje.Musze sobie zapodac jakies czosnki,miody,cytryny.
W nocy nie moglam spac i robilam sobie postanowienia.Musze zaczac zdrowo sie odzywiac,bo ostatnio nieciekawie z tym,przede wszystkim odstawic slone przekaski i slodycze,a w ich miejsce warzywa i owoce.Musze cwiczenia jakies zaczac,bo moje cialo nie wyglada dobrze,a kondycja masakra.No i ta nauka angielskiego,nie ruszylam nic od wielu dlugich miesiecy,z zywym jezykiem malo mam kontaktu.Jednym slowem musze wziac sie za siebie.Tyle,ze juz wiele razy sobie obiecywalam i d...

Ojej,biedaczek.Mocno plakal?
To niedobrze,kuruj się kuruj i zdrowia życze A za postanowienia trzymam
Troszke płakał,ale za chwile przestał.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
ja ide na kuraka z piekarnika ale z marchewka zjem , bo przeciez zdrowo jem
Smacznego
Stary 2012-10-14, 15:50   #2649
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Oj wspolczuje tego latania na kibelek.
Fajne prezenty Mlody dostal

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
U mnie pralka chodzi codziennie,w jeden dzien jasne,w drugi ciemne,w trzeci reczniki,w czwarty Erykowe,w piaty Radka robocze,w szosty matka sobie pierze,w siodmy cos zawsze tez dojdzie,albo posciele,albo koce itp
Stary 2012-10-14, 15:53   #2650
Karinio
Zakorzenienie

No to koniec spania chyba,bo słyszałam że się odzywa.Odpoczełam sobie,że aż...

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
U mnie pralka chodzi codziennie,w jeden dzien jasne,w drugi ciemne,w trzeci reczniki,w czwarty Erykowe,w piaty Radka robocze,w szosty matka sobie pierze,w siodmy cos zawsze tez dojdzie,albo posciele,albo koce itp
No tak,4 osobowa rodzina,zawsze coś do prania się znajdzie
U nas pralka chodzi ze dwa razy,trzy razy w tygodniu,bo moje pranie osobno,męża osobno,noi młodego.
Stary 2012-10-14, 16:09   #2651
gosia261282
Gang Iren

Dziewczyny probowala ktoras moze cwiczen Ewy Chodakowskiej?Tego jest masa!Ale patrzylam na fb tam sa zdjecia z opisem cwiczen i efekty sa pokazane.No nie powiem,zacheca to.Chyba sprobuje.Cos trzeba ze soba zrobic
Stary 2012-10-14, 16:16   #2652
Karinio
Zakorzenienie

Dziecie śpi dalej,bo cisza.Kawa wypita.Wróć obudził się jednak ide nakarmić,przebrać i idziemy na spacer.
Gosiu,ja nie
Stary 2012-10-14, 16:17   #2653
MoniaHan
Wtajemniczenie

U nas jak U Gosi pralka codziennie wlaczana.
Gosia zdrowka,Cytrynka rowniez.
My we trojke w lozku,tamci sobie spia a ja nie moge zasnac bo Hanka chrapie.
Tz przywiozl jednak dwie pizze..hmmm dobre bylo,doprawilam ciasteczkiem

Stary 2012-10-14, 16:23   #2654
Karinio
Zakorzenienie

Gosiu,miałam coś się jeszcze Ciebie zapytać.Aha,wiem. Byłaś w Nextcie zobaczyć te strój mikołajkowy dla Eryka???

Wystraszyłam się,siedze w ciszy a tu coś mi hałasuje,bo ktoś wrzucał ulotke do domu.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Haniu,jak to jeszcze w łóżku jesteście???
To jakie to te pyszne pizze były,z czym???

Dobra zmykam do małego I na ten spacer

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Ps.Ktoś wrzucił ulotke z Pizzerni
Stary 2012-10-14, 16:26   #2655
MoniaHan
Wtajemniczenie

nie no wstalismy ok 8 a teraz to czas drzemkiHanka przestala chrapac to tz zaczal
Ja mialam pizze z ananasem I szynka a tz jakas pikantna,z dominopizza przywiozl.
Milego spacerku

Stary 2012-10-14, 16:52   #2656
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Gosiu,miałam coś się jeszcze Ciebie zapytać.Aha,wiem. Byłaś w Nextcie zobaczyć te strój mikołajkowy dla Eryka???
Bylam,ale u nas jeszcze nie bylo tego
Tyle,ze wlasnie bylo tam duze zamieszanie,cos zdejmowali,przekladali,us twiali,moze wlasnie miejsce na nowe rzeczy robili.Jak jutro sie wyrobie i nie bedzie padac,to moze pojde zobaczyc,jeszcze do H&M chce wejsc po ciensza kurtke dla Mlodego,bo tutaj i zima rozne temperatury sa,wiec chce miec tez taka jesienna.

Cytat:
Tz przywiozl jednak dwie pizze..hmmm dobre bylo,doprawilam ciasteczkiem

Ja to pizze moglabym ciagle jesc.Uwielbiam!
Stary 2012-10-14, 17:01   #2657
MoniaHan
Wtajemniczenie

tz czesto jadal pizze na sniadanie

Stary 2012-10-14, 17:14   #2658
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze,współczuje zatrucia I fajnie,że impreza się udała plus prezenty Yy,a co to jest polita????

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Podziwiam

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

To fakt,ja padam czasami na pysk Wczoraj nam dziecie urządzało krzyki,tzn bardziej tatusiowi,który go usypiał. Jak mu się coś nie podoba,to krzyk.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Za 7 miesięcy i oby jej przeszło jak najszybciej te marudzenie

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

ale Wam było dobrze.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Omg Nieźle ale dałaś rade,no bo trzeba było.

Ojej bidulka.

Ja też i podziwiam ,bo ja czasami z jednym wymiękam i trace cierpliwość

To niedobrze,kuruj się kuruj i zdrowia życze A za postanowienia trzymam
Troszke płakał,ale za chwile przestał.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Smacznego
pilota mialo byc
czy to normalne ze @ trwa prawie 2tygodnie :conf used:
Stary 2012-10-14, 17:16   #2659
MoniqW
Raczkowanie

Cytat:
Moniq alez fajnie ze masz tyle jablek
U mnie na ogrodzie jest jedno drzewo i to wczesnych jabłek i jedna młodziutka jabłonka późnych ale do okoła same sady, właściciele nie dają rady przerobić to pozwolają mi co roku zbierać więc zbieram, mam niezliczona ilosc sloikow z kompotem jablka w kawałkach i tarte pasteryzowane z cukrem, starte na papkę dla młodego zamrozone. I hitem są crumble robię prawie codziennie Owsianka z jabłkami, rolada z jablkami ... hihi ciekawe kiedy będę miałą dość jabłek I oczywiście synek codziennie je jabłka, z marchewką, z kaszką i soczek wypije. Z jabłkiem jestem wstanie przemycić w jedzeniu wszystko )

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
O 14 dalam malej czopek bo goraczka rosla bardzo szybko. Od Q.t godziny spi z mala przerwa. Temperatura caly czas trzyma sie w granicy 37 stopni. Coz, pewnie zasnie mi dzis pozno ale niech ma dobry humor. Sen to zdrowie
Karocla zdrówka dla Ewelinki !

Byliśmy dziś na grzybach, nazbierałam prawie cały kosz, część się suszy a częśc podsmażyłam z cebulką trochę się boję, że za dużo pojadłam bo są ciężko strawne i oby Wiktora brzuszek nie bolał.
Stary 2012-10-14, 18:15   #2660
sweet_papaya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
7 godzin
Ewelinka będzie u mojej mamy.
Też nie wiem jak będę funkcjonowała jeśli mała nie będzie spała tak jak powinna... ostatnie nocki były... nieprzespane. Z resztą same wiecie, nie ukrywałam się z tym, że sypiałam po 3-4 godziny przez całą noc :/
Po pierwszym tygodniu w pracy wiem, ze będę musiała sie przyzwyczaić do funkcjonowania na pełnych obrotach praktycznie przez całą dobę, dobrze, że nie jestem śpiochem chociaż po kilku zarwanych nockach i całym dniu przed kompem w pracy naczynka mi popękały w oczach. Dzień w pracy zaczynam od kawy i sztuczne łzy już kupiłam, trzeba sobie radzić
Cytat:
czasami sie zastanawiam jak funkcjonuja mamusie ktore maja np. 2 lub troje malych dzieci, ktore nie przesypiaja nocy
nie wyobrażam sobie tego

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Dziewczyny probowala ktoras moze cwiczen Ewy Chodakowskiej?Tego jest masa!Ale patrzylam na fb tam sa zdjecia z opisem cwiczen i efekty sa pokazane.No nie powiem,zacheca to.Chyba sprobuje.Cos trzeba ze soba zrobic
taaa....kupiłam pierwszą jej płytę z ćwiczeniami chyba na początku lata, do tej pory nawet nie miałam czasu jej obejrzeć, nie mówiąc już o cwiczeniu
sweet_papaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 20:00   #2661
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
No to koniec spania chyba,bo słyszałam że się odzywa.Odpoczełam sobie,że aż...

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

No tak,4 osobowa rodzina,zawsze coś do prania się znajdzie
U nas pralka chodzi ze dwa razy,trzy razy w tygodniu,bo moje pranie osobno,męża osobno,noi młodego.
Jak ja bym miała prac każdego osobno to chyba bym zwariowała a dlaczego tak robisz nie możesz swojego i tz prać razem

Cytat:
pilota mialo byc
czy to normalne ze @ trwa prawie 2tygodnie :conf used:
Raz tak miałam była to 2 @ po urodzeniu Anii

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 20:25   #2662
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Jak ja bym miała prac każdego osobno to chyba bym zwariowała a dlaczego tak robisz nie możesz swojego i tz prać razem
Ja nasze ciemne czy jasne piore razem: moje,Radka,Wiki.Eryka osobno,jego piore w plynie dla dzieci (tzn jego ciuszki,Eryka nie piore ),Radka robocze osobno,bo sa mega brudne i jakos nie bardzo,zeby z innymi prac.
Stary 2012-10-14, 20:27   #2663
MoniaHan
Wtajemniczenie

MOniq to sporo grzybow nazbieralas,a tz mama na Mazurach w cichej okolicy poszla na grzyby I jeden przyniosla,mowila za to mnostwo muchomorow jest.
O apple crumble uwielbiam,w ciazy czesto robilam,do tego lody lub smietana

Stary 2012-10-14, 20:31   #2664
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Ja nasze ciemne czy jasne piore razem: moje,Radka,Wiki.Eryka osobno,jego piore w plynie dla dzieci (tzn jego ciuszki,Eryka nie piore ),Radka robocze osobno,bo sa mega brudne i jakos nie bardzo,zeby z innymi prac.
No taki podział to rozumiem. Ja nawet Anii piorę z naszymi nic jej nie jest więc spokojnie piorę. Jak mój tz ma robocze spodnie np po malowaniu mieszkania to też piorę osobno

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
MOniq to sporo grzybow nazbieralas,a tz mama na Mazurach w cichej okolicy poszla na grzyby I jeden przyniosla,mowila za to mnostwo muchomorow jest.
O apple crumble uwielbiam,w ciazy czesto robilam,do tego lody lub smietana
a ja bym sobie zjadła leśne grzyby w śmietanie tylko na grzybach się nie znam więc nie jeżdżę zbierać

Stary 2012-10-14, 20:44   #2665
emigra
Zakorzenienie

Ja Julci rzeczy tez piore osobno - ale piore wtedy wszystko razem, tzn i kolorki i biale raz mi sie zdarzylo ze ubranka zafarbowaly ale naszczescie kupilam specjalny plyn i sie odratowaly to przez nowe jeansy od tesciowej - z firmy z ktorej jeszcze rzeczy nie mialam dla Julci.

Przypomnieli mi sie sasiedzi mojej tesciowej, jak juz tak piszecie o tym ''jak radza sobie mamy 2 i wiecej maluszkow....'' Otoz im urodzila sie coreczka 13 mcy temu a 2 mce po jej narodzinach znowu zaszli w ciaze i urodzil sie synek. Corka byla cicho, tesciowa mowi ze nigdy nie slyszala placzu tego dziecka, ponoc noce spala ladnie. A ten synek? Ryk dzien w dzien, noce zawalone. On spi z corka, bo chodzi do pracy, a mala jest mniej problematyczna, Ona spi z malym i oczy na zapalki. Ostatnio ilekroc bym nie byla u tesciowej to slychac jak ten maly plakusia. A calymi dniami jest sama z dwojka dzieci, bo maz musi pracowac, a rodziny tu nie maja zadnej.
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 20:56   #2666
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Zmykam na czas honoru i idę spać dobranoc i spokojnych nocek zyczę

Stary 2012-10-14, 21:09   #2667
MoniaHan
Wtajemniczenie

ja Hani ubranka piore oddzielnie od naszych.
O rany Emigra biedna ta sasiadka I ciekawe czemu ten chlopczyk tak placze.

Stary 2012-10-14, 21:34   #2668
tynka88
Zadomowienie

dobry wieczór dziewczynki

intensywny weekend za nami wczoraj bylismy na tej imprezce w klubie i bylo super za tydzien powtórka babcia nakarmila, uspila Mateuszka a a matka z ojcem sie dobrze bawili

dzis zaliczylismy 2 spacery 3 godzinne

jutro was nadrobie dobranoc

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 21:45   #2669
karolca
Zakorzenienie

Przekazuję pozdrowienia od Aguśki

Jutro do pracy... Mam nadzieję, że nie będę musiała na syrenie jechać na karmienie. Dziś jak i wczoraj Ewelinka nie akceptowała łyżeczki. Wzięła kilka kęsów obiadku i koniec. Deserki są beeee. Tak jak uwielbiała jabłko tak teraz na jego widok zaciska buzię. Na widok łyżeczki także.
Dzień był nieco lepszy od wczorajszego, ale bardzo marudziła. Wczesniej wstała, drzemki się rozregulowały, z ostatniej została wybudzona przez psa i była marudna okropnie.
Na jutro jestem przygotowana - laktator, butla Będę czekała z odciągnięciem maksymalnie dlugo jak się da, mam nadzieję, że nie będę musiała jechać... No i mam nadzieję, że w prpacy zrozumieją w razie W. OBY! Chociaż... nie muszę się tlumaczyć. Mam dwa razy po 30 minut i już. Najwyżej będe siedziała w robocie do 15 a nie do 14. No nic, mam nadzieję, że Ewelinka będzie miała jutro dobry humor.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 21:53   #2670
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

karolca a z kim mala zostawiasz?? ja sobie nie wyobrazam powrotu do pracy

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości