Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-13, 22:43   #4381
Seona
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Kasia, Domi, pokażcie te zakupy! Ja w końcu wczoraj kupiłam te buty. Takie trepki z futerkiem sznurowane. Mnie się podobają Leżały na środku , więc chyba są modne w tym sezonie w Deichmanie o takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...-damskie-botki
i jeszcze adidaski podobne, do tych, które już wychodziłam.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 08:43   #4382
Seona
Zakorzenienie

Pierwsza jestem? Znowu miałam dzisiaj chory sen pracowałam w cyrku i podrzucałam nocniki z kamienia i nikt nie chciał tego oglądać i ludzie wychodzi z cyrku bardzo płakałam podrzucając te nocniki, aż pod kopułę samą Chyba pójdę się leczyćzz

znowu widzę Żabulkę!! Napisz co u Was

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-14, 09:23   #4383
Oliveira79
Zadomowienie

hej

nocka jak zawsze
młoda od 5:30 do 6:30 caly czas marudna, na cycku non toper i w końcu zaczęła swoje pogaduszki wiec myslalam że juz po spaniu, ale pokotłowala się i wstałyśmy o 8:00
ale i tak oczy mi się zamykają

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
to super ze sweterki pasuja ja buty też juz przerobiłam w różnych kombinacjach staaaszni emi sie podobaja a kupiłam hmm właściwie to niby sklep lasocki, taki też mają napis na podeszwie, ale w środku jest wkłądka quazi, nie wiem firmy sie jakoś połaczyły?? mam wogole szczeście do tego quazi bo kupiłam też tam piene szpilki sandałki na wesele na którym byłam w lipcu, też świetne, jak znajde gdzies fotke albo zrobie to wrzuce tu no i wogole super tak wyjść gdzies samej bez wózka...tylko 2 godz mnie nie było ale naładowało mnie to pozytywna energią
BOTI, CCC i QUAZI to sklepy jednego właściciela - p. Miłka, więc w sumie to jedna firma

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Kasia, Domi, pokażcie te zakupy! Ja w końcu wczoraj kupiłam te buty. Takie trepki z futerkiem sznurowane. Mnie się podobają Leżały na środku , więc chyba są modne w tym sezonie w Deichmanie o takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...-damskie-botki
i jeszcze adidaski podobne, do tych, które już wychodziłam.
fajniutkie

Cytat:
Pierwsza jestem? Znowu miałam dzisiaj chory sen pracowałam w cyrku i podrzucałam nocniki z kamienia i nikt nie chciał tego oglądać i ludzie wychodzi z cyrku bardzo płakałam podrzucając te nocniki, aż pod kopułę samą Chyba pójdę się leczyćzz
padłam

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 09:26   #4384
domi7ks
Zakorzenienie

Druga

Hej

Seonao takie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2634142011 koralowy
http://allegro.pl/show_item.php?item=2667358464 miętowy

Sigalla norma z tymi pobudkami

kasia_aa jak dasz radę to wrzuć fotki dzięki za kciuki mam nadzieje, ze kiedys się to unormuje

Wieczorkiem dałam Michałkowi cała miskę kaszki i zjadł wszytsko! a dużo tego było, po kąpieli doprawił cycem i co?? Nie minęła godzina a już zrobił pierwszą pobudkę, w sumie jak liczyłam to jakięs 10 pobudek w nocy było

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 09:48   #4385
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
seonka nie jedz slodyczy przed snem

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość

BOTI, CCC i QUAZI to sklepy jednego właściciela - p. Miłka, więc w sumie to jedna firma
super,fajnie wiedziec,w ccc nawet nic nie kupuje bo sie od razu rozwala,za to z quazi mam kozaki juz 2 rok,nawet ryski nie maja,i wcale nie byly takie drogie wiec WTF?

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Druga

Hej

Seonao takie:

Wieczorkiem dałam Michałkowi cała miskę kaszki i zjadł wszytsko! a dużo tego było, po kąpieli doprawił cycem i co?? Nie minęła godzina a już zrobił pierwszą pobudkę, w sumie jak liczyłam to jakięs 10 pobudek w nocy było
domi fajne te sweterki,a one sa cos ala kimono czy tam nietoprz,szersze pod pachami?bo na manetkinie sa tak ulozone ze trudno stwierdzic
ja juz nic nie kupuje na all,bo nigdy nie pasuje

Dobry ehhmmmm
łacze sie w bolu nie przespanych nocek,mala co 2 godziny sie budzila i jeczala i jeczala,ostatecznie o 6 pokladala sie i plakala,w koncu zasnela,ale o 7 juz byla wyspana(ja nie bardzo :ziewa
szwagier przywiozl hustawke malej,ktora stala u tesciow,kurde ona zajmuje tyle miejsca mam teraz hustawke ktora zajmie pol pokoju,i kzeselko ktore zajmie pol kuchni
pocieszajacy jest fakt,ze malej sie podoba hustanie,jedynie musze czekac az ktos tu przyjedzie i mi rozlozy calkiem ta hustawke,bo sie skalda caly czas,a srubki nie chca wlezc do konca na swoje miejsce
a gdzie princ?nie ma neta na mieszkaniu nowym?

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:10   #4386
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sigalla Pokaż wiadomość
k
Szczegolnie podziwiem cię Elu, bo to Ty mi się kojarzysz z najbardziej zaradną osóbką, przynajmniej mam takie wrazenie czytając Cie.
zawsze chciałam być taką żoną/mamą jak Ela....no,ale chyba się nie udało

witam
jestem niewyspana bo póxno sprzatałam i jeszcze ćwiczyłam

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

domi7ks super zakupy

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 10:27   #4387
ela3010
Zadomowienie

Hej

Seona co Ty jesz przed snem, padłam.
Butki super, moja siorka ma podobne, ciemne a to wywijane w kolorowe paski, ale fajnie to się ma do całości.

Sigalla miło mi ale przyjrzyj się pokszyfce ona bardziej pracowita ode mnie i wiele innych dziewczyn też.
Taka moja natura że ciągle coś robię, a dziecko mam bardzo wymagające, wisi na nogach, domaga się ciągle czegoś , wskakuje na łóżko i chodzi po nim na stojąco, otwiera wszystkie szafki, ostatnio talerze mi wyciagnął wszystkie a ja tylko pranie wstawiałam- ogólnie dziecko tornado, i on nie chodzi tylko lata jak torpeda, i często gęsto nie wyhamowuje przed przeszkodą. Starszy syn nie był takim pędziwiatrem.
A ja żeby nie martwić się że nie daję rady to skręcam bombki, czytam wyszywam sprzątam gotuję piekę, o tak żeby nie zwariować.
Szyje i czytam jak mały spi.

Pięknie u nas, zaraz lecę ze starszakiem do kościoła

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Dygotko no co Ty, jesteś najwspanialszą żoną i mamą, nie możesz myśleć inaczej
To moje drugie dziecko, więcej doświadczenia mam, przy mateuszu też miałam serdecznie dość czasami, ale wtedy byłam u teściów i oni pomagali trochę więc inaczej było.
Wyjdziesz na prosta, i to już niedługo, tego Ci życzę i dużo siły do niuni.
Tak to już jest że niektórzy mają dzieci łatwe w obsłudze a nasze to takie hardcorowe.
Ja trzymam się tego co mi pow dyrektorka szkoły, moja sąsiadka, że takie zwiercone i niespokojne dzieci są bardzo zdolne i madre w przyszłosci i tego sie trzymam.

Miłej niedzieli mamusie, my po południu na grzybki.

Jestem niewyspana trochę bo milion pobudek plus między 24 a 1 przerwa w spaniu.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:36   #4388
basiula19
Zadomowienie

czesc mamusie

prineska pewnie korzysta z weekendu i z łóżka nie wychodzi seseees

ja już po Kościółku niunio sobie spiocha z tatusiem a ja na kompie urzędujęe........wczoraj miałam takiego lenia że aż nic nie zrobiłam tylko patrzyłam żeby mały sie położył na drzemki a ja razem z nim.......u nas pogoda pochmurna....może wyciągne wreszcie tżta do sąsiadki bo mc temu urodziła dzidziusia kupiiliśmy mu prezent ale jak dalej bedziemy sie tak wybierać to bedzie za mały

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 11:42   #4389
kasia_aa
Zadomowienie

heej, mały mi w nocy urzadził pobudke na zabawe, tera zoczy mis ei zamykają, ale nie jest źle
Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
hej

ooo no i wszytko jasnea ja sie dziwiłam co jest grane

Cytat:

znowu widzę Żabulkę!! Napisz co u Was
Seona naprawde masz bujną fantazje

Cytat:
Druga

Hej

Seonao takie:

Sigalla norma z tymi pobudkami

kasia_aa jak dasz radę to wrzuć fotki dzięki za kciuki mam nadzieje, ze kiedys się to unormuje
śliczne te sweterki

Seona musze pstryknąć fotke tych butów bo nigdzie na neci enie znalazłąm,;/
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:57   #4390
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
c

wczoraj miałam takiego lenia że aż nic nie zrobiłam tylko patrzyłam żeby mały sie położył na drzemki a ja razem z nim.......u nas pogoda pochmurna....może wyciągne wreszcie tżta do sąsiadki bo mc temu urodziła dzidziusia kupiiliśmy mu prezent ale jak dalej bedziemy sie tak wybierać to bedzie za mały
to ja dla odmiany całą kuchnię wyszorowałam normalnie nie wiem co mi się stalo i tak spontanicznie, nieplanowanie - zaczełam od jednej drobnej rzeczy i cała kuchnia lśni

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:47   #4391
Seona
Zakorzenienie

Dziewczyny, serio martwią mnie te sny wyczytałam, że w najgorszym wypadku to nawet mogą być objawy choroby psychicznej Dawniej nie miałam takich dziwnych, a sny mam od zawsze mega realne!! Nieraz to nie wiem, czy dana sytuacja mi się śniła, czy wydarzyła się naprawdę

Domi, ale śliczne te sweterki! Też bym sobie zamówiła, ale ja w domu siedzę, jak wychodzimy gdzieś razem we dwoje to do sklepu, więc w kurtce i co najwyżej to w KFC na kawę siadamy

Ela, to myślałam, że tylko moja taka torpeda! Ona jest wszędzie,w sekundę. Też dobiera się do wszystkich szafek i wszystko wyciąga. Poważ nie zastanawiam się nad taką bramką do kuchni bo ona dosięga już do kuchenki.

Basiula, Oli, ja wczoraj też miałam takiego lenia, ale teraz biorę się za sprzątanie po obiedzie i zaraz będzie czyściutko

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Domi, Sigalla, a Wasze dzieci używają smoczka? Może oni nie są głodni, tylko mają potrzebę ssania Domi, a może mu ta kasza to jest mało? Dajesz mu już chleb, szynkę, twarożek, jajko? Białko na noc jest najlepsze.

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-14, 15:01   #4392
owieczka86
Zadomowienie

Witam niedzielnie

Byliśmy z młodym na spacerku i w sklepie,chciałam lustro i szafke do łazienki kupić ale ceny powalcjące więc z allegro zamówie i jedno i drugie bo duuuzo tańsze

Mój synek dorasta...odrzucił cycusia...od czwartku nie karnie...wiecie jak mi smutno było ale jak sam odrzucił cycusia to przynajmniej dla niego lepiej bo nie przeżywa rozłąki i cyckiem....żałuję z jednej strony bo uwielbiałam karmić piersia... No nic czekam na drugiego bobasa i znowu będę karmić :-D hehe

Pogoda się u nas popsuła ale spacer zaliczony;-)

Idę czytać bo u Was

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-10-14 o 15:02
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 15:17   #4393
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Byliśmy z młodym na spacerku i w sklepie,chciałam lustro i szafke do łazienki kupić ale ceny powalcjące więc z allegro zamówie i jedno i drugie bo duuuzo tańsze

Mój synek dorasta...odrzucił cycusia...od czwartku nie karnie...wiecie jak mi smutno było ale jak sam odrzucił cycusia to przynajmniej dla niego lepiej bo nie przeżywa rozłąki i cyckiem....żałuję z jednej strony bo uwielbiałam karmić piersia... No nic czekam na drugiego bobasa i znowu będę karmić :-D hehe
Ad.1. Owieczka, pokaż to lustro i szafkę jak zamówisz? my jednak na wiosnę lub w lecie dopiero remont

Ad.2. Udało się bez problemu i z tego trzeba się cieszyć To chyba Filipek naszej Owieczki najpierwszy będzie miał rodzeństwo To teraz możesz już na spokojnie napić się % i zapalić papierosa

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2012-10-14 o 15:18 Powód: dopisek
Stary 2012-10-14, 15:42   #4394
wariateczka88
Zadomowienie

owieczko wiem co czujesz,bo moja mala powoli tez za cyca juz dziekuje,tak ze mi bedzie bardziej przykro niz jej,ale moze to i lepiej,niz jakby mnie rozbierala majac lat 2 i wolala "mama mleczko daj"

Wymianka

Stary 2012-10-14, 16:02   #4395
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
owieczko wiem co czujesz,bo moja mala powoli tez za cyca juz dziekuje,tak ze mi bedzie bardziej przykro niz jej,ale moze to i lepiej,niz jakby mnie rozbierala majac lat 2 i wolala "mama mleczko daj"
"mama,daj cycka"
Ja tez się ciesz,ę u mnie bezproblemowo odstawienie poszło,bałam sie sytuacji,że mała nie będzie chciała przestać byc kp....

poćwiczyłam i do razu lepiej sie czuję

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 16:18   #4396
owieczka86
Zadomowienie

Seona wstawie linki jak będę z kompa pisać bo na telefonie nie ogarniam tego . Kupujemy teraz puki kasa jest-tata mój przyjechał i dał mam 500zł tak bez okazji-a wiem że jak nie kupimy nic sensownego to się kasa rozejdzie na pierdoły :-DD
Rodzeństwo dla Filipka bym chciała jak on będzie miał 2-3latka ;-) a % się już ostatnio z tztem drinkami z blue curacao+sok ananasowy...pycha tz świętował że cycki znowu będą jego :-D hihi

Wariateczko ja też to bardziej przeżywałam niż Filip... Aż się popłakałam

Dygotko u nas też bez problemów poszło a nie spodziewałam się tego
Stary 2012-10-14, 17:03   #4397
saaraa_lub
Rozeznanie

Owieczko zazdroszczę bezproblemowego rozstania z kp,najważniejsze,ze Synek sam podjął decyzję i obyło się bez histerii.Ja, tak jak pisałam na fb, będe chyba karmiła do 18 r.ż. Mały za chiny ludowe nie chce mm więc jak tu go odstawić jak nic innego z nabiału nie może jeść.W ogóle cycoholik mi się trafił
Ja jak kiedyś skończę karmić to pierwsze co to się upiję i za przeproszeniem "nażrę" sie bitej śmietany
Stary 2012-10-14, 17:28   #4398
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi, Sigalla, a Wasze dzieci używają smoczka? Może oni nie są głodni, tylko mają potrzebę ssania Domi, a może mu ta kasza to jest mało? Dajesz mu już chleb, szynkę, twarożek, jajko? Białko na noc jest najlepsze.

nie ma mój smoczka zjadl miche i juz wiecej nie chcial wiec skad te pobudki

Stary 2012-10-14, 17:34   #4399
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Ja tez się ciesz,ę u mnie bezproblemowo odstawienie poszło

poćwiczyłam i do razu lepiej sie czuję
Ad.1. Dygotka nie wiedziałam, że Ty też już nie karmisz Fajnie, że tak łatwo poszło!! I tak jak dla mnie dłuuuugo karmiłyście!!

Ad.2. Ja od 2 tyg. to normalnie wpierd... a nie jem i nic nie ćwiczę mam taki brak sił i lenia i zniechęcenie, a tylko się obżeram. Ja to chyba musiałabym wyjechać gdzieś do jakiegoś obozu tak jak w "Nastolatkach XXL", żeby nie mieć żadnych pokus i skupić się tylko na tym.

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Ja jak kiedyś skończę karmić to pierwsze co to się upiję i za przeproszeniem "nażrę" sie bitej śmietany

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
nie ma mój smoczka zjadl miche i juz wiecej nie chcial wiec skad te pobudki
bo to taka breja a nic takiego twardego, konkretnego, co poleży w żołądku. A nie zjadłby chleba z jajkiem?

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-14, 17:44   #4400
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

bo to taka breja a nic takiego twardego, konkretnego, co poleży w żołądku. A nie zjadłby chleba z jajkiem?
daje mu chlebek też, nic to nie daje! zreszta w ciagu dnia je teraz wiecej takiego normlanego jedzenia, musi jesc tez kaszki skoro mleka nie chce... Poza tym to lubi. Polusia po takim jedzeniu przesypiala juz dawno noce. Zreszta jak moze nie byc najedzony jak po godzinie sie budzi. To nie o głod raczej chodzi Przeciez zawsze dzieci zayspiały po flaszce, kaszce.

Stary 2012-10-14, 17:45   #4401
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ten przepis to czysta improwizacja.
Piekę biszkopt z 5=6 jaj.
Kupuję zielonego pysia i gotuję na nim budyń śmietankowy, po prostu zamiast mleka daję pysio. I to na biszkopt wykładam. Na to można położyć ciastka delicje i zalać galaretką, ale ja zrobiłam masę serową, tzn ser zmełłam dałam cukier puder i rozpuszczona gal, na to dwie zielone galaretki i wsio.
a ta masa serowa trzyma się tego budyniu robiłam cos podobnego a'la shrek. biszkopt+budyń zielony+budyż z kokosem i kaszą manną+gdzieniegdzie poutykane biszkopciki+2zielone galaretki tez dobre
Cytat:
fajne sweterki, u Rumunów w sąsiednim mieście widziałam podobne za 25złno, ale trzeba mieć jak żeby się rozeznac i ewentualnie nie przepłacić...

hej wam
byłam dzisiaj na obiedzie i ciachu urodiznowym sis. Najadłam się jak pig od wczoraj rozważam pana Dukana ...tż mówi, że jak chcę to mogę spróbować...zamiast mi powiedzieć że "po co"...
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 17:49   #4402
nettka_
Zadomowienie

hej

Paulinka kima od 1,5h więc wpadłam Tż pojechał pograć w piłkę więc luuuuzik

Nocka wporządeczku
Nie mogę się na patrzeć jak mój bobasek robi coraz więcej samodzielnych kroczków:love :

Seona twoje sny są : hahaha: Moja mama też ma podobne

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 17:52   #4403
owieczka86
Zadomowienie

Seona ja dawałam sobie 3miesiące na kp...a karmiłam ponad 11miesięcy.
Stary 2012-10-14, 17:53   #4404
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
daje mu chlebek też, nic to nie daje! zreszta w ciagu dnia je teraz wiecej takiego normlanego jedzenia, musi jesc tez kaszki skoro mleka nie chce... Poza tym to lubi. Polusia po takim jedzeniu przesypiala juz dawno noce. Zreszta jak moze nie byc najedzony jak po godzinie sie budzi. To nie o głod raczej chodzi Przeciez zawsze dzieci zayspiały po flaszce, kaszce.
Domi, ja bym chyba obstawiała silny odruch ssania. Może na noc smoka spróbować tylko na noc, w dzień chować.

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-14, 18:38   #4405
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi, ja bym chyba obstawiała silny odruch ssania. Może na noc smoka spróbować tylko na noc, w dzień chować.

hmm...wiesz, też mi takie coś przez myśl przeszło myslisz, że się opłaca w wieku 10 mieś dawać?
Mam jeden nowy smoczek gdzieś po Polusi dwójkę idę szukać...

Stary 2012-10-14, 18:42   #4406
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
hmm...wiesz, też mi takie coś przez myśl przeszło myslisz, że się opłaca w wieku 10 mieś dawać?
Mam jeden nowy smoczek gdzieś po Polusi dwójkę idę szukać...
Ja bym spróbowała, bo się zamęczysz kobito!! A będzie starszy, to się oduczy i będzie zasypiał sam. Jak sie przebudzi to tylko wsadź smoczek, niech pociumka i wyjmij. Moja Lili już praktycznie bez smoczka zasypia. Wkładam na sekundę, dosłownie pzrykładam do ust i wyjmuje. Powoli ją oduczam, nie chce tego co z Pati. Ale PAti to ciągnęłą strasznie!!! W dzień i w nocy, wszędzie cały czas straszny miała ten odruch. Lili tylko do spania, żeby się uspokoić.

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-10-14, 19:32   #4407
saaraa_lub
Rozeznanie

Domi u nas liczba pobudek też bez zmian a mój smoka do ust nie weźmie działa na niego jak płachta na byka.

Moje dziecko dzisiaj i wczoraj spało w dzień tylko raz.Dzisiaj nie spał od 10.45 do 19.25.

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-10-14 o 19:33
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 20:02   #4408
wariateczka88
Zadomowienie

sara u nas jest identiko,mala dzis pol nocy jęczała,próbowałam ja oszukać smoczkiem i tylko ja rozdrażniłam bardziej,wkurzała sie i plakala jeszcze bardziej

Wymianka

Stary 2012-10-14, 20:43   #4409
olka1610
Rozeznanie

Dziewczyny chyba wasze kciuki pomogły, promotor zaakceptował pracę . Antyplagiat tez przeszłam więc super, humor mam od razu dużo lepszy dzisiaj już nie dam rady wszystkiego nadrobić do mam zaległości prawie dwa tygodnie ale jutro jak mała da to nadrobię Was
widze że piszecie że dzieciaczki przestawiają się na jedną drzemkę, moja na moje nieszczęście też .
Zmykam do tż jakoś mu wynagrodzić te ostatnie dni bo byłam nieznośna
Dobranoc
Stary 2012-10-14, 21:09   #4410
domi7ks
Zakorzenienie

Nic nie bedzie ze smoka, po 45 min od zasniecia zaczal lazic po łozku i mnie szukac, dałam smoka 3 razy i 3 razy go wyciągnal z obrzydzeniem i mi oddał więc dalam cyca na pare minut i zasnąl...i tak cała nocka kolejna

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości