![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co pomogło na spóźniające się dziecko?
Gratulacje
![]() Szybko wracajcie do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy bardzo. Musze powiedzieć, ze to zainteresowanie to bardzo miła sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla Rodzicow! ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Gratuluję i miłego macierzyństwa życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Niemal Taki duży ja moja córuś
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ilonko gratulacje
![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
No jak patrzę na jego główkę to sie zastanawiam- jak? Jak ja miałabym go urodzić naturalnie, jak on taki duży łepek ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
No wreszcie!!!
Gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Do domu najwcześniej we środę. Lekarz złe przekazywał Wczesniej. Jutro dopiero badania kontrolne i jeśli antybiotyk działa to dobrze i jeszcze dwa dni go bedą podawać. Jeśli nie zadziała to zmieniają antybiotyk i od początku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ale synek dostaje antybiotyk profilaktycznie czy jakieś badania źle mu wyszły? Bo nie zrozumiałam na początku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Złe mu wyszły badania, chociaż na początku jak mi mówili, to właśnie brzmiało jak profilaktyka. Co lekarz to inny sposób przedstawienia informacji. To samo z wyjściem. Lekarz prowadzący powiedział to wczesniej tak, jakby jutrzejsze wyniki decydowały o jutrzejszym wyjściu. Dopiero inna babka wytłumaczyła, ze chodzi tylko o sprawdzenie działania antybiotyku a wyjście i tak nie bedzie możliwe wczesniej.
Trochę sie zalalamalam, bo już strasznie tęsknię za domem i okropnie brakuje mi przebywania z mężem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie zapomnij podawać probiotyków jak wrócicie do domu, żeby florę budować. Mi nikt nie powiedział o tym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
O, dzięki- mi tez nikt o probiotykach nikt nic nie mówił. Małego tez zaszczepili, mimo, ze od razu był w grupie ryzyka po takim porodzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A o szczepieniu jak myślę to mnie jeszcze k***ca bierze po 1,5roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na jakiej podstawie straszyli śmiercią dziecka? ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- co do probiotyku mi tez nikt nie powiedział |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Pewnie w zwiazku z sepsa, bo mi tez coś wspomnieli.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
A jak Ty się czujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ja sie czuje swietnie fizycznie, tylko psychika mi powoli siada, bo w szpitalu już trochę leze, ale sama wiesz jak to jest. Tylko odwiedziny tu są do dupy i szlag mnie trafia. I tęsknię za kotami. Serio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
ilona miło słyszeć, że fizycznie dobrze się czujesz
![]() ehh współczuję długiego pobytu ja w takiej sytuacji bym miała ciekawie A tak apropo naszej rozmowy o twoim szpitalu, to 3 dni z synkiem i bez tż byś spokojnie zniosła? ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Na trzeci dzien jeszcze było nienajgorzej, ale tez trochę ciezko mi stwierdzić, bo w szpitalu leżalam już tydzień przed porodem.
Chociaż jak tak wspominam pierwsze dni, to tyle sie działo, ze raczej nie byłby to aż taki problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Ja przyszłam w niedzielę, w pon wieczorem cc a wychodziłam w sobotę, bo miałam temp. podwyższoną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście córka do tej pory nie uświadczyła ani szczepienia ani antybiotyku ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37068243]Ja przyszłam w niedzielę, w pon wieczorem cc a wychodziłam w sobotę, bo miałam temp. podwyższoną.[/QUOTE] U nas po porodzie położnicom nie mierzono temperatury, wszystko odbywało się na oko "skąd pani wie że ma temperaturę skoro pani jej nie mierzyła" ![]() No nic Ilonko, leczcie się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Nawet po cc nie? przecież to taka... podstawa ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37069178]Nawet po cc nie? przecież to taka... podstawa ;/[/QUOTE]
Nie, nawet po cc nie mierzono. Ja sobie mierzyłam, bo miałam własny termometr, ale jak któraś była z zaskoczenia i nie wiedziała że szpital nie posiada to przez cały pobyt nie miała mierzonej temp poza izbą przyjęć, gdzie mieli bezdotykowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37069178]Nawet po cc nie? przecież to taka... podstawa ;/[/QUOTE]
U nas codziennie mierzyli, przed czy po porodzie, obojętnie czy sn czy cc. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Ehhh ja coś ostatnio się łatwo wzruszam ![]() Teraz sobie pomyślałam o tym jak to było jak ja młodą urodziłam i leżałyśmy w szpitalu, i się rozpłynęłam, takie niezapomniane chwile ... ![]() ilonka po ciuchu zazdroszczę ![]()
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Mnie po cc też nic nie robili, tylko pytali czy chcę coś przeciwbólowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tylko powiedzieli ze mały ma podwyższone crp i trzeba byc na antybiotyku 6 dni, nic nie mówili ze zagraża to życiu dziecka....kurde no!!! jak teraz przeczytałam co napisałas to nei wiem czy sie cieszyć ze nei miałam takiego stresu-czy płakać nikt mi nie powiedział że moze się coś stać mojemu dziecku i z tego co pamiętam to nawet nie podpisywałam żadnych zgód na antybiotyk czy coś... Cytat:
![]() mój tata urodził sie 13 a wie bliskie kolezanki 14 pazdziernika i kazdy myslał ze w którys z tych dni powtamy na świecie małego ![]() przyjaciólka brała ślub 15 i tez tak obstawiała, a mały zrobił psikusa i olał dni w których każdy cos obchodził i pojawił si ena świecie 16 ![]() dlatego jak czytam co pisze Ilonka to wszytko staje mi przed oczami ![]() ![]() Ilonka trzymaj sie i pamietaj ze jakby co jesteście w tym szpitalu dla dobra młodego ![]() ![]() ja tez płakałam ze nei mogłam byc w domu z mezem i w spokoju nei moglismy sie nacieszyc małym, potem nadrabialismy |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.