|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
u mnie też Cilest w podobnych cenach za 3 listki. Też go biorę i nie mam żadnych skutków ubocznych, po Microgynonie miałam straszne ;/ łydki mnie bolały, nie mogłam spać, głowa mnie często bolała ;/
|
|
|
|
#2072 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Od jutra też zaczynam ćwiczenia z Chodakowską bo się krwawienie kończy - zobaczymy czy to da radę.
|
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Genialne.
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() W ogóle przy Micro czasami miałam sine nogi O_o taki wachlarz skoków nastroju, że musiałam je zmienić.
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtrącasz się tylko po to, żeby jak zwykle komuś zwrócić uwagę? weź wyluzuj trochę
|
|
#2077 |
|
Konto usunięte
|
Ale się wkurzyłam na siostrę
![]() Napisała CV i poprosiła mnie o wydrukowanie. Przeczytałam je i się załamałam - zdania pojedyncze jak półgłówek (Lubię dzieci. Jestem miła. Nie lubię kłótni), wpisywanie głupot typu "nadaję się do pracy fizycznej" (a to hipochondryczka, która przy byle wysiłku robi z siebie ofiarę i w żenujący sposób udaje, że mdleje, żeby być w centrum uwagi), w doświadczeniu wpisała, uwaga, że pomaga mi w prowadzeniu bloga - raz czy dwa coś mi zrecenzowała i to tyle, prowadzenia bloga nawet ja nie wpisałabym do CV!, pieprzenie, że jest ugodowa i spokojna (tiaaa, jak cholera) albo że jako niania pracowała fizycznie. Zwróciłam jej uwagę na te wszystkie błędy w spokojny sposób, na co ona we wrzask, że miałam tylko wydrukować a nie czytać, nie moja sprawa, co napisała, a poza tym to jestem su*ą i tylko się czepiam Rykiem obudziła pół domu, wrzeszcząc, że mnie nienawidzi i mam się je*ać. Nie zdążyłam powiedzieć nic poza tymi kilkoma spokojnymi uwagami
|
|
|
|
#2078 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Patulus, jak widać Tobie za to przydałyby się tabletki anty żeby pozbyć się złośliwego humorku
Przy Tobie cięzko stwierdzić co piszesz na żarty a co ze świętym przekonaniem, niestety. Sama wiesz, że czasem piszesz rzeczy delikatnie mówiąc kontrowersyjne uważając je za prawdę objawioną i przejaw sprytu (jak pamiętne "naciąganie" regulaminów podchodzące pod łamanie prawa). Więc sama też poluzuj ![]() Orlica, takiego czegoś to ja nawet w moim pierwszym CV nie miałam, ale było delikatnie mówiąc żałosne Jeśli powiedziałaś jej to normalnie, a zapewne tak było i podejrzewam, że byłaś w niezłym szoku po spojrzeniu na to CV, to reakcja siostry... No cóż, przewrotnie droga do piekła faktycznie była wybrukowana dobrymi chęciami
|
#2079 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Kto żartował? Ty, czy Llorandare? Bo w moim odczuciu żadna z tych wypowiedzi nie wyglądała na żart, Twoja szczególnie.
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest mily efekt uboczny po prostu. Kiedys pewnie pojde zbadac sobie hormony, zeby mi cos trafnie dobrali, bo nie chce znowu zaczynac z kolejnymi tabletkami i czekac, czy znowu mi cos wyskoczy. enn_, wiem, zartuje przeciez Ja bym chciala miec tabletki dobrane tak, zeby wszystko dobrze dzialalo, bo niestety mialam zwykle caly szereg niefajnych skutkow ubocznych. Maly biust absolutnie nie jest problemem. Jest po prostu faktem.
|
|
#2084 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Dobierac tabletki do samych cycków głupota bo i tak się nimi długo nie nacieszysz
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, spokojnie. Powiekszanie cyckow jest zartem dosc oczywistym. Nikt nie bedzie na powaznie dobieral tabletek pod tym katem.
I mamy na tyle duzo lat, ze wiemy, co to tabletka antykoncepcyjna. Nawiasem mowiac, jestem w tej chwili zadowolona z tych mini tablet. Moze po prostu przy nich zostane.
|
#2086 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
nic w tym dziwnego ![]() każdy ma swoje przekonania, potrzeby itp. Cytat:
![]() wiesz co, jak pisałam, ja miałam BMI powyżej 30. I działały, więc tu nie chodzi o Twoje kilka nadprogramowych kg Bardziej chodzi o już taką otyłość drugiego stopnia. Do tej Ci raz tyle prawie brakuje!
|
||
|
|
|
#2087 |
|
Life is a drink ...
|
Ostatni post i padniecie co do tabletek anty ...
Gdzieś przeczytałam, że dziewczyny łażą do lekarzy i proszą o diane 35 bo wtedy solarium ładnie łapie ... Jak ja to gdzieś przeczytalam to dochodziłam do siebie przez 2 tygodnie ...
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się teraz zastanawiam nad plastrami.
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2091 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Swoje pierwsze tabletki wybierałam z ginekologiem na podstawie dwóch warunków - tanie i wpływające na poprawę cery. Oczywiście też na podstawie badań, jakie lekarz mi zrobił. Dostałam na początku Cyprest, kosztował 7zł za opakowanie i faktycznie poprawił mi cerę. Skutków ubocznych raczej nie miałam, poza tyciem, ale nie wiem teraz, czy to była ich wina. Po dwóch latach musiałam zmienić, bo tych "cerowych" nie można za długo stosować, teraz biorę Asubtelę, ponoć ma nie zatrzymywać wody w organizmie, ale nie widzę większej różnicy. Humorki kilka razy w roku się zdarzają, ale to i tak niezły wynik, w porównaniu do tego, co rodzinka i TŻ ze mną przechodzili, kiedy nie brałam tabletek
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie pod koniec brania tabletki działały tak, że z kijem nie podchodź.
![]() Najpierw wyżywałam się na tż, bo to, tamto, siamto, a po chwili w ryyk, a jak tż się pytał co się stało, to ja wyłam: Nieeee wieeeem ![]() No i od miesiąca nie biorę , teraz muszę się umówić na wizytę. Ale jakoś nie po drodze mi do szpitala, pierwszy raz będę szła do gina na NFZ, ale chcę też cytologię zrobić, a kasy nie mam za bardzo. A raz na 3 lata się należy za darmoszkę.
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero była mowa o dzieciach i imionach
a teraz coś skrajnie odmiennego czyli tabletki anty- ![]() ja wolałabym nie brać... w sumie nie razie nie trzeba raczej...może jak zamieszkamy razem z Sylwestrowym, ale sama nie wiem... jednak to hormony, jakoś mam opory
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiadomo, że braniem chciałabym dowiedzieć się tych plusów i minusów, ale to i tak jeszcze decyzja do podjęcia nie z dnia na dzień
|
|
#2095 |
|
Klientka w krawacie
|
Dzieci rodzić, a nie tablety łykać
![]() .(to żart, jak coś)
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś brałam Harmonette i przytyłam strasznie, oprócz poprawnego działania anty, miałam szereg skutków ubocznych - ból głowy, tycie, humorki, takie tam. Ale brałam pod kątem hormonów. I się okazało, że pomimo badań źle mi je dobrano. Potem Yasminelle, potem Evre, znowu Yasminelle. Zastanawiam się nad czymś tańszym.
Dzień dobry
|
#2097 |
|
Konto usunięte
|
Ech, lecę na zajęcia :< W poniedziałki i wtorki mam je tak rozrzucone, że dosłownie cały dzień poza domem, nie lubię tego!
O 11:00 opublikuje się notka o olejku do kąpieli. |
|
|
|
#2098 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witam się poweekendowo ![]() Napisałyście tyle, że nie mam siły nadrabiać ![]() W temacie anty - miałam do czynienia z Cilestem, Cerazette i Novynette. W moim przypadku sprawdziły się wszystkie - zero skutków ubocznych, czułam się tak, jakbym nic nie przyjmowała. Żadne depresje, wahania nastroju czy tycie. W epoce Novynette miałam mniej problemów z cerą.
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
u mnie może nie brak weny ale problemy z internetem... :/ narazie korzystam w pracy lub w weekend w domku rodinnym
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

w sumie chciałabym spróbować z tabletkami i chciałabym ten Cilest najlepiej, bo mam małe cycki to chociaż by mi się ciut większe zrobiły

Rykiem obudziła pół domu, wrzeszcząc, że mnie nienawidzi i mam się je*ać. Nie zdążyłam powiedzieć nic poza tymi kilkoma spokojnymi uwagami

Lush & China Glaze lover! 

おはよう!