|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37043066]Taaaa na pewno to jest ta przyczyna
![]() Ech tym bardziej, ze moje problemy z przetłuszczaniem zaczęły się podczas dojrzewania,wcześniej pewnie 'rozpieściłam' je myjąc je raz w tygodniu uwielbiam moje 'najmądrzejsze w każdej dziedzinie': mamę i siostręCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Za miesiąc idę do kontroli do okulisty i jestem prawie pewna, że czekają mnie okulary. Myślę, że zamówię z Firmoo, bo ceny w Polsce są tragiczne.
Nie wiecie w jakich optykach za darmo robią pomiar rozstawu źrenic? |
|
|
|
#1833 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest starsza i trzymają "sztamę" z mamą, jak się dwie uprą ze sobą (a tak jest zawsze) to nie mam prawa głosu ![]() Ale wiesz, one to mi się nawet dziwią jak ja mogę golić się na mokro Po co żel, po co woda, lepiej na sucho maszynką za złotówkę z Tesco bez paska nawilżającego i jechana, jeee
|
|
|
|
|
#1836 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Ja swoje imię lubię, nie chcę popadać w samozachwyt ale po prostu lubię jego dźwięk i wygląd (tak, tak, chodzi mi o pisownię). Z tym, że wolę Kasię niż Katarzynę, to drugie nie pasuje mi do końca bo jest takie mega oficjalne... co do tego wizażu - nie wiem skąd się uczepili ale do mnie tez non stop ślą... :/ Cytat:
Ja jestem ciekawa jak już kiedyś swoje dostanę czy będą mi pasowały... stanęło na zwykłych oprawkach i szkłach korekcyjnych ale przyciemnianych 60% tintem bo z tych regularnych przeciwsłonecznych wszystkie byłyby na mnie za wielkie... jestem ciakwa jak to wyjdzie... [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37049228]Mnie też czeka skrobnięcie czegoś o Firmoo, mam nadzieję że ominą mnie takie sytuacja [/QUOTE]witaj w klubie
|
||
|
|
|
#1837 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja też wolę "zwykłe imiona" niż wymyślne Dżesiki czy Brajany - te drugie brzmią trochę jakby ktoś siedział zamknięty w domu i inspiracje czerpał wyłącznie z seriali. Imion "wschodnich" też jest dużo, według mnie nie trudno znaleźć wśród nich coś ładnego
|
#1838 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1840 |
|
Wolę prosto!
|
Dzień dobry
Coś słaby zapłon mam dzisiaj, dopiero śniadanie jem, jakaś nie do życia jestem Uświadomiłam sobie wczoraj jak strasznie piwo wydyma brzuch, dość długo nie piłam, przez ostatnie 3 tygodnie jem bardziej niż wzorowo, ćwiczę, brzuch mi już tak fajnie "cofnął się do tyłu", a wczoraj na koncercie dwa piwa wypiłam i czułam się jakbym zjadła przynajmniej 3 daniowy posiłek i dokładnie tak wyglądałam ubolewam nad tym strasznie, bo ja bardzo piwkowa jestem, co to za imprezka bez piwka Muszę się zabrać za pisanie pracy inżynierskiej, czy ktoś może mnie do tego zmotywować? Błagam? ![]() Tak jeszcze w temacie imion - mi się podobają Zuzanna i Mikołaj jak kiedyś jakieś dziecko będę miała (o ile kiedykolwiek instynkt macierzyński we mnie wstąpi :P) to tak się będzie nazywało
Edytowane przez asiaasia58 Czas edycji: 2012-10-13 o 12:54 |
|
|
|
#1841 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37049578]Wysyłasz im formularz, który załączyli Ci w mailu.[/QUOTE]
hmm... to ja nie dostałam żadnego załącznika
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie siedzę jak truskawkowy potwór
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ pojechał przed 11 po zakupy na śniadanie i zawieźć kompa do naprawy. Nie ma go jeszcze, a telefon ma wyłączony.
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
wysłałam ostateczną wersję do promotora, nie odpisuje mi w ogole, olewa mnie ;/ a i zapomnial mnie wczesniej poinformowac, ze obrona jest planowana na 20.10. to nie zdaze przeciez ze wszystkim, zwlaszcza , ze mam na uczelnie ponad 100km....Cytat:
nigdy nie bylam na solarium, co nie znaczy, ze nie lubie jak ktos ma zdrową, podkreslam zdrową opaleniznę. Ale to to juz przesada ;D czekolada, a potem bedzie zmarchy miala w wieku 30-40 lat jak 80lat ;d no wlasnie ciekawe, czy mnie tez ktos pamieta, bo ja zalatana, nie mam czasu na blogowanie, chociaz wczoraj wrzucilam w koncu recenzje kremu do rak, i same recenzje beda lecialy, bo nie kupuje nic od miesiaca nie kupilam wiecej niz 3 produkty pelnowartosciowe. Co do imion, kiedys nie lubilam swojego , ale po jakims czasie, kiedy ludzie zaczeli mowic ,ze to takie niespotykane, rzadko przynajmniej, to zaczelam lubic no i lubie swoje imie
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko ja przez tą jesień i brak czasu nie mam weny na bloga?
mam nadzieję, że gdy tylko kupię laptopa (za jakis miesiąc, dwa) i będę mogła pisywać na bieżąco to jakoś się ogarnę
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego przez ten stres strasznie mi się skórki przy pazurach popsuły, odstają mi i paznokcie mi się łamią, muszę zadbać o siebie, a no i przeziębienie dalej mnie trzyma cholerne ;/ |
|
|
|
|
#1847 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skórki i paznokcie też są ostatnio moją zmorą. ale zwalam winę na jesień. co roku jesienią mam ręce w opłakanym stanie.
|
|
#1849 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie notka o olejku do włosów z czerwoną papryką green pharmacy
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też moje skórki wyglądają strasznie.
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry !
W końcu wróciłam W związku z ekstżem (a właśnie za tża go uważałam-.-) Popłakałam jeszcze trochę kilka dni temu i nic poza tym. Nie jestem już nawet zła na niego. W końcu mam czas na rozwój, którego mi ostatnio brakowało. I oczywiście na bloga ![]() Miłego dnia : ) |
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na blogu makijażowy Taj Mahal
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam do mnie!
Działam od niedawna, ale powoli się w to wciągam! http://soemi87.blogspot.com/ |
|
|
|
#1855 |
|
Wolę prosto!
|
W końcu się zabrałam za zrobienie makijażu na bloga, trzy wersje kociego oka, zapraszam jakby ktoś był ciekawy
![]() A praca inżynierska dalej leży i kwiczy, ale udało mi się kilka książek załatwić, mogę czuć się rozgrzeszona :P |
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babole
![]() widzę, że mowa o imionach ![]() ja teraz w przedszkolu przy sprawdzaniu obecności mogę sobie język czasem połamać ![]() najdziwniejsze do tej pory? Rajner i Vincent (przez V )czemu jest już tak zimno ![]() Monia ale Twoja malutka wywija ![]() malujesz jej paznokcie? ![]() "Prześlesz mi całuska?" "NIE!"
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-10-13 o 15:55 |
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam nawet wenę do pisania, kilka notek w głowie - ale to nie było internetu, potem światła do zdjęć, teraz czasu.. |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też jakoś mi się nie chce pisać, mam nadzieję, że mi o szybko przejdzie ;p
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio weny brak i czasu niestety też
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

uwielbiam moje 'najmądrzejsze w każdej dziedzinie': mamę i siostrę

Jej siostra ma na imię Róża, a brat Gerhard, więc wszystkie imiona poronione
Chyba się starzeję. 

Uświadomiłam sobie wczoraj jak strasznie piwo wydyma brzuch, dość długo nie piłam, przez ostatnie 3 tygodnie jem bardziej niż wzorowo, ćwiczę, brzuch mi już tak fajnie "cofnął się do tyłu", a wczoraj na koncercie dwa piwa wypiłam i czułam się jakbym zjadła przynajmniej 3 daniowy posiłek

to nie zdaze przeciez ze wszystkim, zwlaszcza , ze mam na uczelnie ponad 100km....
mam nadzieję, że gdy tylko kupię laptopa (za jakis miesiąc, dwa) i będę mogła pisywać na bieżąco to jakoś się ogarnę