Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 09:46   #781
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
a co to za łóżeczko?
producent Amal II - model Kinga

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Ty to masz te sny ale powiem Ci ze ja nie lepsze tylko jakos dzisiejszego nie pamietam
wspolczuje dla TŻ ja ze swoim od kilku lat juz nie spie bo nie jestem w stanie tak chrapie.ja wogole jestem przesrana z tym spaniem.slysze doslownie wsytzsko.nawet krowy ktore mucza na pastwisku ktore jest jakies 300m od domu mnie budzanie mowiac o szczekajacych i wyjacych psach...wczesniej mialam sypialnie z drygiej str domu(od str pol i lasu) i spalam jak susel a teraz od str wioski i wszytsko mnie budzi

Dziewczyny przezylysmy z bratowa szok!! przyszla wieczorem i zapytala czy jej auto dam bo brat zostawil w miescie a dzieci trzeba zawiezc.no i mowi ze troszke jej zejedzie bo jedzie do lidla po kombinezon dla malego.to se mysle pojade z nia wezme dla Laury.no i-podjechalysmy o 7.55 a tam kokejka jak za komuny pierwszy raz tak z rana tam przyjechalam-nigdy na nic sie nie czailam jak nawet cos bylo szlam po polduniu.to jeszcze nic.jak sie drzwi otworzyly to tak jak w tym linku co ostatnio pokazaywalam na otwarcie biedronki myslalam zesie am stratuja.... i biegli do koszy-no biegli!!podeszlam znalazlam luke i sie wepchalam.zaczeli naciskac na mnie wiec sie odwrocilam i zaczelam wrzeszczec ze mi krzywde robia to sie laskawie odsuneli i moglam spokojnie zlapac co chcialam(bralam kurte i spodnie w 2 rozm bo nie wiedzialam ktory bedzie dobry) ale moja bratowa i nasza kolezanka to braly jak popadlo bo nawet nie szlo przeg;adac b sobie z rak ludzie wyrywali jedyne miejsce i sposob na wybranie to bylo zlapanie i odejscie gdzies z kilkoma rzeczami!! udalo nam sie klupic naszym dzieciakom i za spodnie, kurte i rekawice zimowe zaplacilam 135 zl gdzie same spodnie ociplane takie na Laure kosztuje 120-130 zl. wzielam dwie pary spodni bo mozna robic zwroty a nie wiedzialam ktory rozm.
Ci co przyzli pozniej niz przed 8 to stali przy koszach ludzi przegladajacych bo w tych glownych juz nic nie bylo no mowie Wam doznalam szoku!!tak jak kiedys na szmatach-ja sie nie nadaje na taki wyscig!!!

Co do spania - to ja mam natomiast bardzo zdrowy sen.. zasypiam zanim głowa dotknie poduszki.. a śpię tak głęboko, że pół domu można wynieść.. martwie się, czy dziecka płacz w nocy usłysze

A co do Lidla - to fakt - mój znajomy pracował jako ochroniarz w naszym lokalnym to opisywał jakie akcje się działy gdy były jakieś atrakcyjne oferty. Co najlepsze - mega promocja w TV i w ogóle - a do sklepu przychodziło po kilka sztuk tylko. Ludzie sobie z rąk wydzierają. Taa.. no masakra..

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:46   #782
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Marti, nieźle w tym lidlu,
Kamilka, dużo zdrówka
Anielka, widziałam zdjęcia, ślicznie wyglądasz, a Twoje włosy jak ja chciałabym takie mieć
Stary 2012-10-15, 09:47   #783
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:

dla tescia!! ja tez slysze ze blada jstem ale mam to gdzies-uroki anemi, braku oplenizny wakacyjnej i niedoboru skladnikow odzywczych wynikajacych z okrojonej diety wiec niech mnie pocaluja :dupa:

mam to samo...nawet moj maz mowi ze mnie nie poznaje.ja sie wkurzam jak ktos chce mnie odwiedzici wymyslam najrozniejsze rzeczy zeby odwolac spotkanie...najlepiej mi samej bez kitu...az glupio

ogorkowa

Szalona Wera nawet snu nie potrzebuje

Dziewczyny przezylysmy z bratowa szok!! przyszla wieczorem i zapytala czy jej auto dam bo brat zostawil w miescie a dzieci trzeba zawiezc.no i mowi ze troszke jej zejedzie bo jedzie do lidla po kombinezon dla malego.to se mysle pojade z nia wezme dla Laury.no i-podjechalysmy o 7.55 a tam kokejka jak za komuny pierwszy raz tak z rana tam przyjechalam-nigdy na nic sie nie czailam jak nawet cos bylo szlam po polduniu.to jeszcze nic.jak sie drzwi otworzyly to tak jak w tym linku co ostatnio pokazaywalam na otwarcie biedronki myslalam zesie am stratuja.... i biegli do koszy-no biegli!!podeszlam znalazlam luke i sie wepchalam.zaczeli naciskac na mnie wiec sie odwrocilam i zaczelam wrzeszczec ze mi krzywde robia to sie laskawie odsuneli i moglam spokojnie zlapac co chcialam(bralam kurte i spodnie w 2 rozm bo nie wiedzialam ktory bedzie dobry) ale moja bratowa i nasza kolezanka to braly jak popadlo bo nawet nie szlo przeg;adac b sobie z rak ludzie wyrywali jedyne miejsce i sposob na wybranie to bylo zlapanie i odejscie gdzies z kilkoma rzeczami!! udalo nam sie klupic naszym dzieciakom i za spodnie, kurte i rekawice zimowe zaplacilam 135 zl gdzie same spodnie ociplane takie na Laure kosztuje 120-130 zl. wzielam dwie pary spodni bo mozna robic zwroty a nie wiedzialam ktory rozm.
Ci co przyzli pozniej niz przed 8 to stali przy koszach ludzi przegladajacych bo w tych glownych juz nic nie bylo no mowie Wam doznalam szoku!!tak jak kiedys na szmatach-ja sie nie nadaje na taki wyscig!!!
Mi tez każdy mowi, ze jestem taka blada, że masakra... ojezu.. a co mam być czarna nagle jak całe życie byłam biała? i całe lato przeleżałam w domu boże ale mam dziś wnerwa na wszystko....

Mnie najbardziej wkurza, jak się upierają, że to wszyscy muszą mnie odiwedzić, bo ja musze leżeć :| a może to ja bym chciała do kogoś pojsc na chwilke, bo po pierwsze nie musze latać przy kims, w koncu sobie gdzies wyjde bo cały czas siedze w domu, i moge w kazdej chwili wyjsc, a jak juz u mnie ktos siedzi to przecież nie powiem idz sobie bo muszę sie polozyc........ kurde dzis kolezanka do mnie przychodzi o 12 i to chyba dlatego taki humor mam ... nienawidze jak ktos do mnie przychodzi chyba mi się w głowie porąbało przez to leżenie od lipca...

O bożeeeee co za ludzie .. ciekawe czy u mnie też takie akcje.... a ten lidl to tez jakiś nienormalny :| jakby nie mogli tego więcej dać zeby dla wszystkich starczyło a nie, że trzeba przychodzic z samego rana i wyrywać sobie z rąk....

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:47   #784
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej Mamuśki

Nie było nas całe weekend ktoś streści co się działo ?
My w sobotkę zaczęliśmy 31 t.c
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:51   #785
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
O bożeeeee co za ludzie .. ciekawe czy u mnie też takie akcje.... a ten lidl to tez jakiś nienormalny :| jakby nie mogli tego więcej dać zeby dla wszystkich starczyło a nie, że trzeba przychodzic z samego rana i wyrywać sobie z rąk....
mnie właśnie to wkurza. Promocja w telewizji, gazetki, ulotki, a potem kilka sztuk na sklep i się ludzie zabijają

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki

Nie było nas całe weekend ktoś streści co się działo ?
gratulacje
a przez weekend z najważniejszych rzeczy: ausente i Landi w szpitalu ze skurczami, z Laurką Muminka lepiej, Livdragon jutro będzie mieć cc a tak raczej leniwy weekend

Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2012-10-15 o 09:52
gusiak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:51   #786
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Mi tez każdy mowi, ze jestem taka blada, że masakra... ojezu.. a co mam być czarna nagle jak całe życie byłam biała? i całe lato przeleżałam w domu boże ale mam dziś wnerwa na wszystko....

Mnie najbardziej wkurza, jak się upierają, że to wszyscy muszą mnie odiwedzić, bo ja musze leżeć :| a może to ja bym chciała do kogoś pojsc na chwilke, bo po pierwsze nie musze latać przy kims, w koncu sobie gdzies wyjde bo cały czas siedze w domu, i moge w kazdej chwili wyjsc, a jak juz u mnie ktos siedzi to przecież nie powiem idz sobie bo muszę sie polozyc........ kurde dzis kolezanka do mnie przychodzi o 12 i to chyba dlatego taki humor mam ... nienawidze jak ktos do mnie przychodzi chyba mi się w głowie porąbało przez to leżenie od lipca...

jakbym o sobie czytala....z tymze mi t sie nawet do kogos nie chce
co do lidla to wlasnie mogliby dac wiecej skoro idzie jak swieze bulki no nie??

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:52   #787
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

ja wiem że to wynik ograniczenia diety ale ludzie lubą gadać.

na reklamce to wygląda fanie ciekawe jak w naprawdę to wygląda
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:53   #788
marti86
Zakorzenienie

czas chyba na sniadanie co?? ja niezwyczajna...zazwyczaj jem o 11 ale wypilam actimelka.maluch mnie od wczoraj tak smyra ze szok

Stary 2012-10-15, 09:53   #789
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Dzień dobry kochane

Dziś mnie też sprzątania trochę czeka bo mąż wymalował w weekend dzieciaczkom pokój i wczoraj nie zdązyłam wszystkiego ogarnąc.Trochę sie boję żeby mnie nie daj boziu nie wzięło ale będę sobie pomału robić .

W piątek byliśmy na wizycie.Ale był tylko paluch grzebaluch.Zapytałam więc ile jego zdaniem i doświadczeniem powinnam jeszcze wytrzymać.Więc stwierdził, że szyjka jeszcze wysoko ,brzuch idealny i spokojnie 2 lub 3 tygodnie jeszcze powinnam dać rade.No dobra zobaczymy - ambitny ten lekarz .

A wczoraj zaczęlismy 35 tc.
Stary 2012-10-15, 09:53   #790
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Marti niezła akcja w tym lidlu

W końcu się ubrałam, ukroiłam sobie kawałek mojego pysznego piernika i będę oglądać serial teraz

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:57   #791
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane

Dziś mnie też sprzątania trochę czeka bo mąż wymalował w weekend dzieciaczkom pokój i wczoraj nie zdązyłam wszystkiego ogarnąc.Trochę sie boję żeby mnie nie daj boziu nie wzięło ale będę sobie pomału robić .

W piątek byliśmy na wizycie.Ale był tylko paluch grzebaluch.Zapytałam więc ile jego zdaniem i doświadczeniem powinnam jeszcze wytrzymać.Więc stwierdził, że szyjka jeszcze wysoko ,brzuch idealny i spokojnie 2 lub 3 tygodnie jeszcze powinnam dać rade.No dobra zobaczymy - ambitny ten lekarz .

za wizytę i tydzień. Ale nie forsuj się przy sprzątaniu.
Stary 2012-10-15, 09:58   #792
emylka86
Zakorzenienie

cześć!
ależ ja mam fatalne noce ostatnio ; /
co chwila chodzę siusiu, zasnąć nie mogę, a mimo to wstaję wcześnie ; / nawet tż stwierdził, że ostatnio mało sypiam ...

dziś szaro i buro za oknem to może zacznę pomału pakować swoje rzeczy do przeprowadzki.

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:00   #793
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Marti dobrze ze krzyknelas na tych ludzi, bo na serio w takim amoku mogą krzywdę zrobic i nie patrzą na nic i na nikogo, zwłaszcza ze w zwykłej kolejce ludzie ślepna szybko jak ciezarna za nimi stanie

A mnie jak nic wczoraj teściowa otrula grzybami...no niby były juz sprawdzane, przeżyli bo muchomora nie było, wszyscy dobrze sie czuli a mnie wczoraj tak po nich brzuch rozbolal ciężka noc miałam, aż Tz musiałam do salonu wygonic zeby w spokoju stekac i sie wiercic na łóżku no i nie wsluchiwac sie w jego chrapanie
Na szczęście dzisiaj juz ok.

a no i dzisiaj 33 tydzien

Ja po recznik z biedro chyba pójdę, mam w bloku więc zarzuce szlafrok i o 7 jestem nie no żartuje, ale chyba wezmę jeden bo mam 2 takie większe ale płaciłam po ok 35 zł a tutaj w komplecie są 3 rzeczy niby i chyba taki wezmę do szpitala zamiast wygotowywac jakiś swój.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:00   #794
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Witam Panie.

Miałam wstać o 7. Dzięki Bogu i memu mężowi, który zadzwonił dopiero o 9 wstałam 2 godz później. Mam tyle roboty dziś :/ jak czytam ile Wy już narobiłyście to mi słabo. A jutro obrona. Stresuję się :/

Muminku Mam córcię zucha!
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:00   #795
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry kochane

O to jak na mamę bliźniaków,to się nieźle trzymasz,ale tak naprawdę,to żaden lekarz nie potrafi przewidzieć kiedy się zacznie....
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:00   #796
emylka86
Zakorzenienie

gratulację za te nowe tygodnie : D i kciuki za te dzisiejsze wizyty!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:01   #797
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
gratulacje
a przez weekend z najważniejszych rzeczy: ausente i Landi w szpitalu ze skurczami, z Laurką Muminka lepiej, Livdragon jutro będzie mieć cc a tak raczej leniwy weekend
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:05   #798
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

gratulacje

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Witam Panie.

Miałam wstać o 7. Dzięki Bogu i memu mężowi, który zadzwonił dopiero o 9 wstałam 2 godz później. Mam tyle roboty dziś :/ jak czytam ile Wy już narobiłyście to mi słabo. A jutro obrona. Stresuję się :/

to ja cię pocieszę, niezrobiłam jeszcze dzisiaj nic
a co do obrony, będzie dobrze. Będziemy trzymać mocno kciuki
Stary 2012-10-15, 10:09   #799
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry kochane

Anetko a Ty bedziesz rodzila sn?? czy jak sie po prostu zacznie to zrobia cc??

Cytat:
Marti dobrze ze krzyknelas na tych ludzi, bo na serio w takim amoku mogą krzywdę zrobic i nie patrzą na nic i na nikogo, zwłaszcza ze w zwykłej kolejce ludzie ślepna szybko jak ciezarna za nimi stanie

A mnie jak nic wczoraj teściowa otrula grzybami...no niby były juz sprawdzane, przeżyli bo muchomora nie było, wszyscy dobrze sie czuli a mnie wczoraj tak po nich brzuch rozbolal ciężka noc miałam, aż Tz musiałam do salonu wygonic zeby w spokoju stekac i sie wiercic na łóżku no i nie wsluchiwac sie w jego chrapanie
Na szczęście dzisiaj juz ok.

Ja po recznik z biedro chyba pójdę, mam w bloku więc zarzuce szlafrok i o 7 jestem nie no żartuje, ale chyba wezmę jeden bo mam 2 takie większe ale płaciłam po ok 35 zł a tutaj w komplecie są 3 rzeczy niby i chyba taki wezmę do szpitala zamiast wygotowywac jakiś swój.

ja grzybow nie lubie ale ponoc ciezkie sa-biedna sie umeczylas

Cytat:
Witam Panie.

bedzie dobrze!!

odpisal sprzedawca i anuluje ta jedna wode

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

dora ide zjesc ... z rozsadku to uczynie:P

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

i chyba znow mam dzis dzien pt-skurcz :/

Stary 2012-10-15, 10:09   #800
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:

odpisal sprzedawca i anuluje ta jedna wode
to sprzedawca ok.

U nas włąśnie na sr, położna opowiadała, że ostatnio odwiedzała koleżankę w szpitalu, która urodziła dziecko i jej sąsiadka urodziła bliźniaki sn. Zaskoczona byłam, bo myślałam, że ciąże mnogie to raczej cc
Stary 2012-10-15, 10:10   #801
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
O to jak na mamę bliźniaków,to się nieźle trzymasz,ale tak naprawdę,to żaden lekarz nie potrafi przewidzieć kiedy się zacznie....
No własnie sama jestem w szoku.Jak dla mnie to muszę wytrzymać jeszcze tylko tydzień żeby móc rodzić u nas w szpitalu a później to już niech sie dzieje co chce.
W sumie za 10 dni wizyta to może chociaż do niej wytrzymam

Masz racje dzieciaczki i tak wyjdą kiedy im się zechce

No i jeszcze muszę brać ten obrzydliwy antybiotyk na to ucho bo doktor (gin) stwierdził,że bez tego się nie obejdzie ponieważ takie zapalenie ucha moze jeszcze gorzej wpłynąć na płód niż antybiotyk własnie.A dodam,że od laryngologa dostałam tylko maść.

Edytowane przez anett234
Czas edycji: 2012-10-15 o 10:13
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:10   #802
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej kochane

martuś niezle z tym lidlem..szok!

nie nadrobilam wiec malo co wiem, gardlo cos mnie boli

kia mia zaakaceptowalam przyjaźń

widzialam na fb , że ausente jeszcze w szpitalu
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:11   #803
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
[/COLOR]i chyba znow mam dzis dzien pt-skurcz :/
współczuję

a co do skurczy, to ja już nie wiem. |Wczoraj mi po południu tak mocno brzuch twardniał i to było bardzo nieprzyjemne uczucie, nie wiem czy to te skurcze czy nie wiadomo co
Stary 2012-10-15, 10:15   #804
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:17   #805
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie sama jestem w szoku.Jak dla mnie to muszę wytrzymać jeszcze tylko tydzień żeby móc rodzić u nas w szpitalu a później to już niech sie dzieje co chce.
W sumie za 10 dni wizyta to może chociaż do niej wytrzymam

Masz racje dzieciaczki i tak wyjdą kiedy im się zechce

No i jeszcze muszę brać ten obrzydliwy antybiotyk na to ucho bo doktor (gin) stwierdził,że bez tego się nie obejdzie ponieważ takie zapalenie ucha moze jeszcze gorzej wpłynąć na płód niż antybiotyk własnie.A dodam,że od laryngologa dostałam tylko maść.
ja mma przeczucie , ze jeszcze troche wytrzymasznie wiem czemu

ja tez mam glupie sny od dwoch dni sni mi sie , ze latam po szpiatlach polozniczych

ja mysle o sobie, ze spokojnei do terminu wytrzymamno ale zobaczymy..narazie skurcze mi przeszły, maly fika , jedyne co to moi strasznie na pecherz naciska i w nocyh dzis bylam 11 razy (!!) ...masakra..a przed snem to chyba w ciagu 2 godz ze 20 razy..no i spac nei moge i zgaga ale to standard
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:17   #806
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-10-15, 10:18   #807
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

a nie wiecie czy w biedronce można płacic karta??
nie można i ubolewam nad tym zawsze
Cytat:

Cytat:

Cytat:

ale mnie jajniki bolą. Znaczy takie mam wrażenie, że to jajniki .. oba.... tak kłują, bolą... aż nie mogę się wyprostować.. też tak macie czasem?
a w nocy mnie brzuch bolał po obu stronach pępka i był takie twardy... to hcyba te skurcze braxtona

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:18   #808
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
to sprzedawca ok.

U nas włąśnie na sr, położna opowiadała, że ostatnio odwiedzała koleżankę w szpitalu, która urodziła dziecko i jej sąsiadka urodziła bliźniaki sn. Zaskoczona byłam, bo myślałam, że ciąże mnogie to raczej cc
A co Ty, mi lekarz od początku zapowiadał zebym sie nszykowała na sn.I powiem Wam,że samego porodu się nie boję wogóle ale martwie się trochę o dzieci a szczególnie o to,które będzie drugie w kolejce żeby za dlugo lekarze nie czekali...

Dawno nie miałam USG może się poodwracały.Jak leżałam w szpitalu to jedno było główka do dołu a drugie skośnie - moze się chociaż dzieci o cc postarają
Stary 2012-10-15, 10:18   #809
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

A wiecie ze istnieje zwolnienie dla ojca do opieki nad żona po porodzie aż 2 tyg?oczywiscie nie każdy bedzie chciał wystawić bo stwierdzi ze opieki nie wymagamy (ja uważam ze wymagamy bez dwóch zdań) no i to juz trzeba w szpitalu o to prosić.

Micia z opisu pasuje na braxtona. Mnie np jeszcze nic nie bolało ale czasami wieczorem tez brzuch twardnieje i to tez podobno moze być B.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha

Edytowane przez Gabi2
Czas edycji: 2012-10-15 o 10:20
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:19   #810
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
A jutro obrona. Stresuję się :/
za obronę Będzie dobrze, nie stresuj się, zdasz śpiewająco
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości