|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
Zgubiłam gdzieś dokumenty od samochodu i mam w☠☠☠☠a, bo nigdzie ich nie mogę znaleźć - ani w domu ani w pracy - a nie uśmiecha mi się wyrabianie wszystkiego od początku...
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie dzisiaj pierwszy post z serii "Zainspiruj się naturą"
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
![]() jak byłam u gina, to mi proponował tabletki anty, jak powiedziałam, że nie chcę, to powiedział: to wie pani, teraz jest najlepsza pora na dziecko nie ważne czy ciąża, czy tablety co miesiąc wszystko, żeby przywiązać do siebie "klientkę"?
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja brałam Novynette ponad 2 lata i pod koniec mój organizm nagle zaczął świrować - miałam plamienia między cyklami, bolała mnie głowa, no cuda niewidy - musiałam odstawić. Potem ginekolog regulowała mi cykl Orgametrilem no i długo nic nie brałam. Potem miałam problemy z trądzikiem i po badaniach hormonalnych ginekolog przepisała mi Diane35, którą brałam 4 miesiące. Później znowu przerwa dwuletnia i teraz znowu wróciłam na kilka miesięcy do Diany...
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam, że nigdy w życiu nie brałam tabletek anty, o dziwo, kazdy z moich partnerów był przeciwny i kazdy brał na siebie kwestię zabezpieczenia i już chyba tak zostanie.
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Czarne w rozmiarze 38 ![]() Pełen kosz był jak przyszłam u mnie chyba nie będą miały takiego wzięcia To może dokupię brązowe jak mi się będzie chciało tam na dniach podjechać
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane moje ![]() To takie zwykłe, tandetne emu z Biedronki ;P za 29,90zł ;P Ja kupiłam, bo potrzebuję jakieś butki np żeby wyskoczyć z psem na spacer, albo po buły do sklepu ;P Nie wiem czy się sprawdzą - zobaczymy.
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Też bym sobie kupiła, mam dwie pary butów na jesień/zimę, ale zawszę się jeszcze dodatkowa para przyda.
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#2112 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Powiedzmy, że mam dwie pary takich butów. Jedna podeszła taka 'piankowa' druga gumowa. O ile te piankowe to jeszcze w nich chodzę to te z gumową się w zgięciu pękły
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie taka pipidówa, że nikt nie jest widocznie zainteresowany
|
|
#2114 |
|
Life is a drink ...
|
Przeczytałąm na Biedronkowym, że ponoć w niektórych Biedronkach papucie źle pokazywały przy kasach i wynosili je na zaplecze ... O_o więc może u mnie nie bylo takiego wielkiego zainteresowania tylko błędna cena w kasie.
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
zna sie któraś na wordzie ? Bo muszę sformatować wykresy itp a mnie to juz przerasta |
|
|
|
#2116 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przy okazji zahaczę o Superpharm, bo kończy mi się maseczka z białej glinki, która działa leczniczo na moją twarz Cena zachęca do zakupu Też potrzebuję czegoś na spacery z psem, ponieważ moja strasznie ciągnie i w kozakach na obcasie można sobie wybić zęby![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- PS Zmobilizujcie mnie do tłumaczenie artykułów do magisterki... Mam ich sporo, część już przetłumaczyłam, ale to samo powinnam zrobić z resztą, tym bardziej że niebawem będę miała spotkanie z promotorką i do tego czasu dobrze byłoby się z tym uwinąć... Staram się porządnie podejść do tłumaczenia. Konstruuję zdania bez powtórzeń, przeredagowuję, patrząc na składnię, dodaję przypisy, żeby potem móc z nich szybko skorzystać przy pisaniu pracy. Moja przyjaciółka też tak robiła w zeszłym roku i potem lepiej się jej pisało. Tylko że taka robota jest żmudna i nudna jak flaki z olejem Stąd brak zapału...
|
||
|
|
|
#2117 |
|
Rozeznanie
|
Ło matko, jestem chyba największym leniwcem świata. Dylematy dnia codziennego: właśnie toczę ze sobą wewnętrzny bój - lepiej ruszyć tyłek i zrobić sobie coś jeść, czy siedzieć wygodnie przed komputerem i cierpieć głód
Za to posta zmajstrowałam Dzisiaj o ulubionych kredkach Jumbo: http://amantesamentesblog.blogspot.c...ora-jumbo.html
|
#2118 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
po powrocie obszukałam cały dom i nigdzie niet na końcu przypomniałam sobie, że go kiedyś skanowałam i faktycznie był w skanerze
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-10-15 o 13:25 |
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak nie dotarłam do biedry, bo nie chciało mi się cisnąć na drugi koniec miasta do bankomatu. Ale za to zaszłam do mojego ulubionego "Taniego Obuwia". I aż szokłam, że tyle fajnych butów jest. Wybrałam dwie pary i zapłaciłam aż 50zł. Nie lubię kupować drogich butów, bo bardzo szybko mi się nudzą.
Edytowane przez _polly_ Czas edycji: 2012-10-15 o 13:57 |
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za to lubię kupować porządne buty, z prawdziwej skóry, które fasonem i stylem sprawdzą się na kolejne sezony
|
#2121 |
|
Klientka w krawacie
|
Mnie się porządne buty podobają i bardzo chciałabym takie nosić. Ale obuwie się na mnie wręcz pali, niszczę je z prędkością światła. Szkoda mi kilku stówek na moje dzikie harce.
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, co kto lubi.
|
|
#2123 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Jej, normalnie się zaraz wkurzę, napisałam Wam takie długie odpowiedzi, a komputer zawiesił mi się całkowicie i musiałam go zrestartować, wszystko poszło się bujać
Cytat:
![]() Cytat:
Tak normalnie to nie ma wpływu.Cytat:
Cytat:
U mnie 5-6 ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37071415]Ale się wkurzyłam na siostrę ![]() Napisała CV i poprosiła mnie o wydrukowanie. Przeczytałam je i się załamałam - zdania pojedyncze jak półgłówek (Lubię dzieci. Jestem miła. Nie lubię kłótni), wpisywanie głupot typu "nadaję się do pracy fizycznej" (a to hipochondryczka, która przy byle wysiłku robi z siebie ofiarę i w żenujący sposób udaje, że mdleje, żeby być w centrum uwagi), w doświadczeniu wpisała, uwaga, że pomaga mi w prowadzeniu bloga - raz czy dwa coś mi zrecenzowała i to tyle, prowadzenia bloga nawet ja nie wpisałabym do CV!, pieprzenie, że jest ugodowa i spokojna (tiaaa, jak cholera) albo że jako niania pracowała fizycznie. Zwróciłam jej uwagę na te wszystkie błędy w spokojny sposób, na co ona we wrzask, że miałam tylko wydrukować a nie czytać, nie moja sprawa, co napisała, a poza tym to jestem su*ą i tylko się czepiam Rykiem obudziła pół domu, wrzeszcząc, że mnie nienawidzi i mam się je*ać. Nie zdążyłam powiedzieć nic poza tymi kilkoma spokojnymi uwagami [/QUOTE]Co za siostra, olej ją ![]() Cytat:
To sobie doczytam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze w kwestii tabletek, u mnie było tak, że miałam okropne problemy z przedłużającymi się miesiączkami - potrafiły trwać nawet 1,5 miesiąca! Co prawda nie były wtedy tak intensywne, ale łatwo sobie wyobrazić, że byłam jak wrak człowieka Lekarz nie potrafił (lub nie chciał) mi pomóc, przepisywał jakieś beznadziejne leki, które nic nie dawały, w końcu zgodził się na hormony, ale narzucił mi Yaz... Pomijając koszty, beznadziejnie się po nich czułam. Bardzo przytyłam, ciągle płakałam (nawet po kilka razy dziennie), miałam zmienne humory, ciągle bolała mnie głowa... Brałam je około rok, a do lekarza miałam już taki uraz (był bezczelny, naśmiewał się ze mnie i dogryzał mi), że nie chciałam do niego wracać i tylko chodziłam do pielęgniarki po receptę... Naiwnie wierzyłam, że wszystko się unormuje i zmieni z czasem, aż w końcu odstawiłam tabletki na jakiś czas, problem wrócił. Ale w ciągu 2 tygodni schudłam tak, że wszystko na mnie wisiało... Zmieniłam lekarza, teraz chodzę do takiej świetnej babki I przez 9 miesięcy brałam Diane35 jako wstępne, silniejsze leczenie. Później został mi przepisany Cilest i biorę go do tej pory, już kilka lat. Co prawda też po nim trochę przytyłam, ale zachwiania humorów są minimalne, związane też z fazami cyklu, miesiączki są bardzo regularne, nie są aż tak bardzo bolesne, biust urósł. Najważniejsze, że czuję się dobrze. Szkoda tylko, że jestem skazana na tabletki aż do momentu starania się o dziecko... Bo czasami mam ich już trochę dość A, i jeszcze dodam, że w ogóle nie traktuję tabletek jako antykoncepcji, po prostu im nie ufam, mój TŻ też i zabezpieczamy się też oprócz tego. Dlatego moje branie tabletek wiąże się tylko i wyłącznie z powodów zdrowotnych...
|
|||||||
|
|
|
#2124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja na razie też nie dotarłam do Biedronki, bo męczę tę przeklęte artykuły... Niech kaczka kopnie tego, kto wymyślił pisanie pracy magisterskiej... Ja stanowczo opowiadam się za egzaminem praktycznym... Czuję się jak średniowieczny mnich przepisujący książkę... |
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się też tak wydawało jak kupowałam takie "średnio tanie" buty i faktycznie niszczyłam co najmniej jedne na sezon. Potem kupiłam pierwsze conversy (8 lat temu) i wciąż w nich chodzę, nic się z nimi nie stało poza tym że lekko wyblakły. Od tej pory zbieram powoli zestaw porządnych butów na wszystkie sezony. A jak czasami kupie jakiegoś Deichmanna albo CCC to dalej wytrzymują maks dwa sezony.
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37079788]
O matko, 2 lata to strasznie długo! Co za lekarz ![]() [/QUOTE] noom to byl juz drugi lekarz i naprawde mega zachwalany, a nic mi nie powiedzial, ze nie mozna tych tabletek brac tak dlugo. Teraz przydaloby sie pojsc na badania, bo dawno nie bylam, ale nie wiem do kogo, boje sie tych lekarzy. |
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w końcu mi przyszło z all to co zamawiałam, ładne, muszę jeszcze przymierzyć
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę kończyć robić obiad, zostały mi jeszcze schabowe do usmażenia.
|
|
|
#2129 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://feelgoodstyle.com/2011/08/02/homemade-face-mask/ Cytat:
![]() Cytat:
Podobno na kasie sie naliczała większa cena niż powinna być, dlatego nie były wyłożone wszędzie
|
|||
|
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcę spamować, ale sprawa jest słuszna, więc sobie pozwolę
![]() Dziewczyny, jeśli macie konto na Rossnecie, to weźcie udział w konkursie Whiskas / Pedigree Pal. Was to nic nie kosztuje, a zwierzak dostanie za to 3 posiłki: http://www.rossnet.pl/konkursy/konku...contestId=1237
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

w sumie chciałabym spróbować z tabletkami i chciałabym ten Cilest najlepiej, bo mam małe cycki to chociaż by mi się ciut większe zrobiły

U mnie dzisiaj pierwszy post z serii "Zainspiruj się naturą"

To może dokupię brązowe jak mi się będzie chciało tam na dniach podjechać 

U mnie 5-6
Rykiem obudziła pół domu, wrzeszcząc, że mnie nienawidzi i mam się je*ać. Nie zdążyłam powiedzieć nic poza tymi kilkoma spokojnymi uwagami