|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
![]() ale jak pijemy drinka razem to mi jakoś nie przeszkadza hehehe zabawne ostatnio jak popił z kolegami na kręglach to zaczął wkręcać panią z obslugi,że ja pod sukienką kulę wynoszę czyli na szczeście na wesoło się upija nie ma nic gorszego niż upijanie się na smutno- mój stary tak miał
|
|
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, no i dzis zaczynamy zajecia w szkole rodzenia, może tam cos powiedza na ten temat...
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta baba co mi podpisała w końcu zgodę na IOS nie chciala podpisac mojej koleżance, która urodziła dzidzię pod koniec sierpnia! i nie podpisala!! koleżanka ma taki problem ze nie ma z kim dzidzi zostawić, a jak może to dzidzia tak za nią placze ze sie nie da ... no ale w końcu to 3 rok bez przesady, chce skonczyć dziewczyna studia, nigdy nie opuszczala itd.. a ta baba wiecie co powiedziala? ze 2 miesięczne dziecko to juz jest duze! ze okres noworodkowy sie skonczyl i ma se szukac wyjscia a jak nie to ma brac dziekanke! albo isc na studia zaoczne?! nie poryta baba??? do dziś skladanie dokumentów, a ta idiotka jest dopiero w środe, mam nadzieje ze mama tej koleżanki coś wymyśli bo na samą myśl aż mną telepie.
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
hej
my dzis wstaliśmy wcześniej z tz żeby wpuścić Pana remonciarza na mieszkanie popatrzał ocenił i od jutra będzie nam tam majsterkował co nieco, trzeba ocieplic jedną ścianke połozyc gładź na sufitach, potem my bedziemy zdzierac tapety malować..... mam nadzieję że jakoś sprawnie to pójdzie i duzo pieniążków nie pochłonie bo juz się tz na mnie denerwuje że wymyslam :P a ja lubie sobie powymyslac, kiedys marzył mi sie zawód architekta wnętrz jeszcze nam dojdzie zakup lodówki... tylko że na nowa nas nie stać zbytnio bo wiaodmo sa inne wydatki, ale co tam zima się zbliża balkon jest ![]() Oczywiście znów kłótnie o to jakie kolory będa na ścianach, ja lubie jasne najlepiej beże brązy takie ciepłe kolory i najchętniej pomalowała bym tak cały dom :P no ale zobaczymy ![]() Na 14 mam wizyte a potem ogarnianie tamtego mieszkania.... jak nie ślub to remont ![]() Aha i musze Wam sie pożalić, normalnie spac nie umiem masakra jakaś, czuje jakby całe moje ciało szczególnie nogi ważyły sto ton niewygodnie mi w każdej pozycji.... masakra jakas !!! dzis w nocy to juz prawie płakałam a cos czuje że najgorsze się zaczyna ;(
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
komuna, oni stoją na postoju taksówek bo to kiedyś kolejki nawet do taksi były, mama w zaawansowanej ciąży,chyba końcówka podjechała taksówka, kierowca wychyla się i mówi,ze bierze z końca tą panią w ciaży, na co wychyla się baba i z mordą no wie pan co, ja też bywałam w ciąży ![]() to moja ukochana anegdota i zawsze się śmieje z tych starych bab,że przecież one też BYWAŁY w ciąży |
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem urocze
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz co, w rossmanie jest taki żel chłodzący do stóp rossmanowej firmy, kosztuje chyba ze 4 zł, wiesz że mi wczoraj przyniósł ulgę na łydki i w miarę dobrze spałam? |
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tzt zalezy, czasem ma tak ze musi sie dopic i włącza mu się włóczykij czyt- było pare razy, ze jezdziłam z nim do 2 w nocy po miescie samochodem, czasem ma tak że szybciutko usypia jak miś, a czasem gada i gada do 4 rano a ja z nim pić nie mogę, bo ja wypije dwa driny i leże a on sie smieje;] zresztą ja alko nie pije, ostatnio jak mną zakręciło to było na tzta taty imieninach czy jakoś tak z rok temu... wypiłam 3 lub 4 kieliszki jakiegoś alko bardzo mocnego(mocniejsze niz wodka
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam głowę mega mocno tylko problem z językiem i gadką bo z reguły napieprzam z prędkością karabina maszynowego a po alko
![]() dlatego wolę milczeć jak się napije ![]() bo jak to mówią znajomi "pani wogóle nie można zrozumieć" za to kocham mojego TZ jak ma kaca, jest po prostu boski wtedy i taki namiętny, leży wtedy cały dzień w łóżeczku i tylko o seksie myśli
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie z tym remontem ja musze tzta namówić zeby przemalował sciany bo troszki się pobrudzily, tak to remont pokoju byl rok temu hehe.. i tez lubie takie ciepłe kolorki, taki mam w pokoju, brąz z bezem mmm.... wczesniej miałam czerwoną sciane i oczy mnie bolaly ;p ja mam nadzieje ze juz na prosta z tztem wyjdziemy bo musze cos dzidzi pokupowac wrrr no i wreszcie kasa z l4 przyjdzie. skoro jestem od 3 sierpnia na l4 to kase juz powinnam dostać co nie? a co do spania, kurde dwa dni spalam u tesciowej i dobrze mi sie spalo, dzisiaj juz u nas spalismy i masakra, tak mnie plecy bolą i nogi ze oj.... i jeszcze boje sie ze nie dam rady zakladac butów, bo w sobote mialam problem ze sciagnięciem kaloszy
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
Taki wózek mnie korci. Piszą, że te wózki podobne są do x-landerów, ale w dużo niższej cenie.
http://allegro.pl/wozek-passo-3w1-eu...691963088.html
|
#2833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, fakt, one też bywały w ciąży. Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś powiedziałam do znajomego mojego TŻa, że wygląda na frajera, ale jest ok.
|
|||
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najczęściej piję piwo, bo bardzo lubię i też najbardziej mi się rzuca na gadkę. Język mi się plącze jak szalony i gadam różne głupoty
Wódki nie cierpię. Wino ok, ale słodkie lub półsłodkie i w niedużych ilościach. No i gin ze spritem lub tonikiem - to też uwielbiam |
|
|
|
#2836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Umówiłam się ze znajomą, że zawitam do niej wkrótce i obejrzę co ma do oddania po dziecku, a ponoć ma piękną kołyskę...
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, ja dzisiaj na 19 wizyta i juz siedze jak na szpilach
Marsi apropo moherow ![]() http://wspaniali.pl/408 A moj tak zaczal sie smiac z tej kuli do kregli ze ataku kaszlu dostal hehhhe ![]() Bokeh moj tak samo po pijaku hahha normalnie jakbym mojego slyszala
|
#2838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam ten wózek na żywo Całkiem ładnie się prezentuje
|
|
#2839 |
|
BAN stały
|
LadyWhisper trzymam kciuki!! Daj znać po
Dziewczyny, a mnie nie wiem skąd naszły myśli na temat seksu po urodzeniu dziecka... Ja się boję, że mi się np nie będzie chciało...że moje libido strasznie pójdzie na łeb na szyję, bo najzwyczajniej w świecie nie będzie czasu, chęci, ochoty...no sama nie wiem...
|
|
|
|
#2840 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój teść ma tak, że jak tylko trochę się napije, to od razu mu się agresor włącza i nie potrafi wtedy normalnie pogadać, tylko krzykiem, bo on ma rację itd. normalnie zatłukłabym go wtedy zawsze się bałam, że mój mąż będzie taki sam, ale na szczęście jest całkiem inny i rzadko się upija tak, żeby już się z nim dogadać nie można było normalnie; a potem na kacu obietnice, że już nigdy się na wódkę nie popatrzy i żeby mu kisielku zrobić![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
mąż stwierdził ,że się taka mumia egipska zrobiłam
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie mąż nie narzeka, ale po porodzie obawiam się, że może być gorzej z tych właśnie względów, które wymieniłaś: brak czasu, chęci, przez zmęczenie itp. Pozostaje chyba mieć nadzieję, że nie będzie tak źle...
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ja dzis od rana posprzatałam troche mieszkanko ![]() jakiejs energii dostalam takze teraz odpoczywam ![]() co do libido to ja nadal mam baardzo slabiutke, w zasadzie to mi sie nic nie chce jak maz cos zacznie to sie pokochamy a takto ja molabym byc bez a po porodzie.. hmm jakos to bylo, pierwszy raz mnie ciut bolal (moze jeszcze bylo za wczesnie) a pozniej juz bylo ok.
|
#2843 |
|
BAN stały
|
Ja właśnie tak ogólnie, to mam bardzo wysokie libido
![]() I przed ciążą..i nawet teraz podczas ciąży. Po prostu co tu dużo gadać, uwielbiam seks I jakoś boję się, że dzidzia na tyle mnie pochłonie, że zacznę zaniedbywać męża, że właśnie głównie to będzie kwestia braku chęci i braku czasu... A nie chcę rezygnować z tego co tak lubię |
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ja przed ciążą mogłam zawsze i wszędzie a teraz masakra
W ogóle o tym nie myślę, sex w ogóle przestał dla mnie istnieć
|
#2845 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2846 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Patrycja bardzo ładnie, ja mam tak na imię i zawsze mi się to imię podobało, sama na siebie mówiłam Tunia i tak na mni emówiono a dzidek mówił do mnie Tutek.Cytat:
Cytat:
za 29 tydzienCytat:
za 23 tydzientak Antonina mi sie podobalo, ale Sara moja siostra mówi, ze dzidzi nie bylaby zadowolona z takiego imienia, no i sama nie jestem przekonana chociaz dla mojej rodziny to imię wiele znaczy, sw Antoni to patron mojej rodziny, tzn. my tak go "wybralismy" moja prababcia z moim dziadkiem i jego rodzenstwem, jak pradziadek byl w obozie koncentracyjnym codziennie modlila sie do sw Antoniego o szczesliwy powrot pradziadka do domu i w dniu swietgo Antoniego czyli 13-go lipca pradziadek zapukał do drzwi. I imię z bierzmowania ja mam antonina a moj Marek Antoni bo On mial biezmowanie pozniej znacznie ojej przesliczna, gdzie kupilas na allegro?? duzo kosztowala? a materacyk w zestawie?? kurcze chyba zaszaleje i tez kupię, Cytat:
za 26 tydzien
|
|||||
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze musieli pozszywać
|
|
|
|
|
#2849 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
Hurrrrrra, przed chwilą dzwoniła do mnie pani z allegro, że jutro przywiozą mi komodę. Wreszcie będę mogła ciuszki Oli ładnie poukładać, hurrrrrrrrraa.....
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Oczywiście nie zrobiłam, jeszcze nie oszalałam
Chwilę posiedział i przyszedł grzecznie spać 

może tam cos powiedza na ten temat...

bo juz się tz na mnie denerwuje że wymyslam :P a ja lubie sobie powymyslac, kiedys marzył mi sie zawód architekta wnętrz
masakra jakaś, czuje jakby całe moje ciało szczególnie nogi ważyły sto ton niewygodnie mi w każdej pozycji.... masakra jakas !!! dzis w nocy to juz prawie płakałam a cos czuje że najgorsze się zaczyna ;(

normalnie zatłukłabym go wtedy
mąż stwierdził ,że się taka mumia egipska zrobiłam
za 29 tydzien