Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 10:06   #2101
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
normalnie, zachęciłyście mnie w sumie chciałabym spróbować z tabletkami i chciałabym ten Cilest najlepiej, bo mam małe cycki to chociaż by mi się ciut większe zrobiły
Ja brałam 4 lata Cilest i nic mi po nim nie urosło. Zamiast bez sensu sugerować się wypowiedziami na forum lepiej pójść do lekarza, który zapewne zna się na tym lepiej niż my wszystkie razem wzięte na forum, mające doświadczenie w zasadzie jedynie ze swoim organizmem.

Zgubiłam gdzieś dokumenty od samochodu i mam w☠☠☠☠a, bo nigdzie ich nie mogę znaleźć - ani w domu ani w pracy - a nie uśmiecha mi się wyrabianie wszystkiego od początku...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:11   #2102
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry U mnie dzisiaj pierwszy post z serii "Zainspiruj się naturą"

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:24   #2103
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dzieci rodzić, a nie tablety łykać.

(to żart, jak coś)
no tak
jak byłam u gina, to mi proponował tabletki anty, jak powiedziałam, że nie chcę, to powiedział: to wie pani, teraz jest najlepsza pora na dziecko

nie ważne czy ciąża, czy tablety co miesiąc
wszystko, żeby przywiązać do siebie "klientkę"?
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:29   #2104
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja brałam Novynette ponad 2 lata i pod koniec mój organizm nagle zaczął świrować - miałam plamienia między cyklami, bolała mnie głowa, no cuda niewidy - musiałam odstawić. Potem ginekolog regulowała mi cykl Orgametrilem no i długo nic nie brałam. Potem miałam problemy z trądzikiem i po badaniach hormonalnych ginekolog przepisała mi Diane35, którą brałam 4 miesiące. Później znowu przerwa dwuletnia i teraz znowu wróciłam na kilka miesięcy do Diany...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:32   #2105
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
No i mi ojciec Emu nie kupił nie było czarnych w moim rozmiarze a był o 7:05
Stary 2012-10-15, 10:41   #2106
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ostatni post i padniecie co do tabletek anty ...
Gdzieś przeczytałam, że dziewczyny łażą do lekarzy i proszą o diane 35 bo wtedy solarium ładnie łapie ...

Jak ja to gdzieś przeczytalam to dochodziłam do siebie przez 2 tygodnie ...
O matko, ludzie mają pomysły.

Przyznam, że nigdy w życiu nie brałam tabletek anty, o dziwo, kazdy z moich partnerów był przeciwny i kazdy brał na siebie kwestię zabezpieczenia i już chyba tak zostanie.
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 10:59   #2107
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Bry

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
No i mi ojciec Emu nie kupił nie było czarnych w moim rozmiarze a był o 7:05
A ja mam Czarne w rozmiarze 38
Pełen kosz był jak przyszłam u mnie chyba nie będą miały takiego wzięcia To może dokupię brązowe jak mi się będzie chciało tam na dniach podjechać
Stary 2012-10-15, 11:10   #2108
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Bry

Pełen kosz był jak przyszłam u mnie chyba nie będą miały takiego wzięcia To może dokupię brązowe jak mi się będzie chciało tam na dniach podjechać
A gdzie można je dostać i za ile?

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 11:13   #2109
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Bry

A gdzie je sprzedają i czy to są klasyczne emu wykonane ze skóry? Bo jeśli tak, to nie jestem zainteresowana, ale takimi syntetycznymi płaskimi butami zainteresowałabym się
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 11:16   #2110
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
A gdzie można je dostać i za ile?
Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
A gdzie je sprzedają i czy to są klasyczne emu wykonane ze skóry? Bo jeśli tak, to nie jestem zainteresowana, ale takimi syntetycznymi płaskimi butami zainteresowałabym się

Kochane moje
To takie zwykłe, tandetne emu z Biedronki ;P za 29,90zł ;P
Ja kupiłam, bo potrzebuję jakieś butki np żeby wyskoczyć z psem na spacer, albo po buły do sklepu ;P Nie wiem czy się sprawdzą - zobaczymy.
Stary 2012-10-15, 11:18   #2111
_polly_
Zakorzenienie

Też bym sobie kupiła, mam dwie pary butów na jesień/zimę, ale zawszę się jeszcze dodatkowa para przyda.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Kochane moje
Ja kupiłam, bo potrzebuję jakieś butki np żeby wyskoczyć z psem na spacer, albo po buły do sklepu ;P Nie wiem czy się sprawdzą - zobaczymy.
A, to w Lidlu są twardszą podeszwą, za 40 zł, i chyba na te się skuszę, jeśli jeszcze będą, mam nadzieje, że zostaną jakieś w rozmiarze 40-41.

Stary 2012-10-15, 11:25   #2112
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Bry

U mnie w 3 Biedronkach było pusto więc nawet nie wiem jak wyglądają ... na żywo.

Powiedzmy, że mam dwie pary takich butów.
Jedna podeszła taka 'piankowa' druga gumowa.
O ile te piankowe to jeszcze w nich chodzę to te z gumową się w zgięciu pękły
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 11:31   #2113
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
U mnie w 3 Biedronkach było pusto więc nawet nie wiem jak wyglądają ... na żywo.

wow!
u mnie taka pipidówa, że nikt nie jest widocznie zainteresowany
Stary 2012-10-15, 11:32   #2114
Selfish Girl
Life is a drink ...

Przeczytałąm na Biedronkowym, że ponoć w niektórych Biedronkach papucie źle pokazywały przy kasach i wynosili je na zaplecze ... O_o więc może u mnie nie bylo takiego wielkiego zainteresowania tylko błędna cena w kasie.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 11:48   #2115
madlen345
Zakorzenienie

Cześć

zna sie któraś na wordzie ? Bo muszę sformatować wykresy itp a mnie to juz przerasta do tego musze miec dwie wersje i mnie cos strzela
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 12:00   #2116
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Kochane moje
To po południu się do niej przejdę Przy okazji zahaczę o Superpharm, bo kończy mi się maseczka z białej glinki, która działa leczniczo na moją twarz Cena zachęca do zakupu Też potrzebuję czegoś na spacery z psem, ponieważ moja strasznie ciągnie i w kozakach na obcasie można sobie wybić zęby

Cytat:

A, to w Lidlu są twardszą podeszwą, za 40 zł, i chyba na te się skuszę, jeśli jeszcze będą, mam nadzieje, że zostaną jakieś w rozmiarze 40-41.
To widzę, że mamy ten sam problem, znalezienie butów w rozmiarze 40-41, których rozwarcie dwukrotnie nie przekracza obwodu mojej kostki to nie lada wyczyn.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

PS Zmobilizujcie mnie do tłumaczenie artykułów do magisterki... Mam ich sporo, część już przetłumaczyłam, ale to samo powinnam zrobić z resztą, tym bardziej że niebawem będę miała spotkanie z promotorką i do tego czasu dobrze byłoby się z tym uwinąć... Staram się porządnie podejść do tłumaczenia. Konstruuję zdania bez powtórzeń, przeredagowuję, patrząc na składnię, dodaję przypisy, żeby potem móc z nich szybko skorzystać przy pisaniu pracy. Moja przyjaciółka też tak robiła w zeszłym roku i potem lepiej się jej pisało. Tylko że taka robota jest żmudna i nudna jak flaki z olejem Stąd brak zapału...
Stary 2012-10-15, 12:47   #2117
Super Girl
Rozeznanie

Ło matko, jestem chyba największym leniwcem świata. Dylematy dnia codziennego: właśnie toczę ze sobą wewnętrzny bój - lepiej ruszyć tyłek i zrobić sobie coś jeść, czy siedzieć wygodnie przed komputerem i cierpieć głód

Za to posta zmajstrowałam Dzisiaj o ulubionych kredkach Jumbo: http://amantesamentesblog.blogspot.c...ora-jumbo.html

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:21   #2118
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Zgubiłam gdzieś dokumenty od samochodu i mam w☠☠☠☠a, bo nigdzie ich nie mogę znaleźć - ani w domu ani w pracy - a nie uśmiecha mi się wyrabianie wszystkiego od początku...
ja zgubiłam dziś dowód, na szczęście przy załatwianiu sprawy w starostwie nie był potrzebny po powrocie obszukałam cały dom i nigdzie niet na końcu przypomniałam sobie, że go kiedyś skanowałam i faktycznie był w skanerze

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2012-10-15 o 13:25
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:55   #2119
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:

To widzę, że mamy ten sam problem, znalezienie butów w rozmiarze 40-41, których rozwarcie dwukrotnie nie przekracza obwodu mojej kostki to nie lada wyczyn.
Ja mam strasznie wąską stopę, więc większość butów jest dla mnie za szeroka. I ogólnie moje stopy różnią się długością aż o 0,5cm, więc to też utrudnia sprawę.
Ja jednak nie dotarłam do biedry, bo nie chciało mi się cisnąć na drugi koniec miasta do bankomatu. Ale za to zaszłam do mojego ulubionego "Taniego Obuwia". I aż szokłam, że tyle fajnych butów jest. Wybrałam dwie pary i zapłaciłam aż 50zł. Nie lubię kupować drogich butów, bo bardzo szybko mi się nudzą.

Edytowane przez _polly_
Czas edycji: 2012-10-15 o 13:57
Stary 2012-10-15, 14:02   #2120
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

A ja za to lubię kupować porządne buty, z prawdziwej skóry, które fasonem i stylem sprawdzą się na kolejne sezony

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:06   #2121
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
A ja za to lubię kupować porządne buty, z prawdziwej skóry, które fasonem i stylem sprawdzą się na kolejne sezony
Mnie się porządne buty podobają i bardzo chciałabym takie nosić. Ale obuwie się na mnie wręcz pali, niszczę je z prędkością światła. Szkoda mi kilku stówek na moje dzikie harce.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:14   #2122
_polly_
Zakorzenienie

Wiadomo, co kto lubi.

Stary 2012-10-15, 15:30   #2123
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Jej, normalnie się zaraz wkurzę, napisałam Wam takie długie odpowiedzi, a komputer zawiesił mi się całkowicie i musiałam go zrestartować, wszystko poszło się bujać Już mi się odechciało tak obszernie odpisywać, skrócę to po prostu

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Ja przerwalam branie tabletek, bo bralam diane prawie 2 lata i lekarz nawet mi nie powiedzial, ze nie mozna tak dlugo. Teraz chcialabym zaczac brac od nowa, ale koniecznie musze zrobić badania, nie chce dobierania na ślepo.
O matko, 2 lata to strasznie długo! Co za lekarz

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Palenie papierosów faktycznie nie jest wskazane, ale to bardziej u kobiet po 35 roku życia pojawia się ryzyko wystąpienia zakrzepicy...A alkoholu bym się nie obawiała, ja jestem z tych studentów co zamiast na kawę chodzą na piwo i w ciąży nie jestem :P O ile nie będziesz popijać alkoholem tabletek (to z oczywistych powodów byłaby głupota :P) to nie ma sie czego bać, tu zagrożenie występuję tylko jeśli tak byś się upiła, że zaczęłabyś wymiotować, a wymioty mogą osłabić działanie jeśli wystąpią zanim tabletka się zdąży wchłonąć. Alkohol sam w sobie nie oddziałuje na pigułki
Potwierdzam, skuteczność tabletki zmniejsza się po zwymiotowaniu, zanim zdąży się wchłonąć Tak normalnie to nie ma wpływu.

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
witaj w klubie, a tabletkami w wyjątkowych przypadkach też można @ przesunąć o kilka dni.

ja biorę tabletki od około 18go roku życia, czyli będzie już 9 lat, z przerwami czasem rocznymi, czasem półrocznymi. Po odstawieniu wszystko idzie jak powinno. Nie mam aż tak zajefajnych efektów niestety, nie zmieniła się niestety bolesność @ choć może jak pomyśleć, że kiedyś nawet czopek pyralginy nie działał u mnie całą noc i budziłam sie z bólu nad ranem a teraz przesypiam na nim nockę... to może odrobinę sie poprawiło... Tak czy inaczej - u mnie długo trwało dobranie odpowiednich, przeszłam te wszystkie najnowocześniejsze cuda medycyny wszystkie te na Y a okazało się, że dla mojego organizmu akurat idealnie sprawdza się "stara dobra" trójfaza. I jak po tych lekkich nowościach miewałam plamienia średnio po 9miesiącach do roku stosowania, tak te aktualne biorę już chyba ze 3 lata i wszystko jest super. To kwestia bardzo indywidualna i trzeba dobrze się wstrzelić...

to Ty właśnie miałaś niestety źle dobrane... :/ to się zdarza, niestety...
Mi tak samo pasują te starszej generacji

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Ja birę dwa lata i jestem mega zadowolona dobrze się po nich czuję, brzuch mnie nie boli przy okresie i okres zamiast 7dni trwa3

Mi się ostatnio te wszystkie tagi przejadły za dużo już tego Fakt jeśli jakiś jest ciekawy to samemu ma sie ochotę w takim brać udział ale jeśli to kolejne 10 sekretó, pytać czy coś to mi ręce opadają
A tag maseczkowy tez mi się nie podoba ten przymus obserwowania
3 dni no co Ty U mnie 5-6

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37071415]Ale się wkurzyłam na siostrę
Napisała CV i poprosiła mnie o wydrukowanie. Przeczytałam je i się załamałam - zdania pojedyncze jak półgłówek (Lubię dzieci. Jestem miła. Nie lubię kłótni), wpisywanie głupot typu "nadaję się do pracy fizycznej" (a to hipochondryczka, która przy byle wysiłku robi z siebie ofiarę i w żenujący sposób udaje, że mdleje, żeby być w centrum uwagi), w doświadczeniu wpisała, uwaga, że pomaga mi w prowadzeniu bloga - raz czy dwa coś mi zrecenzowała i to tyle, prowadzenia bloga nawet ja nie wpisałabym do CV!, pieprzenie, że jest ugodowa i spokojna (tiaaa, jak cholera) albo że jako niania pracowała fizycznie. Zwróciłam jej uwagę na te wszystkie błędy w spokojny sposób, na co ona we wrzask, że miałam tylko wydrukować a nie czytać, nie moja sprawa, co napisała, a poza tym to jestem su*ą i tylko się czepiam Rykiem obudziła pół domu, wrzeszcząc, że mnie nienawidzi i mam się je*ać. Nie zdążyłam powiedzieć nic poza tymi kilkoma spokojnymi uwagami [/QUOTE]

Co za siostra, olej ją

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Dziewczyny, spokojnie. Powiekszanie cyckow jest zartem dosc oczywistym. Nikt nie bedzie na powaznie dobieral tabletek pod tym katem.
I mamy na tyle duzo lat, ze wiemy, co to tabletka antykoncepcyjna.

Nawiasem mowiac, jestem w tej chwili zadowolona z tych mini tablet. Moze po prostu przy nich zostane.
Możesz uchylić rąbka tajemnicy o co chodzi z tymi mini tabletkami? To sobie doczytam

Cytat:
Na mnie pod koniec brania tabletki działały tak, że z kijem nie podchodź.
Najpierw wyżywałam się na tż, bo to, tamto, siamto, a po chwili w ryyk, a jak tż się pytał co się stało, to ja wyłam: Nieeee wieeeem
No i od miesiąca nie biorę , teraz muszę się umówić na wizytę. Ale jakoś nie po drodze mi do szpitala, pierwszy raz będę szła do gina na NFZ, ale chcę też cytologię zrobić, a kasy nie mam za bardzo. A raz na 3 lata się należy za darmoszkę.
O, jakbym widziała siebie kiedyś

Cytat:
Mnie się porządne buty podobają i bardzo chciałabym takie nosić. Ale obuwie się na mnie wręcz pali, niszczę je z prędkością światła. Szkoda mi kilku stówek na moje dzikie harce.
Ja też strasznie niszczę buty, a co gorsze, mam okropną tendencję do kupowania tylko tych na obcasie obiecując sobie, że tym razem będzie inaczej, a moje stopy są po prostu zbyt wrażliwe na takie buty, wszystko mnie obciera (nawet balerinki!), od razu mam pęcherze i cierpię Teraz też nie mam w czym chodzić, bo głupia kupiłam sobie botki na obcasie

Jeszcze w kwestii tabletek, u mnie było tak, że miałam okropne problemy z przedłużającymi się miesiączkami - potrafiły trwać nawet 1,5 miesiąca! Co prawda nie były wtedy tak intensywne, ale łatwo sobie wyobrazić, że byłam jak wrak człowieka Lekarz nie potrafił (lub nie chciał) mi pomóc, przepisywał jakieś beznadziejne leki, które nic nie dawały, w końcu zgodził się na hormony, ale narzucił mi Yaz... Pomijając koszty, beznadziejnie się po nich czułam. Bardzo przytyłam, ciągle płakałam (nawet po kilka razy dziennie), miałam zmienne humory, ciągle bolała mnie głowa... Brałam je około rok, a do lekarza miałam już taki uraz (był bezczelny, naśmiewał się ze mnie i dogryzał mi), że nie chciałam do niego wracać i tylko chodziłam do pielęgniarki po receptę... Naiwnie wierzyłam, że wszystko się unormuje i zmieni z czasem, aż w końcu odstawiłam tabletki na jakiś czas, problem wrócił. Ale w ciągu 2 tygodni schudłam tak, że wszystko na mnie wisiało... Zmieniłam lekarza, teraz chodzę do takiej świetnej babki USG wykazało pewną dolegliwość, z którą będę musiała się borykać do końca życia, zrobiłam też inne badania, później zleciła mi zrobienie badań hormonalnych. Okazało się, że tam nic nie jest w normie i jestem niemalże cała do wymiany I przez 9 miesięcy brałam Diane35 jako wstępne, silniejsze leczenie. Później został mi przepisany Cilest i biorę go do tej pory, już kilka lat. Co prawda też po nim trochę przytyłam, ale zachwiania humorów są minimalne, związane też z fazami cyklu, miesiączki są bardzo regularne, nie są aż tak bardzo bolesne, biust urósł. Najważniejsze, że czuję się dobrze. Szkoda tylko, że jestem skazana na tabletki aż do momentu starania się o dziecko... Bo czasami mam ich już trochę dość A, i jeszcze dodam, że w ogóle nie traktuję tabletek jako antykoncepcji, po prostu im nie ufam, mój TŻ też i zabezpieczamy się też oprócz tego. Dlatego moje branie tabletek wiąże się tylko i wyłącznie z powodów zdrowotnych...
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 15:33   #2124
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Ja mam strasznie wąską stopę, więc większość butów jest dla mnie za szeroka. I ogólnie moje stopy różnią się długością aż o 0,5cm, więc to też utrudnia sprawę.
Ja jednak nie dotarłam do biedry, bo nie chciało mi się cisnąć na drugi koniec miasta do bankomatu. Ale za to zaszłam do mojego ulubionego "Taniego Obuwia". I aż szokłam, że tyle fajnych butów jest. Wybrałam dwie pary i zapłaciłam aż 50zł. Nie lubię kupować drogich butów, bo bardzo szybko mi się nudzą.
Moja stopa wypada z większości półbutów, bo są za szerokie... U mnie najlepiej sprawdzają się wiązane botki, wtedy mogę je porządnie ścieśnić

Ja na razie też nie dotarłam do Biedronki, bo męczę tę przeklęte artykuły... Niech kaczka kopnie tego, kto wymyślił pisanie pracy magisterskiej... Ja stanowczo opowiadam się za egzaminem praktycznym... Czuję się jak średniowieczny mnich przepisujący książkę...
Stary 2012-10-15, 15:35   #2125
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się też tak wydawało jak kupowałam takie "średnio tanie" buty i faktycznie niszczyłam co najmniej jedne na sezon. Potem kupiłam pierwsze conversy (8 lat temu) i wciąż w nich chodzę, nic się z nimi nie stało poza tym że lekko wyblakły. Od tej pory zbieram powoli zestaw porządnych butów na wszystkie sezony. A jak czasami kupie jakiegoś Deichmanna albo CCC to dalej wytrzymują maks dwa sezony.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 15:36   #2126
maffash
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37079788]

O matko, 2 lata to strasznie długo! Co za lekarz

[/QUOTE]

noom to byl juz drugi lekarz i naprawde mega zachwalany, a nic mi nie powiedzial, ze nie mozna tych tabletek brac tak dlugo. Teraz przydaloby sie pojsc na badania, bo dawno nie bylam, ale nie wiem do kogo, boje sie tych lekarzy.
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 15:52   #2127
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Witam się poweekendowo
Napisałyście tyle, że nie mam siły nadrabiać

W temacie anty - miałam do czynienia z Cilestem, Cerazette i Novynette. W moim przypadku sprawdziły się wszystkie - zero skutków ubocznych, czułam się tak, jakbym nic nie przyjmowała. Żadne depresje, wahania nastroju czy tycie. W epoce Novynette miałam mniej problemów z cerą.
zapiszę sobie kilka nazw w razie jakbym się zdecydowała i nie poszła zielona do gienka

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja brałam 4 lata Cilest i nic mi po nim nie urosło. Zamiast bez sensu sugerować się wypowiedziami na forum lepiej pójść do lekarza, który zapewne zna się na tym lepiej niż my wszystkie razem wzięte na forum, mające doświadczenie w zasadzie jedynie ze swoim organizmem.

tak, tak, każdy organizm inaczej reaguje, ważne,żebym nie miała drastycznych skutków ubocznych

w końcu mi przyszło z all to co zamawiałam, ładne, muszę jeszcze przymierzyć
Stary 2012-10-15, 15:53   #2128
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Moja stopa wypada z większości półbutów, bo są za szerokie... U mnie najlepiej sprawdzają się wiązane botki, wtedy mogę je porządnie ścieśnić

Ja na razie też nie dotarłam do Biedronki, bo męczę tę przeklęte artykuły... Niech kaczka kopnie tego, kto wymyślił pisanie pracy magisterskiej... Ja stanowczo opowiadam się za egzaminem praktycznym... Czuję się jak średniowieczny mnich przepisujący książkę...
To tak jak u mnie.

Idę kończyć robić obiad, zostały mi jeszcze schabowe do usmażenia.

Stary 2012-10-15, 16:01   #2129
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Ja jako złośliwy chochlik zastanawiam się czy ta dziewczyna ma prawa do zdjęcia użytego w logo
nie sądzę.
http://feelgoodstyle.com/2011/08/02/homemade-face-mask/

Cytat:
Bry

Ja mam czarne 40, mama mi kupiła

Cytat:

Podobno na kasie sie naliczała większa cena niż powinna być, dlatego nie były wyłożone wszędzie
NioseWamPicie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 16:02   #2130
Super Girl
Rozeznanie

Nie chcę spamować, ale sprawa jest słuszna, więc sobie pozwolę
Dziewczyny, jeśli macie konto na Rossnecie, to weźcie udział w konkursie Whiskas / Pedigree Pal. Was to nic nie kosztuje, a zwierzak dostanie za to 3 posiłki: http://www.rossnet.pl/konkursy/konku...contestId=1237

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości