Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 12:40   #4441
OlusiaS
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Próbowałam z ta 1 drzemka,ale póki co nie wychodzi,bo mała maks 3h rano wytrzymuje .ale bede próbować.wlasnie przed chwila sie obudziła,spała 3,5h

Kasia bardzo ładne butki .ja kupiłam sobie jakieś skórzane na szpileczce za 60 zeta
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 12:52   #4442
Seona
Zakorzenienie

Witam się z kawą Lili śpi, Pati bawi się. Lili śpi różnie. Najczęściej 2 x dziennie. Ok. 12 i 16. Jak np.Pati jest wyjątkowo cicho lub jest u babci, to potrafi przespać i 3 godziny! Niestety Pati bawi się dość głośno, śpiewa, biega i mimo, że mini ma drzwi zamknięte to i tak się obudzi nieraz już po poł godzinie i nie chce już sie położyć

Dom w miarę ogarnięty -zabawek nie zbierałam, bo to nie ma sensu, bo ona za godzinę wstanie i znowu wszystko wysypie Jedno pranie wisi, drugie się pierze i jedno zdjęte - czeka na moją mamę Żartuję, jak nie uda mi się wyprasować, a akurat ona mnie odwiedzi, to prasuje, ale wolę sama prasować, po mojemu Obiad mam z wczoraj więc spoko.

Liliance zeszło już to odparzenie, ale ja nie wiem czy to odparzenie było, bo później takie krostki się zrobiły pediatra mówi, że to jakieś uczulenie, być może na Dadę, bo wcześniej była na Hugisach i było ok. Zmieniłam na Hugisy i srom od razu zaczął się poprawiać! A teraz jeszcze zrobiła się jej taka wysuszona skóra na nogach nie wiem od czego? piorę ciągle w tym samym. Obstawiam suche powietrze i chłodniejsze w domu W zimie rok temu miała dokładnie to samo i na wiosnę jej zeszło

Janeczka, jeżu kolczasty, współczuję. Oby trzydniówka tylko a nie jakiś tfu tfu rotawirus.

Domi, ja bym próbowała, może załapie smoczek? Pytałaś o konkursy i dziś wygrałam wielki piękny krem Loreal i 10 próbek oraz próbki z Lirene dla niemowląt.

Kasia , butki cudne! Identyczne mierzyłam w Deichmanie, ale doszła do wniosku, że nie będę za dziećmi na obcasach biegać Na cały etat wracasz?

Dominej
, super, że wszystko się udało, czekam na zdjęciaBo ja to kocha oglądać zdjęcia, nieważne kogo, nawet obcych jak nie znam

Olusia, to kruszynka Twoja przy mojej

Ela
, podziiwam Cię za te ciasta. Ja wogole nie lubie piec. Uwielbiam gootwać wszelkie, zupy, jakieś mięsa w marynatach, makarony, no wszystko byle nie piec

Basiula, my wychodzimy różnie. Niestety z 3 piętra zbierać się z dwójką i wózkiem to jest naprawdę ciężko. Ale tak do 1-1,5 jesteśmy na polu. Dobijam przebywaniem na tarasie, bo mam spory i tam się wietrzymy często a nawet jemy obiady

Baha
, jaki ten pędzel? Ja mam kilka ale beznadziejne strasznie, ale może dlatego, że z Avonu czy Oriflame?

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 12:53   #4443
nettka_
Zadomowienie

heja

Pospałyśmy do 8 . W nocy jedna pobudka

janeczka zdrówka dla małego

Mój tata wczoraj nas zadziwił (nie robi prezentów) kupił Paulince wielkiego psa na biegunach Mała jak go zobaczyła to krzyczała z radości heh chcę się cały czas bujać Teraz na szczęście kima od godziny

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:15   #4444
wariateczka88
Zadomowienie

dominej wlasnie mialam pisac,ze super ze impreza sie udala

janeczko duzo,duzo zdrowka

seonka wow fajnie nagrody,gdzie wy te konkursy wypatrujecie,na fb?ja nie mam tam konta,ale sis mi czasem mowi ze jakies tam konkursy sa

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:51   #4445
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
fajne buciki a kaloszki gdzieś jakieś fajne widziałaś
no włąsnie nie widziałąm;/ załuje ze nie kupiłam jak w lidlu były, bo to takie niby potrzebne ale zawsze na to akurat kasy brak;/ tzreba polować może jeszcze cos bedzie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
wybierasz się do lekarza? współczuję, bo jak mojej nawet katarek poleci, to zaraz się o nia strasznie martwię i co chwilę obmacuję czółko i modlę się żeby goraczki nie było...zdróweczka dla niunia

kasia_aa buciki na pewno wygodne, bo mają ciutke platformy
no własnie mają taką małą platforme, nawet jej odrazu nie zauważyłam tylko jak ubrałąm to wyczułam ze za płaskie jakieś są i to mnie przekonało bo naprawde nie czuć obcasa praktycznie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Witam się z kawą Lili śpi, Pati bawi się. Lili śpi różnie. Najczęściej 2 x dziennie. Ok. 12 i 16. Jak np.Pati jest wyjątkowo cicho lub jest u babci, to potrafi przespać i 3 godziny! Niestety Pati bawi się dość głośno, śpiewa, biega i mimo, że mini ma drzwi zamknięte to i tak się obudzi nieraz już po poł godzinie i nie chce już sie położyć

Kasia , butki cudne! Identyczne mierzyłam w Deichmanie, ale doszła do wniosku, że nie będę za dziećmi na obcasach biegać Na cały etat wracasz?
no to musisz mnieć wesoło wesoły domek
tak wracam na cały etat, ale bede miałą godzine krócej na karmienie (juz nie karmie ale ciiii...) do 14.30 bede pracowałą

Janeczka ja też zdrówka życze!!!

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
dominej wlasnie mialam pisac,ze super ze impreza sie udala

janeczko duzo,duzo zdrowka

seonka wow fajnie nagrody,gdzie wy te konkursy wypatrujecie,na fb?ja nie mam tam konta,ale sis mi czasem mowi ze jakies tam konkursy sa
no właśnie skąd te konkursy

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

właśnie wróciliśmy ze spaceku i zakupów, 1,5 godz bylismy dzis ale na placu zabaw posiedzieliśmy bo mimo że pochmurno to naprawde ciepło, mały miał radoche na zjeżdżalni
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:52   #4446
domi7ks
Zakorzenienie

Seonka gratki zobacz, co ja wygrałam- klub

ja nie pamiętam czy się tu witałam, bo dziś ciągle na kompa zaglądam
dzieci jakieś takie spokojne, ładna pogoda, taki luz psychiczny

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:53   #4447
kasia_aa
Zadomowienie

Muff ale Twój Chłopak śmiga!!!!powiedz kiedy zaczął sam chodzić? bo jakos przeoczyłam....
Stary 2012-10-15, 15:57   #4448
Oliveira79
Zadomowienie

witam
i czytam

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość

Muff i Oliveira może jacyś Nobliści nam rosną.
no ba

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Współczuje wam tych nocek .moja nadal robi drzemki w dzień.tylko pierwsza często ma bardzo długo,koło 3-4,5h i popoludniowa wychodzi jej o 17,a to jest zbyt późno.
Musze sie za jakaś dietke zabrać,bo znowu zaczęła rosnąć,zwłaszcza po urlopie.gdzie nie poszliśmy,tam tony zarcia .

Mała wg domowej wagi waży 8 kg .bardzo lubi nasze jedzenie i zjada naprawdę duże porcje.
hehe to juz nas trzy będzie, pokszyfka tez się zastanawia

super - może Mala zacznie w końcu więcej przybierać i mama nie bedzie się zamartwiać

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

janeczko jak Mały? lepiej już? zdrówka życzę

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 16:16   #4449
ania21_21
Zadomowienie

Witam wszystkich

Jeszcze nie doczytałam przepraszam

Umieram po wczorajszym roczku wszyscy pili oprócz mnie i im nic nie jest a mnie żołądek boli miałam stan podgorączkowy od rana i nie miałam siły miałam ochotę chodzić na czworaka nie wiem czy czymś się zatrułam ale nikomu nic nie jest tylko mi a wszyscy to samo jedli

Mała chwyciła pierwsze pieniądze później książeczkę i różaniec (chyba tylko dla uciechy babci)
Wszystko było super LIlka dostała nocnik grający od chrzestnego, samochodzik ala pchacz do jeżdżenia od nas i od koleżanki stolik edukacyjny, piżamkę i czekoladki
Stary 2012-10-15, 17:50   #4450
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
basiula-to tylko pozazdrościć,że tyle śpi....

a teściowa dzwoniła na komórkę czy stacjonarny??u nas komóki wyciszone.

my na dwór chodzimy różnie,ale zwykle 1.5-2godz,czasem 3 godziny

aaa,przypomiało mis ię:pokszyfka-mój to samo mówi jak mu mówię jak chcę się odchudzićale cokolwiek by powiedział i tak bym zrobiła to co chcę
na kom zeby ja tz zawiózł do pracy (500 m)

miko własnie tnie 3 drzemke tz naprawia auto a ja sie obrzeram

byliśmy dzisiaj u sasiadki z małym nawet nie wiedziałam, ze moje dziecko jest takie zazdrosne jak bedzie jakies dziecko to spoko podzieli sie wszytskim ale absolutnie nie mamą ( nie wolno mi brac na ręce innych dzieci) hehe zaraz stał przy mnie i ciągnoł za zogawke.........jutro sąsiadeczka ma wpaść do mnie ciesze sie wreszcie mam tu jakąś koleżanke poza kuzynkami tżta hehe

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:10   #4451
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Baha, jaki ten pędzel? Ja mam kilka ale beznadziejne strasznie, ale może dlatego, że z Avonu czy Oriflame?

Na szczęście nie drogi. Zwykły Douglasa do podkładu za 29,90
Stary 2012-10-15, 20:27   #4452
nettka_
Zadomowienie

Dajecie już maluszkom kakao?

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-10-15, 20:38   #4453
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie dawałam - wg schematu można podawać w 12 mż; i podobno ma działanie zapierające

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 20:42   #4454
Seona
Zakorzenienie

Ania ja nie wiem o co wogóle chodzi z tymi wróżbami? Wróżby to dla mnie zawsze takie głupoty, nigdy Andrzejek nie znosiłam A Lili urodziła się w Andrzejki

Netka nie pdoaje jeszcze kakao

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 20:46   #4455
wariateczka88
Zadomowienie

nettka ja mojej tez jeszcze nie podawalam

seonka ja tez nie wiedzialam o co chodzi z tymi wrozbami,ba nawet nie wiedziaalm ze cos takie sie robi,w ramach zabwy rzecz jasna

ale mam humor do

Wymianka

Stary 2012-10-15, 21:09   #4456
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Na dodatek dostała @

Princ, jak było w szkółce, dałaś radę ??
Uuuu hormony szaleją? czy w tym miesiącu łaskawe są dla Ciebie hehe

W szkole masakra. Ale dałam radę, kto miał dać , jak nie ja Ale najgorsze, że muszę pracę mgr pisać, za dwa tyg mam zjazd i musze już coś oddać promotorce - czasu jakoś nie mam. Mała mnie bardzo absorbuje eh Ale taki wiek Jak to w jakimś artykule nazwali, że dziecko w tym okresie staję się małym podróżnikiem ciekawym świata..

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Janeczka zdrówka!

Ania super prezenty Lilci

Lecę się myć i spać. Coś przemęczona jestem.. Spokojnych nocek

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
ale mam humor do
a kysz! Pozytywne fluidy przesyłam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:33   #4457
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
nawet o nim zapomniałam, dam pewnie niebawem bo w Niedzielę kończymy roczek

Jak będę robić to pewnie zrobię to w proszku

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Uuuu hormony szaleją? czy w tym miesiącu łaskawe są dla Ciebie hehe

W szkole masakra. Ale dałam radę, kto miał dać , jak nie ja Ale najgorsze, że muszę pracę mgr pisać, za dwa tyg mam zjazd i musze już coś oddać promotorce - czasu jakoś nie mam. Mała mnie bardzo absorbuje eh Ale taki wiek Jak to w jakimś artykule nazwali, że dziecko w tym okresie staję się małym podróżnikiem ciekawym świata..

no właśnie tż mi powiedział, że ostatnio jakaś taka nie miła jestem dla niego - biedny

Oj bidulko, jak nie dasz rady (choć wiem, że to nie prawda) napisać pracy, wrzuć temat i każda po trochę coś skrobnie i będzie

A mój mały słodki ciężar, też pochłania mi czas co do minuty, najlepiej u mamy na rękach, nauczył się juz okrzyku wymuszającgo, śmieszcznie się wtedy krzywi i wrzeszczy jakby jadł cytrynę

Lecę pogadać troszkę ztż, bo całkiem się obrazi

Stary 2012-10-15, 21:42   #4458
wariateczka88
Zadomowienie

baha doszlo doszlo,dzieki
uciekam spac,dobranoc
princ za pozytywne fluidy dziekuje,przydadza sie

Wymianka

Stary 2012-10-15, 22:02   #4459
nettka_
Zadomowienie

Ja dałam małej ale wsypalam tylko lyzeczke żeby nie było za słodkie..bo samo mm nie chcę pić:/ a kakao wypila 60ml zobaczymy jak będzie spać

Stary 2012-10-15, 22:36   #4460
olka1610
Rozeznanie

Nie pamiętam nawet czy się witałam z Wami dziś czy nie, zakręcona jestem bo ostatnie graficzne poprawki pracy robiłam. Wstyd się przyznać ile czasu mi to zajęło, word to dla mnie teraz bardzo skomplikowany program . Jutro jadę na uczelnie dopiąć ostatnie formalności. A no i jutro kończę 24 lata
zmykam spać, dobranoc
Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Tak to już jest że niektórzy mają dzieci łatwe w obsłudze a nasze to takie hardcorowe.
Ja trzymam się tego co mi pow dyrektorka szkoły, moja sąsiadka, że takie zwiercone i niespokojne dzieci są bardzo zdolne i madre w przyszłosci i tego sie trzymam.
o tak ja też się tego trzymam . Chociaż jak patrzę na dwa miesiące młodszą bratanicę która siedzi na dupce i bawi się elegancko sama to zazdraszczam momentami

Cytat:

ale mam humor do
odganiam zły humor

princ- współczuję pisania pracy przy dziecku, no chyba że masz tż który wcześnie kończy prace. Ja to przerabiałam teraz . Jesli pójdę na mgr to wybiore uczelnie na której nie ma tych durnych prac (które większośc kupuje ) tylko egzamin.
Stary 2012-10-16, 07:28   #4461
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
princ- współczuję pisania pracy przy dziecku, no chyba że masz tż który wcześnie kończy prace. Ja to przerabiałam teraz . Jesli pójdę na mgr to wybiore uczelnie na której nie ma tych durnych prac (które większośc kupuje ) tylko egzamin.
Tż wraca na 18:40, więc caaaaaaaaaaaaały dzień jestem sama z niunią i nie wiem, jak ja to ogarne...

WITAM Z RANA

Pij kawkę, mała jeszcze śpi, tż do pracy pojechał - cisza, spokój - fajnie

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Heh princ u mnie też @ ale się cieszę że dostałam bo z tz nie źle zaszalelismy
hihi My tak w niedziele poszaleliśmy, że wczoraj po kąpieli mówię do niego: mam nadzieję, że po wczoraj nie masz ochoty na igraszki, bo ja jestem zaspokojona, że ho ho On, że też się wybzykał na maksa
Stary 2012-10-16, 07:31   #4462
dominej
Raczkowanie

Dzień dobry
Pochmurno u nas - właściwie to jeszcze całkiem ciemno - a ja już w pracy Mała obudziła sie o 4.oo, nie spała do 5.15, a ja o 5.30 wstaję do pracy - super po prostu....
W ogóle to wczoraj sie wkurzyłam -obejrzałam zdjęcia z roczku i sa okropne!!! Brzydkie, niewyraźne - nie wiem jak TŻ je robił. Film z dmuchaniem świeczki i śpiewaniem sto lat w ogóle nie wyszedł Jak sama nie dopilnuje wszystkiego to do jest. Już tak miałam ze zdjęciami z chrzcin - robił mój kuzyn u na wszystkich ktoś ma czerwone oczy - no matko jakby nie można było przypilnować, żeby zdjęcia były ok - skoro taka ważna uroczystość i pamiątka ma być!!!!!! Więc zła jestem i już!!!

Dobrusia na roczek dostała: huśtawkę, rowerek, paputki, lalkę, taki jakby telewizorek grający(myślę, że za duża już jest na taką zabawkę), bluzę, bluzeczkę, puzle, no i kasę. Poza tym dostała bukiet róż od moich rodziców i śłiczny koszyczek z różyczkami - na zdjęciu (od znjaomej mojej mamy, która piekła tez tort i ciasto).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0117.jpg (105,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0104.jpg (83,9 KB, 21 załadowań)

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)

Edytowane przez dominej
Czas edycji: 2012-10-16 o 07:32
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 07:34   #4463
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Robi wrażenie ja też bym prosiła choćby o małe C .... już trac e nadzieje, żecokolwiek mi w cycki pójdzie, chyba będę musiała sprzedać auto i pjść pod skalpel ....
Serio czy tak sobie gadasz? Moja znajoma miała to zachwycona była, ale zaszła w ciążę i wyjeła. A teraz kasy nie ma na nowe cycki i chodzi z wypchanymi

Aaaa ja to bym chciała sterczące, jędrne D Jak szaleć to szaleć hahahaha

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Moje dziecko zrobiło samo kroczek a przed chwilą aż trzy
Wow! Gratki
Stary 2012-10-16, 07:36   #4464
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Tż wraca na 18:40, więc caaaaaaaaaaaaały dzień jestem sama z niunią i nie wiem, jak ja to ogarne...

hihi My tak w niedziele poszaleliśmy, że wczoraj po kąpieli mówię do niego: mam nadzieję, że po wczoraj nie masz ochoty na igraszki, bo ja jestem zaspokojona, że ho ho On, że też się wybzykał na maksa
nie wierze że to powiedziałaś
cześć z rana ja też kawke pije, mały skacze koło mnie a ja sie zastanawiam czemu to dziecko ni emoże jakoś normalnie spać;/on nawet w nocyu juz nie je nic! dostaje tylko wode a dalej jeczy i jeczy...budzi sie jakiś taki niby wyspany i chce buszować. chyba musze poczekać do 18 zeby całe noce przesypiał my dziś na 10 jedziemy do lekarza wypisać sie juz z poradni rehab. a po drodze wstapie po jakiś zapas rajstop bo mam teraz 4 spódniczki nowe nie pochwaliłam sie jeszcze, jedną kupiłam w sklepie , a 3 upolowała moja szwagierka w lumpku każda po 1zł tylko że ciutke za duże i długie wiec wczoraj poprzerabiam i 2 zrobiłam jeszcze jedną musze dokonczyć ciesze sie bo spódniczek u mnie brak bo ja generalnie tylko w spodniach chodziłam, ale ostatnio przechodze na tą bardziej kobiecą stronę mojej osobowości
Stary 2012-10-16, 07:40   #4465
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Princ, o jakich kaloszkach gadałyście? Dla siebie czy dla dzieci? Po co im teraz kaloszki jak nie chodzą jeszcze? Czy na wiosnę? Ja kalosze zamawiam stąd: http://sklep.zetpol.pl/sklep-obuwie-G-Kalosze
Damskie dla nas

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
a gdzie princ?nie ma neta na mieszkaniu nowym?
Tyrała na uczelni... Dzięki za pamięć
Stary 2012-10-16, 07:42   #4466
kasia_aa
Zadomowienie

Dominej u nas tez jeszcze prawie ciemno;/ nie lubie tej pory roku za to;/ mogłambym spać całymi dniami. A co do zdjęć to szkoda;/ ale napewno cos wybierzesz jeszcze! a prezenty no non ooo niezłe

Princ przypomnij mi prosze jaki kupiłaś fotelik dla małej teraz? bo my sie przymierzamy juz
Stary 2012-10-16, 07:46   #4467
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
prineska pewnie korzysta z weekendu i z łóżka nie wychodzi seseees
hehehe no ładnie, ładnie.. Od razu człowieka posądzają o rozpustę,a tu człowiek intelektualnie się rozwija

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość

Dziewczyny chyba wasze kciuki pomogły, promotor zaakceptował pracę .
super!

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
Princ przypomnij mi prosze jaki kupiłaś fotelik dla małej teraz? bo my sie przymierzamy juz
Maci Cosi Priori Jesteśmy zadowoleni, mała też
Stary 2012-10-16, 08:49   #4468
nettka_
Zadomowienie

Hej my też już nie śpimy

Dominej super prezenty a zdjęcia można przerobić

Stary 2012-10-16, 08:51   #4469
dominej
Raczkowanie

My też w końcu wymieniliśmy ten co mieliśy na Maxi Cosi Priori - i małej wygodnie się jeździ - wygodniej niż w tym co mieliśmy.....
Ale tu dzisiaj cisza - wszystkie mamusie i maluszki śpią- jeśli u wszystkich taka senna pogoda jak tutaj....

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Hej my też już nie śpimy

Dominej super prezenty a zdjęcia można przerobić
pewnie tak, ale ja nie umiem... A tak lubie oglądać zdjęcia - a tych się nie da oglądać są takie paskudne

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 08:53   #4470
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:

Maci Cosi Priori Jesteśmy zadowoleni, mała też
dzieki

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
My też w końcu wymieniliśmy ten co mieliśy na Maxi Cosi Priori - i małej wygodnie się jeździ - wygodniej niż w tym co mieliśmy.....
o prosze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości