Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 18:11   #3241
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
a na Tropical Island się wybieracie? ja jeszcze nie byłam chociaż mieszkam przy samej granicy i mam w sumie nie daleko, ale słyszałam, że fajnie jest
ojej.. bardzo bym chciała, no zobaczymy jak sie uda. Najwaznejsze to, że razem ten czas spedzimy
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:24   #3242
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Szukam sali na weselę i chyba nie nadaję się do tego. Wszystkiego jest za dużo, patrzenie na tak wiele kwestii i jeszcze te ceny, które są czasami kosmiczne
Ja miałam trochę inaczej bo wynajęłam tylko salę,miałam swoją dekoratorkę, swoje kucharki i sama robiłam zaopatrzenie począwszy od soli na kurkach i wołowinie kończąc.
Ale jak coś to pytaj. chętnie pomogę. Mój mąż napisał mi dzisiaj smsa- "szkoda że my już po tym ślubie. fajnie było. teraz dużo szybciej i prościej byśmy to zorganizowali"
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:33   #3243
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia wyjazdu zazdroszczę! Sama bym się gdzieś rozerwała.

Szukam sali na weselę i chyba nie nadaję się do tego. Wszystkiego jest za dużo, patrzenie na tak wiele kwestii i jeszcze te ceny, które są czasami kosmiczne
No ja też sie ciesze na tą wycieczke
A co do sali to mielismy podobny problem. Ale takie szukanie, wybieranie to sama przyjemnosc Dopiero niedawno sami szukalismy a tu juz ponad 2msc po slubie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:37   #3244
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
a na Tropical Island się wybieracie? ja jeszcze nie byłam chociaż mieszkam przy samej granicy i mam w sumie nie daleko, ale słyszałam, że fajnie jest
tez slyszalam,ze tam fajnie, ale bardzo drogo

Cytat:

Blonde
zdrówka
[B]

Spokojnie, to nie ejst latwe zadanie, do tego tak jak piszesz koszta sa ogromneNapewno cos znajdziecie co wpadnie Wam w oko

Bylam u lekarza i dostalam mocniejsze leki
Stary 2012-10-15, 18:41   #3245
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Ja miałam trochę inaczej bo wynajęłam tylko salę,miałam swoją dekoratorkę, swoje kucharki i sama robiłam zaopatrzenie począwszy od soli na kurkach i wołowinie kończąc.
Ale jak coś to pytaj. chętnie pomogę. Mój mąż napisał mi dzisiaj smsa- "szkoda że my już po tym ślubie. fajnie było. teraz dużo szybciej i prościej byśmy to zorganizowali"

Ja właśnie tego bym chciała uniknąć. Ja moje siostry wychodziły za mąż to nie było takich sal z cateringiem jak teraz i wiem ile to zachodu. Dbanie o każdą pierdołę do kuchni, pilnowanie kucharek itd. To chyba nie dla mnie

A czemu prościej ? O co chodziło tż?

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Spokojnie, to nie ejst latwe zadanie, do tego tak jak piszesz koszta sa ogromneNapewno cos znajdziecie co wpadnie Wam w oko

Bylam u lekarza i dostalam mocniejsze leki
Oby leki zadziałały Męczący kaszel jest okropny !

Też mam taką nadzieję, że coś znajdziemy. Nie wiem jak w innych regionach, ale u nas jest masakra z salami. Już jednak- cudna, nam odpadła bo praktycznie wszystkie terminy zajęte. Dlatego musimy się sprężać i najlepiej jeździć i oceniać, a potem podpisać umowę wstępną.

Nie chcę wesela przekombinowanego, ale muszą być jakieś pokoje dla gości, szczególnie tych z dziećmi. Dobrze by było żeby był jakiś park/plac zabaw dla dzieci czy też kącik zabaw. Na tym mi bardzo zależy bo będzie sporo dzieci. No i jak wiadomo, jedzonko musi być pyszne, bo inaczej wesele się nie uda
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:54   #3246
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:

A czemu prościej ? O co chodziło tż?
Bo wiedzielibyśmy czego kupić więcej, a czego mniej. czego bardziej dopilnować a co olać. A przede wszystkim duuużo spraw załatwić wcześniej, a nie zostawiać na ostatnią chwilę.

Mąż dzwonił. Jutro będzie w domku! Co prawda w środę wieczorem znowu wyjeżdża, w czwartek wieczorem jest spowrotem i zostaje do piątku wieczór. Oj zamotałam. Ale najważniejsze że jak na niego to całkiem długo będzie w domu.
Stary 2012-10-15, 18:55   #3247
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dodaja o kurde... powodzenia w szukaniu sali. jak duże wesele robicie??

Mysia 3 dnie tez dobre, ważne abyście je miło spędzili

blonde zdrówka.

Bika a ty babo gdzie??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 18:57   #3248
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Co do mm to ja się zastanawiałam czy w jedno opakowanie sie zaopatrzyć, moja szwagierka jak wróciła ze szpitala to miała problemy z laktacją, mieszkamy na wsi i w środku nocy rodzina latała po okolicznych miastach szukać apteki dyżurującej bo mały się darł z głodu. Ja zobaczę jak to będzie z karmieniem w szpitalu, jak bedzie kiepsko to kupimy w drodze do domu jakaś małą puszkę.

Dziś o 16.45 wizyta
lecę nadrabiać
no wlasnie o tym mowie . Powodzenia na wizycie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Nikita, a wiesz że z Ewką ćwiczę?
i jak ci sie podoba? tez chce zaczac z nia cwiczyc

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Wpadłam się tylko przywitać. Mam młyn w pracy i nie dam rady Was poczytać. Do tego mam @ co za tym idzie od wczoraj kijowo się czuję, noc w zasadzie nie przespana... jak ja tego nie cierpię!!!

Pewnie jutro Was nadrobię
Ty znowu kochana cierpisz ... ale wiesz znam dobry sposob zeby sie tego cholerstwa pozbyc na pare dobrych miesiecy

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Ja jutro wracam na studia... Boje sie zostawic malutkiego Jutro mam zajecia od 12-16 w sumie nie tak dlugo ale jeszcze dojazd i musze odciagnac mleczko,zeby mama go nakarmila.OJOJOJ... Nie wiem, jak to przezyje
wspolczuje rozstania z malym.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy jak kupywałyście butelki...to np. jedną wiekszą, drugą mniejszą...czy jedną jakaś??
Ja dostalam na baby shower taki komplet butelek o roznych rozmiarach. a polecam butle z dr.Brown

Cytat:
Zaabcia ale dlaczego zaraz wysylac w nocy
Jeszcze takiego hardcoru nie słyszałam
Przeciez to czy ma sie mleko czy trzeba dokarmiac okaze sie po porodziea niewiem jak jest w Pl, ale mi w szpitalu dali mleko dla malegoStad tez wiedzialam jakie mam kupic
Powodzenia na szczepieniu

Ja ide do lekarza

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------
a czytalas co napisalam mona pare postow wyzej

Mi dali mleko w szpitalu tez..

dziekuje

Cytat:
powodzenia na szczepieniu

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:00   #3249
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana pamiętam, że pytałaś się o podmywanie po porodzie - to polecam tamtu rosę. Można mieć jakąś butelkę ze spryskiwaczem, albo zwykłą i podmywać.

Maleństwo ja miałam jedną buteleczkę z TT (polecam), podawałam małej w niej herbatkę, ale to było dawno, od długiego czasu stoi nie używana, potem będę w niej soczek jej dawała, chyba , że kupię niekapek, to i wcale jej nie będe używała.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:05   #3250
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
[
blonde zdrówka.

[

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a czytalas co napisalam mona pare postow wyzej

Mi dali mleko w szpitalu tez..

dziekuje

tak, tylko mozna bylo tego uniknac zakupujac mleko po wyjsciu ze szpitala skoro wiedziala, ze ma problemy z laktacja
Eh niewazne, kazdy robi jak uwaza

Jak bylo na szczepieniu?

Madzia ja tez polecam tantum rose

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-10-15 o 19:07
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:09   #3251
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcę wesela przekombinowanego, ale muszą być jakieś pokoje dla gości, szczególnie tych z dziećmi. Dobrze by było żeby był jakiś park/plac zabaw dla dzieci czy też kącik zabaw. Na tym mi bardzo zależy bo będzie sporo dzieci. No i jak wiadomo, jedzonko musi być pyszne, bo inaczej wesele się nie uda
Jak nie bedzie placu zabaw to tez dobrze.Pamietaj ze dla dzieciakow sam fakt bycia na weselu to mega atrakcja

My juz po szczepieniu.
Wszystko pieknie ladnie Domino wazy 6600g i ma 68,5cm wzrostu ( lekarz mowi ze bedzie wysoki chlopak ) glowka 43cm. Pieknie sie rozwija chodz do pana doktora sie nie usmiechnal Rozmawialismy o rozszerzeniu diety , o szczepieniu na grype , lekcjach plywania

No a pozniej bylo szczepienie i placzu co nie miara Ale jak tylko wzielam go na rece i przytulilam to sie uspokoil w drodze do domu zasnal. Moj maly pysiek Nastepna wizyta 13go grudnia ( kolejne szczepienie )

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:15   #3252
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Bo wiedzielibyśmy czego kupić więcej, a czego mniej. czego bardziej dopilnować a co olać. A przede wszystkim duuużo spraw załatwić wcześniej, a nie zostawiać na ostatnią chwilę.
Rozumiem. Wiem, że przy weselach moich sióstr też pojawiały się problemy, kiedy np nagle okazywało się, że brakło mąki, soli i czegoś tam i na szybko trzeba było orgaanizować transport i dowozić wszystko.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dodaja o kurde... powodzenia w szukaniu sali. jak duże wesele robicie??
Miało być małe. Wyszło na razie ok. 115-120 gości

Cytat:
Jak nie bedzie placu zabaw to tez dobrze.Pamietaj ze dla dzieciakow sam fakt bycia na weselu to mega atrakcja
Wiem, wiem Żabciu. To nie jest wyznacznik w poszukiwaniu sali, ale nie ukrywam, że miło będzie jakby takie miejsce dla najmłodszych było Coraz więcej sal ma takie miejsca, co uważam za fajny pomysł, bo rodzice nie muszą wciąż biegać za brzdącami

Dominik dzielny chłopak Szybko zapomniał o ukłuciu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:17   #3253
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
tez slyszalam,ze tam fajnie, ale bardzo drogo

a nawet nie wiem nie sprawdzałam

Cytat:

My juz po szczepieniu.
Wszystko pieknie ladnie Domino wazy 6600g i ma 68,5cm wzrostu ( lekarz mowi ze bedzie wysoki chlopak ) glowka 43cm. Pieknie sie rozwija chodz do pana doktora sie nie usmiechnal Rozmawialismy o rozszerzeniu diety , o szczepieniu na grype , lekcjach plywania

No a pozniej bylo szczepienie i placzu co nie miara Ale jak tylko wzielam go na rece i przytulilam to sie uspokoil w drodze do domu zasnal. Moj maly pysiek Nastepna wizyta 13go grudnia ( kolejne szczepienie )
super, że Dominik tak ładnie się rozwija szkoda biedaczka, że płakał po szczepieniu

a ja po bólu głowy jestem rozbita i nie mam natchnienia na żadną robotę, chyba sobie dzisiaj poleniuchuję do końca dnia

mrowinko jak się udał wyjazd?

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-10-15 o 19:22
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:36   #3254
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Bikus , Mona jak po wizytach, czyzbyscie zaczely rodzic?????

Stokrotka a gdzie jest ta Tropical Island

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:38   #3255
(t)asia
Zadomowienie

A ja siedze sobie w domu i tak coś mi się zimno zrobiło. po godzinie się zorientowałam że zapomniałam po wczorajszych upałach grzejników włączyć...

Ale ja z innym pytaniem, a raczej radą- w mieszkaniu nie mam piekarnika. Jest to dla mnie strasznie uciążliwe. Nie ma opcji żeby wstawić tutaj taki normalny tradycyjny więc pomyślałam o przenośnym. Np jak
różnie się to chyba nazywa- opiekacz, piecyk, mini piekarnik
http://allegro.pl/agd-wolnostojace-piekarniki-67438

I tu moje pytanie- miała któraś z was do czynienia z takim cudem? Bo ja nigdy nie widziałam czegoś takiego w akcji i nie wiem czy jest sens zapłacić za to parę stówek. Ma mi to służyć do przyrządzania obiadków, bo ciasta to chyba w tym nie upiekę (ale babeczki chyba się da )
Stary 2012-10-15, 19:41   #3256
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
mrowinko jak się udał wyjazd?
Miło, że pamiętałaś Udał się, oderwałam się od codzienności, zrelaksowałam
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:44   #3257
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Bikus , Mona jak po wizytach, czyzbyscie zaczely rodzic?????

Stokrotka a gdzie jest ta Tropical Island
ta wyspa jest w Niemczech koło berlina tu masz stronkę http://www.tropical-islands.de/pl/

Cytat:
A ja siedze sobie w domu i tak coś mi się zimno zrobiło. po godzinie się zorientowałam że zapomniałam po wczorajszych upałach grzejników włączyć...

Ale ja z innym pytaniem, a raczej radą- w mieszkaniu nie mam piekarnika. Jest to dla mnie strasznie uciążliwe. Nie ma opcji żeby wstawić tutaj taki normalny tradycyjny więc pomyślałam o przenośnym. Np jak
różnie się to chyba nazywa- opiekacz, piecyk, mini piekarnik
http://allegro.pl/agd-wolnostojace-piekarniki-67438

I tu moje pytanie- miała któraś z was do czynienia z takim cudem? Bo ja nigdy nie widziałam czegoś takiego w akcji i nie wiem czy jest sens zapłacić za to parę stówek. Ma mi to służyć do przyrządzania obiadków, bo ciasta to chyba w tym nie upiekę (ale babeczki chyba się da )
ja kiedyś sprzedawałam w sklepie to takie małe piekarniki mieliśmy to w środku było mało miejsca i nadawały się tylko do podgrzania potraw, a takie lepsze to nie wiem. To nawet nie masz jak ciasta upiec?

Łukaszek
Stary 2012-10-15, 19:46   #3258
kotekk81
Zakorzenienie

Dobry wieczor

alez mialam weekend.....nawet nie wiem kiedy zlecial

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No patrząc na to, że prywatny żłobek to koszt 800zł a do tego musisz sobie sama jedzenie dla dziecka przynieść i jeszcze dodatkowo płacić jak przekroczysz określone godziny pobytu to te 350zł wydawało mi się niewiele...... ale fakt, przy 2 dzieci to podwójny wydatek...... tylko że pewnie wiekszość z nas na jednym dziecku nie poprzestanie, Was to po prostu czeka na raz......
Tak szkoła chyba jest tańsza..... pewnie dlatego niektórzy rodzice posyłają 6latki do pierwszej klasy - żeby pozbyć się wydatku. Chociaż wrzesień w szkole to same wydatki.

ja sie juz dowiadywalam osobiscie i u nas prywatny zlobek/przedszkole to koszt 650 zl i w tym jest wyzywienie (sniadanie, obiad, podwieczorek) i "zajecia dodatkowe" typu angielski, rytmika, basen i cos tam jeszcze niestety niepamietam co a w panstwowym placi sie 300 zl ale kazde dodatkowe zajecia sa osobno platne od 30 do 50 zl w zaleznosci co to jest. No i oczywiscie nie wspominam o wyprawce. Wiec roznica nie wychodzi zbyt duza owszem nie trzeba posylac dziecka na dodatkowe zajecia ale wiadomo potem dziecku jest przykro ze inne dzieci chodza na np angielski a ono nie

ufff ale wypracowanie walnelam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:46   #3259
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37084133]Miło, że pamiętałaś Udał się, oderwałam się od codzienności, zrelaksowałam [/QUOTE]
takie wyjazdy dają energii szczególnie teraz kiedy taka pogoda na dworze i nic się nie chce

i właśnie zostałam wtajemniczona mój 2000 post

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-10-15 o 19:48
Stary 2012-10-15, 19:50   #3260
Konto usunięte

Cytat:
takie wyjazdy dają energii szczególnie teraz kiedy taka pogoda na dworze i nic się nie chce

Gratuluję wtajemniczenia
A pogoda nam dopisała, mogliśmy pospacerować nad morzem
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:52   #3261
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Kaśka87, widziałam, że byłaś w pracy w weekend? Współczuję. Ja za tydzień zaczynam studia I też mnie w weekend nie będzie...A jak Twoja tarczyca?
ja w weekend w pracy?! niedoczekanie
do endo idę dopiero 10.11 dzięki, że pytasz, jak będę coś wiedziała to napiszę
Cytat:
Ale chyba masz na myśli prywatne, bo państwowe to na prawdę niewielki koszt.
u nas żłobek jakoś 400zł, a przedszkole 250zł

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Takiemu maleńswto nawet najbardziej wyje.ba.ne w kosmos przedszkole czy babcia nie zapewni tego, co bliskość mamy, której wtedy najbardziej potrzebuje!! Absurd!!

Cytat:
Chyba chodzi o to czy "wali fishem"

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja wlasnie dostalam wyniki z cytologi wszystko ok. Takze za rok widzimy sie znowu u pana lekarza. Albo na badaniach kontrolnych albo na usg brzuszka
super, trzymam kciuki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 19:53   #3262
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
ta wyspa jest w Niemczech koło berlina tu masz stronkę http://www.tropical-islands.de/pl/
Stokrotka fajnie tam nawet i jak tanio, za tydzien 4 osoby tylko 300 euro wow

Mrowinka
super ze wyjazd sie udal, ja nietstey nie na biezaco bo ostatnio zajeta strasznie bylam i nawet nie mialam czasu na wizaz

Stary 2012-10-15, 19:59   #3263
Konto usunięte

Cytat:
Mrowinka super ze wyjazd sie udal, ja nietstey nie na biezaco bo ostatnio zajeta strasznie bylam i nawet nie mialam czasu na wizaz
Zauważyłam, że ostatnio rzadko tu bywasz. Ja staram się być na bieżąco, bo prowadzę listę... ale nie jest to łatwe, bo jak wracam z pracy czy po weekendzie, to widzę tyyyle stron Ciężko nadążyć za dziewczynami.
Stary 2012-10-15, 20:00   #3264
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37084363]Gratuluję wtajemniczenia
A pogoda nam dopisała, mogliśmy pospacerować nad morzem [/QUOTE]
dzięki
zazdroszczę spacerów nad morzem ja zawsze tylko latem jeżdżę ale pewnie o tej porze roku też może ma swój urok

Cytat:

Mrowinka
super ze wyjazd sie udal, ja nietstey nie na biezaco bo ostatnio zajeta strasznie bylam i nawet nie mialam czasu na wizaz
ja bym tak na weekend wolała tam jechać bo tydzień to chyba za dużo, wolałabym gdzieś w naturalniejsze miejsce jechać, a to chyba za same noclegi bez wyżywienia nie?

Ciekawe jak tam Bika

Łukaszek
Stary 2012-10-15, 20:01   #3265
tomalinka
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Agnusku witaj

Aaby wpadnij do nas choć na chwilkę..

Butter fajnie, że wyniki ok Na pewno za rok to już będziesz latać do lekarza co miesiąc na usg

Mysia super, że trochę się pobyczycie troszkę zazdroszczę

A gdzie nasze kochane Panie-Już-Wkrótce-Rodzące?
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 20:01   #3266
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37084593]Zauważyłam, że ostatnio rzadko tu bywasz. Ja staram się być na bieżąco, bo prowadzę listę... ale nie jest to łatwe, bo jak wracam z pracy czy po weekendzie, to widzę tyyyle stron Ciężko nadążyć za dziewczynami.[/QUOTE]

Mrowinka ciagle cos, a to cos w Filipa szkole jakies spotkaia, a to zakupy dla malej, jeszcze musze wsyztsko poprac , poprasowac aaa brak slow i kiedy mam to zrobic, doby mi nie starcza

Stary 2012-10-15, 20:03   #3267
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37084593]Zauważyłam, że ostatnio rzadko tu bywasz. Ja staram się być na bieżąco, bo prowadzę listę... ale nie jest to łatwe, bo jak wracam z pracy czy po weekendzie, to widzę tyyyle stron Ciężko nadążyć za dziewczynami.[/QUOTE]
dziewczyny gonią jak szalone i niedługo będziemy jak moda na sukces, część 3265

Łukaszek
Stary 2012-10-15, 20:04   #3268
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym tak na weekend wolała tam jechać bo tydzień to chyba za dużo, wolałabym gdzieś w naturalniejsze miejsce jechać, a to chyba za same noclegi bez wyżywienia nie?

Ciekawe jak tam Bika
Stokrtoka chyba tak, sam nocleg.

Ok ide ogarniac kuchnie, ale bede kukac bo widze cos ze Bikus i Mona to chyba juz z dzieciaczkami wroca

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-10-15 o 20:06
Stary 2012-10-15, 20:06   #3269
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

My juz po szczepieniu.

Cytat:

Cytat:
drugie tyle wydasz na wyzywienie
wlasnie to jest tam takie drogie...i na tydz to zdecydowanie za dlugo

Cytat:

Ciekawe jak tam Bika
tez tak mysle

No wlasnie Biki nie ma
Stary 2012-10-15, 20:06   #3270
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Stokrtoka chyba tak, sam nocleg.

Ok ide ogarniac kuchnie, ale bede kukac bo widze cos ze Bikus i Mona to chyba juz z dzieciaczkami wroca
tam właśnie jedzenie jest najdroższe- tak słyszałam od znajomych co tam byli

Łukaszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości