Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 21:12   #2191
dimiti
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Moja koleżanka raz odpowiadała na 'forum innych koleżanek', że raz jak miała okres i chciało jej się 'bzykać', zbytnio nie wiedziała jak co i gdzie kiedy bo krew się poleje na prześcieradło. Miała tampona wsadzonego i stwierdziła, że to nie będzie żadna przeszkoda .. a ba nawet dodatkowe 'zabezpieczenie' Swoją informacje dopełniła tym, że nawet 'nic nie poczuła'...

no to chłopak miał sprzęt konkretny - sobie wtedy pomyślałam

nawet bym się nie domyśliła, że coś takiego może przyjść komuś do głowy! ja jakaś zacofana jestem chyba...
słyszałam o seksie z ogórkiem- koleżanka mi opowiadała, of kors powiedziała, że ona tak nie robiła, ale akurat ciężko mi uwierzyć...jednak nie wnikałam bo cóż mnie to
za to opowiadała mi, że najlepiej się zadowalać jak pralka chodzi bo jak się na niej siedzi to wrażenia są lepsze
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:14   #2192
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

To niesamowite ile osób interesuje się tematyką włosów Chyba zmienię profil bloga żarcik
Stary 2012-10-15, 21:15   #2193
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Koszmary będę miała :P

Tego się nawet nie da skomentować, a ja głupia myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy :P
uważaj! widziałaś ostatnią reklamę OB? tampony żyją! także bądź ostrożna

hehe napisze to co moja mama mówi
"umrę z wyrazem zdziwienia na twarzy"

teraz się tak zastanawiam ile my jeszcze nie wiemy
Stary 2012-10-15, 21:15   #2194
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Tiaaa, miałam kiedyś znajomą, która twierdziła, że po porannym zadowalaniu się prysznicem "cały dzień z niej woda wyciekała". Nie chcę wiedzieć, jak to wyglądało.

Innym przypadkiem jest panna, co też zabezpieczała się na kilka sposobów jednocześnie, a tymczasem zawsze zabawiała się ekhm w kakao Dodatkowo twardo utrzymywała, że jest dziewicą ('bo błonę przecież ma!'), a niedziewice to córki szatana
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:19   #2195
Patalus
Zakorzenienie

raptem jedna strona, a mnie już brzuch od śmiania się boli! o losie

aż mi się coś przypomniało kumpel miał sytuacje intymną na klatce w bloku, no i typiara do niego z tekstem "zejdź niżej"...no to ubrał kurtkę i zszedł do piwnicy

Edytowane przez Patalus
Czas edycji: 2012-10-15 o 21:21
Patalus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:19   #2196
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość

nawet bym się nie domyśliła, że coś takiego może przyjść komuś do głowy! ja jakaś zacofana jestem chyba...
słyszałam o seksie z ogórkiem- koleżanka mi opowiadała, of kors powiedziała, że ona tak nie robiła, ale akurat ciężko mi uwierzyć...jednak nie wnikałam bo cóż mnie to
za to opowiadała mi, że najlepiej się zadowalać jak pralka chodzi bo jak się na niej siedzi to wrażenia są lepsze
ale że jak z ogórkiem?

z tą pralką to... nie lepiej kupić nakładkę wibracyjną? Ludzie mają pomysły
Stary 2012-10-15, 21:21   #2197
dimiti
Zakorzenienie

kto by pomyślał, że się tak pośmiać można

apropo zabawy w kakao- koleżanka mi pożyczyła książkę, która była dołączona do jakiegoś numery Focusa i jest o seksie. Tam jest właśnie napisane, że ludzie, szczególnie bardzo pobożni, zabawiają się tak bo to nie jest grzech bo błona dziewicza jest- widać dużo osób w to wierzy
tak samo seks oralny to przeca nie seks

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
ale że jak z ogórkiem?

że ogórek jak tampon ino nie w trakcie małpowania
wtedy jeszcze nie było takich nakładek, ale jakby były to może by na ogórka nałożyła
Stary 2012-10-15, 21:21   #2198
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

kto by pomyślał, że się tak pośmiać można

apropo zabawy w kakao- koleżanka mi pożyczyła książkę, która była dołączona do jakiegoś numery Focusa i jest o seksie. Tam jest właśnie napisane, że ludzie, szczególnie bardzo pobożni, zabawiają się tak bo to nie jest grzech bo błona dziewicza jest- widać dużo osób w to wierzy
tak samo seks oralny to przeca nie seks
Jestem jakoś dziwna, bo według mnie odbyt jest jednokierunkowy...:brzyda l:

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:21   #2199
Selfish Girl
Life is a drink ...

Kiedyś na TV4 .. był taki program "Najgorszy seks w moim życiu" ... jakie tam były historie to czasami aż obrzydliwe.

Przypomniało mi się wtedy z tamponem, że jedna dziewczyna zaszalała na imprezie i zapomniała, że ma okres i tampona. Musiała iść do lekarza czy on gdzieś się dalej nie przepchał ...

W sumie jak mi koleżanka opowiadała historie o swoim seksie w czasie okresu to nie chciałam jej uwierzyć w takie bajki ale tak było naprawde... i jeszcze się tym szczyciła
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:24   #2200
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
To obie jesteśmy dziwne
Cytat:
W sumie jak mi koleżanka opowiadała historie o swoim seksie w czasie okresu to nie chciałam jej uwierzyć w takie bajki ale tak było naprawde... i jeszcze się tym szczyciła
Eee da się, nawet więcej się czuje - dobry ogier i po błocie pójdzie! Tylko raczej nie w tych najobfitszych dniach, bo wtedy pewnie ściany zachlapane jak w horrorze

Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Czas edycji: 2012-10-15 o 21:25
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:27   #2201
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie też...ale kiedyś trafiłam na blog faceta, który opisywał swoje spotkania z kochanką. A kochankę miał tylko dlatego, że chciał pobawić się w kakao, a żona nie chciała, za to kochanka zawsze chętna była. Nie wiem czy to prawda była czy też nie...jednak aż się zdenerwowałam na samą myśl, że można zdradzić żonę z takiego durnego powodu

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086614]
Eee da się, nawet więcej się czuje - dobry ogier i po błocie pójdzie! Tylko raczej nie w tych najobfitszych dniach, bo wtedy pewnie ściany zachlapane jak w horrorze [/QUOTE]

Stary 2012-10-15, 21:28   #2202
Selfish Girl
Life is a drink ...

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086614]
Eee da się, nawet więcej się czuje - dobry ogier i po błocie pójdzie! Tylko raczej nie w tych najobfitszych dniach, bo wtedy pewnie ściany zachlapane jak w horrorze [/QUOTE]

Pewnie, że się da ja mogłabym ale tylko np pod prysznicem.

Chłopak może nie być zahartowany na widoki czystej krwi

Mój były bardzo chciał .. w kakao .. powiedziałam mu - okey ale najpierw Ty sobie tam wsadzisz wibrator który osobiście Ci kupie.
Zmądrzał w sekunde

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-10-15 o 21:29
Stary 2012-10-15, 21:49   #2203
karolcia198506
Zakorzenienie

leżę dziewczyny co za tematy
Stary 2012-10-15, 21:50   #2204
dimiti
Zakorzenienie

śmiech to zdrowie seks ponoć też
Stary 2012-10-15, 21:52   #2205
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Oj mał gad, to już naprawdę przesada, ja rozumiem, że się można bać, ale kurde nie wiem co to przyjemność z seksu, jak taką fosę wokół siebie ustawiają, jak ktoś musi aż trzech zabezpieczeń używać to pewnie w trakcie się jeszcze stresuje czy aby na pewno wszystko zadziała itp. Przecież pigułki zażywane *prawidłowo* dają dosłownie 100% pewność, ten 0,ileśtam% to przypadki kiedy pigułki były użytkowane źle. Ja stosując pigułki w sumie nawet nigdy nie myślałam o stosowaniu jakichkolwiek innych metod zabezpieczenia, jeszcze prezerwatywę zrozumiem, jak ktoś nie ma stałego partnera itd. ale taki pakiet 3w1?
Odnośnie pogrubionego: nie chcę straszyć, ale ten % to nie jest kwestia złego użytkowania wyłącznie - mam znajomą, która mimo 100% poprawności w zażywaniu tabletek zaszła w ciążę i ma teraz piękną córeczkę i to taka znajoma, u której ejstem w stanie uwierzyć w to poprawne zażywanie, bo pilnowała i godzin i wszelkich interakcji i innych 'niebezpieczeństw', a w końcu wyszło jak wyszło

Dokumentów nie znalazłam, w ogóle mam dziś koszmarny dzień, taki totalnie zły od samego rana...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:55   #2206
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
leżę dziewczyny co za tematy
No tematy głównie związane z blogosferą ...

tutaj nie ma się co śmiać tutaj trzeba płakać
Stary 2012-10-15, 22:15   #2207
Konto usunięte

Cytat:
śmiech to zdrowie seks ponoć też
Tak apropo, kolega dziś podpatrzył jak na wykładzie ukradkiem łykałam moją pigułkę.
Wyszczerzył się głupio i palnął "O, antydepresant!"
W sumie trafił w sedno
Stary 2012-10-15, 22:17   #2208
dimiti
Zakorzenienie

hehe wie co mówi
Stary 2012-10-15, 22:24   #2209
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
właśnie a potem do przedszkoli posyłać żeby ciocia Zyskowa miała pracę\
jak zaczniecie teraz to akurat na koniec moich studiów Wasze dzieci będą szły do przedszkola

ja teraz go dostałam, na 3 miesiące, bo miałam co 2 tygodnie @, który trwał ok 6 dni

skąd ja to znam. Obcierają mnie baleriny, czółenka, kozaki (zdarzyło się, ze nawet te długie do kolana!) a nawet adidasy
Niestety, tak już mamy

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
a ja Was tak w ogóle kochane kobitki zapraszam do siebie na pierwszą perfumową notkę nie za dobrze mi idzie opisywanie zapachów ale mam nadzieję, że coś można z tej mojej recenzji wynieść...
I tak jesteś dobra Kasiu, ja zupełnie nie umiem opisywać zapachów! To trudne

Cytat:

i drugie bo Twój avek jest boski!

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

ee tam, ona go pewnie w trakcie za dżondra łapie bo to prawie jak podwiązywanie nasieniowodów
O matko, padłam

Cytat:
Moja koleżanka raz odpowiadała na 'forum innych koleżanek', że raz jak miała okres i chciało jej się 'bzykać', zbytnio nie wiedziała jak co i gdzie kiedy bo krew się poleje na prześcieradło. Miała tampona wsadzonego i stwierdziła, że to nie będzie żadna przeszkoda .. a ba nawet dodatkowe 'zabezpieczenie' Swoją informacje dopełniła tym, że nawet 'nic nie poczuła'...

no to chłopak miał sprzęt konkretny - sobie wtedy pomyślałam
Naprawdę myślałam, że nic mnie już nie zdziwi

Cytat:
To niesamowite ile osób interesuje się tematyką włosów Chyba zmienię profil bloga żarcik
W kontekście obecnego tematu w tym wątku zabrzmiało to dziwnie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086414]Tiaaa, miałam kiedyś znajomą, która twierdziła, że po porannym zadowalaniu się prysznicem "cały dzień z niej woda wyciekała". Nie chcę wiedzieć, jak to wyglądało.

Innym przypadkiem jest panna, co też zabezpieczała się na kilka sposobów jednocześnie, a tymczasem zawsze zabawiała się ekhm w kakao Dodatkowo twardo utrzymywała, że jest dziewicą ('bo błonę przecież ma!'), a niedziewice to córki szatana [/QUOTE]

Co za ludzie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
raptem jedna strona, a mnie już brzuch od śmiania się boli! o losie

aż mi się coś przypomniało kumpel miał sytuacje intymną na klatce w bloku, no i typiara do niego z tekstem "zejdź niżej"...no to ubrał kurtkę i zszedł do piwnicy

Cytat:
Oooo, ja też zawsze tak mówię, że to jednokierunkowa Jak krytykuję tego typu sytuacje

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086614]To obie jesteśmy dziwne

Wyobraziłam to sobie

Jaaaa, dziewczyny Ja tu już chciałam iść spać po zrecenzowaniu Firmoo, za 6 godzin wstaję a normalnie się rozbudziłam od tego śmiechu Brzuch mnie aż rozbolał
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:27   #2210
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Oj mał gad, to już naprawdę przesada, ja rozumiem, że się można bać, ale kurde nie wiem co to przyjemność z seksu, jak taką fosę wokół siebie ustawiają, jak ktoś musi aż trzech zabezpieczeń używać to pewnie w trakcie się jeszcze stresuje czy aby na pewno wszystko zadziała itp. Przecież pigułki zażywane *prawidłowo* dają dosłownie 100% pewność, ten 0,ileśtam% to przypadki kiedy pigułki były użytkowane źle. Ja stosując pigułki w sumie nawet nigdy nie myślałam o stosowaniu jakichkolwiek innych metod zabezpieczenia, jeszcze prezerwatywę zrozumiem, jak ktoś nie ma stałego partnera itd. ale taki pakiet 3w1?
dokładnie...
ja mam podobnie. stosuję i o całej reszcie zapominam...

Cytat:
BG to przeżytek, teraz takie smaczki na Samosi
że gdzie??? Boże jaka ja jestem nie na czasie...
Cytat:
ale że jak z ogórkiem?

najlepiej to chyba kupić wibrator... bezpiecznie, pewnie i przyjemnie... i nie tylko dla osób samotnych się nadaje

Cytat:
Kiedyś na TV4 .. był taki program "Najgorszy seks w moim życiu" ... jakie tam były historie to czasami aż obrzydliwe.

Przypomniało mi się wtedy z tamponem, że jedna dziewczyna zaszalała na imprezie i zapomniała, że ma okres i tampona. Musiała iść do lekarza czy on gdzieś się dalej nie przepchał ...

ja Ci powiem, że może to zabrzmi głupio ale pomijając brak komfortu, prezerwatyw się boję bo kiedyś oglądałam jeden odcinek Ostrego dyżuru gdzie przyjechała na er para której gumka ześlizgnęła się w trakcie i została w lasce... Nie wiem, czy to możliwe z anatomicznego punktu widzenia ale tamta scena tak mi się w pamięć wryła, że gumka dla mnie jako jedyne zabezpieczenie odpada totalnie...
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Odnośnie pogrubionego: nie chcę straszyć, ale ten % to nie jest kwestia złego użytkowania wyłącznie - mam znajomą, która mimo 100% poprawności w zażywaniu tabletek zaszła w ciążę i ma teraz piękną córeczkę i to taka znajoma, u której ejstem w stanie uwierzyć w to poprawne zażywanie, bo pilnowała i godzin i wszelkich interakcji i innych 'niebezpieczeństw', a w końcu wyszło jak wyszło
a że sie spytam - koleżanka z innymi hormonami i wagą miała wszystko ok? Bo aż mi się wierzyć nie chce... tzn no ok, cuda się zdarzają ale tak myśląc już dawno powinnam mieć gromadkę dzieci... a mam tylko... dwa koty

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:29   #2211
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość

chłopak rozkojarzony był bo może dawno takich widoków nie widział?

jak byłam raz w przychodni, jakoś przed wakacjami, to słyszałam jak lekarka opowiadała, że raz przyszła do niej dziewczyna z chłopakiem, dziewczyna miała 17 kleszczy! kazała jej do szpitala jechać- widać zabawa na trawce to nie jest za dobry pomysł
Stary 2012-10-15, 22:34   #2212
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
a że sie spytam - koleżanka z innymi hormonami i wagą miała wszystko ok? Bo aż mi się wierzyć nie chce... tzn no ok, cuda się zdarzają ale tak myśląc już dawno powinnam mieć gromadkę dzieci... a mam tylko... dwa koty
Miała wszystko ok, żadnych skutków ubocznych
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:35   #2213
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37087929]
W kontekście obecnego tematu w tym wątku zabrzmiało to dziwnie
[/QUOTE]
no ja Ciebie proszę
Cytat:
najlepiej to chyba kupić wibrator... bezpiecznie, pewnie i przyjemnie... i nie tylko dla osób samotnych się nadaje

co ten wątek robi z ludźmi
Stary 2012-10-15, 22:37   #2214
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
ja to jestem całkiem dziwna bo miałabym opory przed zabawą z takim sztucznym fajfusem zresztą na mnie buziaki najlepiej działają a przecież taki plastuś mnie nie będzie całować
Stary 2012-10-15, 22:37   #2215
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

zmieńta temat, bo nie mogę się wbić w rozmowę
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:39   #2216
dimiti
Zakorzenienie

dobraaa xD

kolezanka mi wlasnie napisala wiadomosc, ze u niej w pracy w sklepie nie wolno polozyc sobie wody na biurku kierownika bo sa kary pieniezne
no i ze jak kazdy klient nie bedzie kupowal po 2 sztuki ciuchow to tez beda kary i zwolnienia- i kazal sie kierownik podpisywac pod tym

Edytowane przez dimiti
Czas edycji: 2012-10-15 o 22:41
Stary 2012-10-15, 22:40   #2217
zoila
Klientka w krawacie

Dziewuchy, zaraz nam wątek z Plotkowego na Intymny przeniosą

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:03   #2218
kasiaj85
Moderator

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37087929]
I tak jesteś dobra Kasiu, ja zupełnie nie umiem opisywać zapachów! To trudne
[/QUOTE]
ja też się bałam że nie umiem i nadal sądzę że Diggerową () nigdy nie będę. Ale jakoś ten pierwszy raz poszedł
Cytat:

co ten wątek robi z ludźmi

no wieeesz, bo my się tylko lansujemy na takie grzeczne dziewczynki, co nie? a tak naprawdę jesteśmy grzeSzne
Cytat:
ja to jestem całkiem dziwna bo miałabym opory przed zabawą z takim sztucznym fajfusem zresztą na mnie buziaki najlepiej działają a przecież taki plastuś mnie nie będzie całować
ależ tam, no - co ja będę ze szczegółami opowiadać, jam dość wyzwolona... uważam, że wszystko jest dla ludzi. i oczywiście mąż/facet najlepsiejszy no ale helooooł, zależy jak kto do tego podchodzi. Ja to tak na żarty bardziej i nie śmiertelnie poważnie... życie jest krótkie, także tego

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:06   #2219
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

ależ tam, no - co ja będę ze szczegółami opowiadać, jam dość wyzwolona... uważam, że wszystko jest dla ludzi. i oczywiście mąż/facet najlepsiejszy no ale helooooł, zależy jak kto do tego podchodzi. Ja to tak na żarty bardziej i nie śmiertelnie poważnie... życie jest krótkie, także tego
wiesz co kto lubi ja takich rzeczy nie potępiam tylko sama bym miała opory, ale kto wie co będzie w przyszłości? póki co ciesze się, że Tżt nigdzie nie wyjeżdza!
Stary 2012-10-15, 23:15   #2220
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
póki co ciesze się, że Tżt nigdzie nie wyjeżdza!
oj to masz się z czego cieszyć mój wraca za tydzień, w sumie po 3 tygodniach "wygnania" i ja akurat będę mieć @ mówię Wam - przerąbane życie mamy

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości