|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
nawet bym się nie domyśliła, że coś takiego może przyjść komuś do głowy! słyszałam o seksie z ogórkiem- koleżanka mi opowiadała, of kors powiedziała, że ona tak nie robiła, ale akurat ciężko mi uwierzyć...jednak nie wnikałam bo cóż mnie to za to opowiadała mi, że najlepiej się zadowalać jak pralka chodzi bo jak się na niej siedzi to wrażenia są lepsze
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
To niesamowite ile osób interesuje się tematyką włosów
Chyba zmienię profil bloga żarcik
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe napisze to co moja mama mówi "umrę z wyrazem zdziwienia na twarzy" teraz się tak zastanawiam ile my jeszcze nie wiemy
|
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
Tiaaa, miałam kiedyś znajomą, która twierdziła, że po porannym zadowalaniu się prysznicem "cały dzień z niej woda wyciekała". Nie chcę wiedzieć, jak to wyglądało.
Innym przypadkiem jest panna, co też zabezpieczała się na kilka sposobów jednocześnie, a tymczasem zawsze zabawiała się ekhm w kakao Dodatkowo twardo utrzymywała, że jest dziewicą ('bo błonę przecież ma!'), a niedziewice to córki szatana
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
raptem jedna strona, a mnie już brzuch od śmiania się boli! o losie
aż mi się coś przypomniało kumpel miał sytuacje intymną na klatce w bloku, no i typiara do niego z tekstem "zejdź niżej"...no to ubrał kurtkę i zszedł do piwnicy
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-10-15 o 21:21 |
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tą pralką to... nie lepiej kupić nakładkę wibracyjną? Ludzie mają pomysły
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
kto by pomyślał, że się tak pośmiać można ![]() apropo zabawy w kakao- koleżanka mi pożyczyła książkę, która była dołączona do jakiegoś numery Focusa i jest o seksie. Tam jest właśnie napisane, że ludzie, szczególnie bardzo pobożni, zabawiają się tak bo to nie jest grzech bo błona dziewicza jest- widać dużo osób w to wierzy tak samo seks oralny to przeca nie seks ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
wtedy jeszcze nie było takich nakładek, ale jakby były to może by na ogórka nałożyła
|
|
|
#2198 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2199 |
|
Life is a drink ...
|
Kiedyś na TV4 .. był taki program "Najgorszy seks w moim życiu" ... jakie tam były historie to czasami aż obrzydliwe.
Przypomniało mi się wtedy z tamponem, że jedna dziewczyna zaszalała na imprezie i zapomniała, że ma okres i tampona. Musiała iść do lekarza czy on gdzieś się dalej nie przepchał ... W sumie jak mi koleżanka opowiadała historie o swoim seksie w czasie okresu to nie chciałam jej uwierzyć w takie bajki ale tak było naprawde... i jeszcze się tym szczyciła
|
#2200 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko raczej nie w tych najobfitszych dniach, bo wtedy pewnie ściany zachlapane jak w horrorze Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-10-15 o 21:25 |
||
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086614] Eee da się, nawet więcej się czuje - dobry ogier i po błocie pójdzie! Tylko raczej nie w tych najobfitszych dniach, bo wtedy pewnie ściany zachlapane jak w horrorze
|
|
|
#2202 |
|
Life is a drink ...
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086614]
Eee da się, nawet więcej się czuje - dobry ogier i po błocie pójdzie! Tylko raczej nie w tych najobfitszych dniach, bo wtedy pewnie ściany zachlapane jak w horrorze Pewnie, że się da ja mogłabym ale tylko np pod prysznicem. ![]() Chłopak może nie być zahartowany na widoki czystej krwi Mój były bardzo chciał .. w kakao .. powiedziałam mu - okey ale najpierw Ty sobie tam wsadzisz wibrator który osobiście Ci kupie. Zmądrzał w sekunde
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-10-15 o 21:29 |
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to taka znajoma, u której ejstem w stanie uwierzyć w to poprawne zażywanie, bo pilnowała i godzin i wszelkich interakcji i innych 'niebezpieczeństw', a w końcu wyszło jak wyszło ![]() Dokumentów nie znalazłam, w ogóle mam dziś koszmarny dzień, taki totalnie zły od samego rana... |
|
|
|
|
#2206 |
|
Life is a drink ...
|
No tematy głównie związane z blogosferą ...
![]() tutaj nie ma się co śmiać tutaj trzeba płakać
|
#2207 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2209 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086414]Tiaaa, miałam kiedyś znajomą, która twierdziła, że po porannym zadowalaniu się prysznicem "cały dzień z niej woda wyciekała". Nie chcę wiedzieć, jak to wyglądało. Innym przypadkiem jest panna, co też zabezpieczała się na kilka sposobów jednocześnie, a tymczasem zawsze zabawiała się ekhm w kakao Dodatkowo twardo utrzymywała, że jest dziewicą ('bo błonę przecież ma!'), a niedziewice to córki szatana [/QUOTE]Co za ludzie ![]() Cytat:
Cytat:
Jak krytykuję tego typu sytuacje ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37086614]To obie jesteśmy dziwne ![]() Eee da się, nawet więcej się czuje - dobry ogier i po błocie pójdzie! Tylko raczej nie w tych najobfitszych dniach, bo wtedy pewnie ściany zachlapane jak w horrorze Wyobraziłam to sobie ![]() Jaaaa, dziewczyny Ja tu już chciałam iść spać po zrecenzowaniu Firmoo, za 6 godzin wstaję a normalnie się rozbudziłam od tego śmiechu Brzuch mnie aż rozbolał
|
|||||||
|
|
|
#2210 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
ja mam podobnie. stosuję i o całej reszcie zapominam... że gdzie??? Boże jaka ja jestem nie na czasie...Cytat:
i nie tylko dla osób samotnych się nadaje ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopak rozkojarzony był bo może dawno takich widoków nie widział ? ![]() jak byłam raz w przychodni, jakoś przed wakacjami, to słyszałam jak lekarka opowiadała, że raz przyszła do niej dziewczyna z chłopakiem, dziewczyna miała 17 kleszczy! kazała jej do szpitala jechać- widać zabawa na trawce to nie jest za dobry pomysł
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37087929]
W kontekście obecnego tematu w tym wątku zabrzmiało to dziwnie ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
co ten wątek robi z ludźmi
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą na mnie buziaki najlepiej działają a przecież taki plastuś mnie nie będzie całować
|
|
|
#2215 |
|
w krainie snu i marzeń
|
zmieńta temat, bo nie mogę się wbić w rozmowę
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
dobraaa xD
kolezanka mi wlasnie napisala wiadomosc, ze u niej w pracy w sklepie nie wolno polozyc sobie wody na biurku kierownika bo sa kary pieniezne ![]() no i ze jak kazdy klient nie bedzie kupowal po 2 sztuki ciuchow to tez beda kary i zwolnienia- i kazal sie kierownik podpisywac pod tym
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2012-10-15 o 22:41 |
|
|
|
#2217 |
|
Klientka w krawacie
|
Dziewuchy, zaraz nam wątek z Plotkowego na Intymny przeniosą
|
#2218 | |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37087929]
I tak jesteś dobra Kasiu, ja zupełnie nie umiem opisywać zapachów! To trudne [/QUOTE] ja też się bałam że nie umiem i nadal sądzę że Diggerową ( ![]() no wieeesz, bo my się tylko lansujemy na takie grzeczne dziewczynki, co nie? a tak naprawdę jesteśmy grzeSzne ![]() Cytat:
i oczywiście mąż/facet najlepsiejszy no ale helooooł, zależy jak kto do tego podchodzi. Ja to tak na żarty bardziej i nie śmiertelnie poważnie... życie jest krótkie, także tego
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja takich rzeczy nie potępiam tylko sama bym miała opory, ale kto wie co będzie w przyszłości ? póki co ciesze się, że Tżt nigdzie nie wyjeżdza!
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
oj to masz się z czego cieszyć
mówię Wam - przerąbane życie mamy
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

Chyba zmienię profil bloga
żarcik

leżę dziewczyny co za tematy
\
Lush & China Glaze lover!