Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 22:54   #1171
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie mam siły nadrabiać wszystkiego miałam ciężki weekend.
Livdragon huhu to juz jutro trzymam kciuki, laura od Muminka widze coraz lepiej teraz juz bedzie pewnie z gorki.
A wyobrazcie sobie ja mialam taki weekend ze masakra jakas, w sobote moj tz chcial isc na piwo wiec zawiozłam go do kumpla , tam mieli siedziec i pilnowac małego od niego bo zona poszla na balety. Wiec mowie niech wroci z dziewczynami razem taksą bo to po drodze. Przebudziłam sie w nocy pisze mu smsa zeby wzial psa jak wroci a tu cisza, to niepodobne do niego. Wiec dzwonie do tego kumpla bo moj tz mial wyl tel, kumpel odrzucal tel. Pojechałam tam to mi nikt nie otworzyl chociaz dzwonilam 20 razy na domofon cholerny!! Moj tz przyszedl nawalony jak swinia o 4:30 okazalo sie ze poszedl sobie na miasto a ja od 1:30 nie spałam i cała sie trzasłam z nerwow. Do domu go nie wpusciłam jeszcze z okna lałam go woda jak pukał do lokatorow zeby mu drzwi z klatki otworzyc. Babcia moja go przenocowała, ja zdazyłam mu tylko jeszcze po pysku dac przez uchylone drzwi. Rano jak weszłam do babci i zobaczyłam zarzygana kanape to nie wiem skad tyle sily wzielam w sobie zeby go 2 razy z niej zrzucic i jeszcze go zbic. Jezu ale jestem nerwus ale wyobrazcie sobie ze on mi oddał! Dostałam w twarz 2 razy od niego!
Dzis juz jest ok, mialam caly tydzien sie nie odzywac za to, ale tak mnie przepraszał, pisal takie smsy ze przeszlo mi całkiem. Co nie zmienia faktu ze skoro umiał mnie uderzyc to nie wiem czy to sie kiedys nie powtorzy. gdyby nie moja mama z babcia to ja nie wiem, one go tak bronia ze nawet obiadek mu zaniosly wczoraj i dzisiaj a stwierdzily ze uderzyl bo sprowokowałam. musze przyznac im racje no ale ufff wyzaliłam sie nie wiem czy ktoras to w ogole przeczyta w kazdym razie ja od dzisiaj mam rowny miesiac do tp! mam nadzieje ze nie zaszkodziłam małej pzrez te nerwy bo mam teraz takie bóle ze ledwo co oddycham
Szczerze to dla faceta nie ma usprawiedliwienia gdy uderzy kobietę.
To jest po prostu nie fair, faceci mają więcej siły, są silniejsi więc jak chcą się bić to niech startują do swojej klasy wagowej.
I jeszcze babke w ciąży... Dla mnie to niepojęte.
Sądzę, że gdyby mój tż mnie uderzył to byłby koniec naszego związku.
Jest milion rzeczy, które facet może zrobić, żeby powstrzymać rozwścieczoną kobietę. Nie bronię też kobiet, bo bicie po twarzy to strasznie poniżająca sprawa, ale wiem, że czasem aż sama ręka Ci się wyrwie.
A jak słyszę jak inne baby tłumaczą "damskiego boksera" to mam ochotę sprać je na kwaśne jabłko!
Stary 2012-10-15, 22:55   #1172
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
no masakra historia..
wy oboje to macie ognisty temperament..
ja tam się nauczyłam, że z pijanymi się nie kłóci, dyskutuje czy cokolwiek.. trzeba dać wytrzeźwieć i dopiero można robić awanturę
szkoda nerwów..
a co do pobicia - to wiesz.. jak ja bym leżała skacowana to pewnie też bym się próbowała bronić gdyby mnie ktoś atakował - ale faktycznie może się włączyć czerwona lampka
oby już nie było takich ekscesów.. trzymaj się dzielnie
Własnie wiem ze nie ma sensu z pijanymi sie kłócić teraz tez to wiem. A ja juz w głowie snułam krnąbrny plan, że nie wiezmę go do porodu, w szpitalu odesle go z kwitkiem a dziecka tez mu nie pokaze A tu masz Ci los troche sie zreflektował poprzepraszał, ładne smsy napisał i juz nawet znowu placki ziemniaczane mu robil bo tak ładnie prosił
uff lece chyba spac musze odespac ciezki weekend dobranoc dziewczynki
Mystiquee wiem ja tez tak mowie, ale drugie dziecko w drodze musze dac mu szanse, narazie ma kare koniec z imprezami i kolegami basta. jak sie nie poprawi do widzenia nie bede owijac w bawełne zreszta on wie

Edytowane przez mad85
Czas edycji: 2012-10-15 o 22:57
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:01   #1173
judkama
Zakorzenienie

jutro poczytam co napisałyście, ja tylko z kciukami dla Livdragon
: kciuki::k ciuki:

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:03   #1174
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
małej dzis znow glowka nie urosla ale byla punkcja bo potrzebowali plyn do badania jak yglada poziom białka,sciągneli z zbiorniczka tylko 3 ml...moze do operacji stanie sie cud i samo sie odetka i nie bedzie koniecznosci operacji??!! Mam taka wielka nadzieje
oby wszytsko ulozylo sie po tej mysli

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
No i od dzisiaj jestem licencjonowaną panią pedagog społeczno- opiekuńczą z 5 na dyplomie

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
Z tym wiszeniem na cycu jest różnie - ja miałam to samo z moją córką - cyc jako smoczek jadła co chwile , mleka miałam tyle że nie pytajcie - 3 bym spokojie wykarmiła. Efekt był taki ze dziecko w 3cim m-cu życia ważyło z 3400 - 9 kg !!! I się zaczęlo szukanie guzów mózgu i innych - dziecko zupełnie zdrowe :P Dopiero jak miała prawie 6 mcy i była bardzo chora udało się jej załapać smoka a wypróbowałam wszystkie możliwe - i wtedy się skończyło wiszenie na cycku
no to dalas czadu!! za jutro!!!!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
W☠☠☠☠iają mnie już te moje rozstępy... mam kase na jakiś krem ale nie wiem który kupic kuuurde. ;/Czuje sie w chuj brzydka.... no taka brzydka, że szok .. nigdy sie tak nie czułam . ;/
za myslenie takie!!

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja nie mam rozstepow ale też sie czuje ostatnio brzydka...jakas taka sflaczała...

LIVDRAGON TRZYMAM KCIUKI DAJ ZNAC!!!!!

normalnie chyba w nocy nei zasne nasz pierwszy terminowy donoszony dzieciaczek

tż skreca meble a mi sie nuuudzi

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

moj mnie tez caluje po brzuszku i sie go pytam czy ladnie wygladam to wiadomo co mwoi, no i sam z siebie tez mi mowi, no ale z drugiej str co ma mi mowic przeciez nie powie ze wyglądam jak gremlin bo by miał zj..ebe

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

mysle ze nie tylko Twoje
nastepna wygladacie pieknie i tego sie trzymac!!

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mój mi powiedział, że powinnam być częściej w ciąży - ale to bynajmniej nie wiązało sie z wyglądem - tylko z faktem, że mógł się u znajomych napić spokojnie, bo ja z powrotem prowadziłam.. też mnie po brzuchu maca - ale na początku mi powiedział, że ja jestem tylko inkubatorek hehehe..
Ja się jakoś siebie sama wstydzę i ciężko mi siebie zaakcetopowac taką.. bo jestem gruba i jeszcze brzuch to już w ogóle jak słonik wyglądam.. no nic - będzie wielkie odchudzanie po
uwiez mi terapia odchudzajaca bedzie co nie miara!!

Cytat:
Livdragon huhu to juz jutro trzymam kciuki, laura od Muminka widze coraz lepiej teraz juz bedzie pewnie z gorki.
A wyobrazcie sobie ja mialam taki weekend ze masakra jakas, w sobote moj tz chcial isc na piwo wiec zawiozłam go do kumpla , tam mieli siedziec i pilnowac małego od niego bo zona poszla na balety. Wiec mowie niech wroci z dziewczynami razem taksą bo to po drodze. Przebudziłam sie w nocy pisze mu smsa zeby wzial psa jak wroci a tu cisza, to niepodobne do niego. Wiec dzwonie do tego kumpla bo moj tz mial wyl tel, kumpel odrzucal tel. Pojechałam tam to mi nikt nie otworzyl chociaz dzwonilam 20 razy na domofon cholerny!! Moj tz przyszedl nawalony jak swinia o 4:30 okazalo sie ze poszedl sobie na miasto a ja od 1:30 nie spałam i cała sie trzasłam z nerwow. Do domu go nie wpusciłam jeszcze z okna lałam go woda jak pukał do lokatorow zeby mu drzwi z klatki otworzyc. Babcia moja go przenocowała, ja zdazyłam mu tylko jeszcze po pysku dac przez uchylone drzwi. Rano jak weszłam do babci i zobaczyłam zarzygana kanape to nie wiem skad tyle sily wzielam w sobie zeby go 2 razy z niej zrzucic i jeszcze go zbic. Jezu ale jestem nerwus ale wyobrazcie sobie ze on mi oddał! Dostałam w twarz 2 razy od niego!
Dzis juz jest ok, mialam caly tydzien sie nie odzywac za to, ale tak mnie przepraszał, pisal takie smsy ze przeszlo mi całkiem. Co nie zmienia faktu ze skoro umiał mnie uderzyc to nie wiem czy to sie kiedys nie powtorzy. gdyby nie moja mama z babcia to ja nie wiem, one go tak bronia ze nawet obiadek mu zaniosly wczoraj i dzisiaj a stwierdzily ze uderzyl bo sprowokowałam. musze przyznac im racje no ale ufff wyzaliłam sie nie wiem czy ktoras to w ogole przeczyta w kazdym razie ja od dzisiaj mam rowny miesiac do tp! mam nadzieje ze nie zaszkodziłam małej pzrez te nerwy bo mam teraz takie bóle ze ledwo co oddycham
nie ma zadnego wytlumaczenia dla jego zachowania nie pozzwalaj sobie na takie akcje!! a mamie i babci to tez sie nalezy za taka reakcje powinny murem za Toba stanac!!mialas prawo tak zareagowac-sam sobie na to zasluzyl!!!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:03   #1175
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj masakra!!!!

wyspi sie i odpocznij

co do uderzenia kobiety mam zdanie jak mysti ale to tam kazdego sprawa...,,,,,chociaz u mnie byłby to koniec.ja pare razy w zyciu dostałam od byłego akurat on byl trzezwy ale to chyba nie ma znaczenia czy trzezwy czy nie

tak czy siak oby sie nie powtorzyło!!!!!! bo tam wlecimy

a babcia to przesada wg mnie nie wpowinien zadnego obiadu dostac!!!!!wogole bym sie nie odzywala do niego

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-10-15 o 23:04
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:06   #1176
marti86
Zakorzenienie

Torby spakowane jedynie musze dorzucic wode, staniki ktorych nie mam i masc na brodawki ktora jutro wezme od bratowej

Stary 2012-10-15, 23:07   #1177
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
oby wszytsko ulozylo sie po tej mysli

no to dalas czadu!! za jutro!!!!

za myslenie takie!!

nastepna wygladacie pieknie i tego sie trzymac!!

uwiez mi terapia odchudzajaca bedzie co nie miara!!

nie ma zadnego wytlumaczenia dla jego zachowania nie pozzwalaj sobie na takie akcje!! a mamie i babci to tez sie nalezy za taka reakcje powinny murem za Toba stanac!!mialas prawo tak zareagowac-sam sobie na to zasluzyl!!!!
oczywiscie!!! jeszcze powinien dostac cegłą przez łeb sorry ale no nire opowinien cie uderzyc.kropka

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Torby spakowane jedynie musze dorzucic wode, staniki ktorych nie mam i masc na brodawki ktora jutro wezme od bratowej
heh niewidzialne staniki

jutro chyba pojde i w aptece kupie reszte rzeczy
Stary 2012-10-15, 23:08   #1178
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
co do uderzenia kobiety mam zdanie jak mysti ale to tam kazdego sprawa...,,,,,chociaz u mnie byłby to koniec.ja pare razy w zyciu dostałam od byłego akurat on byl trzezwy ale to chyba nie ma znaczenia czy trzezwy czy nie

tak czy siak oby sie nie powtorzyło!!!!!! bo tam wlecimy

a babcia to przesada wg mnie nie wpowinien zadnego obiadu dostac!!!!!wogole bym sie nie odzywala do niego
No dokładnie. Tak jakby dostał nagrodę w formie obiadu, że uderzył swoją kobietę...
Babcie powinno się obić
Stary 2012-10-15, 23:20   #1179
marti86
Zakorzenienie

jak ostatnio zobaczylam canpola staniki za 40 zl to mnie zamurowalo!!no przeginaja!!
wlasnie dziewczyny po ile byly te w h&m??

Stary 2012-10-15, 23:28   #1180
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
No dokładnie. Tak jakby dostał nagrodę w formie obiadu, że uderzył swoją kobietę...
Babcie powinno się obić
Ale nie powiem bo podobno dostał mu sie wykład niezły od nich bo dosc długo przy nim siedziały i tłukły mu do tego pustego zapijaczonego łba ze bardzo źle zrobił. Ja wiem ze to dobry chłopak tylko za bardzo wierzy kolegom. Wyobrazcie sobie ze on am kilku takich samotnych kumpli co caly czas go nastawiaja przeciw mnie. Wymyslaja mu ze jest pantoflarz ze sie mnie boi i takie tam, ukrócilam mu te spotkania i chłop do rany przyłóż, nawet jesli bym chciała to nie pokłocisz sie bo nie ma sie do czego doczepic. A w sobote zaczelo sie pozwoliłam mu do nich jechac popoludniu wiec skonczyło sie hjak zawsze na awanturze. Aja naprawde jestem wyrozumiała i na duzo mu pozwalam bo mam zaufanie tzn mialam
Nic zobaczymy co dalej... teraz to juz serio zmykam nyny Brzuch mnie rozbolał z tych emocji
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:33   #1181
DeKajka
Zakorzenienie

Nadrobilam .. udalo sie .
Jestem padnieta . 3 godziny na zakupach . 300 zl poooszlo ..

Jutro wielki dzien .. bede czekac na wiadomosci jak tam nasze bobo wizazowe .

Piszecie ze boicie sie porodu . Ja tez sie boje ale jak juz sie zacznie to nawet jak bedzie ciezko , jak bedzie bolec to juz wyjscia nie ma . jakos tego czlowieczka musze wypchac ..

Ide sie polozyc .. bye

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:34   #1182
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie powiem bo podobno dostał mu sie wykład niezły od nich bo dosc długo przy nim siedziały i tłukły mu do tego pustego zapijaczonego łba ze bardzo źle zrobił. Ja wiem ze to dobry chłopak tylko za bardzo wierzy kolegom. Wyobrazcie sobie ze on am kilku takich samotnych kumpli co caly czas go nastawiaja przeciw mnie. Wymyslaja mu ze jest pantoflarz ze sie mnie boi i takie tam, ukrócilam mu te spotkania i chłop do rany przyłóż, nawet jesli bym chciała to nie pokłocisz sie bo nie ma sie do czego doczepic. A w sobote zaczelo sie pozwoliłam mu do nich jechac popoludniu wiec skonczyło sie hjak zawsze na awanturze. Aja naprawde jestem wyrozumiała i na duzo mu pozwalam bo mam zaufanie tzn mialam
Nic zobaczymy co dalej... teraz to juz serio zmykam nyny Brzuch mnie rozbolał z tych emocji

marti ja widzialam te staniki drogie jak chol...era a zwykle takie zupelnie.nic ciekawego
z h&m mam duzo stanikow.a oni mają ciązowe??/
Stary 2012-10-15, 23:34   #1183
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
ale nudy.
zazdroszcze, moge oddac Ci troche zajęć
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
aaaa mój brzusio w ciągu tygodnia urósł o 4 cm... ma już 107 hehe

A juz wiem co Was chciałam zapytać. Jak u was z siarą?? Bo u mnie ani widu ani słychu [COLOR="Silver"]
dla brzusia
u mnie ani kropelki siary
Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny,
chyba Was nie nadrobię (wczorajszy i dzisiejszy dzionek - ileż naskrobałyście ). Coś tam podczytałam na co którejś stronie.
My dziś walczyliśmy z czyszczeniem kuchni, przestawianiem szafek itd. Co prawda bardziej mój mąż ja tam tylko lekkie rzeczy przenosiłam.

A poza tym mamy dziś pierwszą rocznicę ślubu - ale ten rok zleciał, jakby to było wczoraj.
Jutro wizyta u gin (ciekawe co powie i ile w teorii mój szkrab waży).

Gratuluję rozpoczętych tygodni
Z tego co pamiętam jutro pierwsza planowana cc i pierwsze październikowe Maleństwo z naszej grupy
Co do siary - wogóle nie mam - ni kropelki

Tak - mój wie. Nawet ostatnio się śmiał że mam baby blues przedporodem zamiast po U nas na sr wymieniali osobno:
- baby blues (jako depresję dnia trzeciego - pojawia się najczęściej w 3-4 dobie po porodzie)
- poważniejszą depresję poporodową (jeśli baby blues nie mija po kilku dniach, tygodniach a objawy się nasilają)
gratulacje rocznicy
za wizytę
Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Jeju dziewczyny ale mam stresora przed jutrem. Mam nadzieję, że im tam nie urodzę. Ja nie wiem, przecież to nie pierwszy egzamin w moim życiu. Sama nie wiem czym się tak stresuję. w dodatku zjadłam dosłownie 3 czipsy i teraz mi niedobrze. Życie jest do d. :P
zdasz na pewno na 5
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
małej dzis znow glowka nie urosla ale byla punkcja bo potrzebowali plyn do badania jak yglada poziom białka,sciągneli z zbiorniczka tylko 3 ml...moze do operacji stanie sie cud i samo sie odetka i nie bedzie koniecznosci operacji??!! Mam taka wielka nadzieje
i niech się spełni Twoje marzenie
Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
No i od dzisiaj jestem licencjonowaną panią pedagog społeczno- opiekuńczą z 5 na dyplomie
wow gratulacje
Cytat:
W☠☠☠☠iają mnie już te moje rozstępy... mam kase na jakiś krem ale nie wiem który kupic kuuurde. ;/Czuje sie w chuj brzydka.... no taka brzydka, że szok .. nigdy sie tak nie czułam . ;/
łączę się w rozstępach, na cyckach mi wyszły brzydale
ale to co mi sie na nodze zrobiło, ogromna sila rozlana plama popękanych naczynek przebija wszystkie moje rostępy
to jest takie wstrętne
Cytat:
noto miałaś przeżycia nie do pozazdroszczenia
jak ktoś kiedyś powiedział,nie ma mądrych po alkoholu,ale żeby z łapami na kobietę w ciąży, to już przesada
choć bicia faceta też nie popieram
mam nadzieje,ze sobie wszystko wyjaśnicie i nie denerwuj się tak kochana,bo maleństwo nie umie sobie z takim strachem radzić, podobno się kuli i trzęsie (tak powiedział ginekolog mojej siostrze,jak się kierowniczka w pracy na niej wyżyła,a ona się wahała nad zwolnieniem). Nie wiem czy to prawda,ale nerwy na pewno nie są Ci teraz potrzebne.Trzymaj się cieplutko i pogadaj z tz-tem jak Cię zranił. Mam nadzieje,ze to pierwszy i ostatni raz.

livdragon 8,5h do malenstwa ogromne

hej dziewczynki
dzis zakupow ciag dalszy: rossman zaliczony oraz zakupiona bielizna pod kiecke, nawet stringi sobie strzeliłam i biustonosz z koronki, no seksi na maxa bede Jutro farbowanie wlosow i zakupy napoi i % .
Wczoraj Madagaskar 3 oglądaliśmy i kurde no wypisz wymaluj mój sobowtór gra - Gloria a teraz wyobraźcie ją sobie w stringach
jak się na ślubie zestresuje,to sobie wyobrażę Glorie w moim seksi biustonoszu
dobrej nocki dziewczynki

4 dni do slubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2005_madagascar_017.jpg (22,8 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-10-15 o 23:39
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 23:35   #1184
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Nadrobilam .. udalo sie .
Jestem padnieta . 3 godziny na zakupach . 300 zl poooszlo ..

Jutro wielki dzien .. bede czekac na wiadomosci jak tam nasze bobo wizazowe .

Piszecie ze boicie sie porodu . Ja tez sie boje ale jak juz sie zacznie to nawet jak bedzie ciezko , jak bedzie bolec to juz wyjscia nie ma . jakos tego czlowieczka musze wypchac ..

Ide sie polozyc .. bye
co kupilas?

papa

tez ide nunu
Stary 2012-10-15, 23:45   #1185
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Też zmykam do łóżeczka
Papa
Stary 2012-10-16, 07:15   #1186
weronika23
Zakorzenienie

czesc przyznaje bez bicia ze nie nadrabiam wczorajszego dnia bieganie po miescie mnie wykonczylo
a dzis konczymy porzadki w domu i wreszcie pakuje torbe matkoooo jak leci

iii dzis trzymamy mocnooo w kciuki za bobo

ps gdzie wszytskie
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 07:24   #1187
landi0909
Zakorzenienie

hej kochane

trzymam kciuki za pierwszy planowy poród

a ja dopiero wstałam, o dziwo w nocy tylko raz musiałam wstać do wc ale brzucholek znowu boli i w nocy nie czułam nic od pępka w dół taki ucisk na nerw mam... No ale już niedłuuuuugo !!!
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 07:31   #1188
aerien83
Zadomowienie

Hej laseczki,

nie wiem skąd bierzecie siły na gadanie po nocach ja wczoraj wylądowałam w łóżku o... 19:30 i spałam do 6:00

Ogromne kciuki za livdragon i pierwszego październikowego bobaska na wątku

Kciuki za dzisiejsze wizyty, gratulacje nowych tygodni
I miłego dzionka wszystkim życzę
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 07:41   #1189
weronika23
Zakorzenienie

ja tez nie wiem skad sily ja wczoraj moja usypialam do 22 i sama zasnelam a ona nieee normalnie zostawilam z babacia i prababcia i dziecko spalo mi w dzien 4 godziny masakra

poza tym ja znow w nocy nie spalam moze ze 3 godz a ytak to myslalam myslalam myslalam boze niech ten roook sie skonczy naprawde

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

arrien my za to raniutkooo wstajemy
Stary 2012-10-16, 08:12   #1190
kia_mia
Zadomowienie

Liv miala na 8 tak?

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 08:14   #1191
musso4
Zakorzenienie

bry
livdragon chyba już na stole
Stary 2012-10-16, 08:14   #1192
karolamankowa
Zadomowienie

Halo,
Livdragon trzymamy mocno kciuki za Twój poród!!! Trzymaj się dzielnie

Weronia,
Kochana przecież to jest dobry rok urodzisz dziecko, przeprowadzicie sie do nowego domku
Czemu smutasz kochana?

Marti,
Gratki spakowania torby
A kiedy to zrobię ja??????

Landi,
Jeszcze troszeczkę, wytrzymaj
Stary 2012-10-16, 08:17   #1193
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Hej laseczki,

nie wiem skąd bierzecie siły na gadanie po nocach ja wczoraj wylądowałam w łóżku o... 19:30 i spałam do 6:00

Ogromne kciuki za livdragon i pierwszego październikowego bobaska na wątku

Kciuki za dzisiejsze wizyty, gratulacje nowych tygodni
I miłego dzionka wszystkim życzę
Ja tak mialam na.poczatku.ciąży o 19 juz padalam a wstawalam z samego rana czasem o 5... Pozniej juz mi przeszlo ale i.tak teraz o 22 czuje sie jak suchar jakby byl srodek nocy

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
bry
livdragon chyba już na stole
Mi sie wydaje ze juz nawet jest po wszystkim

Stary 2012-10-16, 08:32   #1194
weronika23
Zakorzenienie

kochana bo wyszla choroba u mojego taty i nie wiemy co robic mial takie znamie na nodze wczoraj lekarz powiedzial ze to czerniak dzis ma konsultachje jeszcze bo chca wyciac a my nie jestesmy do tego przekonani zwlaszcza ze nassz szpital jest maly a jak juz to wolimy w jakiejs klinice zobaczymy co dzis powie inny lekarz w kazdym razie normalnie o niczym innym nie moge mysle

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

aaaaa ten u ktorego byl to do konca nie jest pewnien czy to czerniak czy co innego nooo ale w kazdym razie zawsze cos, do tego wyszlo ze maz mojej chrzestnej ma romans szkoda gadac
Stary 2012-10-16, 08:33   #1195
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
kochana bo wyszla choroba u mojego taty i nie wiemy co robic mial takie znamie na nodze wczoraj lekarz powiedzial ze to czerniak dzis ma konsultachje jeszcze bo chca wyciac a my nie jestesmy do tego przekonani zwlaszcza ze nassz szpital jest maly a jak juz to wolimy w jakiejs klinice zobaczymy co dzis powie inny lekarz w kazdym razie normalnie o niczym innym nie moge mysle

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

aaaaa ten u ktorego byl to do konca nie jest pewnien czy to czerniak czy co innego nooo ale w kazdym razie zawsze cos, do tego wyszlo ze maz mojej chrzestnej ma romans szkoda gadac

o kurde... za tate oby to okazało się czyms innym!!

Stary 2012-10-16, 08:34   #1196
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

hej dziewczyny jak tam noce? TŻ nie kupił komody bo zabrakło jak to możliwe że w ciągu jednego dnia wykupili 4 komody szok. No ale to nic może jeszcze coś ciekawego będzie z mebli w biedronce a jak nie to już w meblowym się kupi.
Mam wiadomość dla cukrzycowych. Kapusta surowa jak i kiszona zmniejsza cukier we krwi. Wczoraj jadłam kanapkę taką dużą bułke grachamkę z wędliną i kapustą kiszoną . przed miałam cukier 111 a po tylko114. Ja swojego glukometra nadal nie mam dziś mają go przywieść.W żadnej aptece w hajnówce nie mogłam znaleś a jak znalazłam to on glukometra nie mogli znaleść bo mają remont w magazynie, szok ale już dzis będzie. Dobrze że mogę korzystać ze sprzętu teścia on jest spoko.

Moja mała dzis po 3 w nocy zrobiła pobudkę a ja dla męża telefonem przez przypadek bo patrzałam która godzina hehe
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 08:36   #1197
Kamalika
Raczkowanie

livdragon trzymam kciuki - a może ona już maluszka tuli do piersi

dzisiaj nie spałam od 2 do 4 nad ranem, chyba mi się tryb czuwania włączył już, miałam wczoraj wszystkim odpisywać ale tak mi ciśnienie skoczyło że chodziłam po ścianach ehhhh jeszcze dwa tygodnie.

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 08:36   #1198
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Livdragon, mocne
mad, współczuję!!!! Ciężko cokolwiek powiedzieć, oprócz tego, że ja tak jak dziewczyny pisały, nie toleruję przemocy, czy to chodzi o facetów, czy kobiety. Miałaś prawo się zdenerwować, bo on powinien teraz przede wszystkim o Was dbać, a nie włóczyć się i zalewać w trupa. Może szczera rozmowa przyniesie rezultat. Życzę Ci tego z całego serca
Marti, za torbę

a mnie został od dzisiaj równy miesiąc wg terminu z OM
Stary 2012-10-16, 08:40   #1199
agrafka85
Rozeznanie

Cześć

livdragon

mad85 współczuje przeżyć ale gdyby mnie Tż choć raz uderzył to byłby koniec. Jestem osobą cierpliwą i wyrozumiałą i też na wiele rzeczy mu pozwalam, ale są granice. I nieważne czy byłoby to sprowokowane czy nie, po pijaku czy na trzeźwo - facet nie ma prawa uderzyć kobiety, a tym bardziej takiej która jest w ciąży. Zresztą moim zdaniem to działa w obie strony - ja mojego Tż nigdy nie uderzyłam i nie mam takiego zamiaru, bo uważam że szkoda zdrowia i ręki, nawet słownie staram się go nie obrażać, wolę wejść na psychikę i poczucie winy

my już po śniadanku: kanapki z bułki, żółtym serem i ogórkiem konserwowym - mmm pyszota, a na deser pieguski własnego wyrobu, sok malinowy i codzienna porcja "cukierków" czyli witaminy, żelastwo i femisept uro
Stary 2012-10-16, 08:44   #1200
kia_mia
Zadomowienie

Jak było na 8 to już dawno po wszystkim

Dorcia to w ktorym Ty jestes tygodniu w koncu??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości