|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI
Cytat:
oglądałam dziś te kominy i jak dla mnie żadna rewelacja, jakieś takie powyciągane ![]() poza tym kupiłam dziś te nowe płatki Just Fit z dodatkiem banana (produkowane przez Sante), jutro będę próbować
Edytowane przez martyneczkaa3 Czas edycji: 2012-10-15 o 21:31 |
|
|
|
|
#2492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W netto widzialam dzis fajne po 19,99 tez , wzory w panterke , zebre lub inne
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2497 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Aha chcialam dopisać, żeby nie było komentarzy typu jaka cena taka jakość, bo sama tak sobie powiedziałam jak zobaczyłam tą szafkę złożoną, jednak po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku że do wynajmowanego mieszkania było warto, ale jednak do własnego mieszkania wolałabym dołożyć i kupić coś porządniejszego Tak samo meble w pokoju kupiłam najtansze jakie mogly chyba byc w BRW i tez nie sa jakies super ale lepsze to niz nic, bo inaczej musialabym wszystko trzymac w pudlach;/Kupilam dzis kolejne opakowania serku President i potwierdzam pycha. Wczoraj byl sernik i smakowal raczej jak ta pianka z Ptasiego mleczka a dzis wcinalam kanapki z tym serkiem i ze szczypiorkiem niaaammm. Kupilam te te wrapsy szpinakowe bo pomidorowych nie lubie Zastanawiam sie jak je smacznie i latwo zrobic, pomozecie? Bo szukam tez przepisow w necie ale od Was przepisy lepiej mi smakuja. Jutro na sniadanie napewno zrobie ta jajecznice z surimi Dzieki wizazanko, ktora ten przepis tutaj podala ![]() Jeszcze marza mi sie nalesniki ze szpinakiem, ale tez nie wiedzialan który lepiej kupić, czy świeży czy mrożony i zapomniałam jak go przyrządzić, żeby farsz nie był za mdły:/ A odnośnie Emu ja kupiłam w tamtym roku szare 37 takie lekko luzne bo myslalam ze na grubsza skarpete beda dobrea jednak pochodzilam w nich rowny miesiac w ladna pogode w sensie bez sniegu i bez deszczu i podeszwa pekla i roklapcialy mi sie totalnie wiec wyrzucilam, ale w tym samym czasie kupilam tez bezowe 36 i chodzilam w nich nawet po sniegu i w deszcz i nic sie z nimi nie stalo beda na ta zime tez Pragne zwrocic uwage ze 36 to nie moj rozmiar wiec na poczatku przez pierwszy tydzien mnie sciskaly ale potem dopasowaly sie do mojej nogi i teraz juz chyba wiecej sie nie rozejda a i lepiej trzymaja sie nogi wiec moze i trwalosc sie im przedluzyla przez to Wiec chyba radzilabym Wam wybierac mniejsze najwyzej przemeczcie sie nie caly tydzien ale potem sa super Oczywiscie zrobicie jak same uwazacie. W tym roku ich juz nie kupowalam bo zbieram pieniazki na porzadne skorzane buciki na zime no rozgladam sie za interesujacym mnie fasonem![]() Te kurtki dzis tez ogladalam ale powiem szczerze ze tez szkoda pieniedzy na ten badziew. Ja mam kilka kurtek zimowych chyba 6 sztuk i jedne drozsze inne tansze ale ostatnia kupilam za cale 65zl w Carrefourze i jestem przeszczesliwa ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- bo jest duzo lepsza jakosciowo i ciekawsza bo ma tam kieszonke tu kieszonke, tu mozna odpiąć, tu inaczej zapiąć, są ściągacze niewidoczne ale to dobre bo nie podwiewa nic. Jak chodziłam po markowych sklepach to widziałam to samo i gorsze kurtki po 300-500zł No napewno będzie to teraz moja ukochana kurtka/płaszczyk tej z imy. A ten biedronkowy plaszc z musiałby chyba 5zł kosztować żebym chciałago kupić bo nawet kieszonki wewnątrz żadnej nie ma wrrr
|
||
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Biedronce w której mam po drodze do domu były trzy kartony rajstop (jednak poczekam na jakieś grubsze) a kosmetyków nie ma... nic się nie uchowało...
|
#2500 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bo ja akurat mam na pewno z czarną, ale to były kupione w Biedro razem z tymi kompletami z odżywką do paznokci, co były jakiś czas temu. No wtedy całe czarne były akurat Zużywam te zapasy cały czas, jeszcze mi dwa komplety zostały
|
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
złe nie są, tylko jakoś mało tych dodatków-szczególnie czekolady w porównaniu z oryginałem.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Dorwałam dzisiaj moje emu - mam kolor beżowy.
W tamtym roku kupiłam brązowe i przechodziłam w nich całą zimę ![]() Dokupię tyko grubsze wkładki do butów. U mnie w sklepie jest tych butów emu cały kosz (jeżeli ktoś z Krakowa to mowa o sklepie przy dworcu przy Worcella ) mało osób zainteresowanych. Zastanawiam się czy nie kupić jak jeszcze będą jutro druga parę tylko w innym kolorze... Znając życie na te buty będzie szał jak spadnie pierwszy śnieg lub przyjdą większe chłody...
|
#2503 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
U mnie Eveline były i są, ale ceny normalne z wyjątkiem lakieru do paznokci - ten po 3, 99zł.
|
#2504 |
|
AGA :)
|
Dziewczyny, czy zakupione w Biedronce buty Emu można zwrócić?
|
|
#2505 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy wam te emu nie spadają w kostce? W sensie nie lata wam noga?
Wczoraj je przymierzałam, na długość były ok, ale w kostce no tragedia :/ i tak się zaczęłam zastanawiać czy moje stopy są jakieś "lewe" czy tak musi być?
Edytowane przez kobieta_wamp Czas edycji: 2012-10-16 o 09:42 |
|
|
|
#2506 |
|
Zadomowienie
|
myślę że tak jak wszystko inne jak najbardziej mozesz zwrócić, a co jest nie tak?
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją Edytowane przez dysia77 Czas edycji: 2012-10-16 o 10:37 |
|
|
|
#2507 | |
|
|
Cytat:
Jeszcze nie wiem czy będę zwracać, tak na zapas pytam. Tż mi je wczoraj kupił, dziś mi przywiezie (ale wyczytałam gdzieś, że są dość szerokie :/ a ja mam bardzo szczupłą nogę i nie wiem czy nie będą mi latać). Dziś to sprawdzę
|
|
|
#2508 |
|
Moderator
|
No właśnie. Tak zachwalacie te emu i ja stwierdziłam że może czas na moje pierwsze emu? Ale skąd tam
Wkładam nogę w sklepie to jak w kaloszach taty Wielkie, szerokie. Za wielkie a już zwłaszcza ta cholewa. Jak dla jakiegoś wielkiego chłopa ![]() Ale to wiadomo, od budowy nogi zależy. Widziałam dziewczyny co mierzyły i brały zadowolone
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-10-16 o 10:01 |
|
|
|
#2509 |
|
Wtajemniczenie
|
No kurczę aż zmierzyłam te swoje emu, bo piszecie, że takie szerokie. Ja mam bardzo wąską i cienką nogę, ale nakładam je na skarpetę i grubsze rajstopy. Fakt, że są ciut szersze w kostce i w nogawce, ale chyba tak musi być w tych butach. To nie mają być buty dopasowane, a właśnie walonki szerokie, żeby można było w nie wpuścić spodnie, albo grubszą skarpetę włożyć...
Już sama nie wiem...
|
#2510 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja jak przeszłam przez sklep to się mało nie zabiłam Ale to jak pisałam, widać niektórzy mają nogi stworzone do emu. Ja nie mam. Moje nogi w kostce zwłaszcza sa jak patyki, wcale się nie zdziwiłam że cholewy za szerokie Aż żałuję. Za to dziewczęce lepsze były Ale już mały wybór był, bo to zdaje się juz jakiś czas temu w ofercie były. Mogłam wtedy iść wziąć, chyba do 35 rozmiary były ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Od tygodnia używam tego koszyczka do kibelka Bref, co był w produktach dnia za 3.99. I teraz mega żałuję że nie wzięłam wcięcej
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-10-16 o 10:42 |
|
|
|
|
#2511 |
|
|
Ja mam emu z pepco, kupione kilka lat temu. do tej pory o dziwo są w bardzo dobrym stanie
Ale postanowiłam wymienić na nowsze i akurat rzuculi je do biedronki. Mam nadzieję, że będą porównywalne do tych, które już mam Dziś sprawdzę. Dobrze, że można oddać jak nie będą pasować
|
|
#2512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zarówno co do koszyczka jak i do płynu do mycia toalety Bref, szkoda że wzięłam tylko po 1 sztuce ehh
|
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Moderator
|
Cytat:
U mnie niestety jest tylko te małe Tesco, większość gazetek nie obejmuje mojego sklepu, a marzy mi się wiele rzeczy jak patrzę na Tesco Extra.Oj, ale kiedyś może i u mnie coś się trafi |
|
|
|
|
#2519 |
|
Przyczajenie
|
Czy mógłby mi ktoś przypomnieć ile pojemności mają perfumy Elizabeth Arden, ta zielona herbata? i czy jest szansa wg was na przecenę ich i o ile?
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne sa te prażynki krewetkowe, zestawów do sushi nie było i o dziwo wrzucili rajstopy znowu ale te duże rozmiary.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

06.09.2014