Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 21:24   #2491
martyneczkaa3
Rozeznanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Frytka012 Pokaż wiadomość
Skusił się ktoś na komin albo kadzidełka te z listkiem dekoracyjnym?

oglądałam dziś te kominy i jak dla mnie żadna rewelacja, jakieś takie powyciągane

poza tym kupiłam dziś te nowe płatki Just Fit z dodatkiem banana (produkowane przez Sante), jutro będę próbować

Edytowane przez martyneczkaa3
Czas edycji: 2012-10-15 o 21:31
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 21:33   #2492
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
oglądałam dziś te kominy i jak dla mnie żadna rewelacja, jakieś takie powyciągane
ja tez je dzis zmacałam wymiętoliłam i stwierdzilam ze nie warto
W netto widzialam dzis fajne po 19,99 tez , wzory w panterke , zebre lub inne
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:02   #2493
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
poza tym kupiłam dziś te nowe płatki Just Fit z dodatkiem banana (produkowane przez Sante), jutro będę próbować
Mnie one bardzo smakują Nawet na sucho
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:06   #2494
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frytka012 Pokaż wiadomość
Skusił się ktoś na komin albo kadzidełka te z listkiem dekoracyjnym?
Ja też je oglądałam, ale jak dla mnie za luźne, jakby rozciągnięte, lubię zimą mieć szal blisko szyi
pinaplesss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:27   #2495
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość

a te owocowe? też dobre? bo miałam dziś dylemat, które wrzucić do koszyka
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 22:47   #2496
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
ktore to?
masz foto?
Stary 2012-10-16, 01:31   #2497
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Nie, to nie są te z gazetki Ja nie wiem co to za tusze. Chyba stały kiedyś normalnie na regałach. Nie znam ich, nie używałam.
Ten z gazetki chwalony to ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...eparation.html
Tylko w biedro był z czarną szczoteczką.[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]
Hmmm w Biedronce ten tusz tez ma różową szczoteczkę tylko jak jest umoczony w tuszu to ma oczywiscie czarna
Cytat:
Napisane przez kasiabasia2009 Pokaż wiadomość
a ja dziś zakupiłam szafkę łazienkową nareszcie usune moją wystawe kosmetykowa z półki
Ja kupilam ta szafke jakies 2 lata temu i bylam zawiedziona nia tuz po zlozeniu, nawet zastanawialam sie, czy nie oddac, bo raz ze wszystko jest takie nie rowne jedna szuflada wchodzi glebiej druga plycej, szafka troche sie kiwala wiec to akurat udalo sie naprawic podkladajac kawalek drewienka. Przydalaby mi jeszcze jedna polka do niej, no i w koncu tez myslalam ze bedzie wieksza bo myslalam ze pomieszcze w niej wszystkie kosmetyki ale niestety szybko sie okazalo ze to niemozliwe:/ bo mam ich za duzo no a na dol zawsze wkladam rolki papieru toaletowego i zapasy kosmetyczne jakies szampony i balsamy itp. Moglaby ta szafka byc troche wyzsza jakies 15 cm i szersza 5cm wtedy zmiescilby sie moj kuferek a tak prze zawiasy na drzwiczkach nie wchodzi

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Aha chcialam dopisać, żeby nie było komentarzy typu jaka cena taka jakość, bo sama tak sobie powiedziałam jak zobaczyłam tą szafkę złożoną, jednak po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku że do wynajmowanego mieszkania było warto, ale jednak do własnego mieszkania wolałabym dołożyć i kupić coś porządniejszego Tak samo meble w pokoju kupiłam najtansze jakie mogly chyba byc w BRW i tez nie sa jakies super ale lepsze to niz nic, bo inaczej musialabym wszystko trzymac w pudlach;/

Kupilam dzis kolejne opakowania serku President i potwierdzam pycha. Wczoraj byl sernik i smakowal raczej jak ta pianka z Ptasiego mleczka a dzis wcinalam kanapki z tym serkiem i ze szczypiorkiem niaaammm.
Kupilam te te wrapsy szpinakowe bo pomidorowych nie lubie Zastanawiam sie jak je smacznie i latwo zrobic, pomozecie? Bo szukam tez przepisow w necie ale od Was przepisy lepiej mi smakuja. Jutro na sniadanie napewno zrobie ta jajecznice z surimi Dzieki wizazanko, ktora ten przepis tutaj podala
Jeszcze marza mi sie nalesniki ze szpinakiem, ale tez nie wiedzialan który lepiej kupić, czy świeży czy mrożony i zapomniałam jak go przyrządzić, żeby farsz nie był za mdły:/

A odnośnie Emu ja kupiłam w tamtym roku szare 37 takie lekko luzne bo myslalam ze na grubsza skarpete beda dobrea jednak pochodzilam w nich rowny miesiac w ladna pogode w sensie bez sniegu i bez deszczu i podeszwa pekla i roklapcialy mi sie totalnie wiec wyrzucilam, ale w tym samym czasie kupilam tez bezowe 36 i chodzilam w nich nawet po sniegu i w deszcz i nic sie z nimi nie stalo beda na ta zime tez Pragne zwrocic uwage ze 36 to nie moj rozmiar wiec na poczatku przez pierwszy tydzien mnie sciskaly ale potem dopasowaly sie do mojej nogi i teraz juz chyba wiecej sie nie rozejda a i lepiej trzymaja sie nogi wiec moze i trwalosc sie im przedluzyla przez to Wiec chyba radzilabym Wam wybierac mniejsze najwyzej przemeczcie sie nie caly tydzien ale potem sa super Oczywiscie zrobicie jak same uwazacie. W tym roku ich juz nie kupowalam bo zbieram pieniazki na porzadne skorzane buciki na zime no rozgladam sie za interesujacym mnie fasonem
Te kurtki dzis tez ogladalam ale powiem szczerze ze tez szkoda pieniedzy na ten badziew. Ja mam kilka kurtek zimowych chyba 6 sztuk i jedne drozsze inne tansze ale ostatnia kupilam za cale 65zl w Carrefourze i jestem przeszczesliwa

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

bo jest duzo lepsza jakosciowo i ciekawsza bo ma tam kieszonke tu kieszonke, tu mozna odpiąć, tu inaczej zapiąć, są ściągacze niewidoczne ale to dobre bo nie podwiewa nic. Jak chodziłam po markowych sklepach to widziałam to samo i gorsze kurtki po 300-500zł No napewno będzie to teraz moja ukochana kurtka/płaszczyk tej zimy. A ten biedronkowy plaszcz musiałby chyba 5zł kosztować żebym chciałago kupić bo nawet kieszonki wewnątrz żadnej nie ma wrrr
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 06:24   #2498
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

Też czekam na herbacianą i tego sie boję właśnie. Zaraz ktoś wystawi a tam kurde może jakieś wypasy będą A szafka sie od herbat nie zamyka, znowu mój nakrzyczy
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
też się tego boję

widzę, że nie jestem sama z tym "problemem "
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 07:20   #2499
aSHa85
Zadomowienie

Biedronce w której mam po drodze do domu były trzy kartony rajstop (jednak poczekam na jakieś grubsze) a kosmetyków nie ma... nic się nie uchowało...
Stary 2012-10-16, 07:51   #2500
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość
Hmmm w Biedronce ten tusz tez ma różową szczoteczkę tylko jak jest umoczony w tuszu to ma oczywiscie czarna
O masz, nie pomyślałam, że teraz mogły być z tą fioletową szczoteczką Bo ja akurat mam na pewno z czarną, ale to były kupione w Biedro razem z tymi kompletami z odżywką do paznokci, co były jakiś czas temu. No wtedy całe czarne były akurat
Zużywam te zapasy cały czas, jeszcze mi dwa komplety zostały
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 09:01   #2501
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
złe nie są, tylko jakoś mało tych dodatków-szczególnie czekolady w porównaniu z oryginałem.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 09:01   #2502
maruda80
Zakorzenienie

Dorwałam dzisiaj moje emu - mam kolor beżowy.
W tamtym roku kupiłam brązowe i przechodziłam w nich całą zimę
Dokupię tyko grubsze wkładki do butów.

U mnie w sklepie jest tych butów emu cały kosz (jeżeli ktoś z Krakowa to mowa o sklepie przy dworcu przy Worcella ) mało osób zainteresowanych.
Zastanawiam się czy nie kupić jak jeszcze będą jutro druga parę tylko w innym kolorze...

Znając życie na te buty będzie szał jak spadnie pierwszy śnieg lub przyjdą większe chłody...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 09:05   #2503
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

U mnie Eveline były i są, ale ceny normalne z wyjątkiem lakieru do paznokci - ten po 3, 99zł.

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 09:36   #2504
Ag4
AGA :)

Dziewczyny, czy zakupione w Biedronce buty Emu można zwrócić?

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 09:40   #2505
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

Czy wam te emu nie spadają w kostce? W sensie nie lata wam noga? Wczoraj je przymierzałam, na długość były ok, ale w kostce no tragedia :/ i tak się zaczęłam zastanawiać czy moje stopy są jakieś "lewe" czy tak musi być?

Edytowane przez kobieta_wamp
Czas edycji: 2012-10-16 o 09:42
kobieta_wamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 09:41   #2506
dysia77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy zakupione w Biedronce buty Emu można zwrócić?
myślę że tak jak wszystko inne jak najbardziej mozesz zwrócić, a co jest nie tak?

Edytowane przez dysia77
Czas edycji: 2012-10-16 o 10:37
dysia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 09:55   #2507
Ag4

Cytat:
Napisane przez dysia77 Pokaż wiadomość

myślę że tak jak wszytsko inne jak najbardziej mozesz zwrócić, a co jest nie tak?
Było by super. Dziękuje za odp

Jeszcze nie wiem czy będę zwracać, tak na zapas pytam. Tż mi je wczoraj kupił, dziś mi przywiezie (ale wyczytałam gdzieś, że są dość szerokie :/ a ja mam bardzo szczupłą nogę i nie wiem czy nie będą mi latać). Dziś to sprawdzę

Aga
Stary 2012-10-16, 09:59   #2508
alamirka
Moderator

No właśnie. Tak zachwalacie te emu i ja stwierdziłam że może czas na moje pierwsze emu? Ale skąd tam Wkładam nogę w sklepie to jak w kaloszach taty Wielkie, szerokie. Za wielkie a już zwłaszcza ta cholewa. Jak dla jakiegoś wielkiego chłopa To samo w Lidlu jak mierzyłam. I dupa, nie będzie emu
Ale to wiadomo, od budowy nogi zależy. Widziałam dziewczyny co mierzyły i brały zadowolone

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-10-16 o 10:01
Stary 2012-10-16, 10:09   #2509
fejs
Wtajemniczenie

No kurczę aż zmierzyłam te swoje emu, bo piszecie, że takie szerokie. Ja mam bardzo wąską i cienką nogę, ale nakładam je na skarpetę i grubsze rajstopy. Fakt, że są ciut szersze w kostce i w nogawce, ale chyba tak musi być w tych butach. To nie mają być buty dopasowane, a właśnie walonki szerokie, żeby można było w nie wpuścić spodnie, albo grubszą skarpetę włożyć...
Już sama nie wiem...

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 10:47   #2510
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
No kurczę aż zmierzyłam te swoje emu, bo piszecie, że takie szerokie. Ja mam bardzo wąską i cienką nogę, ale nakładam je na skarpetę i grubsze rajstopy. Fakt, że są ciut szersze w kostce i w nogawce, ale chyba tak musi być w tych butach. To nie mają być buty dopasowane, a właśnie walonki szerokie, żeby można było w nie wpuścić spodnie, albo grubszą skarpetę włożyć...
Już sama nie wiem...
No owszem, nie mają być to buty dopasowane, owszem mają byc luźne w cholewie żeby spodnie weszły. Ale żeby z nogi je gubić to już tak nie powinno być Ja jak przeszłam przez sklep to się mało nie zabiłam Ale to jak pisałam, widać niektórzy mają nogi stworzone do emu. Ja nie mam. Moje nogi w kostce zwłaszcza sa jak patyki, wcale się nie zdziwiłam że cholewy za szerokie Aż żałuję. Za to dziewczęce lepsze były Ale już mały wybór był, bo to zdaje się juz jakiś czas temu w ofercie były. Mogłam wtedy iść wziąć, chyba do 35 rozmiary były

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Od tygodnia używam tego koszyczka do kibelka Bref, co był w produktach dnia za 3.99. I teraz mega żałuję że nie wzięłam wcięcej Nie dość że jest świetny, super pachnie na całą toaletę, daje ekstra dużo pianki długo się utrzymującej, jeszcze ubytku płyny nie widać, to jeszcze widziałam to wczoraj w Tesco za 8zł. Można było więcej kupić jak była okazja

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-10-16 o 10:42
Stary 2012-10-16, 11:19   #2511
Ag4

Ja mam emu z pepco, kupione kilka lat temu. do tej pory o dziwo są w bardzo dobrym stanie Ale postanowiłam wymienić na nowsze i akurat rzuculi je do biedronki. Mam nadzieję, że będą porównywalne do tych, które już mam
Dziś sprawdzę. Dobrze, że można oddać jak nie będą pasować

Aga
Stary 2012-10-16, 11:22   #2512
*katinka*
Raczkowanie

Cytat:
Od tygodnia używam tego koszyczka do kibelka Bref, co był w produktach dnia za 3.99. I teraz mega żałuję że nie wzięłam wcięcej Nie dość że jest świetny, super pachnie na całą toaletę, daje ekstra dużo pianki długo się utrzymującej, jeszcze ubytku płyny nie widać, to jeszcze widziałam to wczoraj w Tesco za 8zł. Można było więcej kupić jak była okazja
Mam dokładnie takie same spostrzeżenia zarówno co do koszyczka jak i do płynu do mycia toalety Bref, szkoda że wzięłam tylko po 1 sztuce ehh
*katinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:27   #2513
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *katinka* Pokaż wiadomość
Mam dokładnie takie same spostrzeżenia zarówno co do koszyczka jak i do płynu do mycia toalety Bref, szkoda że wzięłam tylko po 1 sztuce ehh
Ja niestety również żałuje, że nie zrobiłam zapasów

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:32   #2514
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:

w tesco czasem są promocję że 2 w cenie jednego, moja koleżanka kupowała za 7 zł 2 sztuki, więc trzeba polować

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 11:33   #2515
Klepsydra88
Zakorzenienie

dopiero teraz wypróbowałam zmywacz do paznokci z pompką, zielony. rewelka bardzo poręczny i dobrze zmywa
Stary 2012-10-16, 11:49   #2516
bleki00
Rozeznanie

Czy są jeszcze w biedronkach te herbatniki pakowane po 1kg? Chyba za 7,99 zł były.
Stary 2012-10-16, 11:53   #2517
Lolin86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
dopiero teraz wypróbowałam zmywacz do paznokci z pompką, zielony. rewelka bardzo poręczny i dobrze zmywa
zgadzam sie w 100%
Lolin86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 12:00   #2518
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
w tesco czasem są promocję że 2 w cenie jednego, moja koleżanka kupowała za 7 zł 2 sztuki, więc trzeba polować
No wiem, oglądamy regularnie gazetki na wątku "oszczędnościowym" i ja wtedy marzę U mnie niestety jest tylko te małe Tesco, większość gazetek nie obejmuje mojego sklepu, a marzy mi się wiele rzeczy jak patrzę na Tesco Extra.Oj, ale kiedyś może i u mnie coś się trafi
Stary 2012-10-16, 12:01   #2519
ammannka0
Przyczajenie

Czy mógłby mi ktoś przypomnieć ile pojemności mają perfumy Elizabeth Arden, ta zielona herbata? i czy jest szansa wg was na przecenę ich i o ile?
ammannka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 12:17   #2520
klaudens
Zakorzenienie

Fajne sa te prażynki krewetkowe, zestawów do sushi nie było i o dziwo wrzucili rajstopy znowu ale te duże rozmiary.
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości