|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
Cytat:
![]() Ja tez sie broniłam przed wizyta u dentysty ale teraz muszę iść bo ma plamkę na ząbku więc jestem zmuszona ale boje się bardziej od niej ![]()
![]() |
#4802 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
megi, bębenek piękny i zgrabniutki
![]() No i zdrówka dla igusia ![]() bao, brawo dla isi, jak to szybko zleciało ![]() Cytat:
Od razu mi się przypomniało-nataszka, sukieneczki mam bardzo głęboko schowane, więc fotki najwcześniej w weekend lub w pon. mogę zrobić Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jakiś czas temu po nowym czerwonym lakierze mi pazury na na stopach zżółkły...pierwszy raz, a ja jak już maluję to w zasadzie tylko na różne odcienie czerwieni (ew.brązy) i frenche. Teraz już pod ciemniaki daję utwardzacz na wszelki. monka, współczuję kupowej historii, oby nie wirus... Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak mi ta walka idzie, że wczoraj o 20.55 odpadłam na amen ![]() Ja też muszę lenkę umówić na przegląd. raz już byłyśmy w takim super-hiper dzieciowym, ale daleko i przegląd 50zł, a teraz w przedszkolu przez 2 tyg.była kampania prozdrowotna i była pani dentystka współpracująca z przedszkolem, która ma gabinet obok przedszkola, i jeszcze mnóstwo rzeczy na NFZ można zrobić. Ja bym chciała młodej fluoryzację zrobić, ale nie wiem czy se da... W ogóle w piątek był festyn rodzinny kończący tą kampanię zdrotną, dzieciaczki występowały, był poczęstunek... A no i jeszcze wam nie pisałam, że moje dziecko ma chłopaka, a właściwie nie "ma" tylko za nim lata jak durna i się wdzięczy jak kokietka mała ![]() Już na wakacje jak przychodziliśmy na podwórku się bawić się z nim poznała (on w III gr chyba jest), ale nie sądziłam, że znajomość nie tylko się utrzymała, ale i na dalszy etap przeszła ![]() ![]() Jak go wołała, szukała ("gdzie jest mateusz? maaaaateuuuusz?!"), przytulała, za rączkę łapała, tańczyła z nim. I od razu jak go wyhaczyła to banan na buzi i wdzięczyła się jak na godach jakichś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Czytam Was ale cos mi pisanie nie idzie... Asiulek rozkleiła mnie Weronisia ![]() Megi super masz brzusio-zgrabniutki!Igorek też cudny ![]() Zdrówka dla chorujących ![]() Ja tez dołączam niestety ![]() ![]() Czytam o kombinezonach,ja w tym roku juz kupuję chyba tylko kurtkę,taką dłuższą za dupkę i kozaki,a na zabawy w śniegu mam specjalne spodenki. Evi fajnie to wygląda ![]() ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2012-10-16 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
ana tak mi to tez wyglądało - zbyt fajne fotki, ale te getry superowe maja i wysylka z polski
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam wczoraj wieczorem taką http://allegro.pl/zara-ciepla-kurtka...701706719.html ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Maciej ma teraz 95 cm waga 12,5kg , w porywach do 13kg ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- też dziś sobie takie pierdykę ![]() madziwnia GRATULUJE ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
evitka możesz polecic /znasz jakiegos dietetyka z wrocka??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
aneczka ty u Małgorzata Gajewczyk bylas???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
młoda a przypomniało mi się jak pisałaś o butach dla Dawida, ja po wczasach miałam taką sytuacje, miał reeboki r.23 z 1,5 miesiąca i zaczął nam utykać na jedną nogę, ja patrze a tu buty ciasne
![]() ![]() ![]()
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że wesele udane, a akcja z małym, maskara, to jednorazowe cy faktycznie wirus jakis? Evi będę czekać Megi brzusio uroczy ![]() Madzia super wieści! Ja wczoraj w lumpku dojrzalam kombinezon granatowo rózowy z h&m za 28 zl, jutro bedzie po 8 i babka mi odlozyla, super jest, bede miala na zime. Moje dziecko dostalo zestaw doktora wczoraj i caly dzien wczoraj i dzis od rana jestem badana, polecam, ale jak dyskutuje, zapisuje syropek, pyta czy juz czuje sie lepiej, boska jest ![]() Pogoa dzis ponura, a fusss |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() beata zdrówka dla Majki ![]()
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Megi zdrowia dla małego , masakra teraz z tymi przeziebieniami, mój starszy tez juz kaszle
![]() Beata powodzenia , ale pewnie juz po jesteście . Libra moje to samo , traktory, kombajny, siewniki itd. Zwariowali. Evi pij ( lykaj) magnez na poprawę humoru ![]() ![]() Ja sie cieszę ze bedzie zmiana czasu, dłużej pośpimy ![]() O prezentach nie myśle, taki teraz wybór ze coś sie znajdzie ![]() Maly chyba lepiej, może go coś przeczyscilo tak o , kapalam go dwa razy w nocy, potem pampersa nie miałam i musiałam założyć mu podpaske ![]() Chyba mu przeszło , przechodzi , tfu tfu. Wariuje normalnie, bułkę z serem zjadł. Zobaczymy potem. Nataszka tyz hehe dzięki, a jak buciki? Dobre? |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
nie , raczej nie , ale zaraz poszperam i ci napiszę , kurde nie pamiętam jak się nazywała
![]()
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2012-10-16 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
no w szoku bylam ze tak mlodemu noga skoczyla... mam nadzieje ze z tych na zime mi nie wyrosnie....
pytam o nia bo zobaczylam ze i we wrocku i w bielawie przyjmuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz muszę wyciągnąć od niej materiały i dietę wprowadzić ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Dziś mamy 8 rocznicę Ślubu, jak to zleciało ...
![]() |
#4816 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
Zdrówka dla dzieciaczków ![]() Megi idź z Igusiem do dentysty żeby sobie pooglądał wszystko, tak bez potrzeby. Może być problem jak będzie potrzeba a nie będzie chciał buźki otworzyć Cytat:
Wczoraj też zauważyłam, szukając innej rzeczy, że ktoś sobie zestaw schował w koszykach z przecenami. Także tam też czasem warto zajrzeć. Mi też się paznokcie przebarwiają mimo podkładu. Może to brak jakichś witamin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Megizgrabny brzusio. Iguś przystojniak
![]() Asiuleka Wercia mądrala mała ![]() Cytat:
![]() Libra Michaś też ma jeden ciągnik i snopowiązałkę z Siku ale już zepsuł. A wyglądało na niezniszczalne ![]()
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- My już po wizycie u dentysty, jestem dumna z córki była bardzo dzielna otwierała ślicznie buzie i dała założyć sobie plombę ![]()
![]() |
#4820 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buciki troszke za duze, ale np na sanki beda super no i na przyszły rok, chyba że mojej też tak noga wypali jak waszym pociechom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super że mała dzielnie zniosła wizyte, moja by chyba nie dała rady, nawet jak sie bawimy w doktora to mówi że ona nie pojdzie do pani doktor bo bedzie plakala ![]() faktycznie wymagala plomby?od czego to sie zrobilo? a ta plamka? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo plomba albo lakowanie a lakowanie by musiała mieć powtarzane 3 razy a tak ma plombę. To próchnica butelkowa Maja do późna piła mleko z butelki dopiero przestała pić ze 3 miesiące temu.
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Rozeznanie
|
trzymałam ja na kolanach a ona otwierała tak ładnie buzie troszkę płakała przy tym ale to nic nawet się nie ruszyła a ona jej tam brzęczała, psikała, świeciła
#4824 |
Zakorzenienie
|
Kociary jak często zmieniacie kotku żwirek? Wybieracie w międzyczasie to co narobił na bieżąco?
#4825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
haha swoje chłopy
![]() mały może co zjadł i mu tak zaszkodziło? wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() Evi to Ty chyba szybko breloczkiem zostaniesz ![]() Iza mi się nie robi płytka ciemna nawet po ciemnych lakierach ,może to zależy po prostu od struktury paznokcia ,może Twoje,delikatniejsze Lind ja nie wiem dokładnie no tak co parę dni,nie wybieram bo mi się nie chce ,ale jak sie wybiera to pewnie dłużej posłuzy Beata brawa dla Mai za wizytę u dentysty ![]() Tak mi sie przypomniało że ja jak idę do dentysty to dosłownie walczę ze snem na fotelu ,no masakra jakaś ,siłą się powstrzymuje żeby nie usnąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dziewczyny jaki materac polecacie? Jadę w sobotę po te meble ale nie wiem jaki materac kupić do łóżka dla Majki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie takie małe, fakt, ze w II ciąży szybciej brzuch rośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A my po zakupach kupiłam małemu buty na zimę, takie: http://www.hasby.pl/images/shoes/98_b.jpg nie ma żadnych skórzanych u nas, więc tym razem będzie miał buty z eco skórki, mam nadzieję, że nie rozwalą się tak szybko.... a rozmiar wzięłam UWAGA 25 ![]() ![]()
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Znowu jakoś kiepsko czytam
aneczka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() madziwinia Tobie również wszystkiego najlepszego z okazji już która już minęła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Beata brawa dla dzielnej Majeczki ![]() Ta z ciekawości to na jakiej podstawie pani doktor stwierdziła że to butelkowa próchnica ? Tak z ciekawości pytam. Maja nie myła ząbków po mleku, czy może piła w środku nocy ? Czy może sama butelka / smoczek jest przyczyną ? ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Nataszka mam taki robiony na szydełku zestaw : sukienka/tunika, bolerko i kapelusik w kolorze ecru. Czy coś takiego Cię interesuje ? Jak tak to daj maila wyślę zdjecia. Zosia już wyrosła z tego Bao fajne zakupy. Muszę zajrzeć czy podobnej czapki nie ma w wersji dziewczęcej a właściwie w białym lub ecru kolorze
Żmijka najsłodsza Edytowane przez izazula Czas edycji: 2012-10-16 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
już podaję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.