|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Dasti -lędźwiowy i piersiowy, krzyżowy w mniejszym stopniu
#4292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
mnie bolał szyjny i piersiowy i to było ewidentnie od noszenia dziecka na rękach. Nie mogłam się do końca wyprostować wydawało mi się że mam garba
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Perse myślałam ostatnio o Tobie ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
mnie w ciągu dnia w ogóle nie boli, w nocy budzę się do dziecka i nie mogę się z łóżka podnieść, dwa kroki mam do łóżeczka a ciężko mi przejść a potem muszę chwilę postać i naprostować kręgosłup bo boję się Kasię wyjąć i przełożyć na swoje łóżko, nie mogę jej pewnie utrzymać w rękach...
#4294 |
Konto usunięte
|
Dasti dziękuję że pytasz
![]() Zeberko, współczuję bóli kręgosłupa, jak dokuczliwe to jest wiem, bo mój TŻ choruje, ale nie umiemy tego za nic wyleczyć.... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Wtajemniczenie
|
Egzaminu nie zdałam.
I na cmentarz dojechaliśmy tak późno (cholerne warszawskie korki), że nie zdążyłam kupić ani znicza, ani kwiatka. Mieliśmy w bagażniku wkład, ale okazało się, że ktoś podprowadził nasz znicz. I szarfa z pogrzebu z napisem 'Śpij Aniołku- Rodzice' też zniknęła... Jutro Was nadrobię, bo dziś już nie mam siły... Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() _____________ kładę się zaraz, nic tu po mnie, w ogóle nic po mnie. tylko mnie głowa rozbolała od nadmiaru myśli i łez. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A o sytuacji na cmentarzu już nie wspomnę, nie powiem, co myślę o złodziejach, którzy kradną z grobów, a już z grobów dzieci....... U nas na szczęście i odpukać jeszcze nic nie zginęło i oby tak było, bo bardzo, ale to bardzo bym się zdenerwowała :/ Może to i dobrze, że zamykają bramy o 17. Ale jak można skraść szarfę.... Nie wiem, co to za sort ludzi :/ Cytat:
Chyba, że wiesz, że dasz sobie z tym radę sama. Ale z Twoich wpisów wynika, że jesteś w nieciekawej kondycji psychicznej ![]() Tylko naprawdę nie obraź się, to tylko moje spostrzeżenia wynikające z troski. Cześć, ja wstałam, TŻ wyprawiony, masakra wstawać po ciemku :/ Zjadłam śniadanie i zaraz się zbieram do pracy... Może wcześniej skoczę na cmentarz, zobaczę, jak tam mój wczorajszy znicz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
poddalas czy podle babsko pokazalo pazor?
kiedy poprawka? Dasti ciesze sie bardzo ze sytuacja w pracy ustabilizowana. i kregoslup naprostowany ![]()
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Komu kawy? Witaj Calineczko ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37085644]Dziewczyny, co to ma być? http://www.pudelek.pl/artykul/43926/...onno_w_bikini/ W moim ubogim jak widać zasobie słownictwa brakuje już słów, którymi mogłabym opisać to, co czuję, patrząc na te zdjęcia.[/QUOTE] przemilczę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
witam
#4303 |
Zakorzenienie
|
HEj
![]() INUTIL! kawa dale aktualna? jak tak to ja prosze!! Edytowane przez eseska Czas edycji: 2012-10-16 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() U nas od wczoraj wieczora pada ![]() Ja wczoraj byłam na cmentarzu u dziadka Tż-ta i na jego grobie zapaliłam znicze dla moich aniołków. W domu też paliła się świeczka cały dzień ![]() Inutil jak kawa jeszcze aktualna to ja poproszę ![]() 22Paula22 i Caalineczka witam Was bo jeszcze się z Wami nie przywitała ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37085420] współczuję dziewczynom żyjącym w związkach na odległość, niefajna sprawa ![]() Mojego Tż-ta nie ma już miesiąc a przyjeżdża dopiero w grudniu przed samymi świętami ![]() Cytat:
Dasti super, że u Ciebie sytuacja opanowana. Teraz jak masz pracownicę to będziesz więcej widywać Olusia ![]() Natalia witaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
HEJ!
Myję głowę, piję z Mamą kawę i jadę do dentysty...autobusem... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Kasia dzisiaj zadbała o Mamę- wstałam dwa razy bo się wierciła ale po podaniu cumelka nadal słodko spała. Najedzona o 21.00 chciała jeść dopiero o 6.00 więc pospałam ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Medi- nie mam słów na takie chamstwo... ![]()
#4307 |
Wtajemniczenie
|
Medi szkoda, że egzamin nie zdany. Trzymam kciuki za poprawkę
![]() zeberka daleko masz do dentysty? autobusem dłużej zejdzie ![]() ![]() Zaraz zbieram chłopaków i jadę do Skarbówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
mam kiepski dzień, zresztą już od wczoraj, cały czas płaczę ale się próbuję się powstrzymać od płaczu. Wszystko z zeszłego roku do mnie wraca. Nie myślałam, że aż tak źle ze mną będzie. Niech już będzie przyszły wtorek ![]()
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
Zeberko
![]() ![]() Mega ![]() ![]()
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę tego przeboleć, że pojechałam przecież na IP i powiedzieli, że wszystko dobrze, a mała już pewnie umierała :/ mam nadzieję, że nie cierpiała bardzo
Muszę się jakoś uspokoić, bo mam dzisiaj korepetycje, a już jestem całą popuchnięta i czerwona :/ niestety emocje zaraz mi widać po buzi
#4312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37087540]Dasti ![]() Dobrze, że Ci się zaczyna układać.... I dobry pomysł z serialami, ja oglądałam Californication ![]() w dwa dni ogladnelam 1 sezon ![]() dziewczyny tam gdzie male pukalo nagle stwardnial mi brzuch i byl ewidentnie wiekszy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Konto usunięte
|
Maguś...
aż się zalogowałam w pracy, żeby Ci odpisać... Nie możesz się o nic obwiniać. Zrobiłaś wszystko, co mogłaś zrobić. Nie jesteś lekarzem, nie masz w domu profesjonalnego sprzętu. Teraz nie ma sensu pisać, czyja to wina, co kto powinien był zrobić, bo Twojej Hani, tak jak mojemu Dawidkowi życia to nie wróci. Myśl teraz o swojej małej nadziei pod serduszkiem, Synuś odczuwa wszystko tak jak Ty, jak Tobie jest smutno, on też to pewnie czuje.... Przytulam Cię i myślę o Tobie ciepło w tych trudnych dniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37089569]Monika, nie obraź się, ale ja bym Ci doradzała powoli, żebyś poszukała jakiejś profesjonalnej pomocy. Nie znam się na tym, ale u Ciebie wygląda to jak początku depresji. A skoro wokoło nie masz z kim pogadać o problemach - może powinnaś pomyśleć o psychologu? Nie chcę Cię straszyć, ale po porodzie bywa różnie, hormony ciążowe bardzo działają na emocje - nawet u bardzo bardzo kochających mam i nie chciałabym, żebyś się potem zawiodła na macierzyństwie... Więc może lepiej już teraz zabrać się za ten problem?....
Chyba, że wiesz, że dasz sobie z tym radę sama. Ale z Twoich wpisów wynika, że jesteś w nieciekawej kondycji psychicznej ![]() Tylko naprawdę nie obraź się, to tylko moje spostrzeżenia wynikające z troski. [/QUOTE] nie obrażę się bo nie mam żadnego powodu. może i powinnam pomyśleć.. żebym jeszcze odwagi miała więcej.. Cytat:
__________ bry. trzeba się ogarnąć. 18 tydzień. czyli zaczynamy 5 miesiąc. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2012-10-16 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Perse ja się nie obwiniam. Na pewno bym miała do siebie pretensje, gdybym nie pojechała na IP. Tylko to takie niesprawiedliwe, muszę wyrzucić z siebie ten cały żal, bo teraz to wszystko wróciło niestety
#4316 |
Konto usunięte
|
Niesprawiedliwe, niepojęte, bezcelowe. Niestety takie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | ||
Wtajemniczenie
|
Koocur nie zdazylam zobaczyc zdjec
![]() Wczoraj bylam u gina, l4 na 2 tyg. ale powiedzial ze po tym czasie wracam do pracy...dostalam caly pakiet badan krwi (cytomegalia, toksoplazmoza, hbs, hiv, morfologia, tsh)... kiedy powinien sie maluch glowa w dol obrocic?? bo moja maja chyba nadal w pozycji poziomej, czuje jak sie przeciaga po obu moich bokach jednoczesnie... Witam nowe AM ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...Tobie to juz nie duzo zostalo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ku pocieszaniu. rozwalona jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.