Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-16, 12:50   #1561
Sateczka
Raczkowanie

Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013

Informacja dla kielczanek: http://www.nfz-kielce.pl/doc/2975
Sateczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:03   #1562
nuna2
Zakorzenienie

Dziś na obiad serwuje ziemniaczki z opiekanym w jajku i bułce tartej kalafiorkiem. Kto się pisze??
Stary 2012-10-16, 13:07   #1563
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

cos popsulam :/
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo

Edytowane przez Inna_Uk
Czas edycji: 2012-10-16 o 13:09
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:09   #1564
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
szpital w Bogucicach, na Markiefki. ja od niedawna mieszkam w Katowicach i nawet jeszcze u lekarza rodzinnego nie byłam, więc tym bardziej na szpitalach się nie znam, ale jak miałam pierwsze krwawienie i trzeba było na gwałt jechać do szpitala to pytaliśmy mojego taty gdzie jechać, on zadzwonił do kogoś znajomego - jakiegoś pediatry, pytał gdzie najlepiej - i zawiózł nas tam. ja bym sama nie zaryzykowała szpitala zakonnego ale warunki naprawdę super, brakuje tylko wifi i tv w salach ale lekarze mili, pielęgniarki przesympatyczne, jedzenie ... nie wiem, miałam dostawy z domu i podobno sale porodowe mają bardzo fajnie wyposażone, z piłkami itp.

mój Mężuś przy porodzie nie chce być mówi, że woli nie, bo jak zobaczy to wszystko, to patrząc potem na mnie będą mu się wszystkie porodowe okropności przypominały. ja go zmuszać nie będę, fajnie, jak będzie przy mnie do drugiej fazy porodu. zastanawiam się czy mamy nie wziąć do sali porodowej ze sobą. lekarzem nie jest, ale ma dużą wiedzę medyczną i czułabym się spokojna, wiedząc że jest przy mnie.
pw. Aniołów Stróżów? Oglądałam kiedyś reportaż z narodzin właśnie w tym szpitalu

Mi na dzień dzisiejszy najbardziej zależy aby był podczas skurczy, na samo parcie mógłby wyjść nawet to jest pikuś podobno już i nie trwa tylu godzin

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
Ja jestem chuda i to bardzo i moją ciąże tą sprzed ponad roku było widac na usg już w trzecim tygodniu od zapłodnienia..
mimo ze beta przyrastała ok i wszystko bylo ok to i tak dla pewności i jak to się mówi przezorności do 16tc przepisał mi lek na podtrzymanie..

no właśnie na czczo ..
a Ja nigdy kurcze nie jestem na czczo bo w nocy odwiedzam lodówkę nawet pare razy
umarła bym gdybym nie zjadła czegoś dłużej niż 4 godziny
Ale że przez brzuch było już widać, tak?

Dowiedz się jak długo musiałabyś nie jeść Ja na szczęście nie podjadam w nocy i dobrze, mogłoby to się skończyć dla mnie tragicznie

Cześć

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2012-10-16 o 13:23
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:17   #1565
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Dziś na obiad serwuje ziemniaczki z opiekanym w jajku i bułce tartej kalafiorkiem. Kto się pisze??
Ja się piszę

---
Cześć
U nas dzisiaj szaro i buro, trochę też pada i najchętniej to cały dzień przeleżałabym w łóżku

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:18   #1566
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Ja się piszę

---
Cześć
U nas dzisiaj szaro i buro, trochę też pada i najchętniej to cały dzień przeleżałabym w łóżku
yy to chodź polezymy razem
Stary 2012-10-16, 13:22   #1567
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość

Wczoraj cały dzień z TŻ spędziliśmy Rano otwieram oczy patrzę, nie ma go, ale jest list, że poszedł pobiegać i napis "Kocham Was" gerber w wazonie i czekoladki lindt, ale bardziej mnie rozczulił, jak oglądaliśmy program o chłopczyku chorym na downa, którego mama zostawiła w szpitalu, a mój tak siedzi, patrzy się na mnie i mówi "Ja to bym się cieszył nawet z dzieciątka z downem" Bosze kobiety tak płakałam, a on nie wiedział co się stało, a ja się tak rozczuliłam, że szok.
Tym bardziej, że boję się, że może coś być nie tak i często i gęsto jest tak, że partner nie jest w stanie udźwignąć choroby dziecka.

Mdłości i wymioty jak były tak są. Może troszkę mniejsze, bo udaje mi się już uśmiechnąć. Ale staram się karmić kruszyna by rosnął.
A co do porodu to mam nadzieję, że TŻ będzię, bo chce, ale jak to wyjdzie to się okaże
Ale kochany Twój Tż Ja po powrocie z pracy czasem się z moim mijam i jak przyjdę, a jego już nie ma to też widzę zawsze karteczkę kocham Was, uważajcie na siebie itp. to takie słodkie niby nic, a tyle radości...
al ez tym dzieciątkiem downa to Twój Tż mi zaimponował baaardzo

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Mi wczoraj TŻ masował kremem brzuszek i pod koniec tylko gładził pod pępkiem. Od środka czułam takie błogie uczucie

Jaka u was pogoda? u mnie paskudnie, aż się odechciewa czegokolwiek. A jak wczoraj było ładnie to ja byłam do niczego
Twój Tżcik też kochany co do pogody to u nas tż beznadzieja

Dziewczyny podziwiam Was, że chcecie żeby Wasi Tż byli przy Was podczas porodu

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
no dlatego mówię że dawno było cicho to jakiś ochłap dla mediów trzeba było rzucić
nawet jak to wejdzie to będzie tak jak z rodzina na swoim. pobyło to cudo ze 2 lata i teraz to likwidują...

lepiej by zainwestowali w żłobki, przedszkola i ułatwili kobietom powrót na rynek pracy a nie kombinują po najmniejszej linii oporu...
ahhh... niestety.. mam podobne zdanie

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:24   #1568
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba już wiem co jutro na obiad Uwielbiam kalafior

Stary 2012-10-16, 13:28   #1569
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Hejka Dziewczynki

Eh Wy naprawde tak szybko piszecie ze nie nadazam Jak zdaze ogarnac to co napisalyscie to Wy juz napiszecie drugie tyle :/

Vil84 co tu duzo mowic,fajni ludzie fajne miasto Ale ja juz tam raczej nie wroce,i chyba majac ta swiadomosc dlatego tak bardzo tesknie Pozostaly mi juz tylko "wakacje" :/
Nuna ja bardzo chetnie wpadne do Ciebie na obiad ohh az mi slinka cieknie na sama mysl
Katherine271 ja tez bardzo bym chciala zeby przyjaciolka byla ze mna w czasie kiedy bede rodzic,bo nikt nie da mi takiego wsparcia jak Ona,ale niestety dzielace nas kilometry sprawiaja ze jest to niemozliwe
A partner hmm,nie mam zamiaru Go zmuszac,skoro nie chce to nic na sile,wystarczy ze bedzie na korytarzu,i moze zanim zacznie sie "krwawa " czesc porodu moze nasowac plecy,a pozniej moze sie spowrotem pojawic jak juz bedzie po wszystkim

U mnie dzis na obiad ziemniaczki z rybka,ale jeszcze pewnie przed obiadem zrobie sobie kilka frytek bo juz mam takie smaki na nie ze masakra,a domowe najlepsze
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:36   #1570
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dokładnie, masz rację.. jak następnym razem będę się tam wybierała to powiem jej delikatnie co o tym myślę..
Tak zrób

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Ohh u mnie jeszcze rowne 2 tyg do pierwszego usg,powiem Wam ze juz mi ciezko wytrzymac,od poczatku sie martwilam czy wszystko jest dobrze,a po ostatnich bolach brzucha to juz wogole odchodze od zmyslow,mam nadzieje ze jak juz zobacze maluszka to bede wkoncu spokojna !!!
Oby szybko zleciały

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
U mnie 30 zl kosztuje grupa krwi.
Dzięki za info

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Ja dzis sie wazylam i 1 kg przytylam, w weekend jak mnie kolezanka zobaczyla a tez jest w ciazy to powiedziala ze ja mam teraz taki brzuch jak ona miala w 18 tc. Pocieszyla mnie
Tez juz w malo rzeczy sie mieszcze wiec smigam w leginsach. No i brzuchola smaruje oliwka bambino
Ja się będę ważyć tylko u gina , bo ja się u niego ważyłam na 1 wizycie to pokazywało mi jakieś 2 kg mniej niż na wadze w domu

Cytat:
A ja przez 22lata mieszkałam na ER
Bardzo tęsknię za Rybnikiem,więc jak widzę kogoś z okolic to strasznie się cieszę
Ja też jestem z R-ka

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ja śmigam juz w ciazowkach przynajmniej nie musze guzika odpinac w dzinach i wygodnie\)
A ja jeszcze nie myślałam o ciążowych ubraniach, póki co we wszystko się mieszczę

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-16, 13:38   #1571
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam uwielbiam kalafior, dobrze, że mi przypomniałaś, mam jeszcze w lodówce ugotowany już kalafior, z niedzielnego obiadku od teściowej

A mojemu kochanemu dziś usmażę cukinię w jajku i bułce... Uwielbia to.. Ja też uwielbiałam, ale jak od kilku miesięcy raz w tygodniu mnie błaga żebym mu zaserwowała to już patrzeć na to nie mogę

Stary 2012-10-16, 13:39   #1572
nuna2
Zakorzenienie

kurde dziewczyny w czwartek mi się skończy 5 tydz ciązy... kusi mnie strasznie iśc do gina... wiem, że wczasale tak bardzo chcę zobaczyć moje maleństwo

a co do mojego TŻ to tak się wczuł, że nawet sprawdza ile chemii jest w sokach:PP
Stary 2012-10-16, 13:41   #1573
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Dziewczyny,
podczytuję Was prawie od samego początku i postanowiłam się ujawnić, bo nie lubię tak w krzakach siedzieć Jestem obecnie w 7tc i mam nadzieję, że uda mi się zostać mamą czerwcową Troszkę o mnie, mam 23 lata, jestem z Kielc (widziałam, że jest tu parę mam ode mnie z okolicy), a to moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończona nieszczęśliwie, bo swoją córeczkę straciłam w 17tc (Mała miała stwierdzony Zespół Turnera). Teraz jak na szpilkach czekam na wszystkie badania, na genetyczne najbardziej, ale gdzieś tam głęboko wierzę, że będzie dobrze. Postaram się w miarę regularnie udzielać, ale na razie mdłości i senność skutecznie odciągają mnie od komputera...

A tak poza tym to gratuluje wszystkim Mamusiom i życzę Wam i sobie spokojnych 9 miesięcy
Witaj

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
kurde dziewczyny w czwartek mi się skończy 5 tydz ciązy... kusi mnie strasznie iśc do gina... wiem, że wczasale tak bardzo chcę zobaczyć moje maleństwo
No to umów się na wizytę przynajmniej potwierdzi Ci ciążę i może będzie widać kropeczkę na usg , a Ty będziesz spokojniejsza.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-16, 13:42   #1574
nuna2
Zakorzenienie

chyba tak zrobie... podpytam o te bóle podbrzusza...

dziewczyny a wy dostawałyscie dupka albo luteine jak się coś działo, czy tak poprostu??
Stary 2012-10-16, 13:51   #1575
MoTyleKsw
Zakorzenienie

nuna2 mi nic nie dał, myślę, że to dla tych dla których coś się dzieje, a powiedz mi Kochana, jesteś jedynaczką?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 13:53   #1576
lonely_lady
Zakorzenienie

nuna z tym bólem podbrzusza to normalne... ja do 7 tygodnia miałam ciągle bóle, tak jak na okres tylko coś za długo a jak już faktycznie tak się niecierpliwisz to umów się na wizytę

a co do leków o które pytałaś to ja na szczescie nie musialam/ nie musze brac

Edytowane przez lonely_lady
Czas edycji: 2012-10-16 o 13:55
Stary 2012-10-16, 13:57   #1577
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
nuna z tym bólem podbrzusza to normalne... ja do 7 tygodnia miałam ciągle bóle, tak jak na okres tylko coś za długo
Mnie właśnie znowu zaczęło boleć podbrzusze i też coś jak na @

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-16, 13:57   #1578
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Ja też nie dostałam leków, nic się złego nie działo, więc nie było potrzeby

Mój dzidziuś suwaczkowy przeszedł kolejną przemianę

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2012-10-16 o 13:58
Stary 2012-10-16, 13:58   #1579
karolina2121
siedzę i myślę

Witam

U mnie oprócz mdłości wszystko w porządku W piątek mam wizytę

Artykuł o urodowych przesądach https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Ciaza/...e-mity-ciazowe
Stary 2012-10-16, 14:00   #1580
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:

Przepraszam że marudzę ale po prostu mam ochotę leżeć i ryczeć bo już nie mam sił. W dodatku nie sypiam w nocy, tak porąbanych snów jakie mam w ciąży to ja chyba przez cale życie nie miałam. I wiercę się całą noc, nic mi nie pasuje. JAk księżniczka na ziarenku grochu;/ to mi się prześcieradło zawinie, to poduszka leży nie tak i co chwile coś. Dziś jak TŻ wstał po 5 do pracy to wstałam razem z nim i zaczęłam ryczeć że nienawidzę tego łóżka i że nie będę na nim spać. TŻ rozłożył mi pościel jeszcze raz + dołożył mi pod tyłek dwa miękkie koce i dopiero jak się rozłożyłam na całym łóżku zasnęłam. Na prawdę nie wiem co się ze mną dzieje, nigdy się tak nie zachowywałam.
Kurcze dziewczyny ja też jakies same katastroficzne mam sny. Ostatnio sniło mi się, że samoloty zaczęły spadać i jedną katastrofę widziałam jakby na własne oczy we śnie. Spadł samolot na pobliski blok i widziałam jakieś ciała porozwalane po osiedlu.

Potem mi się śniło, że ludzie zwariowali i zaczęli do siebie strzelać, jakieś rozpryskujące mózgi i w ogole.

Potem mi się śniło że jakas dziewczyna wpadła do dziury a tam były metalowe rzeczy i chciałam ją wyciągnąć ale prąd był podłączony pod te rzeczy i mogłam zginąć...
masakra jakas...

Chociaz i tak najgorszy sen to jak śniło mi się, ze była II wojna światowa a ja byłam żydówką w obozie i żeby mnie nie zabili musiałam się chować pod ciała trupów...

Aż boje się zasypiać..

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Dziewczyny,
podczytuję Was prawie od samego początku i postanowiłam się ujawnić, bo nie lubię tak w krzakach siedzieć Jestem obecnie w 7tc i mam nadzieję, że uda mi się zostać mamą czerwcową Troszkę o mnie, mam 23 lata, jestem z Kielc (widziałam, że jest tu parę mam ode mnie z okolicy), a to moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończona nieszczęśliwie, bo swoją córeczkę straciłam w 17tc (Mała miała stwierdzony Zespół Turnera). Teraz jak na szpilkach czekam na wszystkie badania, na genetyczne najbardziej, ale gdzieś tam głęboko wierzę, że będzie dobrze. Postaram się w miarę regularnie udzielać, ale na razie mdłości i senność skutecznie odciągają mnie od komputera...

A tak poza tym to gratuluje wszystkim Mamusiom i życzę Wam i sobie spokojnych 9 miesięcy
Witamy serdecznie!!
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Czas spać dziewczynki, jutro kolejny dzień w pracy Powiem Wam, że trochę mnie ona wykańcza, praktycznie całe 8h jak tam jestem mam mdłości i jest mi źle (nie mówiąc o rozkojarzeniu i zasypianiu nad kompem...) ale jakoś głupio mi prosić o zwolnienie na samo kiepskie samopoczucie... Ech zobaczymy jak będzie dalej.
ja własnie mam podobną sytuację. Chciałabym posiedzieć w domu ale ogólnie nie czuje się jakoś masakrycznie źle. W sumie to nie wiem jak to załatwić zapisać się do lekarza i powiedzieć że się średnio czuje?? Troche tak bezpodstawnie..

Cytat:

dziewczyny a wy dostawałyscie dupka albo luteine jak się coś działo, czy tak poprostu??
ja własnie dostałam chyba jakos po prostu. Tzn miałam badanie progesteronu i jedna lekarka stwierdziła ze to niski poziom i mi przepisała. Potem byłam u innej bo do tamtej nie było wolnych miejsc i druga stwierdziła ze poziom w normie ale ze mi nie będzie odstawiać jak tamta mi przepisała. Kolejna znowu lekarka - bo się okazało ze ani ta pierwsza ani druga nie miała wolnych wizyt dorzuciła mi do tego witaminy a odstawiła folik (chociaz wykupiłam sobie 90 tabletek ) ale nie wiem na jakiej podstawie bo żadnych badan w tym kierunku nie miałam...

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 14:07   #1581
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość

Jutro moje pierwsze USG pytałam sie tż czy chce wejść ze mną do gabinetu i pirw powiedział że oczywiście ale jak mu powiedziałm że to badanie jest dopochwowe to juz siętak nie pchał a wasi partnerzy byli z wami na tym pierwszym USG?
za wizytę

Mój mąż na 1 wizycie był ze mną, ale czekał na korytarzu bo usg było dowcipne, ale po badaniu lekarz powiedział, żeby wszedł do gabinetu i jeszcze raz pokazał mu kto siedzi w brzuszku

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Czas spać dziewczynki, jutro kolejny dzień w pracy Powiem Wam, że trochę mnie ona wykańcza, praktycznie całe 8h jak tam jestem mam mdłości i jest mi źle (nie mówiąc o rozkojarzeniu i zasypianiu nad kompem...) ale jakoś głupio mi prosić o zwolnienie na samo kiepskie samopoczucie... Ech zobaczymy jak będzie dalej.
Trzymaj się

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
w tej ciąży ide do lekarza teraz w sobotę
dziś zrobie chyba pierwszą betę...
za wizytę i betę

Cytat:
no właśnie na czczo ..
a Ja nigdy kurcze nie jestem na czczo bo w nocy odwiedzam lodówkę nawet pare razy
umarła bym gdybym nie zjadła czegoś dłużej niż 4 godziny
Póki co nie muszę wstawać w nocy na siusiu i odwiedziny lodówki, jak się położę spać tak śpię do 5/8 - zależy na którą mąż idzie do pracy

Cytat:
Co do porodu to chciałabym żeby TŻ był przy mnie no ale zobaczymy jak to wyjdzie. Do szkoły rodzenia na pewno będziemy chodzić razem
Na szkołę rodzenia chcemy chodzić razem. Ostatnio jak byliśmy na wizycie to mąż sam zabrał ulotki itd na jej temat; a co do porodu to też chciałabym, żeby był przy mnie

Cytat:
no i byłam na badaniach rano. upuścili mi ze 4 fiolki

Cytat:
U mnie dzis na obiad ziemniaczki z rybka,ale jeszcze pewnie przed obiadem zrobie sobie kilka frytek bo juz mam takie smaki na nie ze masakra,a domowe najlepsze

U nas dzisiaj zupa grzybowa , a potem może zrobię jeszcze jakieś mięsko albo kurczaka.

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
jestem w domu. ufff.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-16, 14:12   #1582
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja też nie dostałam leków, nic się złego nie działo, więc nie było potrzeby

a gdzie są takie przemiany suwaczkowe??

nie, nie jestem jedynaczką, aktualnie moj brat czeka na synka ma siew grudniu urodzić....

a o dziecku marze od zaręczyn ale nie współzyliśmy
Stary 2012-10-16, 14:14   #1583
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mój też
7t za nami, zaczynamy 8t

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Wystarczy sobie stworzyć suwaczek tutaj
=> http://babystrology.com/tickers/

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-16, 14:15   #1584
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

nie, nie jestem jedynaczką, aktualnie moj brat czeka na synka ma siew grudniu urodzić....

a o dziecku marze od zaręczyn ale nie współzyliśmy
Tak tylko pytałam, nie myśl, że miałam coś złego na myśli Po prostu bardzo przypominasz mi moją przyjaciółkę i ciekawa byłam czy jeszcze coś Was łączy, np. jedynactwo

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 14:16   #1585
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Mój też
Dzisiaj zaczynamy 8t

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------
Mój wygląda tak jak Twój Taki mały gremlinek
Stary 2012-10-16, 14:18   #1586
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
mój mąż mówi że to żelek
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 14:19   #1587
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Tak tylko pytałam, nie myśl, że miałam coś złego na myśli Po prostu bardzo przypominasz mi moją przyjaciółkę i ciekawa byłam czy jeszcze coś Was łączy, np. jedynactwo
spoczko nawet nie omyślałam, że miałaś coś złego na myśli
ogółem mam dwóch braci:P:P

musze jakoś opracowac ten suwaczek:P:P
lece smażyć reszte kalafiora

mąż wraca za 10 min
Stary 2012-10-16, 14:20   #1588
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
mój mąż mówi że to żelek
No coś w tym jest
Aż mi się żelek zachciało
Stary 2012-10-16, 14:26   #1589
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Cytat:
mój mąż mówi że to żelek
Chyba żelek to lepsze określenie

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-10-16, 14:37   #1590
Margosia__
Zakorzenienie

Podczytuję ale nie mam weny pisać

Poleżę sobie dziś wygodnie w krzakach
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości