|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dalmatynko ale czemu Ty płakuniasz?? wszystko sobie obejrzałam i masz bardzo piękne cycki
tak jak można się było martwić o nie gdy miały 3,5mc bo szybciutko poszły do przodu i przewieszenie się zrobiło tak teraz to już piekne dojrzałe piersi którym krzywda się nie stanie. wszystko super wygląda to czym się martwisz to mały zrościk, nie wiem czy masowałaś blizny żeby temu zapobiebiec. teraz chyba laserkiem można to porozbijać, Mya napewno Ci powie dokładnie![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Olivko dziękuję, moj własny, pozazdrościłam Horo
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Już zmieniłam na publiczny
![]() jooasi Twoje z avatara baardzo mi się podobają
Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-10-16 o 12:23 |
|
|
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
lauren,odczytalam Twoja wiadomośc, natomiast nie widzę w Twoim profilu zdjęć żadnych
Jooasi, cóż za odmiana avatarkowa pięknie.
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Joosi no sliczny jest
![]() chyba tez Wam pozazdroszcze i jakies swoje wstawie a co teraz moge juz zaszalec ![]() ja dzis robie sobie dzien lenia do godziny 14 ta pogoda mnie dobija..
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Joasi,dziękuję za pocieszenie.
Cała ta lewa pierś jakaś do duszy, marne czucie, zrost, sutek nie wstaje, czuje jak się przesuwa i czasem nadal pobolewa.
|
|
#4566 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
Jooasi wreszcie sie doczekałam
Awatarek superaśny
|
|
#4568 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dawaj Olivko dawaj
![]() Gwen teraz ja Twój czekam ![]() stwierdziłam że czas przestać oczami Wam tu świecić jak moge cyckami ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
na zdjęciu tych problemów nie widać, niestety te zaburzenia czucia są bardzo często przy cięciu otoczki, zresztą nie tylko bo i przy podpiersiowym się zdarzają. nerwy trach, mięśnie trach, wszystko pocięte i pozrywane więc trzeba sporo szczęścia żeby do pierwotnego czucia wrócić. też mam jeszcze z tym problemy a zaraz rok śmignie. a powiedz o co chodzi z tym przesuwaniem implantu? czujesz jak Ci jeździ po żebrach czy coś innego? ja bardzo długo czułam swoje jak piersiami ruszałam ale koło 7mc mi przeszło.tak sobie myślę jeszcze czy to zaburzone czucie nie jest w jakimś stopniu spowodowane tym zrostem, może jak byś się z tym uporała to i ono wróci za jakiś czas?
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-10-16 o 13:04 |
||
|
|
|
#4569 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, tak czuję jak się położe na boku,że się zsuwa. Nie jest to bolesne,ale takie uczucie jakby,no nie wiem zjeżdżał, na brzuchu to bym się raczej nie odważyła położyć. A czy te nerwy się jeszcze kiedyś odbudują czy już zawsze tak będzie?
|
|
#4570 |
|
Przyczajenie
|
Witam Koeżanki,
Bardzo proszę o poradę. Otóż jutro mam ostateczną konsultację przed zabiegiem z terminem na 30.10. I mam straszny problem. Im więcej czytam forum tym mam gorszy mętlik w głowie. Na początku chciałam implanty anatomiczne. Potem oglądając wątek jakiegoś doktora na beauty zobaczyłam u jednej z dziwczyn okrągłe mentory 350 cc moderate + i....się zakochałam - w cyckach i to jeszcze nie swoich . Będąc na konsultacji wspomniałam doktorkowi o okrąglasach dla mnie, a on stwierdził, że profil średni w rozmiarach 350 - 400 okrągłych implantów będzie ok. do mojej figury. Zdecydowałam o 375 cc mentor moderate +. I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że poczytałam sobie o allerganach - że są miększę niż mentory i zadzwoniłam do kliniki, żeby umówić się na kolejną konsulatcję (na jutro!!!!!), żeby zmienić wkładki na 375 allergan inspira. Niestety cały czas zastanawiam się też nad rozmiarem 400. W allerganach fajne jest to, że przy mniejszej pojemności mają większą projekcję. Czy któraś z kochanych koleżanek jest w stanie mo doradzić????? Aha dodam, że moja wyjściówka to - wzrost 170 cm, waga - 59kg, odwód pod - 74, w piersiach - 83. Zależy mi na łezkowatych nie piłeczkowatych piersiach. Mam już jedno dziecię, ale w przyszłości planuję jeszcze jedno.Pozdrawiam i piszcie!! |
|
|
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
kamcia ja bym nie brała m+ on często daje naleśnikowaty efekt, zwłaszcza kiedy jest mało własnej piersi, bardziej nadaje się do podłożenia bo sporą pierś dla zwiększenia efektu.
czy allergany czy mentory anatomiczne to sama sobie zdecydować musisz, mi kształt mentorów o wiele bardziej się podoba, są bardziej pełne, dają ładniejszy efekt w dekoldzie, projekcja to nie wszystko kiedy góra piersi się zapada ale to kwestia gustu. co do twardości nie wiem bo nie macałam allerganów
|
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam do albumu na 4 miesięczniaki
|
#4573 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Dzięki za odpowiedź. Czy moderate + wyglądają naleśnikowato??? Nie wiem, gdyż niewiele zdjęć widziałam. Może jedno czy dwa z beauty forum, na których właśnie u dziewczyn z większymi piersiami tak dość płasko te wkładki wyglądały. Chciałabym ten profil średni dlatego, że wypełni mi trochę klatkę (nie mam obwisłych piersi tylko takie małe przerwa pomiędzy sutkami 19 cm, średnica piersi 12,5), i będzie troszkę sterczało, jednak bez wiecznego push-upa. Wiem, że jest mnóstwo dziewczyn, u których okrąglaski w wysokim profilu wyglądają super fajnie (nie sztucznie), ale boję się, że u mnie będą za bardzo sterczeć. I weż tu człowieku bądź mądry Pozdrawiam, |
|
|
|
#4574 |
|
Przyczajenie
|
pozostałe Cycolinki !!! Ja tez juz od trzech lat jestem zdecydowana na powiększenie piersi, tylko albo z przyczyn zawodowych, albo ze zdrowotnych ciągle przesuwalo się to w czasie. Operacje planuję na początek grudnia - mam nadzieje ze nic mi tych planów już nie pokrzyżuje... Mam 26 lat i jestem podobnych gabarytów co Ty, czyli 162 cm, 46 kg. W ciągu 3 lat byłam już na 3 konsultacjach i za kazdym razem proponowano mi coraz wieksze implanty. Stanęło na okrągłych 395cc z wysokim profilem....bo stwierdziłam ze jak robic to robic porządny biuścik
swojego biustu nie mam praktycznie w ogóle, jakies 70 A z poduszkowcami. Jedyne co mnie zaskoczyło to fakt, ze lekarz zaproponował mi tylko znieczulenie dożylne, bez intubacji zamiazt narkozy. Dziewczyny, a moze wy słyszalyscie moze o czymś takim? Rok temu miałam usuwaną nerkę a na drugi dzien po operacji zatrzymanie akcji serca, do czego oczywiscie sie przyznałam na konsultacji, i chirurg wraz z anestezjologiem zdecydowali ze tak bedzie dla mnie bezpieczniej. Generalnie ufam temu lekarzowi, ale czy któraś z Was miała takie znieczulenie przy powiększaniu piersi?? Ja kiedyś miałam takie przy zabiegu ginekologicznym, to po wybudzeniu wstałam ładnie i "mocno wcięta" z asystą koleżanki pojechałam do domu... bo po takim znieczuleniu nie trzeba leżec. Ale przy piersiech takie cuda??? Pozdrowienia
|
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
kamcia ponieważ sama mam 169 i59kg to wiem że jesteś szczupła ale nie chuda
efekt piłek wychodzi przy okrągłych wkładkach o wysokim profilu tylko u bardzo szczupłych dziewczyn praktycznie bez tkanki pod skórą u innych czegoś takiego nie ma. teraz tak robią te wkładki że naprawde potrzeba wprawnego oka aby jeden profil od drugiego odróżnić![]() jak chcesz fajne anatomki to weź mentory cpg332 lub 333 one dają super efekt, dla mnie najlepszy ze wszystkich wkładek, prawie okrągłe anatomki. moim zdaniem do tego rozstawu nie powinnaś mieć szerszych wkładek niż 13cm zeby piersi pod pachy nie wychodziły. te mentory m+ co podajesz dadzą Ci pierś kulturysty, płaską i bardzo szeroką. jak tak bardzo boisz się piłek wzięłabym jednak anatomki ale węższe o wyzszej projekcji np cpg 332, 395cc, szer 12,5 projekcja 5,3
|
|
#4576 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Joasi, avatarek boskki Olivko, Klaudeczko, co Wam tam do główek przyszło z tym rozstawem? Wasze cycki chyba jakiś spisek obmyśliły, bo jedne i drugie śliczne, a Wy coś wymyślacie ![]() ![]() Dziewczyny, pytanie za 100 punktów: Czy lekarz jest w stanie przez stetoskop "usłyszeć" implanty? No wiecie, jakieś przelewanie, czy bulgotanie...?
|
#4577 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika implanty nie gadają
na początku mogą być takie efekty ale potem raczej nie. tylko ja myślę, że dobry lekarz z wprawnym okiem powinien to wiedzieć, choć większość pewnie nawet macając sie nie skapnie a Ty znowu masz problem i do lekarza się iść boisz żeby Cie nie zdemaskował?? przeprowadzaj sie do Wro, będzie z kim na kawe chodzić![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- wiesz co Dalmatynko to ja też mam takie uczucie przy leżeniu na boku w lewej piersi kiedy jest ona od spodu, prawa jakoś lepiej się trzyma. te nasze piersi nie są takie mocno napięte i obie mamy przewieszenia, implant ma chyba sporo miejsca do przemieszczania. i te piersi zachowują się tak jak naturalne przy leżeniu na boku nie sterczą do przodu a poddają się grawitacji a że są dociążone implantem pewnie stąd to uczucie. a czy czucie wróci tego nie wie nikt, można troche pomóc nerwą w znalezieniu drogi poprzez stymulacje piersi typu łaskotanie przykładanie zimnego i ciepłego, przyszczypywanie itp.
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-10-16 o 15:49 |
|
|
|
#4578 |
|
Przyczajenie
|
Jooasi,
Dzięki za odpowiedź, teraz dopiero mam mętlik w głowie. Na co ja mam się jutro zdecydować???? Myślałam, że mama koncepcję, a tu d...pa za przeproszeniem. Czy są tu jakieś dziewczyny ze średnim profilem, żeby mnie pocieszyć? Please piszcie. J a idę pod nóż już 30.10
|
|
|
|
#4579 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mamy nikogo ze średnim profilem okrąglasek
wszystkie jesteśmy hp była jedna marteczka ale u niej tylko skóra i kości stąd ten profil. przy normalnej wadze i budowie świetnie ukrywają się brzegi implantu i nie ma potrzeby kombinować, wszystkie chcą sterczące a nie płaskie piersi.natomiast z anatomków jest troche dziewczyn ze sr profilem ale on w mentorach jest dostatecznie wysoki. średnie anatomki mają wyższą projekcje niż wysokie okrąglasy o zbliżonej podstawie.
|
|
#4580 |
|
Zadomowienie
|
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
Joasi - bajera na maksa, byłam w albumie - to tylko pogłębia mój dół
Cycki masz za☠☠☠iste no nie wytrzymam zaraz ![]() ![]() Tak sobie myslę że ja mam chyba spiepszone te cycki - sama nie wiem. Dorzuce zaraz jakieś zdjęcia - i wyjściówke może (rychło w czas ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- zapraszam do albumu
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
joasi avatar cudowny!!! Patrząc na Ciebie i Klaudeczkę, nasz lekarz ma talent
mam nadzieję, że ja będę równie zadowolona jak Wy!Horo, na pewno uda Ci się wrócić do figury sprzed ciąży, chociaż na moje oko jesteś tak zaj.....a laska, że w życiu bym nie powiedziała, że 4 dzieci urodziłaś A malutka słodziutka!Matti gratuluję samodyscypliny, mi się z reguły nie chce balsamować, bo mi zimno po kąpieli, a na mysl o zimnym prysznicu już dostaję gęsiej skórki twardzielka jesteś
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Po operacji piłam syropki przeciwkaszlowe i do tej pory miałam spokój. Na kawę mówisz? Ok, to się przeprowadzę . A tak serio to jakoś na razie ucichły nasze plany przeprowadzkowe, chociaż nie wykluczamy tego w przyszłości bliższej lub dalszej. Ale jeśli już to na pewno Wro, to akurat postanowione . Może spotkamy się jako 60-latki i będziemy swoje jędrne cycki podziwiać Witaj Siwa
|
|
#4584 |
|
Raczkowanie
|
HORO dziekuje bardzo za milutkie slowa , sama wiesz ze z Ciebie rowniez jest laska i cycorki superowe
w szoku jestem ze nic sie nie zmienily po ciazy! Brzuszek zaraz spadnie, ja gdzies slyszalam ze jak sie karmi to kurczy sie szybciej, bo laktacja powoduje skurczanie rozciagnietej macicy. Nie wiadomo jak to sie sprawdza, ja rodzilam 17 lat temu wiec juz niewiele pamietam. Zauwazylam tylko ze u niektorych brzuch spada od razu u niektorych trwa to troche dluzej ale w koncu wraca.A Ty jestes szczuplutka wiec nie bedzie problemu JOASI I KLAUDECZKA bede miala 6 go kosultacje z Waszym doktorkiem! Dzieki Klaudeczko znalazlam nr w necie!Chce miec takie cycuszki jak Wy! Bo macie piekne! Zaczynam miec juz mega dola bo czeka mnie powtorka z rozrywki, caly ten bol... nie wiem jak tu dac rade
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
jestem juz po USG no i coz moge powiedziec, narazie chyba nic nie bede mowic..
kamcia ja mam średni profil, tylko ze anatomki. Moim zdaniem branie okraglych implantow m+ mija sie z celem, jezeli chcesz okragle to bierz okragle a nie m+, a jezeli chcesz naturalnie wygladajace piersi to bierz anatomki a nie okragle ktore maja wygladac jak naturalne. No nie wiem czy mnie ktos zrozumial tak jak Jooasi pisala byla z Nami martka ktora miala m+ ale ona byla bardzo szczupla wiec u niej wygladaly one fajnie te m+. Ale to jedyny taki przypadek ktory widzialam.---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- a i zapomnialam Wam napisac, rozstepy powracaja
|
#4586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z co do kremów to chyba najlepsze takie dla ciężarnych, chociaż powiem szczerze, że podczas ciąż sumiennie smarowałam, a rozstępy i tak były
|
|
#4587 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() : prosi:---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
ale większość z dr tutaj u nas ma talent...ale coś w tym jest,dziewczyny się smiały że każdy lekarz ma jakiś swój sposób operowania i cycki mu podobne wychodzą!!!więc może wyjdą Ci podobnie![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
i dziękujemy... a Ty już zdecydowana jesteś na 100%?????tzn nie że na doktorka tylko w ogóle na operację???czy to jeszcze myślisz???a tak w ogóle to za 2 razem mniej boli..ponoćJOAŚPOWIEDZ mi ale się nie śmiejcie ze mnie!!!jaki ja mam profil???? ![]() DALMATYNKO daaaawno Cię nie było....witaj...zaraz idę podejrzeć Cię w albumie
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-10-16 o 21:31 |
|||
|
|
|
#4588 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję moje kochane, za cudowne komentarze w albumie
nikt mi tak zycia nie słodzi Olivko, tu Ci odpiszę,przyznam szczerze,ze bardzo dbałam o nie po miesiącu i przez miesiąc,codziennie pół godziny masażu z zelem silikonowym i smarowanie, ale Ja taka ambitna jestem i systematyczna,ze teraz robie to jak mi sie przypomni, zasługuje na baty i mobilizuje sie do ponownego dbania o nie :/ Hej Siwa jak dla mnie rozmiar jest OK. naprawde nie zmieniała bym go, tylko dosyc mocno rozstawione są, taka uroda czy to mozna jeszcze zmienic?? oczywiscie nic im to nie ujmuje,mi i tak się podobają
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napisalam w klubie o co chodzi...
|
#4590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek kochanie oczywiscie że masz m+
ale to anatomki więc zupełnie inna sprawa i tak masz wyższą projekcje niż ja ze swoim hp![]() Olivka no co TY, pisz tu szybko, bo się martwić będziemy... Princeska no miło to słyszeć ciekawa jestem co dr powie i zrobi bo Twoje piersi są dobre tylko niewielkie wiec może Ci odradzać operacje jak go znam, co innego by było gdyby cycki były popsute. musisz być pewna czego chcesz co do efektu bo inaczej bedzie przekonywał że nie ma potrzeby się ciąć![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
wiec pisze co myśle, wg mnie i Twojego stanu wyjściowego piersi mogłyby być znacznie bliżej, ta odległość pomiędzy nimi wynika z zastosowanej metody implantacji przez dół pachowy, bardzo często tak to właśnie wygląda. pamiętasz jak prosiłam żebyś sie skonsultowała przed op z jeszcze innym lekarzem niz Twój bo tego sie właśnie bałam, wtedy troche się obraziłaś na mnie. była jeszcze akcja z vivą niefajna. przykro mi teraz, że nie jesteś zadowolona z piersi i myślisz o poprawkach bo może mogłam bardziej Cię namawiać na zmiane dr. Twoje piersi nie są "spieprzone" to jest normalny efekt przy tej metodzie. myślę też, że nie zastanawiałabyś się na większymi gdyby te były we właściwym położeniu, gdyby sterczały do przodu a nie na boki to kawał cyca by był.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

tak jak można się było martwić o nie gdy miały 3,5mc bo szybciutko poszły do przodu i przewieszenie się zrobiło tak teraz to już piekne dojrzałe piersi którym krzywda się nie stanie. wszystko super wygląda

Jooasi, cóż za odmiana
pięknie.

. Będąc na konsultacji wspomniałam doktorkowi o okrąglasach dla mnie, a on stwierdził, że profil średni w rozmiarach 350 - 400 okrągłych implantów będzie ok. do mojej figury. Zdecydowałam o 375 cc mentor moderate +. I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że poczytałam sobie o allerganach - że są miększę niż mentory i zadzwoniłam do kliniki, żeby umówić się na kolejną konsulatcję (na jutro!!!!!), żeby zmienić wkładki na 375 allergan inspira. Niestety cały czas zastanawiam się też nad rozmiarem 400. W allerganach fajne jest to, że przy mniejszej pojemności mają większą projekcję. Czy któraś z kochanych koleżanek jest w stanie mo doradzić????? Aha dodam, że moja wyjściówka to - wzrost 170 cm, waga - 59kg, odwód pod - 74, w piersiach - 83. Zależy mi na łezkowatych nie piłeczkowatych piersiach. Mam już jedno dziecię, ale w przyszłości planuję jeszcze jedno.

Na co ja mam się jutro zdecydować???? Myślałam, że mama koncepcję, a tu d...pa za przeproszeniem. Czy są tu jakieś dziewczyny ze średnim profilem, żeby mnie pocieszyć? Please piszcie. J