|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Dziewczyny podajcie mi link do fb livdragon! Też chcę małego zobaczyć
|
|
|
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam dziś mojej księżniczce w nagrodę, że tak grzecznie zniosła stres na obronie 2 książki
jedna to księga bajek, druga książka małego geniusza Ustaliłam z mężem, że ja będę czytać jej pierwszą, a on drugą ach już się nie mogę doczekać!
|
|
|
|
#1503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez kupiłam Bepanthen maśc. Też go nam polecali na sr. Sudocrem mówili, że stosuje się na bardzo czerwona skórę
|
|
#1504 | ||||
|
Zadomowienie
|
Livdragon serdecznie gratuluje ślicznego synka!!
super, zazdroszcze,ze malutka poogladasz Cytat:
gratulacje Cytat:
Cytat:
gratulacje Cytat:
DeKajka gratulacje kolejnego tygodnia ![]() Musso spełnienia marzeń dla Twojej księżniczki AnnaEf ![]() ![]() klask i: witamy w gronie mgr (a z czego robilas,bo mi jakos umknelo?)Lonia śliczny brzuszek ![]() hej dziewczynki, tyle zdolalam nadrobic, choc zagladalam do Was po troszku caly dzien. Jak kogos pominelam,to przepraszam. Dzis sprzatnelam pokoj, terrarium legwana, ugotowalam obiad i zaliczylam fryzjera z tz-tem,a jeszcze czekaja mnie zakupy w tesco,ale to kolezanka po mnie przyjedzie wieczorkiem i mi pomoze i farbowanie włosow Nocke mialam do dupy,bo wilgoc i deszcz,wiec nogi mi bardzo dokuczaly, ale jakos slub mnie nakreca,bo energie mam i nawet nie czuje sennosci zostało 3,5 dnia
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-10-16 o 16:27 |
||||
|
|
|
#1505 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to jest malutka magisterka ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o my na zajęciach mieliśmy właśnie o książeczkach by od małego czytać już niemowlakowi od pierwszych dni.. a co do za książeczka małego geniusza?
|
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki!
Śliczny, aż sie łezka w oku kręci.... Też bym tak chciała
|
#1509 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
AnnaEf - wielkie gratulacje!!! Ocena celująca-jestem pod wrażeniem! |
||
|
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Na początek ogromne gratulacje dla LIV- malutki jest śliczny Gratuluje rozpoczetych tygodni i trzymam za dzisiejsze wizyty![]() ja po całym zeszłym tygodniu nie moge dojsc do siebie i ledwo żyję. W piątek mam wizytę i mam nadzieję, że w końcu zobacze moje malenstwo bo to już będzie 33tc i czas najwyższy na USG 3 trym. Zastanawiam się czy na All jest sprzedawca u ktorego kupię pokrowiec na przewijak, majtki poporodowe i wklady poporodowe Aaa gratulacji dla Ani za obronę wiedzialam ze dasz radę kochanaJutro jadę do Piły do mojej endo zrobic badania tarczycy i po zaswiadczenie i musze w końcu zalatwic wymianę dowodu osobistego. Ile czeka sie na nowy?? I gdzie jeszcze musze zgłosic zmianę nazwiska?? |
|
|
|
#1511 |
|
Zadomowienie
|
Już niedługo każda z nas będzie miała swojego malucha przy sobie
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Dobra jadę do Rossmanna sie obkupić i o Biedrę zahaczymy
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.sklepbobas.pl/thumbs/prod...photo_2286.jpg lub u tego http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4479760 |
||
|
|
|
#1514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
hey kochane
witam się z wami z katarzyskiem .. cos mnie bierze i łezki lecą z oczu ![]() Livdragon gratuluję synusia Anna gratuluje obrony Wybaczcie ale zdycham i chyba nie nadrobie ;(
|
#1517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja powiedzieli, ze miesiac sie czeka ale bardzo mozliwe ze juz nawet po 2 tyg bedzie wiec mysle ze 2 tyg i bedzie gotowy. No jezeli pracujesz to musisz dac ksero dowodu nowego i ksero aktu malzenstwa, w urzedzie skarbowym cos trzeba tez wypelnic ( jeszcze nie wiem dokladnie bo nie bylam :/) jezeli posiadasz karte chipową to też trzeba wymienić, prawko, paszport, karta do bankomatu, operator sieci kom. jezeli masz abonament... i chyba to juz wszystko
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
czyli sezon rozpakowywania można uznać za otwarty
![]() ![]()
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaaa, rozumiem, dzięki. Mam nadzieję, że to nie obowiązkowe, moja przynajmniej nic nie chciała
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Lonia wyglądasz cusownie
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam synka Livdragon na fb Ale jej zazdroszczę ![]() A dziś mój tatuś pojechał do Warszawki na mecz Polska- Anglia. Będziemy z TŻ koniecznie oglądac w tv, może go pokażą ![]() Teraz poczytam co tam u Was, a troszke tego jest
|
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na szybko.... jestem po wizycie.
![]() Halwaya - jeszcze będę rodzić w terminie tzn. po Tobie ![]() Dziecko podobno absolutnie nie szykuje się do wyjścia, szyjka nadal baaaardzo długa i twarda. Nie wiem kto był bardziej przerażony wagą dziecka - ja czy lekarz. Lekarz pytał się ile ważyłam przy porodzie (3500 g, a mąż 3200 g). Generalnie następna wizyta za 2 tygodnie i decydujemy wtedy czy sn czy cc w zależności co ten Mały przez te dwa tygodnie zwojuje w brzuszku. A waży dziś ..... 3720 g ![]() Dobra lecę sprzątać - on może naprawdę słucha się tej umowy z firanką Nadrobię Was później
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dużyyy
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ
LIVDRAGON Gratuluje Aniu gratuluje obrony Niteczko Lonia pieknie wygladasz!! Wszytsko przeczytalam ale wybaczcie nie pamietam 99% bo czytalam na raty.jestem zdechla dzis:/ciagle chce mi sie spac mam dola bo okazalo sie ze moja bratowa z bratem za 1,5 tyg wyjezdzaja i zostaje w domu kompletnie sama co ja zrobie jak sie zacznie?? kolezanka mi zaproponowala ze ze mna zamiekszka na ten czas ale nie ma prawka wiec mnie nawet nie zawiezie.ale druga sie zaoferowala ze mam dzwonic i ona ze mna pojedzie.smutno mi ze musze sie przejmowac takiemi rzeczam ze nie mam tego komfortu ze tz bedzie przy mnie i nie musze sie tym denerwowac![]() ciagle mam skurcze-oszalec mozna,z Laura bylam u lekarza ma angine i antybiotyk.lek mnie wkurzyl bo tak mi napisal ze nie wiedzialam jaka dawke jej dac. mam nadzieje ze dobrze rozszyfrowalam.dodatkowo dostala antybiotyk na 2 tyg a na butelce napisane ze trzymac w lodowce nie dluzej niz 7 dni no i co ja mam o tym myslec??---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- A i zapomnialabym- za wizyty dzisiejsze bo jeszcze chyba ktos ma(Gabi o ile sie nie mysle) i za nowotygodniowki Zmierzylam sie wczoraj w brzuszku i co?? 95cm
|
|
|
|
#1528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I życzę szybkiego powrotu do formy Cytat:
Gratulacje!!!!Cytat:
Ja do brodawek kupiłam Lanomaść z Ziajki |
|||
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
a i jeszcze jedno-bardzo sie wzruszylam jak zobaczylam Kubusia
nie wyobrazam sobie co ja bede przezywac jak zaczna rodzic stale forumowiczki-niesamowicie sie z Wami zwiazalam i podejrzewam ze emocje beda niebywale!!Dorcia a jak tam Twoje cukry?? ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Lonia jakas Ty wogole jestes piekna |
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym podawała jej przez tydzień ten lek i póxniej poszłabym znów do lekarza niech nową recepte wypisze i ogólnie bym ją pokazała czy coś się polepsza... co do tego, że będziesz sama.. hmmm ja też tak mam... mąż pracuje na 4 zmiany i najbardziej się boję że zacznie się gdy go nie będzie... a jak nie jest w pracy to gdzieś na fuszce.. a żadnej pomocy takiej na juz nie mam od kogo oczekiwać eh... i najlepsze jest to że z kim ja dziecko zostawię ale będziemy rodzić jak nasi mężczyźni będą przy nas.. nie ma sie co wkręcać ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- kurcze zapomniałam o tej maści na brodawki... ale szczerze chyba od początku będę karmić z tymi osłonkami...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

jedna to księga bajek, druga książka małego geniusza
ach już się nie mogę doczekać!

28.08 2010 Nasz Dzień
Mam wrażenie, że co chwilę Wam piszę o nowym tygodniu 
czyli pełne 38 tygodni za mną
klask i: witamy w gronie mgr (a z czego robilas,bo mi jakos umknelo?)

za dzisiejsze wizyty

teraz oblewam z mężem sukces Piccolo 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

no i co ja mam o tym myslec??
będziemy rodzić jak nasi mężczyźni będą przy nas.. nie ma sie co wkręcać