|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
po zmianie daty porodu (czyli według lekarza u którego byłam prywatnie) to jestem w 30 juz od kilku dni a według daty od mojego gin to wczoraj zaczełam 30 tydzień
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#1202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
23 marca
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
a moje dzisiejsze śniadanie to bułka grahamka i szklanka kefiru
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
No to czekamy na wieść od Liv
Ja mam na dzisiaj na 19 usg III trymestru ![]() Pisałam o tej akcji z windykatorem z kosmosu no i wczoraj o 21 dzwoni rozkoszna pani ze w sprawie finansowej podała firmę (jest taka i po wpisaniu w net to co ludzie opisują to włos sie jezy na głowie) więc pytam sie o co chodzi a ona nie powiem pani dopóki pani nie zweryfikuje danych i pierwsze pytanie proszę podać swoją datę urodzenia, powiedziałam jej ze chyba oszalala ze odpowiem na jakiekolwiek pytanie, podam jakiekolwiek dane skoro nie wiem po co wydzwania, zwłaszcza ze nic nikomu nie jestem winna. Masakra jakaś. W ogóle fatalnie spałam, zreszta ostatnio jak zwykle śniło mi sie ze utopił mi sie samochód w jakiejś rzece...hmm
|
|
#1209 | |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście czekamy na relację i zdjęcia;-)Cytat:
Tak w ogóle witam się po ciężkiej nocy, dopadły mnie straszne myśli typu nie dam rady, nie jestem gotowa na dziecko, za wcześnie |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Rozpoczynamy 36 tydzień Mam wrażenie, że co chwilę Wam piszę o nowym tygodniu ![]() Kciuki za livdragon oczywiście ![]() Cytat:
za tatę za usg
|
|
#1211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na pewno wszystko będzie OK
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
hejo ;*
JESTEM W DOMU za tydzień do lekarza na kontrole. Od wczoraj przyszły 2 nowe dziewczyny do mnie na sale. 1 bardzo fajna, tydzień po terminie i na wywoływanie już chodzi. Dzisiaj byłam na porodówce na KTG i dziewczyna zaczęła rodzić ... 10min !! i było już dzidzi i jak słyszałam jak ją to boli,to się już mega wystraszyłam !!! umm jakie życie bez wenflonu jest miłe Z Mysią wszystko w porządku , bardzo szalone dziecko mam się dowiedziałam ;D mAM kupić aspargin i go brać, a tak to nie wiedzą z czego to... niby z nerwów i przeciążenia. w szpitalu termin wymyślili niby na 3 listopada,ale już wiem,że....chce zacząć rodzić w domu,nie tak jak te biedne się męczą, po 2 tygodnie nie które leżały.. aaa... w ogole zapomnieli dzisiaj przez ten poród o mnie na tym KTG, ja sobie zasnęłam i tak oto miałam 1,5 godziny KTG , hahaha. Aa i musze powiedziec ze bardzo miłe i fajne położne i pielęgniarki i ogólnie bardzo fajnie na tej porodówce i w ogóle.
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-10-16 o 09:20 |
|
|
|
#1213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę, a z tym windykatorem, porażka jakaś. Dobrze, że zachowałaś przytomność umysłu i nic nie podałaś. Ja to czasami naiwna jestem i mogłabym podać Cytat:
Cytat:
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
Jacieeee ale mam ochotę na frytki, smażone w głębokim tłuszczu, masakra, chyba zaraz nie wytrzymam, pokroję ziemniaczki i zrobię
Gabi2 kciuki za usg ![]() ktoś ma kontakt do livdragon w ogóle? ![]() happy_eve gratki za nowy tydzień a mnie przeciwnie, dłuży się czas i wlecze teraz ![]() Weroniczka kciuki kochana za tatę będzie dobrze musi byćausente no to witaj w domu
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-10-16 o 09:22 |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Morning dzieczynki
![]() Witam się z kawką i mufinką z jagodami Tak.. cudownie się odżywiam.. hehhe - właściwe śniadanie zjem jak tż wstanie - my znów separacja na czas spania - tym razem ja poszłam spać do salonu - ale nawet spoko mi się spało ![]() Ciekawe jak tam livdragon - mam nadzieję, że wszystko poszło ok - jak do którejś się odezwie to pozdrówcie i pogratulujcie ode mnie Miłego dnia wszystkim i gratuluje nowych tygodni
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() :kciuk i:a ta akcja z windykatorem to jakas masakra a ja teraz tylko odbieram paczki zamowione z zeslzgeo tygodnia ![]() wczoraj przyszlo nosidelko marsupi dzis juz przescieradla, czekam na naklejki, przescieradlo nieprzemakalne, dostawke do wozka buggypod ![]() a i przywiozl wczoraj facet lóżko dla Tomka jest sliczne ale druga czesc pietrowa na razie wywieziemy do mojej mamy i jeszcze szuflady musi dowiezc facet i schodki do lóza ale sie postaral, naprawde tylko lakierem jeszcze to wszytsko troszke smierdzi ale weszlismy na nie we trojke i nawet nic nie zaskrzypialo Livdragon pewnie tuli maluszka nie moge sie doczekac jakichs wiescie zdjec a i mam dzis warsztaty bezpieczenstwa dla przyszlych rodzicow ![]() moze cos wygram |
||
|
|
|
#1217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
się rozmarzyłam, ale jak będę w mieście to wstąpię i zjem! tylko kiedy to będzie... ech nigdzie mi się nie chce ruszać z domu, siedzę na d.... i oglądam "Dumę i uprzedzenie" z Colinem Firthem uwielbiam tą wersjęaaa no i już jutro zobaczę mojego Tż!!! ![]() ![]() dziś wieczorem ma wyjechać więc jutro rano już będzie w domciu
Nasz ślub 1.08.2009 Nasz skarb 2.11.2012 Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-10-16 o 09:29 |
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witaj |
|
|
|
|
#1219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za opieprzenie ich przez tel i co to w ogóle pora na dzwonienie ![]() a co do snów to czasami przekładają się na stres w życiu, więc po tym wieczornym telefonie Ci się włączyło.. Trzymaj się dzielnie ![]() A to zdjęcie hipki w bikini mnie powaliło wczoraj ![]() Cytat:
Moja koleżanka urodziła swoje 3 dziecko w 11 minut właśnie.. drugie w samochodzie w drodze do szpitala.. tylko 2 parte i dziecko już było - nie wiem czy ją bardzo bolało, bo ona w życiu na nic nie narzekała.. Cytat:
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1221 | |
|
Raczkowanie
|
Hej hej, witam sie i trzymam mocno kciuki za livdragin i Jej dzidziusia
![]() Cytat:
Ja z kolei ciast, ciastek i lodów "bez przeszkód"nie lubię, bo są dla mnie strasznie nudne
proście, a będzie wam dane Edytowane przez meiadeleite Czas edycji: 2012-10-16 o 09:37 |
|
|
|
|
#1222 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi też się nigdzie nie chce już ruszać, kurcze nawet do sklepu - chyba tak się już ma na końcówce, nie wiem ![]() super, że wraca TŻ Cytat:
ale dziękuję
|
||
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
ausente, fajnie, że jesteś w domku
aaaa, właśnie o hipce mi się przypomniało. Peperonik, uwoelbiam Twoje poczucie humoru ![]() lecę do banku i do sklepu, bo u mnie jak to aerien napisała - zardzewiały chleb
|
#1224 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ale dziś piękny dzionek - pierwsze październikowe Maleństwo już jest pewno na świecie - Livdragon Agasobo, Czarnamadonna1982, Sola1, Happy_eve, Madzius90, Agrafka85, Peperonik - Wam też dziękuję za wczorajsze gratulacje Agaczilla21 - gratuluję dyplomu ![]() Cytat:
![]() A co do rajstopek - ja też nie wiedziałam. Jak przeglądałam torby ubranek od kuzynki to rajstopki od razu odrzucałam - stwierdziłam że byli "szaleni" Bo mi się zawsze kojarzy jak babcie i ciocie poprawiały rajstopki moim braciom i tak ciągnęły do góry a oni biedni nóżkami w powietrzu wymachiwali....Cytat:
Cytat:
).A ostatnio mnie rozłożył na łopatki jak powiedział ze smutkiem w oczach - "a jak Mały wyjdzie to już nie będziesz miała takiego brzuszka, szkoda". Myślałam że padnę Cytat:
za spakowanie torbyGabi - za usg, popodglądasz Małą I ogromne za potraktowanie Pani która dane chciała. Spryciara.... ![]() Cytat:
rozpoczęcia 36 tygodniaUwaga: a ja to tu nieśmiało i cichutko (zgodnie z tym co napisała Halwaya) - ale tak cichutko cichuteńko - rozpoczynam nabijanie 39 tygodnia czyli pełne 38 tygodni za mną ![]() |
|||||
|
|
|
#1225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
aerien - nie to nie :P
Cytat:
(za Tobą w sumie ) jeszcze 2 tygodnie, jeszcze 2 tygodnie
|
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chcialam powiedziec....ze według USG ...38 tydzień zaczełam
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:jej to kiedy rodzisz ?
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo jak zaczną nam sie pojawiać dzieciaczki, słodkie zdjęcia, Wasze opisy przeżycia emocje to bedzie sie działo
Jej jak ten czas leci, niby taaaak wolno a jak szybko.
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale sie powaznie zrobilo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

śniło mi sie ze utopił mi sie samochód w jakiejś rzece...hmm

Oczywiście czekamy na relację i zdjęcia;-)
ale i.tak teraz o 22 czuje sie jak suchar jakby byl srodek nocy
Mam wrażenie, że co chwilę Wam piszę o nowym tygodniu 

będzie dobrze musi być