Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-17, 12:29   #1981
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
U mnie przerywany przez rok się sprawdzał a pozniej raz nam się zachciało do końca i proszę jeden raz i ciąża
U nas długo brałam tabletki, później odstawiłam ale uważaliśmy, rzadko używaliśmy zabezpieczenia a jak zdecydowaliśmy się na dziecko to trwało to 3 miesiące zanim zaszłam.

A pro po bycia sexi itp. tematów

Według mnie ten gościu przegina
http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8
Nawet jak na geja
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:29   #1982
marti86
Zakorzenienie

Halawaya nie miej wyrzutow-te uczucia z czasem przyjda!nie zawsze tak jest z dwieka kreskami pojawia sie wielka milosc.czasami jest tez tak ze wciazy pelna euforia a rodzi sie maly diabelek i wtedy wielkie rozczarowanie.tak wiec glowka do gory wszystko w swoim czasie.

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ale kochana ja doskonale wiem jak to jest.... my też tylko możemy liczyć na siebie, mówiłam ostatnio tżtowi, jak fajnie niektóre dziewczyny z forum się mają bo rodzice kupią im to czy tamto... czy też przyniosą tak niespodziewanie jakąś pierdółkę dla małego czy małej.. u nas czegos takiego nie ma... od pierwszej pieluszki po ostatni kaftanik musimy wyłożyć pieniądze MY i wiem, że nie dostaniemy nawet na głupie łóżeczko czy wózek od teściówki czy od moich rodziców trudno... trzeba zacisnąć zęby i jakoś to wiązać....
u nas to samo.moja tesiowa ostatnio przyjechala, stalo te krzeselko chicco zmontowane to polozyla na nim swoja kurte i nic.nie wspomne o wozku i innych rzeczy...jak powietrze...a to pierwszy i ostatni wnuk(biologiczny bo Laura to przyszywana wnuczka)

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość

I dziękuje Wam dziewczyny . Wiem że najważniejsze że wszystko jest dobrze.
Ale została mi mina mojego lekarza w pamięci. On raczej nie był zadowolony i zastanawiał się skąd takie duże dziecko. Zaczęłam się gdzieś tam głęboko w główce zastanawiać czy aby na pewno wszystko jest ok, czy to nie oznacza że coś ze zdrówkiem Małego jest nie tak... i się nakręcam.
- ja ważyłam przy porodzie 3500 (i jeszcze byłam nieźle przenoszona), mąż 3200
- jestem nie za wysoka 164 cm (wogóle u mnie w rodzinie to większość raczej typ "niskie niewywrotne" )
- mąż ma z 180 cm, ale wagowo ok jak na ten wzrost
- przed ciążą ważyłam 55 kg, teraz 67,5 kg ale większość poszła w brzuch (trochę w nogi); wszyscy którzy mnie znają dziwią się że widać po brzuchu, że ja się nie zmieniłam (taka piłka przedemną ); zresztą niektóre widziały
- nie mam i nie miałam problemów cukrzycowych (bo o to też gin pytał)
- i nic takiego nie jadłam
Zastanawiam się czy cos zrobiłam źle, czy poprostu mój synek ma taki urok.
Chociaż jest jeden plus - wczoraj lekarz wyjaśnił mi i pokazywał jak ważą dziecko w usg - po wielkości brzuszka (robią taką elipsę i program wylicza).

PS. Ale właśnie uświadomiłam sobie że mój dziadek miał 200 cm wzrostu (może to to; może poprostu jest długi)... Ciekawe ile miał jak sie urodził ale to było przed II wojną światową więc sie nie dowiem...

Mykam miłego dnia Kochane

I kciuki za dzisiejsze wizyty
nie wkrecaj sobi!!! po prostu bedzie duzy i tyle-sa takie dzieci!!

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość

Godzina 11, ja w wyrze w piżamie, tłuste włosy, obstawiona brudnymi talerzami, wkoło chusteczki, piloty i resztki jedzenia Sam sex
skad ja to znam

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

W wynajmowanym mieszkaniu nad nami mieszkali kibice ..... znaliśmy wynik każdego meczy bez włączania tv.
Kiedyś zrobili imprezkę z muzyką, która trwała do 3 nad ranem i kiedy poszli spać ich sąsiadka włączyła na full o 5 rano Radio Maryja .... wszyscy mieliśmy niezły ubaw. Potem już w takich sytuacjach dzwoniliśmy na policję, interwencja była w ciągu max 5 minut.
Teraz mamy mieszkanko w bloku powojennym z cegły, gdzie są drube mury i niewiele słychać. Poza tym średnia wieku wśród sąsiadów to 80 lat.

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja to już nie chcę pisać, ale to chyba ja wygrałabym wybory ubraniowe na antysex w nocy
Górę mam od swojej piżamki, a dół pożyczony od piżamy tż Dół jest naciągnięty na brzuch jak u dziadka Felka, ale za to nic mnie nie uciska w brzuch

Cytat:
Wiem o co chodzi Ja w swoich sexi legginsach ciążowych wyglądam tak:
Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Jakby ktoś pytał o mój aktualny image.

Tylko wąsik mam mniejszy, za to nogi nieogolone
nie moge z Was

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ja tylko proszę o orgazm... nie jestem wymagająca .. .
ja tez!! i mam nadzieje maly jest wyrozumialy i poczeka na tate co go do snu ukolysze jeszcze w brzuszki

Trzymam za wizyty i gratuluje wszytskim noworopoczetych tygodni!!
jestem dzis nie do zycia!ide chyba spac:/

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:29   #1983
ImmortalWoman
Zakorzenienie

dobra zmykam kochane bo nic nie zrobione a tu 12,30
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:29   #1984
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie najlepsze było to,że to ja byłam pijana a tż trzezwy ale idealnie tez wpasowalismy sie w owulacje
no wlasnie tylko ja pilam likierek
TŻ nie i to ja go zbalamucilam
do tej pory czasem mi wypomina ze ja pewnie wiedzialam co robie i chcialam miec szybciej corke niz planowalismy

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:30   #1985
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

Ten wątek obecnie przeglądają: 38 (34 użytkowników i 4 gości)

20.11.2010- Nadia-nasza ukochana córeczka

Natanielek 13.09.2012- 1360g, 40cm- mój malusieńki synek
kamilkak90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:31   #1986
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pokrzywka19 Pokaż wiadomość
u nas długo brałam tabletki, później odstawiłam ale uważaliśmy, rzadko używaliśmy zabezpieczenia a jak zdecydowaliśmy się na dziecko to trwało to 3 miesiące zanim zaszłam.

A pro po bycia sexi itp. Tematów

według mnie ten gościu przegina
http://www.youtube.com/watch?v=p9sqzltsfp8
nawet jak na geja
omg!
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:33   #1987
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
do tej pory czasem mi wypomina ze ja pewnie wiedzialam co robie i chcialam miec szybciej corke niz planowalismy
ja w sumie wtedy już w przedpokoju rzuciłam się na tżta, ale inicjatywa dzieciaczkowa wyszla od niego i nie powiem w niemalym szoku bylam i teraz ja się śmieje, ze to on zlapal mnie na dziecko

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:34   #1988
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
zaczelo sie rozpakowywanie to teraz bedziemy sledzone

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-10-17, 12:34   #1989
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

Cytat:
ja swojemu mówie że chyba specjalnie to zrobił chociaż wiem że nie, bo on się cieszył jak test pozytywny wyszedł, a ja wyłam jak głupia potem jak z krwawieniem do szpitala trafiłam to miałam mega wyrzuty sumienia że to przezemnie bo się nie cieszyłam

Stary 2012-10-17, 12:35   #1990
Dojotka1987
Zakorzenienie

Smile Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Ostatnio bylo 46 osob)
Stary 2012-10-17, 12:36   #1991
marti86
Zakorzenienie

wariatki Wy jestescie na[rawde

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:36   #1992
agasobo
Zadomowienie

Cytat:

aaa i prsze kciuki dzis po poludniu mam to usg 3 trymestru
a jutro zwykla wizyte na NFZ

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:37   #1993
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
to jeszcze nic, wczoraj w pewnym momencie 50 osób przeglądało nasz wątek

marti86 kurcze aż przykro to czytać, o Twojej teściowej mam nadzieję, że po urodzeniu Mikołaja zmieni podejście

Idę pranie wieszać
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:38   #1994
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
ale jaka ja głupia po tej ciąży się zrobiłam tż ręcznie doszedł i niechcący dotknął mojego tyłka i ja już ciąże sobie wkręciłam, brzuch mnie aż rozbolał. normalnie niepokalane poczęcie by było, jakieś krzywe filmy mam po tej ciąży.
Ja również będę schizowac Tak więc rozumiem Cię doskonale

My przez prawie 5 lat stosowaliśmy stosunek przerwany.. Raz zdarzyło mi się poronienie mechaniczne.. No a teraz było wszytsko zaplanowane. Chcieliśmy maluszka tak wiec pozwalaliśmy sobie

Zastanawiam sie nad wkładką.. wiecie coś na ten temat ?

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:38   #1995
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
u nas to samo.moja tesiowa ostatnio przyjechala, stalo te krzeselko chicco zmontowane to polozyla na nim swoja kurte i nic.nie wspomne o wozku i innych rzeczy...jak powietrze...a to pierwszy i ostatni wnuk(biologiczny bo Laura to przyszywana wnuczka)

U nas to samo...pełna olewka wszystkiego, co z dzieckiem związane, a to pierwszy wnuczek. Wręcz do tego stopnia, że teściowie chcieli dać kasę TŻtowi za obronę dyplomu, ale nie wziął, bo powiedział, że my wydamy, a oni lepiej niech coś za to kupią dla Nikodemka. Padła odpowiedź: dobrze, to w sierpniu, jak będzie urlop coś wybiorę. Urlop przeleciał, cały sierpień teściowa unikała zakupów z nami jak ognia, mimo, że nie mają auta i zawsze ją wozimy po marketach, a po dziś dzień nie zobaczyliśmy nawet głupich bodziaków od "babci i dziadka". Może i dobrze, nic nie chcę od nich
Stary 2012-10-17, 12:39   #1996
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
ja swojemu mówie że chyba specjalnie to zrobił chociaż wiem że nie, bo on się cieszył jak test pozytywny wyszedł, a ja wyłam jak głupia potem jak z krwawieniem do szpitala trafiłam to miałam mega wyrzuty sumienia że to przezemnie bo się nie cieszyłam

Moj od poczatku tez sie bardzo cieczył, ja srednio w sumie... jak zrobilam test to wylam mu do sluchawki pozniej juz mi przeszlo i tez sie cieszylam, ale tez jak w 10 tc trafilam z plamieniem do szpitala to normalnie masakra... tez mialam jakies wyrzuty sumienia a jak sie balam strasznie.... o matko.... nie zycze tego nikomu :/ niby już się cieszylam i zaakceptowałam to, ale mialam takie wyrzuty, ze w ogole kiedykolwiek sie przez chwile nie cieszylam itp mam ndzieje, ze zrozumiecie o co chodzi

Stary 2012-10-17, 12:41   #1997
kamilkak90
Rozeznanie

GG do kamilkak90

jeszcze nic nie zrobiłam, a Nadia z kredą biega po mieszkaniu i krzyczy pisiu pisiu, pół mieszkania jest białe, a wyrodna matka cieszy się że może posiedzieć na wizażu a dziecko nic odemnie nie chce!

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Ja również będę schizowac Tak więc rozumiem Cię doskonale

My przez prawie 5 lat stosowaliśmy stosunek przerwany.. Raz zdarzyło mi się poronienie mechaniczne.. No a teraz było wszytsko zaplanowane. Chcieliśmy maluszka tak wiec pozwalaliśmy sobie

Zastanawiam sie nad wkładką.. wiecie coś na ten temat ?
Ja też nad tym myśle, ale podobno to dobre jak już się nie chce dzieci bo później można w ciąży mieć problemy, ale ja już nie planuje ciąży także mi to lotto, tylko troche bym się bała zakładania

Stary 2012-10-17, 12:42   #1998
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
zaczelo sie rozpakowywanie to teraz bedziemy sledzone
nooooo tak jak my śledziłyśmy wrześniówki

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:42   #1999
Lonia89
Raczkowanie

Mnie rodzice kupili wózek a tesciowie łozeczko , ale ogolnie tesciowa to w ogóle nie bardzoangazuje sie w przygotowania, np. moja mama to lata z siostra po sklepach naprzynosi mi pełno tego nakupuje dla niuni co tylko spotka, a ta to jezdzi do miasta czesto ale jeszcze nic od niej nie dostałam dla malutkiej , o przepraszam dostałąm śpiochy i kaftanik i body bo kupiła jakos w czerwcu dla takiej kuzynki co sie urodziła bo mieli wpasc do nas jak byli w PL bo sa z Anglii ale nie wpadli i to zostało wiec mi podarowała w prezencie, a przeciez mój maz ma siostre siedzi cały czas w ck łazi po sklepach i oglada te rzeczy ale zeby cos podarowac to nie, raz tylko do niej zadzwoniłam ze w lidlu sa dresiki i jak bedzie zeby mi kupiła no to to kupiła i podarowała mi jako prezent. W sumie matka tomatka zawsze córka jest wciazy to inaczej niz synowa, wiec pewnie dlatego zaangazowanie tesciowej jest zupełnie inne niz mojej mamusi.

Co do pieluch z Pampers to one wcale nie sa takie drogie, na promocji mozna je naprawde kupci po takiej cenie jak Dade czy inne tansze, ja kupiłam w Tesco 78 sztuk 39.90 wyszły pieluszka po 51gr to tyle co dady albo i taniej, takze warto wyhaczac promocje, a no i kupilam 1 wiekszych narazie nie, chyba niepotrzebne bo te sa od 2 do 5 kg.

Pisała tu któras ze spuchły jej palce, ja dzis rano spojrzłama na moje kostki spuchły mi brzydko;/ ale nie jest jeszcze tragicznie oby tylko bardziej nie puchly to bedzie dobrze, a paluchy to juz mam ze 2 tyg spuchniete;/ obraczki nie wcisne , wejdzie mi do polowy palca a potem KLIn:P

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:42   #2000
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
U nas to samo...pełna olewka wszystkiego, co z dzieckiem związane, a to pierwszy wnuczek. Wręcz do tego stopnia, że teściowie chcieli dać kasę TŻtowi za obronę dyplomu, ale nie wziął, bo powiedział, że my wydamy, a oni lepiej niech coś za to kupią dla Nikodemka. Padła odpowiedź: dobrze, to w sierpniu, jak będzie urlop coś wybiorę. Urlop przeleciał, cały sierpień teściowa unikała zakupów z nami jak ognia, mimo, że nie mają auta i zawsze ją wozimy po marketach, a po dziś dzień nie zobaczyliśmy nawet głupich bodziaków od "babci i dziadka". Może i dobrze, nic nie chcę od nich

to u mnie podobnie z tym, że z moimi rodzicami.... oni pewnie cos kupia jak już mała sie urodzi i pewnie jakies body czy cos... bo teraz to chyba nawet nie mysla, ze ja juz mam prawie wszystko i ze juz wczesniej powinno się wszystko kompletować... nie wiem jak to bedzie ale mam to gdzies.... mam 30 par body na krotki rekaw, o reszcie nie wspomne wiec od nich kolejne na nic mi sie nie przydadza....
Ciesze sie tylko strasznie, ze nie musialam tego wszystkiego kupowac tylko wszystko mam praktycznie pozyczone z rodziny...

Stary 2012-10-17, 12:43   #2001
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wstyd Ci tak się nabijać z otyłych koleżanek?
Ależ ja wręcz przeciwnie - odnajduję w tych obrazkach cząstkę siebie

Cytat:
jeszcze nic nie zrobiłam, a Nadia z kredą biega po mieszkaniu i krzyczy pisiu pisiu, pół mieszkania jest białe, a wyrodna matka cieszy się że może posiedzieć na wizażu a dziecko nic odemnie nie chce!
A właśnie, miałam pytać - jak Nadia reaguje na braciszka? Pewnie w sumie go jeszcze za wiele nie widziała Ciekawe, jak będzie jak wrócicie z nim do domu.
Stary 2012-10-17, 12:43   #2002
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
co do języka niemowląt to sa tam pozyteczne rady, ale nie wszytskie
przynajmniej moim zdaniem, z dystansem podchodze do kazdego takiego poradnika, czasem lepsza jest nasza intuicja
ale to moje zdanie
Zgadzam się, myślę, że żadnej książki tego typu nie można traktowac jak wyroczni, to oczywiste
Stary 2012-10-17, 12:43   #2003
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Moj od poczatku tez sie bardzo cieczył, ja srednio w sumie... jak zrobilam test to wylam mu do sluchawki pozniej juz mi przeszlo i tez sie cieszylam, ale tez jak w 10 tc trafilam z plamieniem do szpitala to normalnie masakra... tez mialam jakies wyrzuty sumienia a jak sie balam strasznie.... o matko.... nie zycze tego nikomu :/ niby już się cieszylam i zaakceptowałam to, ale mialam takie wyrzuty, ze w ogole kiedykolwiek sie przez chwile nie cieszylam itp mam ndzieje, ze zrozumiecie o co chodzi
Ja w pierwszej ciąży jak się dowiedziałam, to byłam w mega szoku, pełna konsternacja. Nie dlatego, że się nie cieszyłam, ale dlatego, że...byłam przekonana o ciąży, a lekarz ją wykluczył. I dowiedziałam się dopiero w 8 tygodniu z bety Teraz się obyło bez zaskoczeń i też od początku wiedziałam, że się udało, bo zgłupiałam momentalnie

Cytat:
Przynajmniej masz szczęśliwe dziecko
Stary 2012-10-17, 12:44   #2004
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Cześć

Zaczynam dziś 38 tydzień ciąży

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Witam się z Wami w 31 tc

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Morning dziewczynki

Ja właśnie skończyłam 38 tydzień - więc chyba już pora zacząć się stresować - a ja o dziwo spokojna (to do mnie nie podobne).

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Macirzynski to 26 tygodni czyli równe PÓL roku...wystarczy urodzić 02. Stycznia i już się łapiesz na 01. Lipca.
Wiec skąd u Ciebie tyle pesymizmu
Wystarczy jak przenosisz kilka dni, czego Ci w takim razie zycze
24 a nie 26

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość

Wczoraj zaczęliśmy z synkiem 34 tydzień

Cytat:

aaa i prsze kciuki dzis po poludniu mam to usg 3 trymestru
a jutro zwykla wizyte na NFZ

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
witam sie w 31 tc

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Zaraz zmykam na USG
Nie mogę się doczekać aż zobaczę małego... nie widziałam go dwa miesiące
Po drodze zrobię sobie spacerek i zjem jakąś pyszną drożdżówkę albo pączka

Paa

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj miala wizyte u poloznej, brzuszek urosl, wg wykresu mala wazy 2200, a wiec urosla w ciagu 3 tygodni 600 gram. No ale zobaczymy jak bedzie w rzeczywistosci. Mam maly problem bo w moczu pojawilo sie bialko, wg nich to 1 plus, na 4 mozliwe a wiec jak to okreslila male ilosci. Kazala przyjsc za 2 tyg, jak ja wytrzymam tyle w niepewnosci, przeciez to moga byc poczatki zatrucia ciazowego, cisnienie w normie, ale opuchlizna mala jest. Oczywiscie naczytalam sie w necie i sie boje.

trzymam za wyniki
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:44   #2005
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam oj tam

Stary 2012-10-17, 12:45   #2006
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
tez wylam jak TZ zadzwonil do mnie z wynikiem bety hcg
to byl czas ze odstawialam malego od piersi, bylam raz na imprezie i jakos zaczelam zyc nie tylko z malym pod pacha no i miala byc nowa praca...
a tu suprise, ale z perspektywy czasu ciesze sie ze tak wyszlo, potem byloby ciezko sie nastawic na pieluchy znow

Cytat:
Napisane przez kamilkak90;37112219[COLOR=Silver
[/COLOR]

Ja też nad tym myśle, ale podobno to dobre jak już się nie chce dzieci bo później można w ciąży mieć problemy, ale ja już nie planuje ciąży także mi to lotto, tylko troche bym się bała zakładania
tez nad tym mysle, ale nie wiem kiedy co i jak i czy lepiej z hormonami czy bez ....

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-10-17, 12:46   #2007
T'ai
Zakorzenienie

w ogóle te wasze tematy

ja noszę cały czas swoje piżamki także teraz mam taką seksi
króciutkie spodenki i bluzka bez rękawków

a o Jasia musieliśmy się trochę postarać i napracować
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:46   #2008
MiciaKicia
Zakorzenienie

Kia jaki avatar leżę i kwiczę : hahaha:

Stary 2012-10-17, 12:47   #2009
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Kia jaki avatar leżę i kwiczę : hahaha:
Własnie dopiero zauważyłam

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:48   #2010
kia_mia
Zadomowienie

MA MAJKA mam nadzieje, ze mnie nie zabijesz tak strasznie spodobał mi się ten obrazek który wrzuciłaś, że musiałam go dać sobie jako avatar.. jest cudny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości